Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη: η Άρτεμις μέλος της Εθνοφυλετικής κοινότητας «ΚΙΝΗΜΑ» απαντάει στις ερωτήσεις της συντακτικής ομάδας του «Μαύρου Κρίνου»


Η συντακτική ομάδα του «Μαύρου Κρίνου» που εκφράζει από το 2007 την Ελληνική «Τρίτη Θέση», δίνει τον λόγο σε μια «Αμαζόνα» μιας «ορθόδοξης» κοινότητας του Ελληνικού Εθνοφυλετισμού και προβάλλει την σκέψη ενός μέλους του «Κινήματος» που είναι γνωστό για την πολύπλευρη κοινωνική δράση του κυρίως στην Βόρεια Ελλάδα. 

Η εν λόγω ιδεολογική και ακτιβιστική κίνηση δεν εντάσσεται στην «Εθνικοεπαναστατική» τάση (Third Position - NR) αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα αγνοήσουμε την ποιοτική σκέψη καθώς και την διάθεση για συμπόρευση και αλληλεγγύη μπροστά στον κοινό εχθρό του Λαού και της Πατρίδας. 

Μέσα από την διαλεκτική και την διαφωνία βρίσκουμε την συμφωνία και τα κοινά πεδία σκέψης και δράσης, χωρίς αποκλεισμούς και πολιτικούς «εγωισμούς» προωθώντας όχι μια απροσδιόριστη και θολή «ενότητα» που έχει γίνει μια λεκτική μόδα στην καθημερινή δυσώδη ρητορεία της αστικής ακροδεξιάς και των γνωστών παραφυάδων της, αλλά τον αυθεντικό πυρήνα της Αντιδημοκρατικής βιοθεωρίας και της Αντικαθεστωτικής πάλης. 

Κύριος στόχος όλων των αναρτήσεων και δράσεων είναι η προσέγγιση της νεολαίας που μάχεται για ένα καλύτερο αύριο μέσα από τις Αυτόνομες/Ανένταχτες ομάδες και κινήσεις.

Για όποιον ενδιαφέρεται είχε προηγηθεί συνέντευξη με απόψεις μέλους του συντονιστικού της κοινότητας την οποία μπορείτε εδώ - γεγονός που προκάλεσε αίσθηση - ενώ στο άρθρο εδώ μπορείτε να διαβάσετε για την «Γυναίκα ενάντια στον Φεμινισμό». 

Ευχαριστούμε την Συναγωνίστρια για τον χρόνο και την τιμή.

  Μια νέα Ελληνίδα στις τάξεις του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ. 

         Γιατί, από πότε και πώς συμμετέχεις;        

Πιστεύω για όσες κοπέλες συμμετέχουν στο κίνημα, όπως και για μένα, υπήρξαν δύο βασικά κίνητρα. Αρχικά η απογοήτευση για την πλήρη διαφθορά της κοινωνίας, στην οποία μεγαλώνουμε και θα μεγαλώσουν και τα παιδιά μας, και δεύτερο και σημαντικότερο, η θέληση μας να δράσουμε όπως μπορούμε και να μην μείνουμε απαθείς σε όλο αυτό που γίνεται. Προσωπικά συμμετέχω με το να θίγω, μέσω κειμένων, θέματα που αφορούν την ιδεολογία μας και να διατυπώνω τις θέσεις μας πάνω σε σύγχρονα φαινόμενα και επίκαιρα θέματα, ώστε όλο αυτό να αποτελέσει μια "καθοδήγηση" για όσα νέα παιδιά τα διαβάσουν. Ο καθένας έχει τον δικό του ρόλο μέσα στο κίνημα και όλοι μαζί συνεργαζόμαστε για έναν κοινό σκοπό.           

