Μια δημοσίευση που κάποιοι δεν θέλουν να θυμούνται και ακόμη περισσότεροι δεν γνωρίζουν: συνέντευξη του Alexander Dugin στο περιοδικό «Patria» που δημοσιεύθηκε τον Φεβρουάριο - Μάρτιο του 2011 (αριθμός τεύχους 26).





 

για να κατεβάσετε το .pdf στο σύνδεσμο εδώ ...

«Δεν υπάρχουν αντίπαλοι στον σκοπό του Πούτιν και αν υπάρχουν, είναι ψυχικά άρρωστοι και πρέπει να αποβληθούν για κλινική εξέταση. Ο Πούτιν είναι παντού, ο Πούτιν είναι τα πάντα, ο Πούτιν είναι απόλυτος και ο Πούτιν είναι απαραίτητος»

Alexander Dugin


του Σταύρου Λιμποβίση

Με αφορμή την δολοφονία της κόρης του πολιτειολόγου Alexander Dugin, αναδημοσιεύουμε σήμερα μια άγνωστη συνέντευξη του στο περιοδικό «Patria» που δημοσιεύθηκε τον Φεβρουάριο - Μάρτιο του 2011 (αριθμός τεύχους 26). 

Οι Ρώσοι αποσχιστές και υποστηρικτές της εισβολής στην Ουκρανία - όπως ήταν αναμενόμενο - κατηγορούν ευθέως τον Ιουδαίο πρόεδρο της Ουκρανίας και την SBU ενώ το επίσημο Κρεμλίνο τηρεί σιγή ιχθύος, οι Ουκρανοί υποστηρίζουν ότι είναι εσωτερικό ξεκαθάρισμα λογαριασμών του βαθέως Μοσχοβίτικου κράτους που απέτυχε όμως την επίτευξη του στόχου λόγω μιας σύμπτωσης - ένα ακόμη περιστατικό θανάτου σε μια σειρά δολοφονιών κορυφαίων επιχειρηματιών - ενώ η Ιρανική κυβέρνηση κάνει λόγο ακόμη και για συμμετοχή της Mossad στην ανατίναξη του οχήματος. 

Ανώνυμες ρωσικές πηγές κάνουν λόγο για μια ακατανόητη κίνηση των αρχών ασφαλείας να μην υπάρξει κλοιός επιτήρησης, γύρω από το όχημα της θανούσης μετά την επιστροφή της από «εθνικιστικό φεστιβάλ» ώστε να αποτραπεί κάποια πιθανή δολιοφθορά. 

Ο φιλόσοφος και σύμβουλος του Πούτιν - το δίκτυο των επαφών του στην Ελλάδα περιλάμβανε τον ΣΥΡΙΖΑ, τους Ανεξάρτητους Έλληνες και τη Χρυσή Αυγή, ενώ το βιβλίο του «Η Τέταρτη Πολιτική Θεωρία» παρουσιάστηκε την 19η Ιουνίου του 2013 στην «Στοά του Βιβλίου», και ανάμεσα σε άλλους μίλησε για αυτό ο Δρ. Νικόλαος Λάος ο οποίος κατά δήλωση του «συνέβαλε στην αναδιοργάνωση του Τεκτονισμού και του τάγματος των Βαυαρών Illuminati» - από τους Δυτικούς αντιφασίστες εμφανίζεται ως «ναζί» και «φασίστας», ενώ ο ίδιος τα τελευταία χρόνια δεν χάνει ευκαιρία να δηλώσει δημοσίως ότι είναι εχθρός του φυλετισμού, του εθνικισμού, υπέρ της επιμειξίας και κατά των ανθρώπων με Λευκή καταγωγή, και όλα αυτά σε ένα Ομοσπονδιακό κράτος που διοργάνωσε διεθνές «αντιφασιστικό συνέδριο» και προωθεί ως επιχείρημα την «αποναζιστικοποίηση», θυμίζοντας φυσικά σε πολλούς την ανάλογη εμπρηστική ρητορική των ΗΠΑ όταν ήθελαν να καταστρέψουν καθεστώτα που δεν εξυπηρετούσαν την Σιωνιστική εξωτερική πολιτική. 

Η επίσημη δήλωση του σε τηλεοπτικό σταθμό ότι «η παράδοση της Καμπάλα, είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα του ανθρώπινου πνεύματος» εγείρει ερωτηματικά κατά πόσο τελικά η αλλαγή του καθεστώτος στην Μόσχα ήταν μια «εθνικιστική αναγέννηση» όπως ισχυρίζονταν κάποιοι ή μήπως ήταν τελικά μια εσπευσμένη «αλλαγή φρουράς» όπου το Ανώτατο Σοβιέτ αντικαταστάθηκε - μια κρύα νύχτα του Δεκέμβρη - με μια φρουρά μαφιόζων και καπιταλιστών γνωστής καταγωγής, η οποία με όχημα την Ορθοδοξία και το ιδεολόγημα του Πανσλαβισμού - και με τα χέρια τους βαμμένα από την σφαγή της Δούμας του ’93 - τείνουν όχι φυσικά να απελευθερώσουν την οικουμένη όπως διατείνεται η «Ελεύθερη Ώρα» και το «Μακελειό», αλλά να είναι ένας ακόμη εφεδρικός πόλος εξουσίας και επιβολής της ΝΤΠ. 

Ο Dugin για κάποιους είναι υποστηρικτής μιας μερίδας της ελεγχόμενης από τον Σιωνισμό «Alt Right» και του «Kosher - Εθνικισμού» και μάλιστα διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με την antifa σε όλη την Ευρώπη, ένας από τους κυριότερους αρχιτέκτονες πίσω από τον «Ευρασιατισμό». Για άλλους όμως είναι ένας φανατικός εχθρός της Παγκοσμιοποίησης που κάποτε «φλέρταρε» με τον Φασισμό και τον Εθνικομπολσεβικισμό ενώ στο βιογραφικό του έχει καταγραφεί η αποβολή του από την σχολή Αεροπορίας λόγω «φιλοφασιστικών απόψεων». 

Η σημερινή πολιτική του Πούτιν που είναι ένα μείγμα προσοβιετικού Ιμπεριαλισμού, Σοβιετικού Διεθνισμού και Ρωσικού Εθνικού Καπιταλισμού κεντρίζει το ενδιαφέρον και αναζωπυρώνει το πάθος αλλά και το μίσος μιας σημαντικής μερίδας του λεγόμενου «χώρου». Σύμφωνα με τον Ντούγκιν, οι Ρώσοι είναι ένας μεσσιανικός λαός ενώ η προσπάθεια να επιβληθούν θυμίζει παράδοση μυστικισμού και βυζαντινισμού.

Η δημόσια δήλωση του ανθρώπου που εισήγαγε την σκέψη του Julius Evola και του Martin Heidegger στην Ρωσική κοινωνία ενώ δεν παρέλειψε να εξυμνήσει και την δομή των Waffen - SS, και σε νεαρή ηλικία ενίσχυσε την οργάνωση Pamyat - που όμως σε μια κρίσιμη στιγμή της χώρας η οργάνωση αυτή ενίσχυσε με τα όπλα τον φιλελεύθερο Γιέλτσιν … - ότι «στόχος δεν είναι να κατακτήσουμε τον κόσμο αλλά να είμαστε ένα ακόμη κέντρο αποφάσεων ανάμεσα σε άλλα» το μισανθρωπικό κάλεσμα του για την «γενοκτονία των Ουκρανών κρετίνων»», ακόμη και η πρόσφατη και άκρως συμβολική επισήμανση της Darya Dugina στην κατεστραμμένη Μαριούπολη ότι «το Azovstal ήταν γεμάτο Σατανιστική μαύρη ενέργεια» προκαλεί σε πολλούς θυμηδία, ερωτηματικά αλλά και προβληματισμό για την πραγματική στόχευση της εξωτερικής πολιτικής του Κρεμλίνου. 

Για την κόρη του Ρώσου στοχαστή και διανοητή η «Δύση» είναι «φασιστική» και «ρατσιστική» ενώ ο υποστηρικτής της Ρωσίας Tigran Keosayan, θεώρησε λογικό να ισοπεδωθεί το κέντρο του Κιέβου ως εκδίκηση για τον θάνατο της αδιαφορώντας πλήρως για το ενδεχόμενο να σκοτωθούν άμαχοι Σλαβικής καταγωγής. 

Το περιοδικό «Patria» είναι γεγονός ότι φιλοξένησε σημαντικά και ποιοτικά άρθρα εκπροσώπων της εθνικιστικής ιδέας, αλλά και ατόμων που «ερωτοτροπούσαν» από παλιά με την φιλελεύθερη δεξιά, ως εκ τούτου δεν στάθηκε δυνατό να αποτελέσει μια «κόκκινη γραμμή» στο επίπεδο των εκδόσεων απέναντι στον πολιτικό εισοδισμό της δεξιάς και την «μόχλευση» σύμφωνα με τον αγαπημένο όρο γνωστών υβριστών και συκοφαντών. 

Η στόχευση της όποιας «ενότητας» αποτέλεσε μια παγίδα (;) της πολυάριθμης συντακτικής ομάδας που κατέληξε τελικά στην προβολή και ενίσχυση γνωστών προσώπων της δεξιάς παράταξης. Δεν είναι τυχαίο ότι στο έντυπο αυτό αρθρογραφούσε ένας υπεύθυνος γραφείου κορυφαίου υπουργείου της ΝΔ και στενός φίλος του Μάκη Βορίδη, ο οποίος σήμερα πρωτοστατεί στην εξύβριση του Ουκρανικού έθνους και των εθελοντών εθνικιστών μαχητών του Συντάγματος Azov

Στο πλευρό της ίδιας ομάδας με την «νεοδεξιά» (;) σκέψη και αισθητική βρίσκεται ο εν Ελλάδι εκπρόσωπος του Trump - με την γνωστή καταγωγή - που κάποτε υπερασπιζόταν τον Λαφαζάνη ακόμη και τα αντιεξουσιαστικά Εξάρχεια. 

