Όταν οι γάτες των «autonome antifa» δοκιμάζουν με ευκολία τα παραισθησιογόνα μαντζούνια του «Κράτους Δρακουμέλ»

 

γράφει το Μαύρο Στρουμφάκι

Το «Κράτος Δρακουμέλ» με το αποκρουστικό πρόσωπο του,  χρησιμοποιεί από το 1995 και μετά μια μετάλλαξη του αντιφασισμού τους γνωστούς antifa για να πολεμήσει τα «Μαύρα Στρουμφάκια» - τους «Φασίστες» όπως τους λένε - που αμφισβητούν την αντεθνική πολιτική και  την αντικατάσταση πληθυσμού στην χώρα μας. 

Λαμπρό παράδειγμα ψυχεδελικής παράκρουσης η παραπάνω αφίσα που προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και να περιορίσει τις συνέπειες από την επικοινωνιακή ήττα των Κνιτών και των λοιπών συστημικών δυνάμεων, οι οποίοι βρήκαν στασίδι παρηγοριάς σε όλα τα καθεστωτικά κανάλια και τις αριστερές ιστοσελίδες, ευλογήθηκαν από την πρώην εκφωνήτρια της δικτατορίας την Λιάνα της Εκάλης και ενισχύθηκαν ακόμη και από το ενδιαφέρον της αριστερίστριας με τις γάτες την ΠτΔ. 

Έτσι λοιπόν απέναντι στην συνειδητοποίηση της πολυεθνικής αλλά λευκής στην πλειοψηφία εργατικής νεολαίας των ΕΠΑΛ που αρνήθηκαν την επαναστατική γυμναστική του Περισσού δεν ξεχνούν να ψελλίζουν τα χιλιοειπωμένα τσιτάτα τους που προκαλούν γέλιο όσο και οι φωτογραφίες με τις λεσβίες με τις μουσουλμανικές μαντήλες που φιλιούνται στο στόμα, εντός Ελλάδος φυσικά αφού ουδείς εξ αυτών μπορεί να σκεφτεί τι θα συνέβαινε σε μια Ισλαμική χώρα σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. 

Είναι μεγάλη η πίκρα των antifa που ξέχασαν στην αφίσα τους να γράψουν ότι οι Κνίτες που τόσο τους μισούν κατά καιρούς, πορεύτηκαν με λοστάρια και κράνη υποσχόμενοι πηγάδες και χαντάκια σε ανήλικους μαθητές. Είναι τέτοια η παραζάλη τους από την κόκα που αλωνίζει στα Εξάρχεια και στις τάξεις τους στο όνομα του αντιφασισμού φυσικά, κάνοντας πολλούς ακόμη και «βετεράνους»  του χώρου τους να γελάνε και για την στάση τους απέναντι στα εμβόλια. 

Αυτό που δεν αναφέρουν στο ελάχιστο είναι ότι ήδη τρεις μαθητές του ΕΠΑΛ Ευόσμου (κρατάτε ρε αλάνια) καταδικάστηκαν από την αστική δικαιοσύνη - την στήριξαν οι ίδιοι έξω από το εφετείο λόγω του τσίρκου της «Χρυσής Αυγής» αλλά την καταδίκασαν στην περίπτωση του Κουφοντίνα (διπολικός αντιφασισμός) - σε ένα έτος με τριετή αναστολή. 

Στο δικαστήριο κατέθεσαν ακόμα η διευθύντρια του σχολείου και τρεις αστυνομικοί που ήταν στα επεισόδια έξω από το σχολείο, ξέρετε από αυτούς με το εθνόσημο στο μανίκι που εκτελούν εντολές … 

Η σιχαμερή τακτική τους και εντελώς βρώμικες από το μίσος για κάθε τι εθνικό «γάτες» του συστήματος είναι πλέον γεγονός και τα επεισόδια αυτά όχι μόνο δεν μας κάμπτουν αλλά ρίχνουν νερό στο ιδεολογικό μύλο των «Φασιστών» που οφείλουν να κεφαλαιοποιήσουν την επιτυχία της ανοργάνωτης εργατικής νεολαίας που το 2018 διαδήλωνε για τον δικό μας Παύλο (Μελά) και το 2021 «έτρεχε» τους εθνομηδενιστές οι οποίοι εκλιπαρούσαν για βοήθεια τις δυνάμεις καταστολής. Κάθε λευκός μαθητής είναι ένας εθνοσύντροφος και όχι απλά ένας ταξικός αδερφός. 

Τέλος το καλύτερο «γδάρσιμο» της antifa γάτας είναι τα λόγια ενός πολιτικού αντιπάλου και αναρχικού του Νίκου Ματαράγκα που κατηγορείται από το αντεθνικό κράτος για την εκτέλεση ενός γνωστού πρεζέμπορα και είχε πολεμήσει το ISIS στην Ροζάβα (αν και ξέχασε να αναφέρει στην συνέντευξη του ότι αν δεν υπήρχε ο σοσιαλεθνικιστής Assad οι Κούρδοι του YPG θα είχαν συντριβεί στις μάχες) ο οποίος όμως έχει το πολιτικό θάρρος να αναφέρει σε μια συνέντευξη του τα εξής: 

"Μακριά από ανθελληνισμούς και μαλακίες"

"Για να είσαι διεθνιστής και να αγαπάς τις άλλες χώρες πρέπει να αγαπάς τον τόπο σου πάνω απ' όλα"

"Αυτό που και καλά αναρχικός σημαίνει ανθέλληνας είναι η λογική των αυτόνομων (αντιφά) που έχει επιβληθεί και καταντάει αστείο"

65 σχόλια:

  1. Ανώνυμος22/10/21 1:12 μ.μ.