                              

Τι σημαίνει για σένα Εθνοφυλετισμός;   
                                


Για να προσδιορίσω το περιεχόμενο του Εθνοφυλετισμού θα χρησιμοποιούσα μια λέξη: αγώνας. Αγώνας για την φυλή, απόρριψη του διεθνισμού και του υλιστικού τρόπου σκέψης. Σε αντίθεση με άλλες ιδεολογίες έχει βαθύτερο πνευματικό νόημα, το οποίο αποκτά από τις σταθερές, αναλλοίωτες και ανώτερες ιδεαλιστικές του βάσεις. Η βάση του Εθνοφυλετισμού είναι η φυλή, το αίμα δηλαδή, και η έμπρακτη εκδήλωση της μέσω του πολιτισμού που δημιουργεί. Υπάρχει μια πνευματική ενότητα με τους προγόνους και μια αίσθηση καθήκοντος και χρέους, και για αυτούς που πέρασαν πριν από εμάς αλλά και για αυτούς που θα έρθουν μετέπειτα , τις επόμενες γενιές. Σε αντίθεση με την δημοκρατία, δίνεται βάση στην ποιότητα και όχι στην ποσότητα, στο σύνολο - έθνος και όχι στο άτομο. Μέσα από την υγιή σωματική, πνευματική και ψυχική ανάπτυξη του κάθε ατόμου θα δημιουργηθεί ένα υγιές σύνολο του οποίου όλες οι ενέργειες και οι σκέψεις θα καταλήγουν σε έναν σκοπό: την πρόοδο της Φυλής και του Έθνους. Ο εθνοφυλετισμός είναι ένα κίνημα για τους ανθρώπους της δράσεως, για αυτούς που δεν θα υποχωρήσουν, για τους στρατιώτες της Ιδέας. Όσοι το νιώθουν μέσα τους δεν χρειάζεται να διαβάσουν κανένα κείμενο για να καταλάβουν τι είναι η ιδέα μας. Είναι ο ίδιος ο λόγος της ύπαρξής τους.


Ποια η θέση σου απέναντι στις ομάδες και στις αντιλήψη του                Φεμινισμού;                              

Νομίζω πως η απάντηση είναι αυτονόητη. Οι σύγχρονες φεμινιστικές ομάδες και οι θεωρίες τους έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τα δικά μας πιστεύω. Η διαρκής εικόνα θυματοποίησης που προβάλλουν, η διαρκής μεταβολή και διαστρέβλωση των χαρακτηριστικών των φύλων και των ρόλων τους, αλλά και η στήριξη τους σε πολιτικές ανοιχτών συνόρων και συμφώνων συμβίωσης δεν γίνεται να υποστηρίζονται από υγιείς ψυχικά ανθρώπους. Δεν χρειάζεται να είσαι καν εθνικιστής για να καταλάβεις την αρρώστια που προωθούν. Σαν κοπέλα θεωρώ πως οι γυναίκες δεν χρειαζόμαστε καμία απελευθέρωση από κανέναν, πάρα μόνο από την προπαγάνδα και την πλύση εγκεφάλου του δημοκρατικού συστήματος.                                                                                                                             
Είδαμε να εκτυλίσσεται μία ιστορία με βιασμούς προσφάτως, στον χώρο του θεάτρου. Ποια η θέση σου για το θέμα, πώς μπορεί μία Ελληνίδα να αντιμετωπίσει την κατάσταση αυτή;                                                                                                                     

