75 χρόνια από την εκτέλεση της θανατικής ποινής της δίκης της Νυρεμβέργης που δεν ήταν τίποτα άλλο παρά μια παρωδία & το απαγορευμένο βιβλίο του Alfred Rosenberg


3/4 του Αιώνα συμπληρώνονται σήμερα από τον ταλμουδικό απαγχονισμό, στη Δίκη της Ντροπής, του κοσμοθεωρητικού της Εθνικοσοσιαλιστικής πεμπτουσίας, Alfred Rosenberg. 

Τα χρόνια περνάνε αλλά δεν ξεχνάμε την Πύρινη Μνήμη, τα ιερά και τα όσια της Μαχόμενης Ευρώπης, την αιχμαλωσία και την «Οδύσσεια» των Αντιδημοκρατών αγωνιστών της Νυρεμβέργης αλλά και σε δεκάδες χώρες που δεν λύγισαν μπροστά στα βασανιστήρια και τα αποσπάσματα θανάτου. 

Τους κατηγόρησαν με σαθρές κατηγορίες και πλαστογραφημένα έγγραφα, τους φυλάκισαν σε ανήλιαγα κάτεργα μέσα σε ανυπόφορες συνθήκες, τους απομόνωσαν από τις οικογένειες τους, τους έκαψαν τις στολές και τα παράσημα, αποτέφρωσαν τα σώματα τους για να μην θαφτούν δίπλα στους προγόνους τους, δολοφόνησαν αυτούς που αψήφησαν τις απειλές και δεν υπέγραψαν τις δηλώσεις μετανοίας. 

Μπροστά στον αιμοβόρο δήμιο είχαν το θάρρος να φτύσουν κατάμουτρα την αστική δημοκρατική πλουτοκρατική «ηθική» και αρνήθηκαν τον ελάχιστο συμβιβασμό, προσπάθησαν να σπάσουν τα δεσμά τους σηκώνοντας για τελευταία φορά το χέρι σε έναν Ηλιακό χαιρετισμό, βροντοφώναξαν ότι αυτή η παρωδία δίκης δεν ήταν παρά ένα νέο Purim του 1946!

Οι Μελανοπόρφυρες καρδιές τους ακούστηκαν μέχρι την αίθουσα των πολεμιστών που κοσμούν οι ασπίδες του Βορρά, εκεί που τα κοράκια του Odin μαζί με τους Λύκους ανέμεναν να δειπνήσουν οι ήρωες  μαζί με τους Θεούς! 

Η σ.ο. του Μαύρου Κρίνου προτείνει σε κάθε συναγωνιστή ένα από τα σημαντικότερα βιβλία της εθνικοσοσιαλιστικής βιβλιοθήκης: Το έργο «Αγάπη και Τιμή», που αποτελεί τον δεύτερο τόμο του Opus Magnum του Alfred Rosenberg  «Ο Μύθος του 20ου Αιώνος». 

Για περισσότερες λεπτομέρειες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον μεταφραστή του βιβλίου στο xnikas@yahoo.com.

14 σχόλια:

  1. Ανώνυμος16/10/21 7:41 μ.μ.

    O Ρόζενμπεργκ εκτιμούσε τους Στράσσερ αλλα και οι Στρασσερ τον εκτιμούσαν. Στο "Χιτλερ και Εγω" ο Ροζενμπεργκ είναι η μονη εθνικοσοσιαλιστικη προσωπικοτητα για την οποία ο Όττο αναφέρεται θετικά και αντιστοίχως στα απομνημονεύματα του ο Ροζενμπεργκ αναγνωρίζει τους αδελφούς Στράσσερ και δηλωνει την εκτιμηση του. Ηταν ενας τιμιος εθνικοσοσιαλιστης ανεξαιρετως αν καποιος συμφωνει η διαφωνει με τα γραφομενα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος16/10/21 9:07 μ.μ.

