Αυτόνομη Ελληνική παρουσία στον τάφο του Ρώσου Maxim Sergeyevich Martsinkevich γνωστού ως "Tesak" που δολοφονήθηκε στις φυλακές του Πούτιν


 

18 σχόλια:

  1. Ανώνυμος31/10/21 11:51 μ.μ.

    Αν σας ειναι ευκολο,καποια στιγμη,δημοσιευστε ενα αρθρο σχετικα με την Απλοομαδα G,τον Καυκασο(Γεωργια) και την Λευκη φυλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος1/11/21 7:39 π.μ.

    ΑΘΆΝΑΤΟΣ! ΠΑΡΏΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος1/11/21 11:13 μ.μ.

    Το κρεμλινο δυστυχως εχει κυνηγησει ανηλεως τους ρωσους συναγωνιστες και αυτο ειναι κατι που βαραινει πολυ στην συνειδηση μας. Επισης και το οικονομικο μοντελο που εχει προωθησει με τους ολιγαρχες που νεμονται τις πλουτοπαραγωγικες πηγες, σε εμας τους στρασσερικους προκαλει αηδια. Ομως ΜΚ πρεπει να δεχθουμε οτι η παραδοσιοκρατικη πουτινικη ρωσια ειναι αυτη την στιγμη ενα απο τα τελευταια οχυρα οσον αφορα την ανασχεση της επελασης του θηριου που λεγεται ΝΤΠ. Και επισης εαν η θεια προνοια θελησει να αναλαβουμε καποτε οι στρασσερικοι τα ηνια του ρωμαιικου, στην πουτινικη ρωσια θα βασιστουμε για να αποτιναξουμε τον ζυγο της εε και του νατο.

    STORM WOLF

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/11/21 8:09 π.μ.

      Storm Wolf, καλα κρασια

      Rovespieros

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος2/11/21 2:40 μ.μ.

      Ροβεσπιέρε με τέτοιο όνομα μόνο για εθνικιστής δεν κάνεις. Εκτός και έχεις ως σημείο αναφοράς την Γαλλική Επανάσταση και τους Ιακωβινους

      Διαγραφή
    3. Μαύρες Ταξιανθίες2/11/21 2:53 μ.μ.

      Εγώ στο τελευταίο οχυρό βλέπω μόνο μαφία, εμπόριο ναρκωτικών, εμπόριο ανθρώπων, πορνεία,οι παιδεραστές προστατεύονται από το ίδιο το σύστημα και γενικότερα ξεπεσμός,η Ρωσία του Πούτιν είναι μία μικρή Αμερική,θα μπορούσε να συγκριθεί με τα γκέτο του Λ.Α...

      ΑΥΤΌ ΤΟ ΘΕΩΡΕΊΣ ΟΧΥΡΌ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΝΤΠ;

      Διαγραφή
  4. Ένα μικρό βιογραφικό του εκλιπόντος; Γιατί ήταν φυλακή πρωτίστως; Γιατι δολοφονήθηκε στις φυλακές; Από ποιους είχε πολιτικά ή άλλα κίνητρα η δολοφονία του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαύρες Ταξιανθίες3/11/21 12:47 μ.μ.

      Ο Τεσακ είναι από τους ποιο γνωστούς,εάν δεν τον ξέρεις ή είσαι καινούργιος ή είσαι καινούργιος, αλλιώς δεν εξηγείται,εν πάση περιπτώσει κάνε μία αναζήτηση και μάθε...

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος4/11/21 2:22 μ.μ.

    Εντάξει ρε παιδιά δεν ήταν και καμιά ηγετική προσωπικότητα. Υπάρχουν σπουδαίοι Ρώσοι συναγωνιστές που το σύστημα Πούτιν κυνήγησε άγρια. Μπαρσακοφ, Λιμονοφ κλπ. Ο μακαρίτης ένα από τα παιδιά που έκαναν ντου σε αντιφάδες και αδερφές ήταν. Πεζοδρομιακή δράση είχε. Καλή και αυτή. Αλλά δεν ήταν κάποιο ηγετικό πρόσωπο που οργάνωσε σοβαρή αντίσταση στο καθεστώς. Για ξυλοδαρμούς μπήκε φυλακή. Στον ελληνικό εθνικιστικό χώρο μπορεί να ήταν πιο χρήσιμος. Στη Ρωσία δεν έκανε τίποτα σημαντικό για το κίνημα. Κρίμα που κατέστρεψε τη ζωή του για τέτοιους λόγους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/11/21 10:00 μ.μ.

      Ο Τεσακ ανακάλυπτε παιδε ραστες και πήγαινε στα σπίτια τους δημοσιεύοντας τα στοιχεία τους, πράγμα που ούτε η αστυνομία δεν έκανε,οι αδερφές που λες ήταν και εξακολουθούν να είναι παιδε ραστες,ο Τεσακ είναι ήρωας και μαχητής ΑΘΆΝΑΤΟΣ...