Είδαμε όντως, ένα πλήθος καταγγελιών για σεξουαλική παρενόχληση και για βιασμούς. Αρκετές κοπέλες διάσημες και μη, βγήκαν, μετά από χρόνια βέβαια, να μιλήσουν. Όλο αυτό συνδέθηκε στη συνέχεια με το κίνημα me too. Κάποιος άλλος ίσως το έβλεπε όλο αυτό καλοπροαίρετα, καθώς όλοι συμφωνούμε στο αυτονόητο πως πρέπει πάντα να καταγγέλλονται τέτοια περιστατικά και να υπάρχει σεβασμός προς τη γυναίκα. Στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως είδαμε μεγάλη υποστήριξη του φεμινιστικού κινήματος στο me too και ξαφνικά ακούσαμε και συνθήματα του τύπου "ο λευκός, ο οικογενειάρχης, είναι ο βιαστής και όχι ο έγχρωμος, ο μετανάστης, ο μουσουλμάνος" κλπ. Αυτό, την ίδια στιγμή που καθημερινά υπάρχουν περιστατικά βιασμών από τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες που έχουν κατακλύσει την Ευρώπη. Συμπέρασμα: όλη η "ιστορία" έγινε, για άλλη μια φορά, για την προπαγάνδα, για την γνωστή νοοτροπία που θέλουν να επιβάλλουν. Ακόμα και αν ισχύουν όλες οι καταγγελίες, οδηγούμαστε σε δύο συμπεράσματα. Αρχικά ότι ο χώρος της τέχνης, που αποτελείται κυρίως από άτομα με αριστερή ιδεολογία, και όχι τυχαία, είναι σε μεγάλο βαθμό διεφθαρμένος. Δεύτερον ότι παρόλα αυτά βλέπουμε πολλές από τις καταγγέλλουσες να έχουν κάνει τελικά μια λαμπρή καριέρα. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Η κάθε κοπέλα πρέπει να μάθει να κρατάει μια σωστή στάση, βάζοντας σε πρώτη θέση πάντα την αξιοπρέπεια της.
                                                            

Ποια τα αγαπημένα σου βιβλία και ποιες ταινίες;                                                                                                    

Δύσκολο να διαλέξω αγαπημένα βιβλία, υπάρχουν πολλά που μου αρέσουν. Θα έλεγα σίγουρα την Ιλιάδα του Ομήρου. Κάποια άλλα ωραία είναι “η φιλοσοφία της ζωής” του Ιωάννη Συκουτρή, το “Why We Fight" του Guillaume Faye και το “Μανιφέστο για μια Ευρωπαϊκή Αναγέννηση” των Αλαίν ντε Μπενουά και Charles Champetier. Υπάρχει τεράστιος αριθμός βιβλίων και θεματολογίας σχετικά με την ιδεολογία μας που ο καθένας μπορεί να βρει το είδος που του “ταιριάζει”. Πάντως καλό θα ήταν μια από τις δραστηριότητες μας να είναι και το διάβασμα. Πρώτα είναι η σκέψη και μετά η δράση.                                                                              

Από την μια οι Ταλιμπάν, ενάντια στις γυναίκες, από την άλλη οι πολυεθνικές προωθούν τον καταναλωτισμό στην Ελληνίδα σήμερα. Ίδιοι εχθροί τελικά;                                                              

Δεν είναι οι Ταλιμπάν ενάντια στις γυναίκες. Είναι η ίδια τους η θρησκεία (σουνίτες κυρίως). Σε αυτήν την θρησκεία πιστεύουν και οι γυναίκες εκεί. Αυτοί απλά εφαρμόζουν κατά γράμμα τη Σαρία, αυτό είναι το πραγματικό πρόσωπο αυτής της μορφής του Ισλαμισμού. Από χώρες με ίδιο θρήσκευμα, όπως το Αφγανιστάν, και ίδια κουλτούρα, προέρχονται και τα εκατομμύρια αλλοφύλων εισβολέων που κατακλύζουν την Ευρώπη και τη χώρα μας. Όποιος πιστεύει ακόμα σε ουτοπίες, δεν έχει παρά να διαβάσει τις θέσεις του Κορανίου για τη γυναίκα. Έτσι είναι το αληθινό Ισλάμ. Οι πολυεθνικές προωθούν το καταναλωτικό πρότυπο στην σύγχρονη Ελληνίδα εδώ και πολλά χρόνια. Είναι το ακριβώς ανάποδο από αυτό που συμβαίνει στο Αφγανιστάν. Η πλήρης ανελευθερία εκεί σε αντίθεση με την πλήρη «απελευθέρωση» εδώ, και γενικά στις δυτικές κοινωνίες. Η ρίζα του κακού είναι κοινή και για τα δύο φαινόμενα. Το πρώτο ότι προωθούνται μάζες ανθρώπων από μουσουλμανικές χώρες στη Λευκή Ευρώπη με σκοπό να «ενσωματωθούν». Το δεύτερο είναι ο καταναλωτικός και, σε υπερβολικά μεγάλο βαθμό, υλιστικός τρόπος σκέψης άρα η παραμέληση οποιασδήποτε άλλης αξίας από τις σύγχρονες γυναίκες. Το 2ο θα οδηγήσει στο 1ο . Όταν οι ίδιες οι Ελληνίδες αδιαφορούν για οτιδήποτε άλλο πέρα από τον καφέ και τα νύχια τους, δεν πρόκειται να υπάρξει καμία αντίσταση στον εποικισμό. Και, πραγματικά, δεν θα είναι οι μουσουλμάνες της Σαρίας που θα προσαρμοστούν στη δυτική κουλτούρα, αλλά αυτή η τελευταία «θα πρέπει» να «συμμορφωθεί» με αυτές. Αυτός που προκαλεί και τα δύο, μάλλον «αυτοί» είναι γνωστοί σε όλους μας δεν χρειάζεται να τους αναφέρω. Δεν μας ενδιαφέρει τι γίνεται στο Αφγανιστάν ή οπουδήποτε αλλού παρά μόνο πως θα επηρεαστεί προς το καλό, η Φυλή και η πατρίδα μας.                                                                                                                               
Ποιος ο ρόλος της γυναίκας ως μητέρας αλλά και μέσα στην οικογένεια, από την οπτική του Εθνοφυλετισμού για σένα;                                                                                                                                                 