    Σωστά όλα αυτά. Οι γάτες που κολλάνε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος22/10/21 3:30 μ.μ.

    Καλώς ήρθατε στο Μαύρο Στρουμφοχωριό, απαίσιε Δρακουμέλ εσύ και η ψιψινελ μια ζωή θα σας γάμα ο μπαρμπαστρουμφ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γνωρίζει κάποιος να γράψει για τις πολιτικές θέσεις του Ερίκ Ζεμουρ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/10/21 5:46 μ.μ.

      Γιατί δε δημοσιεύεις ότι είναι Εβραίος ακροδεξιός;

      Διαγραφή
    2. Απ' τα συμφραζόμενά σου καταλαβαίνω ότι γκουγκλαρες το όνομα, σου έβγαλε ένα κατεβατο με συστημικά σάιτ που τον χαρακτηρίζουν ακροδεξιό και μου το τσαμπουνας τώρα;
      Το ότι είναι Εβραίος δεν με χαλάει καθόλου. Μείνε σιωπηλός εάν δεν γνωρίζεις να απαντήσεις.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος24/10/21 8:10 μ.μ.

      Από τα συμφραζόμενα καταλαβαίνεις λάθος. Στη σο απευθύνθηκα γιατί δεν μου δημοσίευσε ένα προηγούμενο σχόλιο. Φοβήθηκες μη και ειπωθεί τίποτα εναντίον των Εβραίων και έτρεξες να απαντήσεις.

      Διαγραφή
    4. Περιςργη προσωπικοτητα, εβραιος δυναμικος ..θα φτιαξω κατι

      Διαγραφή
    5. Οι θέσεις του, ένας συγκερασμός ιδεών έχουν και τριτοθεσιτικες επιρροές. Ευχαριστώ.

      Διαγραφή
  4. Αντίφες παρατήστε την πολιτική και μείνετε σε αυτά που κατέχετε, καμιά φούντα, κανά νεγροειδές κομμάτι που θίγει τα οικονομικά προβλήματα τα οποία εσείς δεν ζήσατε γιατί είστε γόνοι αστών και τέλος το αγόρι σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος23/10/21 8:53 π.μ.

    Η τακτική της antifa είναι πανέξυπνη. Αγκαλιάζει ότι δεν μπορεί να καταστείλει και σταδιακά το ενσωματώνει. Μάθετε μπάλα βλάκες ακροδεξιοί και μετά μιλάτε. Όπου δείτε μια κοινωνική ομάδα να της συμπαραστέκεται η αριστερά τους λέτε εχθρούς. Μάθετε μπάλα λέμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος23/10/21 3:42 μ.μ.

    Συμφωνώ με το γενικό πνεύμα του κειμένου, σχετικά με τον βρώμικο ρόλο των antifa, αλλά στο σημείο που αναφέρεστε στον Ματαράγκα του Ρουβίκωνα, κάνατε «φάουλ» το οποίο σηκώνει απευθείας «κόκκινη κάρτα». Το «ελληνικό» κράτος είναι όντως αντεθνικό, αλλά όχι επειδή στέλνει τον Ματαράγκα στα δικαστήρια. Είναι για πάρα πολλούς άλλους λόγους που τους ξέρετε και εσείς. Αναρωτηθήκατε ποτέ αν η δολοφονία του πρεζέμπορα στα Εξάρχεια έγινε ενδεχομένως για σύγκρουση συμφερόντων και για το ποιος θα ελέγχει την περιοχή; Η όλη φάση του Ρουβίκωνα είναι παρακρατική και ελεγχόμενη μέχρι εκεί που δεν παίρνει. Εάν το κράτος ήθελε θα τους είχε τσουβαλιάσει ήδη με όλα αυτά που, εκ του ασφαλούς, κάνουν και θα τους είχε κηρύξει εδώ και πολύ καιρό εγκληματική οργάνωση. Αντ’ αυτού βλέπουμε να προσπαθεί να χαρακτηρίσει ως «εγκληματική οργάνωση» κάποιους πιτσιρικάδες, που ορισμένοι εξ αυτών έριξαν 2-3 σφαλιάρες στους καρπαζοεισπράκτορες της ΚΕΕΡΦΑ. Αναγνωρίζω την καλή πρόθεση του κειμένου, αλλά μάθετε επιτέλους να βλέπετε το δάσος και όχι το δέντρο. Και ο Ματαράγκας και ο Καλαϊτζίδης και οι υπόλοιποι παρακρατικοί του Ρουβίκωνα είναι εξίσου αντιφασίστες με τους αυτοαποκαλούμενους antifa. Η διαφορά στην φρασεολογία τους δεν κάνει διαφορά στον ανθελληνισμό τους. Και για να τελειώνω, αλήθεια, πώς βιοπορίζονται ο Ματαράγκας, ο Καλαϊτζίδης και τα λοιπά «σκουπίδια» ηγετίσκοι του Ρουβίκωνα; Δεν σας προξενεί εντύπωση αυτό; Είμαι σίγουρος ότι και στη συγκεκριμένη δίκη θα αθωωθούν. Ευχαριστώ για την φιλοξενία.
    Ένας Εργάτης Εθνικοσοσιαλιστής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/10/21 6:20 μ.μ.