Ο Θάνος Πλεύρης, εξηγεί σε εκδήλωση του περιοδικού «Patria» το 2013, με ποιους τρόπους αντιμετωπίζεται αποτελεσματικά το ζήτημα της μετανάστευσης … ενώ ο Χρίστος Γούδης του Ιδρύματος Καραμανλή φίλος του ΚΙΣ αλλά και υποστηρικτής του κόμματος του Μιχαλολιάκου, που δημοσίως καθυβρίζει τους «φασίστες» αλλά σε εκδοτικό επίπεδο τους εξυμνεί (!) ήταν μια εμβληματική φιγούρα στην κίνηση αυτή που έληξε άδοξα ... αφού κάποιοι επέλεξαν την ανάδειξη τους και την μελλοντική καριέρα τους, μέσα από την ανοιχτή και δημόσια ενίσχυση ακροδεξιών μορφωμάτων και δεξιών παραγόντων. 

Δημοσιογράφοι και πολιτευτές που μέχρι χτες στήριζαν τον Καρατζαφέρη και σήμερα τον Κασιδιάρη, άνθρωποι του Κωνσταντίνου Πλεύρη και σημαίνοντα πρόσωπα της τοπικής αυτοδιοίκησης που ελέγχονταν από την ΝΔ, φιλοσιωνιστές δικηγόροι «αλεξιπτωτιστές της τυρόπιτας» που υμνούν το κράτος του Ισραήλ, υποστηρικτές του φιλοσιωνιστή Trump, ιδιοκτήτες ομάδων και επιχειρηματίες κομματάρχες που επισκέπτονται τις Ρωσικές μονές του Αγίου Όρους, απογοητευμένοι εθνικιστές και νεοεθνικιστές που βρέθηκαν να αρθρογραφούν δίπλα σε φανατικούς αντιφασίστες, σήμερα αδυνατούν να αντιληφθούν ότι το Κρεμλίνο είναι ένας μικρότερος πόλος της «Νέας Γιάλτας» που επικράτησε εις βάρος της Ευρώπης. 

Η ετικέτα πλέον που τους ξεχωρίζει είναι ο «Συντηρητισμός», αν και δημόσια κοιτάνε προς Ανατολάς και θέλουν να γευτούν το λαχταριστό μπορς του κρατικού εστιατορίου της Μόσχας η καρδιά τους τελικά είναι στην Ουάσιγκτον και το μυαλό τους πάντα στο Τελ Αβίβ!

65 σχόλια:

  1. Ανώνυμος22/8/22 1:55 π.μ.

    Σε άλλα νέα, ο Τσούνης μάλλον αγόρασε το ΚΚΕ

    https://www.facebook.com/dimitrios.patelis.9/posts/pfbid02uzW1E7u7MziK4HBskDfs1Z5qJDGBrG9T8DqN2TXi9kkG8d44q5bfMw1wtMFXPy8Rl?__cft__[0]=AZW4LEci1qYsz1qnTZnEEix2__UL9sPdOdkJgytuaStNFHiLFFZRXJP5qK7R0MzlTnQVNkBjq75cg_v-6iLeDBzHHoFaulqkJp9huEiUXLKB4Zk5ekUIA1VVwrFovBZ8m9L4RkI2dKyuWUXYUVWTsTECZGEcdZEGTVT1_aG1trKlhg&__tn__=%2CO%2CP-R

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος22/8/22 9:09 π.μ.

    η χα εσπευσε να παρει θεση θυμιζοντας τις προνομιακες της σχεσεις με τον εσωτερο κυκλο του πουτιν
    xrisiavgi.com/2022/08/21/19/153445/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/8/22 3:44 μ.μ.

      ποιος είναι ο εσωτερικός κύκλος του Πούτιν; Ο Ντούγκιν; χαχαχαχαχαχαχαχα

      Διαγραφή
    2. Όταν στέλνεις τον κύριο Ματθαιόπουλο απέναντι σε ένα σύμβουλο του Πούτιν, να περιμένεις τα πάντα από το κομματικό εργαστήριο. Όπως και να το κάνουμε ότι διαφωνείς κάποιος μαζί του δεν σημαίνει ότι είναι "λίγος" ο Ρώσος επειδή έτσι προστάζει η δήθεν λογική που πηγάζει από την σύγχυση. Υπήρξε ένας πρώην σύμβουλος του Πούτιν που εκδιώχθηκε όταν διαφώνησε. Υπάρχει και συνέντευξη του στα ελληνικά που δηλώνει φιλελεύθερος και αποκαλύπτει ότι ο Πούτιν είναι ικανός για το καλύτερο και για το χειρότερο.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος22/8/22 10:44 π.μ.

    Mην ασχολείστε με κατακάθια τού Μπολσεβικισμού.
    Οσο για την κορούλα του,ας την κλάψει γοερά,όπως κλαίνε οι Ουκρανοί,για τους υιούς και τις κόρες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/8/22 3:51 μ.μ.

      Κλαίνε οι Ουκρανοί; Εγώ γιατί τους βλέπω με Μερσεντές στην Πολωνία να κάνουν αγώνες;

      Κι εν πάση περιπτώσει, όσο οι Ουκρανοί δεν ανατρέπουν τον Ζελένσκι, που στρατολογεί πλέον γυναίκες και γέρους να πολεμήσουν για το δολάριο, οι ίδιοι γίνονται υπεύθυνοι για τους θανάτους των παιδιών τους.

      Τράβα αλλού, λοιπόν, να πουλήσεις το δακρύβρεχτο παραμυθάκι σου. Κανείς δεν ασχολείται με τα ανύπαρκτα ή κροκοδείλια δάκρυα των χαχόλων σου.

      Διαγραφή
    2. 10:44 ο Πούτιν δεν είναι μπολσεβίκος με την στενή έννοια του όρου. Διάδοχος του Γιέλτσιν με 16 συμβούλους συγκεκριμένης καταγωγής στο Κρεμλίνο όπως υποστηρίζει ο Αντινόλφι. Άνθρωπος της Σταζι και με παππού που ήταν σεφ του Στάλιν. Εντάξει μην λέμε ότι ξυπνάει το πρωί με την διεθνή. Όπως καλοπερνάει ο ηθοποιός έτσι περνάει και αυτός καλά. Καταθέσεις σε Ελβετία, ακριβές βίλες, η κόρη μια χαρά, όλοι έχουν μερίδια σε κορυφαίες εταιρείες, συναλλαγές με τους πάντες αρκεί να πουλάει όπλα και αέριο. Μην τον βγάλουμε και μέλος του ΚΚΣΕ. Και φυσικά δεν είναι εθνικομπολσεβίκος. Άσε τι λένε οι οπαδοί του και οι μοναχοί που τον φιλοξενούν. Όσο λέρα είναι ο Τραμπ ο Μπάιντεν η Μέρκελ και όλοι αυτοί άλλο τόσο είναι και αυτός. Δεν έχει κάποια άλλη άποψη σε βασικά ζητήματα. Αρχικά ανέχτηκε τους εθνικοσοσιαλιστές και όταν αυτοί καθάρισαν καμιά δεκαριά αντιπάλους, τους πήγε Σιβηρία. Δυστυχώς ο χώρος στην Ρωσία από τον Πούτιν διαλύθηκε. Και αν κάποιοι σπεύσουν να πουν ότι πολλοί "δικοί μας" τον στηρίζουν ίσως να είναι έως ένα σημείο αλήθεια. Για τον Ρώσο δεν υπάρχει ιδεολογία, είναι η ίδια η Ρωσία η ιδέα με κάθε μορφή και χρώμα. Η ίδια Ρωσία που έχει παραχωρήσει εκτάσεις σε Κινέζους για την παραγωγή σόγιας, η ίδια Ρωσία που έχει το ΑΕΠ της Ιταλίας, η ίδια Ρωσία που φτιάχνει εκκλησία για τον Τσάρο και παράλληλα σκέφτεται να στήσει πάλι το άγαλμα του Ντρεζίνσκι. Αυτοκρατορική λογική επεκτατική πολιτική ενός πόλου που προσπαθεί να αναδειχθεί σε αντίπαλο δέος. Εμείς γιατί θα πρέπει να δεχτούμε ως χώρος και πάλι την θεωρίας ενός ξένου σωτήρα;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος23/8/22 3:18 μ.μ.

      Μπολσεβίκος με νεοφιλελεύθερη οικονομία ο Πούτιν δύσκολα

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος22/8/22 1:22 μ.μ.

    Ρώσοι αντάρτες πίσω από τη δολοφονια της κόρης του Ντουγκιν

    https://www.protagon.gr/epikairotita/ponomaref-tin-ntougkina-tin-anatinaksan-rwsoi-antartes-oxi-oukranoi-44342562411

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/8/22 3:47 μ.μ.

      Ρε σαΐνι, τον Πονομάρεφ μας φέρνεις;

      Τον βουλευτή που πιάσαν για υπεξαίρεση, έφυγε στην Ουκρανία κι από την αρχή του πολέμου έφτιαξε, με το μυαλό του, τον "Ρωσικό Ρεπουμπλικανικό Στρατό" και κάθε μέρα αναλαμβάνει, μόνος του, την ευθύνη για χτυπήματα που υπάρχουν μόνο στο μυαλό του;

      χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

      Νόμιζα ότι η σίτιση από την αμερικάνικη πρεσβεία απλά σε κάνει ανήθικο, ας πούμε σε κάνει να βρίζεις νεκρούς, αλλά τελικά αποδεικνύεται ότι σε κάνει και εντελώς ηλίθιο.