Ο ρόλος της γυναίκας στην οικογένεια είναι σαφής. Είναι η ανατροφή υγιών σωματικά και πνευματικά απογόνων, άρα η διαιώνιση της φυλής. Παράδειγμα για την σύγχρονη Ελληνίδα πρέπει να είναι η αρχαία Σπαρτιάτισσα. Φροντίδα για σωστή σωματική διάπλαση, εξάσκηση του πνεύματος και ηθικός χαρακτήρας. Η Σπαρτιάτισσα ήταν παράδειγμα μητέρας και συζύγου. Θα πρέπει, οι γυναίκες σήμερα, να προσαρμόσουν αυτές τις αρχαίες αξίες στις ανάγκες του σήμερα. Ο ιδανικός τρόπος ζωής δεν μπορεί να επιτευχθεί από καμιά μας σε απόλυτο βαθμό, επιβάλλεται όμως να προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Έτσι, μέσω της ανατροφής των παιδιών, θα πρέπει να τους μεταδοθούν όλες αυτές οι αξίες και τα ιδανικά, ώστε να γίνουν ολοκληρωμένα άτομα με πλήρη ενσυναίσθηση τους χρέους τους απέναντι στη Φυλή. Δεν αναφερόμαστε σε κάτι ουτοπικό για όσους μας θεωρήσουν πολύ ρομαντικούς, και έχουμε πολλά λαμπρά παραδείγματα του παρελθόντος, στην ιστορία μας.

Ποια η θέση σου για την κρατική πολιτική των αμβλώσεων πού προώθησε πρώτη η Μαργαρίτα Παπανδρέου;                                                                                                