      Πολύ σωστά. Ο Ρουβίκωνας δεν είναι παρά μια ακόμη εντελώς συστημική αριστερή οργάνωση. Παρεμβάσεις σε ιατρεία μεγαλογιατρών, σε αλυσίδες σουπερμάρκετ, επιθέσεις σε σπίτια πολιτικών και μεγαλοδημοσιογράφων και δεν τους κυνήγησε ποτέ κανείς. Αυτό μαρτυράει πολλά

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος23/10/21 9:14 μ.μ.

      Γέρασες και κούρασες. Τα κόμπλεξ σε προδίδουν. Σε έχουν όλοι καταλάβει.και σιχαθεί

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος24/10/21 8:07 μ.μ.

      Καλά σου λέει ο 9:14. Ήταν κακό που έκαναν παρεμβάσεις σε σπίτια μεγαλοαστών? Ήθελες να τους συλλάβουν εσύ? Αμ δεν κόβονται τα χούγια όσα χρόνια και αν περάσουν.

      Διαγραφή
    4. Σε ποιον αναφέρεστε;

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος25/10/21 7:57 π.μ.

      Μην γλείφεις αριστερά αρχιδια. Δεν πρόκειται ποτέ να σε λυπηθούν ούτε να σε θεωρήσουν όμοιο τους. Μόνο στο δικό σου μυαλό υπάρχη η ρομαντική αντίληψη περί συμπόρευσης αναρχικών - εθνικιστών. Ο απέναντι χώρος σε θέλει στην Πηγάδα. Μήπως πρέπει να επαινέσουμε τον Ρουβίκωνα και για τις δράσεις αλληλεγγύης προς του πρόσφυγες?

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος25/10/21 11:11 π.μ.

      Νάτος πάλι ο Τορεαδόρ. Τώρα το παίζει φιλόμπατσος. Όποια πέτρα και αν σηκώσεις θα τον βρεις. Το μυαλό σου συνέχεια στο γλείψιμο αρχιδιών εσύ. Πότε είπα εγώ για ρομαντική συμπόρευση με τους αναρχικούς ρε νούμερο. Να μην κλαίγεσαι γιατί δεν έγιναν συλλήψεις σου είπα. Καταδότη.

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος25/10/21 2:02 μ.μ.

      Βλαμμένε 11:11 πάντα παίζεις με τις τακτικές του αντιπάλου. Τα καλά παιδιά χάνουν. Το κατάλαβες?

      Διαγραφή
    8. Φίλε 11:11π.μ σε έχει μπερδέψει με άλλους ο "εργάτης". Πρέπει να του έχουμε γίνει εφιάλτης και μας βλέπει παντού μπροστά του. Δεν ξέρει ότι στο τέλος πάντα οι καλοί κερδίζουν.

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμος25/10/21 3:54 μ.μ.

      Banshee κρίνοντας από το αποτέλεσμα της ιστορίας δεν νομίζω ότι το καλό κερδίζει. Μόνο στα παραμύθια. Συνήθως τα καλά παιδιά είναι οι μεγάλοι χαμένοι. Θα το καταλάβεις κάποτε και θα γκρεμιστούν μαζί οι ρομαντικές σου αυταπάτες

      Διαγραφή
    10. 3:54 μ.μ. ελπίζω ότι δεν προχώρησε η δεξιοποίηση του χώρου τόσο που να υιοθετούμε τη φιλελεύθερη λογική τύπου Φουκουγιάμα ότι η ιστορία τελείωσε. Περίμενε να δούμε και τη συνέχεια του παραμυθιού και μη βγάζουμε γρήγορα τελικά συμπεράσματα. Τέλος πάντων. Δεν είναι αυτός ο λόγος που σχολιάζω. Αν έχεις κάτι εναντίον της λέσχης μπορείς να το πεις σε μας και να μην κατηγορείς το παιδί που έγραψε τα προηγούμενα σχόλια για πράγματα με τα οποία μάλλον δεν έχει καμία σχέση.

      Α και πριν κλείσω να πω και αυτό. Εφόσον το καλό κερδίζει στους μύθους όπως λες, αυτό σημαίνει ότι εμείς δεν παίζουμε με τις τακτικές του αντιπάλου. Με τις παραδοσιακές τακτικές της ιδεολογίας μας παίζουμε. Εκτός και αν υπάρχει κανείς μας που διαφωνεί στο ότι κάθε μορφή εθνικισμού (ε/ς, φασισμός, νεοφασισμός, τρίτη θέση ό,τι θέλετε) είναι μια πολιτική απόπειρα επαναμυθοποίησης του εργαλειακού καπιταλιστικού κόσμου.

      Διαγραφή
    11. Ανώνυμος26/10/21 1:45 π.μ.

      2:02 αν το καλό χάνει και το κακό κερδίζει τότε ο Χίτλερ ήταν καλός. κατάλαβες κοκορόμυαλε?

      Διαγραφή
    12. Ανώνυμος26/10/21 2:38 μ.μ.

      Ποιος είπε ότι ήταν κακός ρε πανηλίθιε 1:45? Ή μήπως οι τριτοθεσίτες πρέπει να στηρίζουν τους συμμάχους και τον Τσώρτσιλ?