      Διαγραφή
  5. Δεν θα δημοσιευθούν υβριστικές εκφράσεις για το θάνατο της κόρης του Ντούγκιν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος22/8/22 4:05 μ.μ.

    285 ευρώ η μεγαβατώρα στην ΕΕ. Ας πανηγυρίσει το γκαρσόν δολοφονίες αμάχων γυναικών όσο θα ξεπαγιάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος22/8/22 4:34 μ.μ.

    Στη Ρωσία αυτή τη στιγμή υπάρχει συμμαχία φιλελεύθερων - χιτλερικών.

    Πριν μια πενταετία ήταν cringe για εμάς να βλέπουμε στο Stormfront χρήστες με ονόματα όπως "darknet" ή "poison" με τα παρακάτω χαρακτηριστικά: 1) ακραίος φιλοχιτλερισμός, 2) υπεράσπιση του ποροσενκικού καθεστώτος της Ουκρανίας, 3) εξύμνηση σημερινής φιλελέ Ευρώπης και Αμερικής, 4) ακραίος αντι-πουτινισμός και εν μέρει φιλο-ναβαλνισμός, 5) φιλοΝΑΤΟισμός, 6) καθύβριση ρωσικών παραδόσεων (όποιος Ρώσος μιλούσε πατριωτικά ή έστω έλεγε το αυτονόητο ότι η Κριμαία είναι ρώσικη γη, χαρακτηριζόταν "vatnik" κλπ).

    Μπερδευόμασταν τότε αν αυτοί είναι Ρώσοι ή Ουκρανοί, κι αν είναι Ρώσοι, τι σόι Ρώσοι είναι, που είναι τόσο αντιπατριώτες; Και τι σόι Ε/Σ είναι, που είναι τόσο απροκάλυπτα ΝΑΤΟικοί;

    Τώρα γίνεται ευκολότερα κατανοητό, ότι το παλιό πλατύ αντι-Κρεμλινικό μέτωπο των 90s, που είχε από κομμουνιστές μέχρι εθνικιστές, και ήταν αντιφιλελεύθερο (εναντίον του Γέλτσιν), έχει δυστυχώς διασπαστεί και πρέπει να θεωρείται νεκρό.

    Στη θέση του υπάρχει ένα μέτωπο δύο "σπορών ηττημένων":
    -της σποράς των ηττημένων του 1945, που ενώ είναι Ρώσοι μισούν τη Ρωσία επειδή κάρφωσε τη σημαία στο Ράιχσταγκ
    -της σποράς των ηττημένων του 2000, των νεοφιλελέ ολιγαρχών της κλίκας Γέλτσιν-Γκαϊντάρ-Τσουμπάις-Νεμτσόφ-Μπερεζόφσκι-Χοντορκόφσκι, που ηττήθηκαν από την άλλη κλίκα, τη φιλοπουτινική, και έχασαν τα προνόμια που είχαν στα 90s.

    Οι πρώτοι (χιτλερικοί) φαίνεται να δρουν ως στρατός των δεύτερων. Οι φιλελέ βάζουν το χρήμα κι οι χιτλέρες (είτε Ρώσοι είτε Ουκρανοί της SBU που μεταμφιέστηκαν σε πρόσφυγες από Ντονμπάς και μπήκαν στη Ρωσία) κάνουν τις τρομοκρατικές ενέργειες. Απώτερος στόχος η εσωτερική αποσταθεροποίηση και ο διαμελισμός της Ρωσίας με τη μετατροπή της σε δυτική αποικία.

    Στο έδαφος της Ρωσίας, λοιπόν, με την ευλογία ΗΠΑ-ΕΕ-ΝΑΤΟ, έχουμε το πάντρεμα των δύο πιο κανιβαλικών ιδεολογιών της ιστορίας: του αντι-στρασσερικού, μετα-μεγαλομαχαιρικού χιτλερισμού, και του νεοφιλελεύθερου κοινωνικοδαρβινικού καπιταλισμού.

    Η αντικειμενική αλήθεια είναι ότι αυτό το τερατώδες υβρίδιο στέκεται ενάντια στον πουτινικό βοναπαρτισμό, και η αντικειμενική αλήθεια είναι ότι στηρίζεται από τη συλλογική Δύση. Ενάντια σε ένα τέτοιο τέρας ακόμα και ο πουτινικός βοναπαρτισμός είναι λιγότερο επικίνδυνος για εμάς τους εθνικιστές. Οι δύο σπορές των ηττημένων (1945 και 2000) πρέπει να ηττηθούν κατά κράτος, γιατί αλλιώς, εμείς οι εθνικιστές ανά τον κόσμο θα είμαστε ηττημένοι διά παντός, και ο ατλαντικός διεθνισμός θα είναι ο νικητής. Κι αυτό δεν πρέπει να συμβεί επ' ουδενί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/8/22 9:36 μ.μ.

      η διαφωνία είναι ότι ο πουτινικός βοναπαρτισμός στο εγγύς μέλλον θα αποκαλύψει πλήρως το ανθελληνικό πρόσωπο του. επίσης οι καταδιωκόμενοι από το καθεστώς Πούτιν είναι συνολικά οι εθνικιστές εθνικοσοσιαλιστές διαφόρων τάσεων. χιλιάδες σε φυλακές επειδή το θέλουν οι ολιγάρχες που κυριαρχούν σε Ρωσία αλλά και Ουκρανία

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22/8/22 9:47 μ.μ.

      Πλάκωσαν οι πουτινόφοβοι οακκίτες πάλι

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος22/8/22 5:09 μ.μ.

    ένας εθνικιστής, και όχι ταλμουδιστής, το μόνο που μπορεί να νιώθει είναι θλίψη και μόνο θλίψη για τον αδόκητο θάνατο μιας 29χρονης κοπέλας με τη δική της «αυτόφωτη» πορεία στη δημοσιογραφία και την πολιτική επιστήμη (διδακτορικό νεοπλατωνισμού στη Γαλλία) και κάθε άλλο παρά «κόρη του μπαμπά της», όπως θέλουν να την παρουσιάσουν τα ξεπουλημένα δυτικά (μαζί και τα δικά μας) ΜΜ«Ε».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος22/8/22 5:16 μ.μ.

    Με τη δολοφονία της Ντάσα επανήλθε στο φως η ευρέως διαδεδομένη στα δυτικά Μέσα μπούρδα για τον Ντούγκιν, περί δήθεν «μυστικοσύμβουλου» και «ιδεολογικού καθοδηγητή» του Προέδρου Πούτιν. Η αλήθεια είναι από πολύ, έως πάρα πολύ διαφορετική: ο Ντούγκιν ουδέποτε ανήκε στους λεγόμενους «οργανικούς ιδεολόγους» (με τη γκραμσιανή έννοια) του ρωσικού πολιτικού συστήματος. Στις απαρχές της πορείας του, τα τελευταία χρόνια της σοβιετικής εξουσίας, ήταν μάλλον ένας κοινός αντικομμουνιστής, με έντονα εθνικιστικά και φιλομοναρχικά στοιχεία, ιδεολόγος. Στη συνέχεια, αποκρυσταλλώνοντας περισσότερο τις θεωρίες του, ήλθε σε επαφή με τον -- μακαρίτη, πλέον - έχοντα νεορομαντικές επιρροές συγγραφέα και πολιτικό Εντουάρντ Λιμόνοφ, με τον οποίο ίδρυσαν μαζί το κίνημα των «Εθνομπολσεβίκων» («Νατσμπόλ», σε σύντμηση στα Ρωσικά). Αργότερα οι σχέσεις των δύο ανδρών διαρρήχθηκαν και ο Ντούγκιν αποχώρησε από τους «Νατσμπόλ», ακολουθώντας αυτόνομη πολιτική και ιδεολογική πορεία. Οι «Νατσμπόλ» στη συνέχεια διαλύθηκαν και παραχώρησαν τη θέση τους στο κίνημα «Η Άλλη Ρωσία», που έφερε τη σφραγίδα του Λιμόνοφ με περισσότερα στοιχεία «πατριωτικής αριστεράς» (αν το μεταφέρουμε στις «καθ' ημάς» αναλογίες), τη στιγμή που ο Ντούγκιν παρέμεινε ένας σκληρός εθνικιστής, ενίοτε και με στοιχεία αντισημιτισμού. Τα τελευταία 10, περίπου, χρόνια και η δική του ρητορική έχει αμβλυνθεί αρκετά (τουλάχιστον δεν βάζει στο στόχαστρό του τους λαούς του Καυκάσου και τους Εβραίους), ενίοτε έχει πει και πράγματα κοινώς παραδεκτά στο ρωσικό politicum, ωστόσο παραμένει ένα άτομο χωρίς πολιτική εξουσία και, εν πολλοίς, στο περιθώριο της ρωσικής πολιτικής σκηνής. Από την έδρα της Κοινωνιολογίας του MGU (Πανεπιστημίου «Λομονόσοφ» της Μόσχας) είχε εκδιωχθεί πριν μερικά χρόνια με απόφαση της Συγκλήτου, εξαιτίας των υπερεθνικιστικών του τοποθετήσεων και κυρίως εξαιτίας της χρήσης του, σε ομιλία το Μάιο του 2014 -μετά τη Σφαγή της Οδησσού- της λέξης «γενοκτονία» ως πρέποντα τρόπο αντιμετώπισης των υπευθύνων της σφαγής (είπε ότι πρέπει να υποστούν γενοκτονία εκείνοι οι ναζί που έκαψαν το κτίριο).