Η νομιμοποίηση των αμβλώσεων έγινε στην Ελλάδα το 1986 μετά από έντονη επιμονή της Μαργαρίτας Παπανδρέου επί ΠΑΣΟΚ. Η εν λόγω κυρία ήταν πρόεδρος, τότε, της Ένωσης Γυναικών Ελλάδος. Η Ε.Γ.Ε ήταν και είναι μια ΜΗ Κυβερνητική Οργάνωση, μέλος του ευρωπαϊκού Λόμπι γυναικών με έδρα τις Βρυξέλλες και εκπροσωπεί 2.000+ γυναικείες οργανώσεις πανευρωπαϊκά σε όλα τα κράτη μέλη. Όταν λέμε γυναικείες οργανώσεις όλοι καταλαβαίνουμε ότι εννοούνται οι φεμινιστικές οργανώσεις, οι οποίες ανοιχτά στηρίζουν το δικαίωμα στην άμβλωση. Γιατί τα είπαμε όλα αυτά; Έχουν γίνει πολλές έρευνες για τα ποσοστά των αμβλώσεων στην Ελλάδα, η οποία δυστυχώς κατέχει και την πρώτη θέση στην Ευρώπη. Με έρευνα της Ελληνικής Εταιρείας Περιγεννητικής Ιατρικής το 2019, οι εκτρώσεις στη χώρα μας αγγίζουν τις 250.000 ετησίως εκ των οποίων οι 40.000 αφορούν κορίτσια κάτω των 18 ετών. Ο πληθυσμός μας μειώνεται δραματικά. Δεν γίνεται παρά να είμαστε κάθετα αντίθετοι σε αυτή την πολιτική, σε αυτή τη σιωπηλή γενοκτονία. Το ίδιο το σύστημα που «φωνάζει» ότι υπερασπίζεται τα ανθρώπινα δικαιώματα και το δικαίωμα στην ζωή είναι το ίδιο που θεσμοθετεί νόμους υπέρ των εκτρώσεων, που με σκληρά οικονομικά μέτρα αποτρέπει πολλές οικογένειες να αποκτήσουν παιδιά, που με την πλύση εγκεφάλου και την φιλελεύθερη πολιτική του έχει απαξιώσει πλήρως τον θεσμό της μητρότητας και της οικογένειας. Αυτό το ίδιο το κράτος είναι που χρηματοδοτεί τις φεμινιστικές οργανώσεις ώστε να κάνουν την προπαγάνδα τους, το ίδιο το κράτος εξαφανίζει τη Φυλή. Το κάθε παιδί που γεννιέται είναι πολύτιμο. Πώς γίνεται να προωθείται ο φόνος εμβρύων; Και να υποστηρίζεται από γυναίκες! Από αυτές που ο πραγματικός σκοπός τους είναι να φέρουν στον κόσμο ένα παιδί.                                                                                                                                            
Ποια η άποψη σου για την περιβόητη ένωση των Εθνικιστών;                                                                            
Αν θέλουμε να είμαστε ρεαλιστές δεν μπορούμε να ελπίζουμε σε ένωση του χώρου. Αρχικά δεν υπάρχει κοινή ιδεολογική βάση. Δεν γίνεται να ενωθούν απλοί Πατριώτες, με Εθνικιστές, Εθνικοσοσιαλιστές κλπ. Δεν υπάρχει κοινή νοοτροπία και κοινό πρότυπο, δεν υπάρχει εμπιστοσύνη μεταξύ των ατόμων αφού υπάρχουν και αυτοί που κοιτάζουν μόνο να επωφεληθούν από τις καταστάσεις και μόνο να κάνουν φιγούρα για τον δήθεν αγώνα που κάνουν. Ο χώρος δεν χρειάζεται πειθήνια άτομα που θα μαζευτούν μόνο για να φωνάξουν και να κάνουν επεισόδια σε πορείες αλλά δυστυχώς βλέπουμε πως σε μεγάλο ποσοστό αυτό ισχύει τώρα. Δεν γίνεται να ενωθούν άτομα που περιμένουν από ένα κόμμα να τους σώσει, χωρίς καμιά προσωπική διάθεση δράσης με άτομα που θα θυσίαζαν τα πάντα για τον αγώνα που κάνουν. Υπάρχουν τόσα πολλά κενά και διαφορές μεταξύ των ατόμων και των ομάδων που απαρτίζουν τον χώρο που μια ένωση όλων μαζί παραμένει στο στάδιο της φαντασίας κάποιων. Συνεργασία μεταξύ των ομάδων ναι. Έχουμε μια κοινή ιδέα, μπορούμε και πρέπει να βοηθάμε ο ένας τον άλλο αλλά ο καθένας θα πορευτεί με τον δικό του τρόπο στο δικό του δρόμο, ώστε να μην υπάρχουν συγκρούσεις. Οι εθνικιστικές ομάδες θα κινούνται παράλληλα προς έναν κοινό στόχο.                                                                                                     