      Διαγραφή
    13. Ανώνυμος26/10/21 11:54 μ.μ.

      ρε ανεκδιήγτε 2:38 μ.μ είπες ότι τα καλά παιδιά χάνουν. Σα να λες ότι προτιμότερο είναι να μην είμαστε καλά παιδιά οι εθνικοσοσιαλιστές γιατί όσο είμαστε καλοί θα χάνουμε. Σου λέω εγώ μετά ότι λογική συνέπεια της σκέψης σου είναι ότι ο Χίτλερ αφού έχασε ήταν και αυτός καλός.
      τι δεν καταλαβαίνεις;
      μάλλον τι περιμένω να καταλάβεις;

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος23/10/21 4:29 μ.μ.

    Ανέβασαν σε χιτλερικό ιστολόγιο συκοφαντικό άρθρο για τον Στράσσερ ταυτίζοντας των με τις ενέργειες των συμμάχων και τις δυνάμεις του σκότους. Τον άνθρωπο που βρισκόταν αιχμάλωτος σε στρατόπεδο συγκέντρωσης της Γαλλίας και απελευθερώθηκε μόλις εισήλθαν οι Γερμανοί. Τον άνθρωπο που το 1943 στην Οτάβα του Καναδά του στερήθηκε το δικαίωμα λόγου και ραδιοφωνικών εκπομπών αφού τα μηνύματα του θεωρούνταν επικίνδυνα. Τον άνθρωπο που μετά τον πόλεμο οι Άγγλοι του αρνούνταν πεισματικά διαβατήριο και επιστροφή την Γερμανία ενώ αφού τα κατάφερε ύστερα από χιλια ζόρια ζούσε ένα φτωχικό δυάρι. Έτσι για την ιστορία όλα αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/10/21 6:55 μ.μ.

      Για την ιστορία να δεις τις πηγες που οι χιτλερικοι παραθέτουν καλύτερα και να αφήσεις το κλάμα για τις δήθεν δυσκολίες που υπεστη ο αγαπημένος σου συνεργάτης των συμμάχων.

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος23/10/21 9:00 μ.μ.

    https://mavreslegeones.blogspot.com/2021/10/blog-post_23.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος24/10/21 1:04 π.μ.

    Μιλάς για τόσο ηλίθιους "ανθρώπους" που ανέβασαν ένα ολόκληρο άρθρο για να πουν ότι ένας Χιτλερικος πράκτορας κατηγορεί το Μαύρο Μέτωπο για τη δολοφονία του Αδόλφου και για συνεργασία με τους Άγγλους. Όλο το άρθρο είναι άσχετο με τον Στρασσερ. Φυσικά αν το Μαυρο Μέτωπο μπορουσε να φάει τον Χίτλερ μια χαρά θα ήταν. Ούτως ή άλλως αποτυχημένος αποδείχθηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/10/21 7:36 π.μ.

      Στο Στρασσερικό αντίδοτο συμμετείχαν και ορθόδοξοι εσ άλλες εποχές άλλα ήθη εποχές που οι ΕΣ δεν έβγαζαν φωτό με Κλεομένη κάτω από το σύμβολο του Ντούσαν που μας έσφαξε μέχρι την Λαμία

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος24/10/21 10:59 π.μ.

      Ο Ντούσαν που κολλάει ρε φίλε

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος24/10/21 7:34 π.μ.

    Την εποχή που κάποιοι λένε ότι ευθύνονται οι Στρασσερικοί για την βόμβα το μ.μ. ήταν ήδη διαλυμένο από την Γκεστάπο. Επίσης αν κάποιος θέλει να δει τι σημαίνει πραγματικός ποιοτικός χιτλερικός ας ανοίξει ένα περιοδικό της χα πριν το τεύχος 96 και να διαβάσει κάποια από τα ονόματα που συμμετείχαν. Καμιά σχέση με σημερινές μορφές που έχουν χαθεί ανάμεσα στο σκωπτικό χιούμορ και την υπερβολή ενός δήθεν αστεϊσμού που προκαλεί αρνητικά σχόλια. Προσπαθούν κάποιοι να κουνήσουν το δάχτυλο σε έναν ολόκληρο χώρο την στιγμή που δεν έχουν σε 80 εκπομπές προβάλλει ΠΟΤΕ μια ποιοτική ομάδα ένα ποιοτικό έντυπο μια πολιτική ιδεολογική ανάλυση. Όποιοι διαφωνούν μαζί τους είναι αντιναζί αντιρατσιστές κλπ γλώσσα που θυμίζει Πέτρο Κωνσταντίνου της ακροδεξιάς χωρίς μαλλιά. Τα ίδια και τα ίδια αν η γκόμενα του Δραγούμη έπαιρνε μορφίνη αν το άλογο του Γιαννόπουλου είχε χαίτη αν ο Παλαμάς ήταν εθνικιστής αν ο Μεταξάς τον έπαιζε κλπ. Ακροδεξιά αντίληψη και συμπεριφορά με ιδεολογικό μανδύα τον "χιτλερισμό". Στημένη φάση που ξεκίνησε από τον κολλητό του Ησαία του Βελόπουλου και έκανε κουμάντο γνωστό ερπετό. Δεν είναι τυχαίο ότι όλα τα φυντάνια του νεοεθνικισμού από εκεί ξεκίνησαν και σήμερα πουλάνε βιβλία αφού πρώτα πέρασαν από προπατρια λοχαγό Ανδρέα ιερό λόχο χα και όπου είδαν φως και μπήκαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/10/21 10:29 π.μ.