    Ο μύθος του 20ου αιώνα είναι ένα γελοίο και ανυπόστατο σύγγραμα. Κανονικότατος μύθος όπως λέει και ο τίτλος. Κατ' ουσίαν ήταν απλά ένα προπαγανδιστικό έργο για να τονωθεί ο γερμανικός σοβινισμος και η μπουρδα που αποκαλείται νορδικισμός. Στο βιβλίο οι Αρχαίοι Έλληνες παρουσιάζονται σαν καταξανθοι νορδικοι καβαλάρηδες οι οποίοι μπασταρδεύτηκαν και οι σημερινοί Έλληνες είναι απόγονοι των αρχαίων μόνο κατ' όνομα. Να φανταστείτε αυτή την ανθελληνική φυλλάδα θεωρεί ευαγγέλιο του ο Στέφανος Γκεγκας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καταρχάς είναι Γκέκας το όνομα. Επίσης το κύριο θέμα του άρθρου που έστειλε ο συναγωνιστής είναι η δική της Νυρεμβέργης και τα 75 έτη από την εκτέλεση της ποινής για την οποία δεν ανέφερες κάτι. Τέλος αν θέλεις να μιλήσεις για τον Ρόζενμπεργκ να στείλεις μέιλ στον Χρήστο Νίκα να κανονίσετε μια δημόσια συζήτηση για το θέμα. Εκεί θα δεις αν κατέχεις το ζήτημα και ποια η δική του άποψη. Δημόσιοι αφορισμοί χωρίς την διάθεση για διάλογο δεν καταλήγουν πουθενά. Ο Γερμανός συγγραφέας είχε πει ότι μπορεί και να σφάλλει στα συμπεράσματα του αλλά δεν μπορεί να αμφισβητηθεί η ιδεολογική προσφορά του καθώς και η θαρραλέα στάση του απέναντι στους δημοκράτες δολοφόνους. Σχόλια τα οποία θα προσβάλλουν την μνήμη νεκρών ανεξαρτήτως ιδεολογίας δεν γίνονται δεκτά και διαγράφονται. Σχόλια που δήθεν εμφανίζονται ως κριτική και άποψη αλλά ρίχνουν λάδι στην φωτιά της ανούσιας αντιπαράθεσης επίσης θα διαγράφονται. Όποιος αγωνιά για ιδεολογική καθαρότητα να δεχτεί την πρόσκληση της σ.ο. για δημόσιο διάλογο σε οποιοδήποτε μέσο και χρονική στιγμή χωρίς αποκλεισμούς. Όλα τα άλλα είναι απλά δικαιολογίες.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος17/10/21 6:49 μ.μ.

      ................................................................ Ούτε να κοπιάρεις σωστά το ύφος άλλων δεν καταφέρνεις πια.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος18/10/21 10:41 π.μ.

      ΜΚ γράφεις στον ψυχάκια από πάνω, "Καταρχάς είναι Γκέκας το όνομα". Να είσαι βέβαιος πως ο .... που τόγραψε ξέρει πολύ καλά το σωστό όνομα του Γκέκα, θέλει όμως να δείξει πως τάχαμου δεν είναι ... Δε λέει να χωνέψει ο γνωστός ..... ότι όλοι πια τον έχουν πάρει είδηση. Τέτοια μανιακή ψύχωση με τον Γκέκα ξεφεύγει πολύ από όσα γνωρίζει η ψυχιατρική επιστήμη. .................................................................

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος18/10/21 11:07 π.μ.

      Μ. Κρίνε εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί βάζεις τελείες εκεί που αναφέρεται το παρατσούκλι του γερο-μασκαρά που συνεχίζει τις τρολιές. Γιατί τον προστατεύεις?

      Διαγραφή
    5. Πιστεύεις ότι αυτά που αναφέρεις στα σχόλια σου είναι προς δημοσίευση;

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος18/10/21 10:08 μ.μ.

      Δεν ξέρω τι γράφουν οι υπόλοιποι σχολιαστές. Εγώ ένα σχόλιο έγραψα και τον αποκάλεσα με παρατσούκλι για να μην γίνω αδιάκριτος. Δεν είναι υβριστικό. Χιουμοριστικό είναι και του αξίζει. Μάλλον είναι το ελάχιστο από αυτά που του αξίζουν.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος17/10/21 7:03 μ.μ.

    Κάντε και μια παρουσίαση του πρώτου τόμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/10/21 10:29 π.μ.

      Αυτό δεν γίνεται 7:03.
      Ο μεταφραστής του πρώτου τόμου είναι persona non grata για τα φαντασμένα ζωάκια του μικρού χωριού...

      Διαγραφή
    2. http://mavroskrinos.blogspot.com/2017/12/alfred-rosenberg-20.html

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος18/10/21 2:22 μ.μ.

      10:29 αρκετά δεν προωθήθηκες από εδώ; Δεν σου φτάνει; Τώρα έχεις αποκτήσει νέες παρέες, πήγαινε να σε προωθήσουν αυτοί διπρόσωπη οχιά.

      Διαγραφή
    4. Μην χάνετε χρόνο με διαπροσωπικές διαμάχες.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος18/10/21 4:18 μ.μ.

    Θα έπρεπε ολόκληρο το βιβλίο να μεταφραστεί.
    Είναι τιμή για το Περιοδικό Χρυσή Αυγή που ξεκίνησε από το 1980 να μεταφράζει αποσπάσματα από το μεγαλειώδες αυτό έργο. Πραγματική εθνικοσοσιαλιστική μύηση. Ας το συνεχίσουν οι Επόμενοι.
    Δεν είμαστε οι Τελευταίοι που έμειναν
    αλλά
    οι Πρώτοι που Έρχονται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.