Πες μας την δική σου οπτική, για τα γεγονότα στην Σταυρούπολη.                                                                    
Αυτά που έγιναν στη Σταυρούπολη ήταν πρωτόγνωρα. Δεν είχαμε ξαναδεί τόσο εκτεταμένα και έντονα επεισόδια στον χώρο των σχολείων. Οι μαθητές επιτέλους αντέδρασαν στην νεομαρξιστική προπαγάνδα που γίνεται από άτομα της ΚΝΕ έξω από τα προαύλια των περισσοτέρων σχολείων με τις ευλογίες του κράτους. Εκεί φάνηκε και το πραγματικό πρόσωπο όλων αυτών των «ανθρωπιστών» όταν άτομα 25 - 30 χρονών απειλούσαν 16 και 17 χρονών παιδιά, τα οποία τελικά τους έδωσαν ένα μάθημα. Πολύ κρίμα να είσαι 30 χρονών αιώνιος φοιτητής, να σε θρέφει ο πατέρας σου αλλά να σε βλέπει στην τηλεόραση να τρως ξύλο από 17χρονα πιτσιρίκια. Τα συστημικά ΜΜΕ δεν άργησαν να στοχοποιήσουν ακόμα και τα παιδιά και να επιβάλλουν διώξεις. Το θέμα πρέπει να αντιμετωπιστεί προσεκτικά ώστε οι μαθητές να έρθουν με το μέρος μας, αφού δεν έχουν όλα τα παιδιά σαφή ιδεολογικό προσανατολισμό. Έγινε το πρώτο βήμα. Η αντίδραση. Τώρα πρέπει να προσανατολιστεί στην σωστή πλευρά η νεολαία και να γίνει τρόπος ζωής για τα νέα παιδιά. Είμαστε δίπλα σε κάθε μαθητή και μαθήτρια, σε κάθε παιδί που έχει κουραστεί από την αντεθνική παιδεία της κυβέρνησης.                                                                                                      

Τι είναι αυτό πού θεωρείς ότι λείπει σήμερα από τον Έλληνα και την Ελληνίδα;                                 

Από τους σημερινούς Έλληνες λείπει κυρίως το θάρρος. Θάρρος να αναλάβουν ευθύνες, θάρρος να δράσουν για να βελτιώσουν οι ίδιοι τις ζωές τους, θάρρος να ακούσουν την αντίθετη πλευρά και να ξεφύγουν από τον κομφορμισμό, θάρρος να κρίνουν τον ίδιο τους τον εαυτό και να τον βελτιώσουν. Όπως έλεγε και ο Ευριπίδης «τους αγώνες τους τολμούν οι ανδρείοι ενώ οι δειλοί δεν είναι τίποτα και πουθενά». Αν κάτι χρειαζόμαστε τώρα, αυτό είναι αγώνας. Μακάρι όλοι οι νέοι να αφήσουν τα ηλεκτρονικά παιχνίδια, τον ψεύτικο κόσμο, να τολμήσουν και να δράσουν. Δράση όμως με συγκεκριμένο σκοπό, το δικό μας σκοπό. Η τόλμη ωφελεί αν έχεις γνώση, αν δεν έχεις βλάπτει.                                                                                                                              
Ένα μήνυμα σου στους αναγνώστες και κυρίως στις γυναίκες συναγωνίστριες αλλά και τις γυναίκες αντιφασίστριες.                                                                                                                                          
Για όσους συναγωνιστές και συναγωνίστριες το διαβάσουν, θα ήθελα να τους πω να έχουν πίστη στο σκοπό μας. Είναι το κυριότερο. Όταν έχεις πίστη δεν επηρεάζεσαι από τις όποιες δυσκολίες προκύψουν, γιατί έχεις στο μυαλό σου εκείνο, εκείνο το υψηλό ιδανικό για το οποίο αγωνίζεσαι. Αγώνας λοιπόν χωρίς ηττοπάθεια και μοιρολατρία. Είμαστε η νέα γενιά, είναι στο χέρι μας να αλλάξουμε το μέλλον. Οι καιροί απαιτούν να είμαστε μια γενιά σκληρή και αποφασισμένη σε όσα πιστεύει. Για τις κοπέλες αντιφασίστριες θα αναφέρω τα λόγια του Έζρα Πάουντ: «πραγματικά ελεύθερος και νικητής έναντι στην πλύση εγκεφάλου θα θεωρηθεί ένας άνθρωπος όταν μπορέσει να κρίνει ο ίδιος, μόνος του, μία προς μία τις ιδέες του". Αυτό καλώ και αυτές τις κοπέλες να κάνουν, να σκεφτούν αυτόνομα, να ξεφύγουν από τις ψευδαισθήσεις που τους έχει δημιουργήσει το δημοκρατικό σύστημα χωρίς να «παπαγαλίζουν» τα λόγια των ανθρώπων που ουσιαστικά τις ελέγχουν.