    Η κόρη του Ντάρια, από την άλλη, αποτελούσε «αυτόνομη» και «αυτόφωτη» παρουσία, έχοντας τη δική της πολιτική και ιδεολογική ταυτότητα, η οποία ωστόσο δεν επηρέαζε τις σχέσεις της με τον πατέρα της. Ειπώθηκαν ξετσίπωτα ψέματα γι' αυτήν και τη δράση της από τα ξεπουλημένα δυτικά Μέσα, αλλά και από πολιτικά πρόσωπα της Ουκρανίας και χωρών της Δύσης, που δεν αξίζουν ούτε τον εμετό μας... Ας είναι ελαφρύ το χώμα της και ας τιμωρηθούν, όταν βρεθούν, παραδειγματικά οι δολοφόνοι της (φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν μου επιτρέπεις μια ερώτηση στην εν πολλοίς ενημερωμένη τοποθέτησή σου και επειδή ανά τακτά διαστήματα επιχειρηματολογεις σε στέρεες βάσεις:
      Αληθεύουν τα όσα γράφονται και στο παρόν ιστολόγιο, για το πνευματικό υπόβαθρο του Ντουγκιν; Υπήρξε αποκρυφιστής ή ασχολήθηκε με τον εβραϊκό μυστικισμό; Σε ρωτώ γιατί όλα έχουν τη σημασία τους...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος23/8/22 2:54 μ.μ.

      Αποκρυφιστής όντως υπήρξε. Τον καιρό του Γκορμπατσόφ διάβαζε τον πρωτο-ε/σ αποκρυφιστή Wolfram Sievers και μετά βρήκε στη βιβλιοθήκη της Ακαδημίας Επιστημών της ΕΣΣΔ τα συγγράμματα του Έβολα (απαγορευμένα στον λαουτζίκο αλλά προσιτά σε ακαδημαϊκούς και φοιτητές).

      Τον Έβολα στη Ρωσία εν πολλοίς αυτός τον σύστησε.

      Σύστησε επίσης τον Hermann Wirth και το ε/σ κίνημα Ahnenerbe.

      Το πιο πιθανό είναι ότι σίγουρα σε αυτές τις αναζητήσεις θα είχε μελετήσει και τον εβραϊκό αποκρυφισμό-μυστικισμό.

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος22/8/22 5:49 μ.μ.

    "In his latest Telegram and blog posts dated August 20, just before the death of his daughter, Dugin declared that the “status quo regime” in Moscow—Putin’s present cabinet—won’t last six months and that Russia would undergo an apocalyptic transformation. Dugin’s statements border on a call for regime change against Putin."

    Βγάζει νόημα, αν είναι έτσι, να το έκανε ο ίδιος ο Πούτιν. Και σαν προειδοποίηση στον Ντούγκιν να μην πολυκουνιέται, και σαν πρόσχημα για να ορίσει την Ουκρανία επίσημα ως κράτος-τρομοκράτη και να έχει το πράσινο φως να χτυπάει κυβερνητικούς στόχους.

    Δεν θα εκπλαγώ αν σε λίγο δούμε τον Ζελένσκι να ανακηρύσσει το "Ukrainian government-in-exile", με έδρα όχι το Λονδίνο του Β' Παγκοσμίου Πολέμου αλλά το Τελ Αβίβ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος22/8/22 8:12 μ.μ.

    Ντάρια Ντούγκιν: "είμαι εντελώς αντιρατσίστρια και πιστεύω ότι οι Δυτικοευρωπαϊκές κοινωνίες είναι ολοκληρωτικές κοινωνίες...Είναι ρατσιστικές και ολοκληρωτικές"

    https://www.memri.org/tv/russian-political-analyst-dugina-ukraine-war-eurasian-empire-west-racist-nazi-alliance-china-silence-dissent

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/8/22 9:32 μ.μ.

      Ε, να που θα 'ρχόταν η μέρα που θα έμπαινε και το σιωνιστικό MEMRI (του Υπουργείου Άμυνας του Ισραήλ) στα σχόλια του Μαύρου Κρίνου.

      Α, ρε Κρίνε, μεγαλεία!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22/8/22 9:38 μ.μ.

      ... .... ... χιλιάδες νέες κοπέλες νεκρές από τις ρουκέτες του Πούτιν αλλά για αυτό οι ... συναγωνιστές ουδέποτε είπαν κάτι. αλά καρτ ευαισθησία

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος22/8/22 9:49 μ.μ.

      όσο είπες εσύ γκαρσόνι 9:38 για τις κοπέλες του Ντονμπάς από το 2014 και μετά, που βομβαρδίζονταν από όπλα made in Israel.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος22/8/22 11:17 μ.μ.

      Άσε τα σάπια ρε και απάντα επί της ουσίας. Τι σημασία έχει από που αναπαρηχθη η δήλωση; Είναι αληθινή ναι ή όχι;

      Διαγραφή
  12. Ήρθε όμως και η ημέρα που όλα τα σχόλια εγκρίθηκαν και ανάμεσα σε αυτά και το δικό σου. Σε ένα άρθρο με αναφορές στον διεθνή σιωνισμό γράφεις για ένα σχόλιο ενός ανώνυμου σχετικά με το Ισραήλ. Μεγαλειώδης σκέψη πράγματι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/8/22 10:06 μ.μ.

      Ο ανώνυμος παραπάνω παίρνει ανάρτηση από το διαβόητο για τα ψεύδη του MEMRI (μιλάμε για μέσο που φτιάχτηκε για να παραποιεί δηλώσεις Μουσουλμάνων κληρικών και να φτιάχνει memes με σκοπό τη δυσφήμιση του Ισλάμ) για να πει την παπαριά του. Εσύ το περνάς, εγώ του απαντάω, περνάς και το δικό μου, αλλά θεωρείς λογικό να απαντήσεις μειωτικά μόνο στο δικό μου σχόλιο, και όχι στην κουτοπόνηρη χρήση σιωνιστικού προπαγανδιστικού μέσου από τον παραπάνω ανώνυμο.

      Διαγραφή
    2. Ο ανώνυμος εκπροσωπεί τον εαυτό του και μόνο. Η φόρμα σχολίων είναι ανοιχτή σε όλους πλην υβριστικών και συκοφαντικών σχολίων ή άλλων που δίνουν "πάσα" σε κράτος και αντιφα. Η ειρωνική διάθεση σου για "μεγαλεία" έφερε και την απάντηση αφού είναι γνωστές οι απόψεις για το Ισραήλ. Επειδή όμως ο γραπτός λόγος στο διαδίκτυο παρασύρει κόσμο και την σ.ο. είναι η αλήθεια, σημασία δεν έχει ο σχολιασμός της διαχείρισης, έχει όμως καίρια σημασία η ροή ενός διαλόγου για την γεωπολιτική διάσταση και κατάσταση. Φυσικά αν βάλουμε σε μια λίστα τις ύβρεις των ανθρώπων που νιώθουν πιο Ρώσοι από τους Ρώσους ... για τους Ουκρανούς και κυρίως τους εθελοντές μαχητές θα εκπλαγείς. Συντονισμένη προπαγανδιστική διαδικτυακή παραφιλολογία και μάλιστα σε κακή μετάφραση σε ιστολόγια περίεργα, και όλα αυτά για την υπεράσπιση του ανατολικού ιμπεριαλισμού. Όταν δε τονίζουν κάποιοι το γεγονός ότι στα σχόλια δυστυχώς μπορεί να γράφει όποιος θέλει, κάποιοι υιοθετούν την πραγματικότητα αυτή ως διάθεση για προβοκάτσια ... σχετικά με περιοδικά ή το θέμα της Ουκρανίας.

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος22/8/22 11:03 μ.μ.

    Και φυσικα οπως παντα θα δημοσιευσουμε κανα παλιο αρθρο για να δειξουμε οτι ο καθε Ντουγκιν δεν εχει την "ιδεολογικη καθαροτητα" που (και καλα) εχουμε εμεις, ξεπλενωντας ετσι εμμεσως πλην σαφως τους δυτικους δολοφονους,,,,Μενουμε σε καποια λογια και δεν κοιταμε την βαθυτερη ουσια του διακυβευματος,...,

    Αληθεια ο Ιρανος Σολειμανι τον οποιο υμνουσατε προ διετιας, ηταν ιδεολογικα ασπιλος?.....Αμα ψαξουμε δεν θα βρουμε καμια παλια του συνεντευξη με την οποια θα διαφωνουμε ριζικα?........Φυσικα και θα βρουμε, αλλα ειναι κωμικο να ψαχνουμε για ιδεολογικες καθαροτητες στην εποχη μας.........Οπως ορθα εγραψε ο Ντεμπενουα κυριοτερος εχθρος μας ειναι η παρακμιακη δυση και οι "αξιες" της ....Αρα ο εχθρος του εχθρου μου μπορει να μην ειναι φιλος αλλα ειναι αναγκαστικα συμμαχος.....Φυσικα και τα ξερετε ολα αυτα αλλα για δικους σας λογους εχετε παρει σαφη θεση υπερ της δυσης στη συγκεκριμενη συγκρουση......Δικαιωμα σας,απλα ειναι κωμικος ο τροπος που προσπαθειτε να δικαιολογησετε τα αδικαιολογητα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/8/22 2:27 μ.μ.