      Τελικά τον έπαιζε ο κοντός δικτάτορας Γιαννάκης; Αυτό είναι το ερώτημα που καίει Χατζηγώγο και τους οικοδεσπότες της εσα πως λέμε εδώ ο κόσμος καίγεται και το ........

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος24/10/21 8:04 μ.μ.

    Ο Μποβιάτσος τι ακριβώς ρόλο παίζει σε αυτή την διαμάχη; Από την μια κάνει κοινές δράσεις με ομάδες που βρίζουν την ΣΟ στην οποία είναι μέλος και από την άλλη γράφει άρθρα σε αυτούς που εκείνοι με τους οποίους κάνει δράσεις αποκαλούν αντιρατσιστές; Το μπαλαντέρ είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/10/21 9:37 π.μ.

      Τον ρολο που έπαιζε πάντα. Γυρολογος και λιγο απο ολα.

      Διαγραφή
    2. Κωνσταντίνος Tin Tin25/10/21 11:30 π.μ.

      Το κομπλεξ σας μερικων ειναί θλιβερο. Με οποιον θελω ειμαι, σε οποιον θελω στελνω αρθρα και φυσικα να το θελει και αυτος..και μιλαω με τον οποιονδηποτε.
      Καποιοι απο εσας, αγραμματοι και μιζεροι χωρις καμια παιδεια απλα σχολιαζετε και με αυτον τον τροπο κρυβετε την ζοφερη σας προσωπικοτητα.
      Ασχολειστε ως ασχετοι και αμορφωτοι που ειστε με το τι κανει ο ενας και ο αλλος και φυσικα ΠΑΝΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ σαν ερπετα.
      Επαναλαμβανω και δεν θα ασχοληθω με την σκουπιδοπροσωπικοτητα σας πλεον,επαναλαμβανω λοιπον αθλιοι , οτι με οποιον θελω θα ειμαι και με εκφραζει και θεωρω οτι κανει κατι και δικαιωμα του καθενος να το κανει αυτο.
      Δεν μπλεκω με διαμαχες και δεν με ενδιαφερουν διοτι ηδη υπαρχουν σοβαροτατα θεματα που πρεπει να δουμε.
      Στην Λαμια παιζουμε μπαλα σαν μια καλη παρεα και ανοιχτοι με οποιον εχει εστω και λιγο λογικη και καλη θεληση..εσεις μιζεροι στην τρυπα σας..αμορφωτα ερπετα!
      Παιχτε δυνατα και με αριστα ωστε να μαθαινουν και οι νεοτεροι και οποιος αλλος θελει την ιστορια μας ... Με εκτιμηση σε ολους και ιδιαιτερα στα καημενα αυτα παιδακια που χτυπιουνται στο διαδίκτυο βριζοντας και γραφοντας...με διασκεδαζουν..εμεις συνεχιζουμε με οποιον θελει να μαθει...

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος25/10/21 1:03 μ.μ.

      Ρε Μποβιάτσο δεν σε ξέρω προσωπικά και μάλιστα έχω ακούσει και καλά λόγια για σένα. Αλλά όντως δίνεις την εικόνα του γυρολόγου. Επιπλέον χαλάρωσε με τη μόρφωση, κάποιοι έχουμε και διδακτορικό στο Πολυτεχνείο αλλά αυτό για μας δεν σημαίνει κάτι. Γελάνε μαζί σου και άτομα με γνώσεις και ιστορία στον χώρο, επειδή ήσουν υπάλληλος του Συναδινού δεν σε κάνει κάτι...

      Διαγραφή
    4. Πρωτον δεν ειμαι πολιτικος για να ειμαι γυρολογος αγαπητε και ευχαριστω για τα λογια σου και να ξελασουμε και λιγο, δεν ημουν υπαλληλος του Συναδινου πρωτον,ειμαι χαλαρος δευτερον και τριτον οπως νομιζει ο καθενας. Επισης οταν αναφερω μορφωση εννοω την ΠΑΙΔΕΙΑ του καθενος που καθεται και βριζει και ασχολειται με εμπαθεια σε μενα..ας το κανει οποιος θελει, δεν με ενδιαφερει, απλα ενιωσα να απαντησω καποια στιγμη και δεν θα συνεχισω.
      Παιδεια λοιπον αγαπητε και τροπους αυτο μετραει..τιποτε αλλο λαι καλη συνεχεια. Ξαναλεω θα συνεχισουμε με αρθρα ενδιαφεροντα και βιβλια..

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος25/10/21 1:34 μ.μ.

      Συναγωνιστή όταν λες για μας ποιοι είστε; Εκπροσωπείτε κάποιον; Κάποιους; Κάτι; Και γιατί τέτοιο μένος με τον Τεν Τεν ; Ενοχλήθηκε κάποιος από τον χώρο; Να σου πω εγώ την διαφορά λοιπόν επειδή ο Μπόβιατσος είναι χαμηλών τόνων. αν πας Παρίσι Βιέννη Βρυξέλλες Μιλάνο Ρώμη και πεις το όνομα του οι περισσότεροι αν όχι όλοι θα πουν τα καλύτερα. Αν αντίθετα πεις δύο τρία άλλα ονοματάκια θα σε κοιτάνε με σπόρια ή θα γελάνε και τα περιστέρια στο Βατικανό. Εσύ ποιον εγκρίνεις; Ποιον θεωρείτε εσείς τον καλύτερο; Εννοώ ηγέτη αρχηγό διανοητή συγγραφέα ρε παιδί μου αφού σας βρωμάει ο Τεν Τεν ποιος σας κάνει για τα δικά σας μέτρα; Ο Συναδινός είναι νεκρός στην φάση ξέρεις σε αντίθεση με τον λαμιώτη που μιλάει με όλους τους αυτόνομους και τον εκτιμούν και πολλοί

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος25/10/21 5:07 μ.μ.