8 σχόλια:

  1. Ανώνυμος18/10/21 2:21 μ.μ.

    Εύγε συναγωνιστές. Το «ΚΙΝΗΜΑ» είναι ανερχόμενη δύναμη τώρα τελευταία στον χώρο. Περιμένουμε να απλωθεί και Αθήνα μεριά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος18/10/21 5:41 μ.μ.

    Την σημερινή εποχή όπου επικρατεί η σήψη στον "χώρο" το ΚΙΝΗΜΑ δείχνει και δίνει μια νέα καθαρή εικόνα για να καθαρίσει το τοπίο από την βρώμα χρόνων.
    Εύγε στους συντρόφους και συναγωνιστάς.
    Ο Ήλιος ξεπροβάλει ξανά με εσάς. Μην αφήσετε τους κακεντρεχείς να επισκιάζουν τις κινήσεις σας.

    Ζήτω ο Αγών!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/10/21 9:44 π.μ.

      Φίλτατε συναγωνιστή, με ευχολόγια δεν προχωρούν οι πολιτικές ζυμώσεις. Αναμένουμε την ενεργοποίηση σου στο Κίνημα στην Αθήνα.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος18/10/21 7:15 μ.μ.

    Παρακολουθώ εδώ και καιρό αυτή την ομάδα. Δεν ξέρω τι ακριβώς είναι το Κίνημα, θά ήθελα μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για την δράση της.
    Είμαι 30 χρονώ και δεν βλέπω τίποτα καλό από το χώρο.Διαβαζω τή σελίδα του Κινήματος αλλά δεν ξέρω αν θέλουν να ανοιχτούν στην κοινωνία που θέλει ένα στήριγμα.
    Υ.Γ. Θα κατέβουν εκλογές ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/10/21 8:40 μ.μ.

      Φίλε συνΕλληνα οι εκλογές είναι ο καρκίνος στο σώμα της πατρίδος. Αυτό που θα πρέπει να μας απασχολεί είναι η λήψη γνώσης, μάθησης και ο ΑΚΤΙΒΙΣΜΟΣ σε όλες τις μορφές του κι όποιος κατάλαβε κατάλαβε.....

      Διαγραφή
  4. Εύγε στο Κίνημα αλλά και στην συναγωνίστρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/10/21 4:57 μ.μ.

      Καλή η επιλογή των συναγωνιστών να βάλουν για εκπροσώπηση την κοπέλα. Ο προηγούμενος στο podcast της propatria δεν ήταν και ότι καλύτερο.

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος19/10/21 12:29 μ.μ.

    Μας παρακολουθεί επίσης και ο ιστότοπος ....,που συλλέγει πληροφορίες για κάθε κίνηση μας από φωτογραφίες σε κοινωνικά μέσα, από ιστοσελίδες κι ότι άλλη πληροφορία μπορεί να αντλήσει, επίσης τα κρατούν ως αρχείο κι το αποστείλουν στις αρχές οπότε χρειαστεί,δεν είναι τυχαίο ότι πολλές πληροφορίες κι στοιχεία στη δική της ΧΑ αντλήθηκαν από τις εισαγγελικές αρχές από αυτήν την ιστοσελίδα κι οποίους την κατέχουν από τους χειριστές... Θέλει πολύ προσοχή αυτός ο ηλεκτρονικός ρουφιάνος διότι το πιστεύουμε ή όχι πολύ ελέγχουν την κάθε κίνηση μας και κρατούν αρχεία, θέλει σοβαρότητα διότι είναι σοβαρό το όλο θέμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.