      ο ντε μπενουα δεν ειναι καν εθνικοσοσιαλιστης .. δεν εχουν καμια σημασια οσα νεοεθνικιστικα λεει

      Διαγραφή
    2. Σε λάθος ιστολόγιο ψάχνεις για ιδεολογική καθαρότητα. Είναι πάντως ενδεικτικό το γεγονός ότι ουδείς σχολίασε την ουσία, δηλαδή τα όσα είπε τότε στην συνέντευξη αυτή. Για τους δολοφόνους πιθανόν ναι να είναι δυτικοί, μπορεί όμως και να μην είναι. Σημαντικές ομάδες οργανώσεις και κινήσεις του χώρου έχουν πάρει το μέρος του Αζόφ και των Ουκρανών και ουδείς εξ αυτρών του Ζελένσκι ή των υπουργών του. Είναι πράγματι κωμικό το γεγονός ότι υπάρχουν δεκάδες άρθρα μελών της σ.ο. με αναφορές σε αυτή την διάσταση αλλά κάνετε ότι δεν τα βλέπετε. Για τον Ιρανό γράψαμε και πρόσφατα μπορείς να δεις αναφορά στην ετικέτα ΙΡΑΝ. Μέχρι τώρα κάποιοι αναπαράγουν το παραμύθι ότι όλοι όσοι είναι με τους Ουκρανούς εθνικιστές είναι δεξιοί, φιλελεύθεροι κλπ. Ιδού λοιπόν μπροστά σας μια συνέντευξη από ένα περιοδικό που έγραφαν κάποια πρόσωπα που τότε δήλωναν εθνικιστές και σήμερα απλά συντηρητικοί. Διαβάστε πάλι το άρθρο λοιπόν για να δείτε ποιοι φιλοξενούσαν τον Ντούγκιν δέκα χρόνια πριν, εκτός αν θέλετε απλά να ασκείτε κριτική για την κριτική. Είναι μεγάλη η λίστα με τους δεξιούς υποστηρικτές του Κρεμλίνου, αλλά η μανία κάποιων για συκοφαντίες και ύβρεις ξεπερνάει την πολιτική κριτική επειδή κάποιοι σας έπεισαν ότι γνωρίζουν. Τελικά όχι μόνο δεν γνωρίζουν αλλά σας δουλεύουν κανονικά.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος23/8/22 3:08 μ.μ.

      To Azov είναι ή δεν είναι επίσημο μέλος του ουκρανικου κρατικού στρατού που υπάγεται στον ζελενσκι εδώ και 8 χρόνια;

      Διαγραφή
    4. Αν και η απάντηση θα έπρεπε να δοθεί από τα ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ που ζουν ή έχουν άμεση σχέση με την χώρα των Κοζάκων τολμούμε να πούμε το εξής: το Αζόφ υπήρξε ομπρέλα διαφορετικών ομάδων και κινήσεων και πάντα υπήρχαν κόντρες με τις μυστικές υπηρεσίες και το επίσημο κράτος. Διατηρούσαν δικά τους στρατόπεδα και πρόγραμμα εκπαίδευσης και απειλήθηκαν με πλήρη αποκλεισμό σε όπλα αν αρνηθούν να υπαχθούν στον διοικητικό έλεγχο του υπουργείου εσωτερικών και του υπουργείου άμυνας. Υπήρχαν δυο επιλογές. Από την μια ένας μίνι εμφύλιος σε μια κρίσιμη στιγμή και από την άλλη ανακωχή προσωρινή μέχρι να δουν τις εξελίξεις. Πάνω σε αυτή την βάση έγιναν τα συνέδρια που έλαβαν μέρος και Έλληνες (δεν θα πούμε εδώ ποιες ομάδες τους στηρίζουν είναι γνωστό) πάνω σε αυτή την πραγματικότητα έριξαν το βάρος στις δομές στην κοινωνία στην εκπαίδευση της νεολαίας. Φυσικά υπάρχουν και άσχημα γεγονότα λάθος επιλογές και ανοχή σε πρόσωπα που αποδείχτηκαν βαλτοί. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΙΑ ΚΑΙ τον ΑΡΗ ΑΡΙΩΝ που συμμετείχαν σε συναντήσεις και συνέδρια του Αζόφ, έχουν προσωπική φιλία με την ηγεσία του, φιλοξενήθηκαν στο στρατηγείο (Ανάκτηση) και από τους εθελοντές ελληνικής καταγωγής. Δεν είναι κρυφές για παράδειγμα οι απόψεις του Περικλή που μάχεται στην πρώτη γραμμή. Το Αζόφ δεν είναι εκκλησία ούτε φιλανθρωπικό ίδρυμα με την έννοια όλα είναι καλά. Αν ψάχνετε στην Ουκρανία κάτι τέτοιο καλύτερα να απευθυνθείτε αλλού. Αναρωτηθείτε μόνο γιατί η πλευρά του Κρεμλίνου στην πρώτη γραμμή της επιχειρηματολογίας της μιλάει ξεκάθαρα για εθνικιστές και νεοναζί και όχι για καπιταλιστές και φιλελεύθερους που είναι η κυβέρνηση του ηθοποιού. Το Αζοφσταλ υπήρξε μια εστία αντίστασης (χωρίς Αφγανούς Γκρίζους Λύκους και εργαστήρια που έλεγαν κάποιοι) του Ουκρανικού εθνικισμού που εμπεριέχει όχι μόνο τον Μπαντερισμό αλλά μια ιστορία 100 χρόνων δράσης των εργατών και αγροτών, λευκών και φυσικά χριστιανών για όσους το ξεχνούν σκόπιμα ...

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος23/8/22 3:55 μ.μ.

      Αντί να απαντήσεις γράφοντας βιβλιο μπορούσες να πεις καθαρά "ΝΑΙ" αλλά τότε θα κατέρρεε το αφήγημα μονομιάς.

      Δεν πειράζει, οι ήττες στα πεδία των μαχών απο τους ενδοξους ΕΣ των Rusich και η προτίμηση ποιοτικών κινήσεων της αυτονομίας υπέρ των Ρώσων στην πλειοψηφία τους δίνουν την καλύτερη απάντηση.

      Διαγραφή
    6. Κανένα βιβλίο δεν είναι η απάντηση αυτή. Βέβαια δεν είναι κακή η ιδέα σου. Πληροφοριακά νέες εκδόσεις σύντομα. Είσαι ο ίδιος που έγραψες για ομάδες της αυτονομίας χωρίς να γνωρίζεις στο ελάχιστο τις όποιες σχέσεις μας μαζί τους. Την επόμενη φορά να είσαι καλύτερα ενημερωμένος.

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος22/8/22 11:28 μ.μ.

    Στην τελευταία εκπομπή της Αντικαθεστωτικής Επικαιρότητας αναφέρθηκε ότι ο Γρίβας είχε συλληφθεί από τον Ιωάννη Μεταξά και το καθεστώς της 4ης Αυγούστου. Ισχύει κάτι τέτοιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Γρίβας μοναρχικός στις πεποιθήσεις και υπέρ του Μεταξικού καθεστώτος. Για να είχε συλληφθεί θα έπρεπε να στήριζε την γερμανόφιλη πτέρυγα που συνελήφθησαν άπαντες με εντολή του Μανιαδάκη. Του είχε γίνει πρόταση να στηρίξει τον κατοχικό μηχανισμό αλλά είχε αρνηθεί και ίδρυσε την Χ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος23/8/22 5:49 μ.μ.

      2:26 φέρε μας στοιχεία

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος23/8/22 12:45 π.μ.

    Ο κορονοϊος έβγαλε τη σκατοψυχιά και των φιλελέδων και των χιτλερικών στην επιφάνεια.

    Τότε οι φιλελέδες χλεύαζαν νεκρούς ανεμβολίαστους, οι χιτλερικοί εύχονταν θάνατο από κορονοϊό στο Μιχαλολιάκο.

    Τώρα στην Ντούγκινα, ούτε αυτό είναι τυχαίο, οι μόνοι που το βρίσκουν λογικό να στήσουν πανηγύρια με ύβρεις κατά της νεκρής, είναι φιλελέρες και χιτλέρες. Κανείς άλλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εδώ ύβρεις δεν ανέβηκαν για όσους προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις. Ο μισός χώρος ευχήθηκε θάνατο στον Μιχαλολιάκο όπως είχε ευχηθεί και αυτός για εκατοντάδες. Άσχημη συμπεριφορά αλλά αντανακλαστική σε κάποιον που σου ζητούσε τον λόγο ακόμη γιατί πήγες στην τάδε κηδεία ενός συναγωνιστή.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος23/8/22 2:26 μ.μ.

      σε ποιον ευχηθηκε θανατο ο μιχαλολιακος ;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος23/8/22 2:41 μ.μ.

      Είσαι Εθνικομπολσεβίκος και υπερασπίζεσαι τον Μιχαλολιάκο; Όταν ο χοντρός έστηνε ενέδρες και χτυπούσε συναγωνιστές ήταν μεγαλόψυχος και εύσπλαχνος;

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος23/8/22 12:56 π.μ.

    Πού να δεις 8:12 η δολοφόνος της Darya πόσο ΕΜΠΡΑΚΤΗ αντιρατσίστρια είναι:

    https://pbs.twimg.com/media/Fay2atzXgAAbXPX?format=jpg&name=small

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος23/8/22 3:31 π.μ.

    Ρε 4:34 μμ και λοιποί αντιναζί, θα μας τρελάνετε βραδιάτικα;

    Για την επιρροή των νεοναζί στην εποχή μας υπερβάλετε όσο δεν πάει. Ούτε θα έπρεπε να λαμβάνονται στα σοβαρά οι συζητήσεις του ανυπόληπτου σκουπιδολογίου Stormfront (που το ξεθάψατε ρε;) Αν βλέπετε παντού γύρω σας νεοναζί με πέτσινα και μαστίγια έτοιμους να καταλάβουν την εξουσία, τότε αλλάξτε παρέες.