      Συναγωνιστή 1:03μ.μ. πότε σπούδασες στο Πολυτεχνείο? Ήμουν σπουδαστής την περίοδο 1993-99. Σε ποιο τμήμα ήσουν? Μπορεί να γνωριζόμαστε.

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος25/10/21 6:08 μ.μ.

      Το "μας" αφορά όλους όσους γνωρίζω είτε είμαστε ομαδοποιημένοι είτε όχι. Δεν αφορά την Α ή τη Β γκρουπα του χώρου. Όταν ακούω τη λέξη αρχηγός γελάω μέχρι δακρύων. Ούτε ο Μποβιατσος νομίζω έχει τέτοιες βλέψεις ούτε κανένας σοβαρός άνθρωπος του χώρου. Τα άρθρα του μια χαρά είναι και επαναλαμβάνω έχω ακούσει από στενό μου συναγωνιστή και φίλο πολύ καλά λόγια. Δεν έχω κάτι προσωπικό ούτε τον ξέρω. Όμως για να το θέσω απλά όλοι αυτοί αν δεν ήταν ο Μιχαλολιάκος δεν θα τους γνώριζε κανείς. Νταξει το είμαι ντίβα και κάνω ότι θέλω δεν περνάει πουθενά πλεον. Κάνε ότι θέλεις φυσικά, αλλά το οτιδήποτε παράγει εικόνες, εντυπώσεις και γνώμες που δεν σβήνονται ή αλλάζουν εύκολα.

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος25/10/21 8:32 μ.μ.

      Ρε φίλε 6:08 μ.μ δεν είναι αντιφατικό να λες ότι από τη μια γελάς με τα αρχηγιλίκια και από την άλλη να δικαιώνεις το Μιχαλολιάκο λέγοντας ότι έκανε γνωστούς ανθρώπους;
      Συνολικά η κομματική δομή τους έκανε γνωστούς. Όχι ο μπαμπάς της Ουράνιας.

      Πότε θα καταλάβετε ότι το κόμμα δεν ήταν μόνο η αγία οικογένεια αλλά ήταν όλα τα μέλη; Όλοι μαζί εργάζονται σε ένα κόμμα.

      Κατά τη γνώμη μου μέλη όπως ο κύριος Μποβιάτσος υποτίμησαν τον εαυτό τους βγαίνοντας μπροστά για αυτό το κόμμα. Αν είχαν κινηθεί αυτόνομα θα είχαν πετύχει πολλά περισσότερα.

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμος25/10/21 10:10 μ.μ.

      5:07 έχω κάνει μεταπτυχιακά στο Πολυτεχνείο όχι προπτυχιακά. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει τίποτα για κανένα μας. Όσον αφορά τον χώρο σημασία έχει μόνο η ιδεολογική και αγωνιστική προσφορά του καθενός μας, ούτε τα ΟΥΚ, ούτε ο πρωταθλητισμός ούτε τα πτυχία μετράνε. Διότι ως γνωστόν είμαστε και Μπολσεβίκοι εμείς της αριστερής πτερυγας... Χαχαχα

      Διαγραφή
    10. Ανώνυμος25/10/21 11:55 μ.μ.

      8:32 ΟΛΟΙ όσοι ήταν στο κόμμα, ήταν γιατί το κόμμα είχε τις παρακρατικές πλατες που τους εξασφάλιζε ο χοντρός. Αυτά λέγονταν από τη δεκαετία του 90 στο "εντευκτήριο" της οδού Κεφαλληνίας. Γνωρίζω τη Χ. Α από μαθητής. Οπότε ναι όλοι έγιναν μάγκες με τα αρχ... της κρατικής ασφάλειας αλλιώς θα είχαν μπει φυλακή από το 90 αν όχι από το 80. Τώρα που ο χοντρός είναι μέσα να δούμε τι θα κάνουν όλοι αυτοί του κομματικού μηχανισμού... Χωρίς τον ΝΓΜ ούτε κοτέτσι δεν μπορούν να κουμανταρουν. Έλα γιατί ακόμα και ο παρακρατικος αρχηγός έχει τα δίκια του σε μερικά που λέει.

      Διαγραφή
    11. Ανώνυμος26/10/21 3:24 μ.μ.

      11:55 τώρα το ξεκαθαρίζεις. στο πρώτο σχόλιο έγραψες ένα γενικό αφορισμό. πάντως και έτσι να είναι πρέπει να κάνουμε μια διάκριση. άλλο πράγμα ότι όλοι είχαν τις πλάτες της ασφάλειας και άλλο ότι όλοι γνώριζαν ότι είχαν τις πλάτες της ασφάλειας.
      εφόσον προσχωρούσε το πράγμα κάποιοι μπορεί να υπέθεσαν ότι θα επιβληθούν ότι θα πάρουν το κόμμα ή ότι θα έμπαινε ποιοτικότερος κόσμος όταν μαζικοποιήθηκε. στην πράξη είδαμε ότι όλα αυτά δεν έγιναν και αποδείχτηκε σωστό αυτό που λες.