      Το σχόλιο σου εάν δεν είναι άθελά σου άτοπο είναι το λιγότερο προβοκάτσια

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7/11/21 5:00 μ.μ.

      10:00 δεν είναι προβοκατορικο. Ρεαλιστικό είναι το σχόλιο που έγραψα. Αδερφές κυνηγούσε όχι εγκληματίες. Αυτή είναι η αλήθεια. Ψώνιζε αδερφές με ψεύτικα προφίλ και τους έριχνε ένα χέρι ξύλο. Μετά τους φωτογράφιζε σε γελοίες πόζες και ανέβαζε τις φωτογραφίες σε αντίστοιχα "εθνικιστικά" indymedia.Για αυτό μπήκε φυλακή. Δεν θέλω να μειώσω τη μνήμη του. Να είμαστε ρεαλιστές θέλω. Καλή η αντίθεση στην ομοφυλοφιλία. Αλλά αν αυτό το εγκρίνετε ως πρακτική πολιτικού αγώνα κάνετε μεγάλο λάθος. Γινόμαστε τα εύκολα θύματα που διαπράττουν τη χρήσιμη ηλιθιότητα. Χωρίς να προσφέρουμε και τίποτα σημαντικό. Με το να σακατεψει και να ξεφωνησει κάποιες αδερφές δεν πρόσφερε καμία σπουδαία υπηρεσία στο ρωσικό κίνημα. Ίσα ίσα που έβαλε τον εαυτό του σε αχρείαστους μπελάδες και τον στέρησε από το κίνημα. Αυτά είναι μέθοδοι δράσης όσων γαλουχήθηκαν με indymedia και Ιο της ελεύθεροτυπιας. Δεν είναι σοβαροί αγώνες και δεν είναι συμπεριφορές επαναστατών.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος7/11/21 8:18 μ.μ.

      σε παιδε ραστες πήγαινε,τι δεν καταλαβαίνεις;

      τους συμπαθείς κι ρίχνεις λάσπη;

      και για να τελειώνουμε τη γνώμη σου λες, επειδή την λες όμως δεν σημαίνει ότι έχεις κ δίκιο...

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος9/11/21 2:18 μ.μ.

      5:00 καμία σχέση φίλε. Παιδερες έβρισκε ο τύπος και ανώμαλους που παρενοχλούσαν άλλους. Αυτός ήταν και ο λόγος που τον σκότωσαν κυκλώματα στην φυλακή. Μάθε λίγο παραπάνω την φάση και μετά μίλα.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος10/11/21 1:08 μ.μ.

      8:18 τη γνώμη μου λεώ. και εσύ τη δική σου. όταν λες να τελειώνουμε τι εννοείς; είσαι μέλος της σ.ο και κανονίζεις εσύ πότε σταματά ο διάλογος;

      5:00 βάλε κάποια link να ενημερωθώ πάνω σε αυτό που λες και αν κάνω λάθος βέβαια θα το παραδεχτώ. πάντως η όλη πρακτική δείχνει υποκατάσαση μιας δράσης που κανονικά είναι αρμοδιότητα του θεσμικού κράτους. δεν είναι δράση επαναστατική εναντίον των θεσμών.

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος5/11/21 8:47 μ.μ.

    Πυροτέχνημα! Είμαι Ρώσσος. Σας ευχαριστώ που τιμάτε τη μνήμη του ήρωά του.
    Λίγα λόγια για το «Cleaver». Έκανε αυτό που πολλοί εθνικοί ηγέτες δεν μπορούσαν να κάνουν. Έγινε σημείο αναφοράς για τη ρωσική νεολαία. Αυτός και η οργάνωσή του έσωσαν χιλιάδες παιδιά από παιδεραστές, δίδαξε τη νεολαία με το παράδειγμά του να περιφρονεί την αδυναμία, το μεθύσι, τα ναρκωτικά. Και πέθανε όχι ως μάρτυρας, αλλά είναι μάρτυρας.
    Αρνούμαι να του φτιάξω είδωλο, αφού είχε ελαττώματα.
    Αντιτάχθηκε στο «σύστημα». Θαρραλέα, με χαμόγελο και ειρωνεία, λέγοντας στους ανθρώπους την πικρή αλήθεια.
    Πιστεύω ότι στη μελλοντική Ρωσία θα μπορέσουμε να διατηρήσουμε τη μνήμη του ήρωα!
    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ.
    Για ανάγνωση και γραφή χρησιμοποίησα μεταφραστή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/11/21 10:01 μ.μ.

      ΑΘΆΝΑΤΟΣ!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7/11/21 1:45 μ.μ.

      Συναγωνιστικους χαιρετισμούς στην μακρινή Ρωσία!

      Διαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.