    Η μόνη πραγματική απειλή για το καθεστώς Πούτιν είναι οι φιλελέ παγκοσμιοποιητές. Αυτοί άλλοτε εκφράζονται ως ανοιχτά αντικαθεστωτικοί, αλλά ακόμα χειρότερα πολλοί δρουν ύπουλα ως εσωτερική αντιπολίτευση και πιέζουν για ειρηνική συνύπαρξη και συμμετοχή στο παγκοσμιοποιημένο πάρτυ. Από την άλλη, οι χιτλερικοί είναι κάποια μοναχικά παιδιά και μερικοί ταλαιπωρημένοι incels με σοβαρές ψυχοπαθολογίες. Στις ΗΠΑ είναι από αυτούς που μπουκάρουν σε νηπιαγωγεία με M16. Όλα τα άλλα για δήθεν "ναζιστική απειλή" κτλ είναι αριστερές εμμονές από τον Β ΠΠ και ξεπατικωσούρες από αναλύσεις του Δημητρώφ πριν 90 χρόνια. Δηλαδή νά χαμε να λέγαμε.

    Πηγαίνετε τώρα εσείς με το κεερφά να κυνηγάς φαντάσματα, ενώ ο νο1 εχθρός της ανθρωπότητας, ο φιλελευθερισμός, σας γλεντά αγρίως. Τουλάχιστον οι ΜΚΟτζήδες και οι επιδοτούμενοι αντίφα βγάζουν μαρούλι από την υπόθεση, εσείς γιατί ασχολείστε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπερβολικές εκφράσεις. Ο τελευταίος που μπούκαρε σε σχολείο ήταν ΛΟΑΤΚΙ και αντιφα. Το ότι κάποιοι βλέπουν παντού "νεοναζί" ακόμη και εκεί που δεν υπάρχουν είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Το στορμφροντ άφησε εποχή αν και έχει παρακμάσει.

      Διαγραφή
  18. Ανώνυμος23/8/22 2:06 μ.μ.

    ... ... ... της κορης του.Και οταν θα ερθει η ευλογημενη ωρα. ... στον δικο του ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι παλιοί ΚΚΕδες είχαν "παράδοση" σε αυτό. Και σήμερα η αντιφα, μην αναπαράγουμε τέτοιες λογικές όταν κρίνουμε κάποια πολιτικά πρόσωπα με τα οποία σίγουρα διαφωνούμε σε πολλά.

      Διαγραφή
  19. Ανώνυμος23/8/22 3:07 μ.μ.

    Ε οχι και Χιτλερικοι οι 5 ... του Πλεύρη. Ακροδεξια συνιστώσα της ΝΔ είναι τα παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/8/22 3:13 μ.μ.

      Τουλάχιστον είναι επώνυμοι. Και οι πιο δημοφιλείς στις απόψεις τους στον χώρο βάση προβολών συνεργασιών με αυτόνομους δράσεων κ.α

      Διαγραφή
    2. Σημασία δεν έχουν οι χαρακτηρισμοί αλλά η θέση και η αντίθεση. Και επειδή καλώς ή κακώς (κακώς για τους φίλους της σ.ο.) τους παρακολουθεί μεγάλος αριθμός συναγωνιστών - κάποιοι αμφισβητούν τις επίσημες προβολές τους αλλά δεν μας αφορά η λεπτομέρεια αυτή - οφείλουμε να απαντάμε πολιτικά. Οι διαφωνίες και οι ύβρεις έχουν κουράσει τους πάντες. Δεν δίνουμε καμιά βάση στις πομφόλυγες του κάθε ενός για παράδειγμα του σχολιαστή Κλείτου (...) αν θέλουμε όμως να υπάρξει ένας άλλος πόλος ενημέρωσης μεγαλύτερη σημασία για παράδειγμα έχει η #89 εκπομπή που υπήρξε σωρεία παραλείψεων παρά το αν είναι παιδιά ή εγγόνια ... του Πλεύρη. Γνωστός ο ρόλος του "αλεπουδιάρη" της ΕΡΕ ή φαμόζο όπως τον έλεγαν οι Ιταλοί, καπιταλιστής σε συνήθειες, βεβαρημένο παρελθόν με το "Ελλήνιον", άγνωστος ο ρόλος του στην 21η Απριλίου όταν διώκονταν από τους Απριλιανούς οι εθνικοσοσιαλιστές και τριτοθεσίτες του ΕΣΕΣΙ, παμπόνηρος πολιτικά αλλά λίγος στην πράξη. Ακόμη και το βιβλίο που αναφέρθηκε στην εκπομπή του για παράδειγμα, έχει αντιφάσεις. Πρώτα εξυμνεί κάποιον και μετά σε εκπομπή του Συμιγδαλά αποδέχεται την δήθεν καταγωγή του από την ανατολή, μόνο και μόνο επειδή έγινε μόδα το ψεύδος.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος23/8/22 5:43 μ.μ.

      Οι προβολές είναι μουφα μάγκες. Καναλι με 900 subscribers δεν γίνεται να κάνει με την μια 2-3 χιλιαδες θεάσεις. Κανει μπαμ οτι τα views ειναι αγορασμένα. Οποτε τα κουβαδακια σας και εσυ αλλη παραλια να παίξετε.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος23/8/22 5:51 μ.μ.

      Ας πει κάποιος στο καράφλα από αριστερά να ηρεμήσει γιατί όταν λέει ότι έχει φίλο τον Πλεύρη, ότι έχει κάνει προσωπικές συζητήσεις μαζί του και τον επικαλείται συνέχεια οπότε κάνει αναφορά στα γεγονότα της εποχής, τότε ζημιά μόνο στον εαυτό του και την ομάδα του κάνει.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος23/8/22 9:21 μ.μ.

      Ακριβώς αυτό 5:43. Αλλά πες ότι οι προβολές ήταν αληθινές, τι σημασία έχει; Μάλλον είναι φύσει βαθύτατα δημοκράτες οι πλευρικοί "συναγωνιστές" και μετράνε την αξία κάποιου μόνο με τη δύναμη των αριθμών.

      Διαγραφή
  20. Ανώνυμος23/8/22 3:24 μ.μ.

    Άποψη της ΣΟ για το περιοδικο πάτρια; Σε άλλη ομάδα του χώρου που έγινε η ερώτηση απάντησαν ότι δεν εκτιμούσαν ποτέ το εν λόγω έντυπο.

    Και αν υπάρχει δυνατότητα ανάρτησης ολόκληρων τευχών σε PDF.

    Μαύρος Κρίνος δυνατά για την Ελληνική Τρίτη Θέση εναντια σε ακροδεξιά και φιλελευθερισμό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια άποψη είναι η παρακάτω και άλλη μια θα βρείτε στο παλαιότερο άρθρο για τον Γούδη.

      http://mavroskrinos.blogspot.com/2015/06/43-patria.html

      Όταν κάποιοι έγραφαν τα παραπάνω κάποιοι άλλοι απλά δεν είχαν ασχοληθεί ως όφειλαν.

      Και χίλιες φορές να την γράψουμε την όποια άποψη χίλιες φορές κάποιοι θα αρνηθούν να την διαβάσουν ή θα φτιάξουν τα δικά τους σενάρια φαντασίας.

      Υπάρχουν τεύχη αλλά δεν μπορούν να ανέβουν συνολικά. Υπήρχαν άκρως ενδιαφέροντα άρθρα από δεκάδες πρόσωπα αλλά δυστυχώς και αυτή η προσπάθεια κάηκε στον βωμό της νεοδεξιάς λογικής.

      "Το περιοδικό «Patria» είναι γεγονός ότι φιλοξένησε σημαντικά και ποιοτικά άρθρα εκπροσώπων της εθνικιστικής ιδέας, αλλά και ατόμων που «ερωτοτροπούσαν» από παλιά με την φιλελεύθερη δεξιά, ως εκ τούτου δεν στάθηκε δυνατό να αποτελέσει μια «κόκκινη γραμμή» στο επίπεδο των εκδόσεων απέναντι στον πολιτικό εισοδισμό της δεξιάς και την «μόχλευση» σύμφωνα με τον αγαπημένο όρο γνωστών υβριστών και συκοφαντών.

      Η στόχευση της όποιας «ενότητας» αποτέλεσε μια παγίδα (;) της πολυάριθμης συντακτικής ομάδας που κατέληξε τελικά στην προβολή και ενίσχυση γνωστών προσώπων της δεξιάς παράταξης. Δεν είναι τυχαίο ότι στο έντυπο αυτό αρθρογραφούσε ένας υπεύθυνος γραφείου κορυφαίου υπουργείου της ΝΔ και στενός φίλος του Μάκη Βορίδη, ο οποίος σήμερα πρωτοστατεί στην εξύβριση του Ουκρανικού έθνους και των εθελοντών εθνικιστών μαχητών του Συντάγματος Azov.

      Στο πλευρό της ίδιας ομάδας με την «νεοδεξιά» (;) σκέψη και αισθητική βρίσκεται ο εν Ελλάδι εκπρόσωπος του Trump - με την γνωστή καταγωγή - που κάποτε υπερασπιζόταν τον Λαφαζάνη ακόμη και τα αντιεξουσιαστικά Εξάρχεια.

