Αυτόνομοι Κύπρου: EOKA - ΕΝΩΣΗ

1 τμχ - 10 ευρώ
2 τμχ - 15 ευρώ
5 τμχ - 25 ευρώ

 Κάρτα 8 x 5,5 εκατοστά

Καρφίτσα 2,5 cm

EOKA - ΕΝΩΣΗ 

το σύμβολο που είχαν πάνω τους τα συλληφθέντα μέλη της ΕΟΚΑ Β’ στην Λεμεσό το 1973 …

για επικοινωνία: avalonzbs63@gmail.com

9 σχόλια:

  1. Ανώνυμος16/8/22 11:55 μ.μ.

    Την ημέρα έναρξης του Αττίλα 2 επέλεξε ο φωτογράφος των Αμπελοκήπων ή Ρασπούτιν του "χιτλερισμού", θαμώνας γνωστής εκπομπής και προ αιώνων ίνδαλμα για χιλιάδες εθνικοσοσιαλιστές, υβριστής όλων των αυτόνομων ομάδων και κινήσεων, για να υμνήσει τον Ερντογάν πασά και να δώσει πληροφορίες για το PKK επιβεβαιώνοντας τα σενάρια της ΜΙΤ. Παράλληλη αναφορά για ξεκάρφωμα και στην "ζούγκλα" που συχνάζει όταν δεν γράφει στο ιντυμιντια.

    Ίλη ιππικού της Μέσης γης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/8/22 3:36 μ.μ.

      Για μια ακόμη φορά ο λιλιπούτειος κρίνος μέσω ανωνύμων σχολίων παίζει το παιχνιδάκι του αποπροσανατολισμού. Όσα υποθάλπει ο ίδιος τα χρεώνει σε ανθρώπους που δεν ευθύνονται επουδενί για ότι τους προσάπτει. Η έλλειψη σεβασμού για προσωπικότητες που διάγουν βίο υπηρεσίας αξιών και ήθους είναι ενδεικτική ανθρώπων παραπαίουσας ψυχονοητικής υποστάσεως.

      Διαγραφή
    2. Έχετε απόλυτο δίκιο κύριε. Το επίσημα κάλεσμα προς τον Πασά για να σώσει ... την Ελλάδα είναι δείγμα ήθους και πολιτικής αξιοπρέπειας. Είναι ο απέναντι Λαζός ισλαμοκαπιταλιστής το ίδιο πρόσωπο που παρείχε χρηματικά ποσά και όπλα στο ISIS. Το ίδιο πρόσωπο που κατέστρεψε Κουρδικά χωριά με την βοήθεια τρομοκρατών των εμιράτων του Κόλπου. Το ίδιο πρόσωπο που επιθυμεί την προσάρτηση του Αιγαίου με κάποιον γνωστό ταρτούφο να θέλει να γίνει μάλιστα ευκαιριακός αρμοστής υπό την διοίκηση του Τουρκικού Στρατού (γνωρίζετε κάτι για αυτό αλήθεια;) Καλά τα διαδικτυακά παιχνίδια σας για τους αφελείς, αλλά εκτίθεστε ανεπανόρθωτα όταν προσπαθείτε να παίξετε τον ευνούχο στο χαρέμι της Άγκυρας μέσω της κοινωνικής προσφοράς και της ανίχνευσης περιοχών με στοιχεία της αλλοδαπής ... Τα δικά μας "βέλη" φίλτατε δεν προσγειώνονται σε έδαφος που θυμίζει το όρος των Ελαιών ... αλλά στον στόχο όταν αυτό κρίνεται αναγκαίο!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος18/8/22 12:09 μ.μ.

      Ευχέτης της περιπτώσεως σας.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος21/8/22 12:00 π.μ.

      Αριστοτέλη εσύ...;;;!!!

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος24/8/22 7:08 μ.μ.

      Ο Τέλης στην φιλολογία σκίζει !

      Διαγραφή
  2. https://www.youtube.com/watch?v=CoHy1-v8dj8&ab_channel=MusicomGr

    Και αφού αναφέρθηκε: υπό την διεύθυνση του γνωστού αντιφασιστή αντιναζιστή και μέλους της ΕΠΟΝ Μάνου Χατζιδάκη, ινδάλματος της δεξιάς και της τοπικής αυτοδιοίκησης (το τονίζουμε το τελευταίο) άκρως "ευαίσθητου" στα προσωπικά του, που σύχναζε σε διεθνιστικά φεστιβάλ νεολαίας και εξύβριζε σε κάθε ευκαιρία τους εθνικιστές και τους εθνικοσοσιαλιστές ... αλλά δεν έλεγε την ίδια στιγμή όχι στην προστασία του Καραμανλισμού!

    Τα χρώματα τυχαία φυσικά ... άλλωστε οι υπερασπιστές του "τόξου" προχθές υμνούσαν τον Ρωμανό και την εφημερίδα "Άπατρις", χτες τον Τσίπρα και τους εισβολείς και αύριο τον Ερντογάν και ποιος ξέρει ποιον άλλον εξουσιαστή στο μέλλον ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος20/8/22 4:26 μ.μ.

    Τιμή και δόξα στον Δημήτριο Ιωαννίδη γκαρσόνια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.