      το ερώτημα εγώ πιστεύω είναι άλλο.
      έγιναν αυτά που γράφεις.
      μπήκε μέσα ο χοντρός και υπάρχουν χιλιάδες μέλη που έμειναν "ορφανά".
      τα περισσότερα είναι ακροδεξιά ρετάλια που κάνουν για τα σκουπίδια.
      όμως υπάρχουν και κάποιοι από τη μέση και κάτω της ιεραρχίας που ήταν πιο αξιόλογοι. υπήρχαν και πολλοί που ήταν νέοι και δεν πρόλαβαν να μάθουν καλά τα πράγματα.
      υπήρχαν και άλλοι που ήταν στην επαρχία και δεν είχαν την άμεση επαφή με το βασίλειο της διαφθοράς στο κλεινόν άστυ.
      όλους αυτούς τι να τους κάνουμε;
      να τους διώξουμε από το χώρο της αυτονομίας χωρίς να τους δοθεί ευκαιρία;

      Διαγραφή
    12. Ανώνυμος27/10/21 7:45 π.μ.

      Κανείς δεν έχει δικαίωμα να διώξει κανέναν. Άλλωστε ποιος είμαι εγώ ή εσυ που θα διώξουμε κάποιον. Όλοι αυτοί όμως που παρα την απέχθεια τους για τον ΝΓΜ έμεναν στο κίνημα για τις πλάτες του, θα φύγουν μόνοι τους από τον αυτόνομο χώρο διότι δεν υπάρχει ούτε ρευστό, ούτε πλάτες για να γίνει κάτι σοβαρό. Δεν υπάρχει και κόσμος σοβαρός αλλά ούτε η Χ.Α είχε αυτό βολεύεται αν έχεις τα άλλα.

      Διαγραφή
    13. Ανώνυμος27/10/21 10:52 π.μ.

      Δεν θες να διώξεις τους αυτόνομους που θα έρθουν από Χρυσή Αυγή μεριά αλλά βρίζεις από το πρωί μέχρι το βράδυ τους αυτόνομους που σου χαλάνε την σούπα επειδή ήταν Χρυσαυγιτες στο παρελθόν. Και ξέρεις για ποιους μιλάω. Τρικυμία εν κρανιω έχετε εδώ πέρα.

      Διαγραφή
    14. Ανώνυμος28/10/21 12:09 π.μ.

      Και να ήθελα να τους διώξω που θα το έκανα; Είπαμε αργά ή γρήγορα θα φύγουν μόνοι τους. Άλλωστε μετά τη Χ. Α πήγαν σε αλλά μαγαζιά πιο μικρά και τελικά κατέληξαν στην αυτονομία αφού δεν... Δεν έβρισα κανέναν. Αν αμφισβητείς αυτά που γράφω πες μας που κάνω λάθος.

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος25/10/21 10:27 π.μ.

    Βγαίνει ο νο2 του ρουβί και σε τρεις γραμμές αποδομεί την αντιφα. Αλλά που μυαλό για να καταλάβετε. Ανοίξατε ποτέ και κάνα βιβλίο Προπαγάνδας; Ο άλλος βγαίνει και μιλάει και καλά σαν εργάτης και θυμίζει γαδα και κάποιοι ψαρώνουν λες κατέχουμε την απόλυτη αλήθεια. Πότε θα πάψετε να είστε ιεχωβάδες ρε αν σας άκουγε ο Φύρερ Τρεμπλίνκα θα είχατε πάει σε μια μέρα. Ο Μποβ καλός στα ιδεολογικά δυνατή πένα με κονέ σε Ευρώπη και πάντα ευγενικός. Για αυτό πονάει την αυλή του Μανιάτη και άλλων που είναι σαν τα μούτρα του. Αν ήθελε θα ήταν άλλα πέντε χρόνια Βρυξέλλες. Ακόμη και με την εξιστενς ευγενικός ήταν αφού πήγαν να παίξουν μπάλα στα μέρη του. Αν οι άλλοι δεν μπορούν να νιώσουν δεν φταίει ο Κώστας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/10/21 7:30 μ.μ.

      Μόνο που ο Μποβ στους άλλους που είναι σαν τα μούτρα ΝΓΜ γουστάρει να πηγαίνει

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος26/10/21 1:43 π.μ.

      πλάκα στην πλάκσ με όλες τις ομάδες έχει συνεργαστεί.

      μόνο το εστιατόριο αγνόησε.

      κάτι θα ξέρει ο άνθρωπος

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος25/10/21 2:12 μ.μ.

    Συγνώμη για την παρέμβαση αλλά διαβάζω τα τελευταία σχόλια και μου γεννήθηκαν δύο απορίες.

    Οι υπαρξιστές του χώρου (existence) τι άποψη έχουν για τον Τεν Τεν ;

    Ο πολύς κύριος Δέλτας απάντησε ποτέ επίσημα στο ενδιαφέρον άρθρο για την οικονομία ή δεν καταδέχεται να συνομιλεί με "εθνικομπολσεβίκους" και "αποστάτες" του εθνικοσοσιαλισμού;

    Ξέρει κάποιος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/10/21 5:36 μ.μ.