      Ο Θάνος Πλεύρης, εξηγεί σε εκδήλωση του περιοδικού «Patria» το 2013, με ποιους τρόπους αντιμετωπίζεται αποτελεσματικά το ζήτημα της μετανάστευσης … ενώ ο Χρίστος Γούδης του Ιδρύματος Καραμανλή φίλος του ΚΙΣ αλλά και υποστηρικτής του κόμματος του Μιχαλολιάκου, που δημοσίως καθυβρίζει τους «φασίστες» αλλά σε εκδοτικό επίπεδο τους εξυμνεί (!) ήταν μια εμβληματική φιγούρα στην κίνηση αυτή που έληξε άδοξα ... αφού κάποιοι επέλεξαν την ανάδειξη τους και την μελλοντική καριέρα τους, μέσα από την ανοιχτή και δημόσια ενίσχυση ακροδεξιών μορφωμάτων και δεξιών παραγόντων.

      Δημοσιογράφοι και πολιτευτές που μέχρι χτες στήριζαν τον Καρατζαφέρη και σήμερα τον Κασιδιάρη, άνθρωποι του Κωνσταντίνου Πλεύρη και σημαίνοντα πρόσωπα της τοπικής αυτοδιοίκησης που ελέγχονταν από την ΝΔ, φιλοσιωνιστές δικηγόροι «αλεξιπτωτιστές της τυρόπιτας» που υμνούν το κράτος του Ισραήλ, υποστηρικτές του φιλοσιωνιστή Trump, ιδιοκτήτες ομάδων και επιχειρηματίες κομματάρχες που επισκέπτονται τις Ρωσικές μονές του Αγίου Όρους, απογοητευμένοι εθνικιστές και νεοεθνικιστές που βρέθηκαν να αρθρογραφούν δίπλα σε φανατικούς αντιφασίστες, σήμερα αδυνατούν να αντιληφθούν ότι το Κρεμλίνο είναι ένας μικρότερος πόλος της «Νέας Γιάλτας» που επικράτησε εις βάρος της Ευρώπης.

      Η ετικέτα πλέον που τους ξεχωρίζει είναι ο «Συντηρητισμός», αν και δημόσια κοιτάνε προς Ανατολάς και θέλουν να γευτούν το λαχταριστό μπορς του κρατικού εστιατορίου της Μόσχας η καρδιά τους τελικά είναι στην Ουάσιγκτον και το μυαλό τους πάντα στο Τελ Αβίβ!"

      Διαγραφή
  21. Ανώνυμος23/8/22 7:33 μ.μ.

    Τσούζει πολύ τους κομμουνιστές του " ... ... ..." η στήριξη σας στο Αζόφ και αρχισαν να σας ειρωνευονται μέσα απο άρθρα τους. Συνεχίστε δυναμικά και μην ακούτε τις σειρήνες της γαλανόλευκης αντιφα που περιμένει να φάει από τις φράουλες της Ζαχαροβα και το μπορς που σερβίρουν τα εστιατόρια του κρεμλίνου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ας κατατεθεί μια άποψη χωρίς να μακρηγορήσουμε. Καταρχάς δεν νομίζουμε ότι αυτοπροσδιορίζονται ως κομμουνιστές. Μην βάζουμε εύκολα ταμπέλες, θυμίζει η πράξη αυτή τον Απριλιανό μπάτσο που φακέλωνε το ΕΣΕΣΙ και ούρλιαζε σε συνέδριο στην Ιταλία. Ξεκινάμε με τον τίτλο. Δεν είναι όλοι οι εθνικιστές και οι τριτοθεσίτες με τον Ντούγκιν. Κάποιοι είναι και μάλιστα ανάμεσα τους στοχαστές και συγγραφείς. Κάποιοι όμως δεν είναι. Και η Κάζα Πάουντ δεν είναι, και ο Τρίτος Δρόμος δεν είναι (ο γερμανικός), και οι Ισπανοί δεν είναι και πολλοί δικοί μας δεν είναι. Αρκετοί δικοί μας είναι ουδέτεροι, σου λέει "δεν με νοιάζει" ας σφαχτούν ή απλά "φταίνε οι εβραίοι". Αλλά μάλλον για κάποιους οι προαναφερόμενοι δεν είναι δικοί μας και είναι κάποιοι άλλοι. Για την ειρωνεία ο Φοντενέλ είχε πει "Η ειρωνεία είναι σπίθα της κακίας". Αν δεν σφάλλουμε ο αρθρογράφος αρέσκεται στο να ανεβάζει προσωπικά στοιχεία στο τουίτερ. Είναι ο πιο φανατικός μας αναγνώστης, μας σχολιάζει όλο το 24ωρο, γράφει τα ίδια και εδώ σε ανώνυμα σχόλια. Μάλλον δεν έχει δουλειά να κάνει και αρέσκεται στο επάγγελμα του ανεπίσημου εκπροσώπου τύπου του Κρεμλίνου στην Ελλάδα. Ίσως βρει στην ΕΩ και το "Μακελειό" μια θέση με αμοιβή αφού μιλάει για κόκκινη προβιά. Με την ευκαιρία αν ανοίξουν τα βιβλιάρια εργασίας ταυτόχρονα με τα βιβλιάρια καταθέσεων θα έχουμε εκπλήξεις για τους υποστηρικτές των ΗΠΑ και της Ρωσίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Πάμε στην ουσία. Είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι σε ένα μπλογκ που δεν ξέρουμε αν είναι συνέχεια ενός παλαιότερου στρασσερικού, ο φίλτατος αρθρογράφος ομολογεί ότι "Όλοι όσοι παρακαλουθείτε τις αναρτήσεις μας γνωρίζετε ότι έχουμε ασκήσει δριμεία κριτική στον Alexander Dugin στην Τέταρτη Πολιτική Θεωρία και στον Ευρασιανισμό. Θεωρούμε ότι είναι ένας αχταρμάς ιδεών ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με αυτά που εμείς πρεσβεύουμε. Βέβαια ο εθνικομπολσεβικισμός του πρώιμου Dugin που είχε και φυλετικά στοιχεία μας έχει επηρεάσει αρκετά. Αυτά χωρίς καμία απολύτως διάθεση απολογίας. Φυσικά κάποιοι που στο παρελθόν φλέρταραν με τον Ευρασιανισμό και τον εθνικομπολσεβικισμό του Λιμόνοφ (ο Λιμόνοφ δεν ήταν τίποτα άλλο παρά ένας εστέτ αστός και όχι ένας σοβαρός ιδεολόγος) ξαφνικά ανακάλυψαν την Τρίτη Θέση στο πρόσωπο του σωβινιστή και πράκτορα των μυστικών υπηρεσιών της Δύσης Στεπάν Μπαντέρα". Η Τρίτη Θέση κάνει αναφορές και στον ε/μ αν και ο στρασσερισμός δεν ταυτίζεται με τον ε/μ. Για παράδειγμα η πιο "ακραία" πτέρυγα των στρασσερικών οι ε/α είχαν καταγγείλει πρώτοι τον Πούτιν ότι έχει σιωνιστές στον κύκλο του. Άσχημες εξελίξεις για τους "χιτλερικούς" που κατηγορούν τους στρασσερικούς ως κομμουνιστές και φιλοσιωνιστές ... και πάλι άσχημα νέα όμως για τους "οπαδούς του Ντούγκιν" που δηλώνουν ότι υπερασπίζονται αχταρμά αλλά είναι και τρίτη θέση αλλά θέλουν και τον Πούτιν καβάλα στο άλογο έξω από το μπλε τζαμί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Για τον Λιμόνοφ που και αυτός έχει προσφάτως αναφερθεί στον ΜΚ από έναν φίλο αναγνώστη παρά τις διαφωνίες για την πορεία του Ρώσου, μάλλον δεν είναι η ανάρτηση μας ένδειξη προβιάς και νατοϊκής επιρροής. Για τον Μπαντέρα είναι λογικό να υπάρχουν αντιδράσεις είναι ο δράκουλας για τους νομιμόφρονες του Κρεμλίνου, δυσάρεστο για αυτούς όμως ότι και αυτός από την δεκαετία του '80 αναφέρεται στα στρασσερικά έντυπα ως "αριστερή έκφραση του εθνικισμού", Πέθανε πάμπτωχος και διωκόμενος ενώ δολοφονήθηκε πισώπλατα από οπαδό του Μπέρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Τα δικά μας επιχειρήματα δεν εξαντλούνται σε μια ιστοσελίδα ή σε μια ανακοίνωση Ισπανών που κατηγορούνται ως ακροδεξιοί φρανκιστές από συμπατριώτες τους, δεν θα προσπαθήσουμε να πείσουμε κάποιον ότι το Αζόφ είναι τάγμα αγγέλων ούτε στην τελική ότι οι Ουκρανοί έχουν σε όλα δίκιο. Οι «μανιχαϊστικές» λογικές ανήκουν σε πρόσωπα που τα πάθη τους τυφλώνουν την κρίση τους. Δεν πιστεύουμε σε καμιά μεσσιανική ηγεσία, δεν θέλουμε καμιά ξένη βάση στην χώρα όπως ζητάει Ρωσική ο σούπερ Ηλίας (για να θυμηθούμε μια πετυχημένη έκφραση ενός άσπονδου "φίλου") δεν αναμένουμε το ξανθό γένος, δεν διαβάζουμε τα εξώφυλλα της ΕΩ, δεν ζητάμε να κυνηγήσει η ΕΥΠ συναγωνιστή ελληνικής καταγωγής όπως έκανε ο κύριος Slayer της γνωστής εφημερίδας, δεν ζητάμε την ποινικοποίηση απόψεων μέσω των ΜΚΔ, δεν μεγαλοποιούμε κυβερνητικούς παράγοντες της αλλοδαπής και σίγουρα δεν αναπαράγουμε φωτογραφίες από σαιτ που διαφωνούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Τέλος (ζητάμε κατανόηση για την έκταση του σχολίου) και επειδή όλα αυτά έχουν ειπωθεί από το 2014 σε μια ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΙΚΟΝΑ με στοιχεία, συνεντεύξεις, βίντεο, αποκλειστικά άρθρα και μεταφράσεις που ενόχλησαν πολλούς - δείτε την ΕΤΙΚΕΤΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ - ας προσθέσουμε λίγη σάλτσα (χρειάζεται για όσους τόσο το απαιτούν και το λαχταρούν εδώ και καιρό) στο κακογραμμένο και πρόχειρο μενού που σερβίρει όχι το γνωστό "εστιατόριο" - που αναπαράγει τα χρόνια τώρα τα δελτία τύπου των ΗΠΑ - αλλά μια μικρή ομάδα αναγνωστών και σχολιαστών που δεν γνωρίζουν τα παρασκήνια και πέφτουν θύματα αλλά και προσώπων που βλέπουν τον Πουτινισμό ως βατήρα κομματικής και κοινοβουλευτικής εξέλιξης.

    Η αναφορά στο άρθρο αυτό για τους Ουκρανούς αναρχικούς που πολεμούν τον εισβολέα ως μια ακόμη μομφή για το Αζόφ - κάπου και στο ιντυμιντια η άγνωστη αυτή πλευρά του πολέμου προκάλεσε δυσανεξία και στους πολιτικούς αντιπάλους μας - δεν είναι ακριβής στην έκταση της.

    Πράγματι υπάρχουν και αναρχικοί που ακολουθούν την παράδοση του Μαχνό, ο οποίος θεωρείται λαϊκός ήρωας στην Ουκρανία για μερίδα πατριωτών και φυσικά για το σύνολο των αναρχικών. Ένα είδος Άρη Βελουχιώτη ... αν υπάρχει κάποια αντιστοιχία σε σχέση με την ελληνική αριστερά.

    Ναι, ακόμη και αυτοί που επίσημα μειώνουν το έθνος, μπροστά στο μακελειό με τους Τσετσένους και τους βομβαρδισμούς, πήραν τα όπλα αν όχι από πατριωτικό καθήκον - αν αυτό αρκεί σε κάποιους για να ηρεμήσουν - αλλά ως λαϊκή απαίτηση.

    Αν δεν είναι το λιγότερο νίκη γοήτρου για το Ουκρανικό εθνικιστικό κίνημα ότι κατάφερε να υποτάξει στις επιλογές του - αν είναι σωστές θα τις κρίνουν οι Ουκρανοί και όχι οι αναγνώστες του Χίου και οι νεοχρυσαυγίτες - τους πολιτικούς αντιπάλους, και μάλιστα αυτοί να αποδεχτούν τόσο τον εξοπλισμό τους όσο και την κίνηση στο πεδίο της μάχης σύμφωνα με τα σχέδια και τις εντολές των εθνικιστών, τότε τι είναι;

    Γύρισε αγαπητοί "φίλοι" ο ιστορικός τροχός. Όταν οι εκεί αναρχικοί πριν εκατό χρόνια αρνήθηκαν τις επανειλημμένες προτάσεις να συνδράμουν τους εθνικιστές ενάντια στους Μπολσεβίκους, το πλήρωσαν με την σφαγή της Κροστάνδης. Τώρα απλά ακολουθούν τις εξελίξεις είτε το θέλουν είτε όχι αν και απέναντι είναι σύμμαχοι φιλελεύθεροι και εγγόνια μπολσεβίκων αλλά και εθνικιστών που ποζάρουν με νεκροκεφαλές μπροστά στον Ουζμπέκο μαφιόζο της λαϊκής δημοκρατίας.

    Αν πράττουν όλοι αυτοί καλώς ή όχι θα τους κρίνει ο απλός λαός και η ιστορία της Ουκρανίας και όχι οι Έλληνες εθνικιστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Σελίδα Έλληνες φίλου του Azov23/8/22 9:32 μ.μ.

    Το Σύνταγμα Azov στη χθεσινή συνέντευξη τύπου διέψευσε ότι ήταν ποτέ ή είναι μέλος του, η φερόμενη από την FSB πως ανατίναξε την κόρη του Ντούγκιν. Κάθε νοήμων άνθρωπος διακρίνει φυσικά πως η "αστραπιαία" εξιχνίαση "μπάζει νερά" και στοχεύει στο "δέσιμο" της κατηγορίας "τρομοκρατική οργάνωση" που θέλουν να προσάψουν στο Αζόφ ενόψει της στημένης δίκης που σύμφωνα με τους κατακτητές θα ξεκινήσει αύριο, 24 Αυγούστου 2022, στα σιδερένια κλουβιά της Μαριούπολης και για την οποία ακόμα λέγεται πως θα ολοκληρωθεί επίσης με "αστραπιαία" ετυμηγορία. Η δήλωση επίσης της Ουκρανικής Εθνοφρουράς είναι ξεκάθαρη.

    "The National Guard of Ukraine links such lightning-fast Russian investigations with Russia trying to somehow justify the internal Russian decision to recognise the Azov regiment as a terrorist organisation". "Woman suspected of Dugina's murder in Russia has nothing to do with Azov regiment.

    — MONDAY, 22 AUGUST 2022, 17:31
    ALONA MAZURENKO – MONDAY, 22 AUGUST 2022, 17:31

    Soldiers of the Azov Special Operations Forces have reported that the claim about the regiment allegedly having something to do with the assassination of Daria Dugina, daughter of Alexander Dugin, the pro-Putin ideologist, is another low-quality fake from the FSB.

    Source: Press-conference held by the Azovstal defenders; the National Guard of Ukraine

    Quote: "The FSB are not working hard enough to justify their salaries. This fake is very funny.

    I don’t know this woman. The documents provided by the opponents belong to a person who is not a soldier of the Azov Regiment. Our military uniform is MultiCam [camouflage pattern – ed.].

    All our documents contain photos of us dressed in the MultiCam uniform.
    You can check this piece of news right now. The woman in the news is dressed in the dress uniform of the National Guard of Ukraine.

    And it is stated on her official ID that she is the soldier of the 3057 military unit of the National Guard of Ukraine.
    A separate Azov special forces squad belongs to the 3057 military unit of the National Guard of Ukraine, but not everyone who is in service in the 3057 military unit is an Azov soldier, and this woman is not an Azov soldier either."

    Details: According to the Ukrainian defender, the official ID exhibited by propagandists could have been found in some military unit in occupied Mariupol: "If we look carefully at what is written on her ID in pencil, we will see that the ID was altered because she got married".

    Quote: "This is this woman’s old ID which was just lying around somewhere in the archives at the 3057 military unit site in Mariupol. So Russians found this document and are now passing it off as a "Yarosh business card" [an Internet-meme ridiculing Russian propaganda which went viral in 2014 after a similar incident – ed.].
    It isn’t serious. It is a low-quality, hastily made fake."

    Details: The Azov soldier revealed that he has found his own personal information in propagandist social media groups. According to Russian Telegram channels, he has already died.

    Apart from that, it was reported at the briefing that there is not a single woman with the rank of colonel among the Azov soldiers.

    Moreover, there is not a single female soldier in Azov. The National Guard of Ukraine also reported that "Natalia Pavlovna Vovk never served in the Azov Special Operations Forces of the National Guard of Ukraine".

    The National Guard of Ukraine links such lightning-fast Russian investigations with Russia trying to somehow justify the internal Russian decision to recognise the Azov regiment as a terrorist organisation.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος24/8/22 12:28 π.μ.


    Την σύγχρονη Ισπανική Φάλαγγα, που είναι ένας ιδεολογικός αχταρμας που περιλαμβάνει από ντουγκινικους εθνομπολσεβικους μέχρι φρανκιστες και καρλιστες, ανέβασαν οι άλλοι στο "Ε... Α... Μ...." για να πλασαριστούν ως μεγάλοι αντιφιλελευθεροι και να τη πουν στους τριτοθεσιτες. Γεια σου .... ρουφιάνε και καταδότη. Πιστεύω ξέρεις καλά πως οι τριτοθεσιτες περιποιούνται τους ρουφιάνους και ειδικά τις ... ..... Σου τα έχει μάθει καλά η ..... Άντε και στα δικά σου ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος24/8/22 3:21 μ.μ.

    "Μάχαιραν έδωσε, μάχαιραν έλαβε" ο Αλεξάντρ Ντούγκιν. Ο Θεωρητικός Εμπνευστής και Υπεύθυνος για την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία. Απύθμενο το μίσος του και οι ύβρεις για το Ουκρανικό Έθνος, σε κρίσιμη ιστορικά καμπή για την Ρωσία υπήρξε επί σειρά ετών ο χειριστής του Καγκεμπίτη εκμεταλλευόμενος τις ανασφάλειες και τα συμπλέγματα του δεύτερου παρά την "χείρα φιλίας" που του έτεινε συνεχώς η Δυτική Ευρώπη, επιτυγχάνοντας να στρέψει και αυτόν και την μεγάλη χώρα ολοκληρωτικά προς τον ασιατικό μυστικισμό, σύροντάς την τελικά σε έναν βάρβαρο πόλεμο. Μισεί την Δύση, έχει δηλώσει πως "οι Ρώσοι σωζόμαστε γιατί δεν είμαστε 100% Δύση" και τώρα δέχθηκε μοιραίο, συντριπτικό θανάσιμο πλήγμα, διότι σε ενέδρα σκοτώθηκε αντ' αυτού η νεαρή κόρη του. Η ενέδρα στόχευε τον ίδιο, αλλά την τελευταία στιγμή επέλεξε να μην συνταξιδεύσουν. Μεταφυσικός καθ' ολοκληρία, φύσει και θέσει λόγω ασιατικών καταβολών, "θεία Δίκη" λοιπόν. Κρίμα πολύ κρίμα για το κορίτσι."

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.