      Υπάρχουν υπαρξιστές εθνικοσοσιαλιστές?

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος25/10/21 6:58 μ.μ.

      Εδώ υπάρχουν αντιναζι ΕθνικόΣοσιαλιστες, υπαρξιστές δεν θα υπήρχαν...

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος25/10/21 7:30 μ.μ.

      Ειρωνικά το λέει ρε πανέξυπνε 5:36

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος25/10/21 9:04 μ.μ.

      Εδω υπάρχουν αριστεροί "Εθνικοσοσιαλιστες" , υπαρξιστες δεν θα υπάρχουν;

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος25/10/21 11:34 μ.μ.

      9:04 εδώ υπάρχουν ακροδεξιοί που δηλώνουν εθνικοσοσιαλιστές και έχουν κολλητιλίκια με ΝΔ, εσένα οι "αριστεροί" σε πείραξαν;

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος25/10/21 11:44 μ.μ.

    Ο Μποβιάτσος και ο άλλος από ..... είναι ιερές αγελάδες μαύρε κρίνε και δεν επιτρέπεται κριτική? Ρωτάω επειδή πάντα κόβονται τα σχόλια που τα χώνουν έστω και ευγενικά στους συγκεκριμένους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος25/10/21 11:48 μ.μ.

    9:04 πείτε τώρα ότι και ο Δανός δεν είναι εθνικοσοσιαλιστής. κολλητός του στέφανου και γνώστης της ιδέας. χαρίστε μας στιγμές γέλιου

    http://mavroskrinos.blogspot.com/2009/12/prknudsen.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλη καρδια ρε παιδες, ανωνυμοι και επωνυμοι....βαρατε δεν πειραζει, δεν κράτησα κακια σε κανεναν πλην αυτων που έκαναν πραγματικό ΚΑΚΟ και δεν θα συνεχισω οποιαδηποτε διαμαχη που εχει περασει δυστηχως επι προσωπικου..φυσικα ο καθενας ελευθερος ειναι να λεει οτι θελει αλλα για να ει αι εντιμος ας το εκανε επωνυμα..εγω ΠΟΤΕ δεν κρυφτηκα και εκανα και τον καραγκιοζη στην ευρωβουλη σε κατι βιντεο εναντια σε τοθρκους και σκοπιανους για να κανω μαγκα την Οικογενεια...παθαινεις και μαθαινεις διορι πιστεψες...λεω σε μενα.
    Να ειστε οκοι καλα, και πραγματικά οποιος θα ηθελε να συζητησουμε ανθρωπινα και να διαφωνησουμε κιολας ..αγνο ειναι..πολυ ευχαριατως να βρεθουμε για μπυρα χαλαρα..σε μερος για ανεμβολιαστους ομως..δεν μπαινω στα ενδοτερα.
    Τα λεμε λοιπόν με αρθρα..συνεχιζουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/10/21 5:24 μ.μ.

      Ένα απλό ερώτημα σου κάναμε πως γίνεται να έχεις κοινές δράσεις με άτομα που σε βρίζουν και που βρίζουν την ΣΟ στην οποία είσαι μέλλος. Πώς γίνεται στα σοσιαλ μίντια να παριστάνεις τον αντιδραγουμικο με ρητορική εστιατορίου ενώ σου δίνουν βήμα οι κατεξοχήν δραγουμικοί εθνικοσοσιαλιστές. Απλές ερωτήσεις είναι μποβ εσύ αρνείσαι να δώσεις απαντήσεις.

      Διαγραφή
    2. Δεν εχω να δωσω καμια απαντηση αγαπηυε σε κανεναν..κανω αυτο ππυ πιστευω..ππιος βρίζει ποιον δεν με απασχολει..συμμετέχω σε δρασεις που με εκφραζπυν και με ατομα που γουσταρω και δεν με βριζουν προσωπικα..δεν με απασχολει καμια διαμαχη ιδεολογικη , εχω τα δικα μου ιδεολογικα πιστευω βασισμενα σε μια Ευρωπαικη κουλτούρα και αυτο που με νοιαζειβειναι ο αγώνας..δεν με νοιαζει τίποτε αλλο ουτε φυσικα αν συμφωνει η διαφωνει καποιος και για αυτο δεν ανηκω πλεον σε κανενα κομμα ..εχω μια παρεα νεαρων στην Λαμια με ενα ονομα που δεν παραπεμπει πουθενα οποτρ..αυυο ειναι,απλα και καθαρα...και παμτα διαθεσιμος για κουβεντα..

      Διαγραφή
  17. Γνοφωδες μίσος χωρίς προφανή λόγο. Ή καλύτερα υπάρχει αιτία για τα ζηλόφθονα και συμπλεγματικά σχόλια...
    Σούμπιτο στο ντιβάνι του τρελογιατρου μουρλοπιθηκοεθνίκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/10/21 9:42 μ.μ.

      Πετάχτηκε και η ακροδεξιά σουπιά του Ερίκ Ζεμουρ που θέλει στην Μέση Ανατολή να στηρίζουμε το Ισραήλ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος27/10/21 7:38 μ.μ.

      Εδώ λέει ότι είναι υπέρ του Ντε Γκωλ. Κανένας νέος Σαλβινι θα είναι και αυτός.

      https://www.google.com/amp/s/www.in.gr/2021/10/27/world/nea-akrodeksia-poliorkei-megaro-ton-ilysion/amp/νι

      Διαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.