Αποκλειστικό: Το Σύνταγμα Azov διαψεύδει ότι ευθύνεται για την δολοφονία της Darya Dugina (απόσπασμα από την σελίδα «Έλληνες φίλοι του Κινήματος Azov» & σχετικό βίντεο)


Αποκλειστικό: Το Σύνταγμα Azov διαψεύδει ότι ευθύνεται για την δολοφονία της Darya Dugina (απόσπασμα από την σελίδα «Έλληνες φίλοι του Κινήματος Azov» & σχετικό βίντεο)


Το Σύνταγμα Azov στη χθεσινή συνέντευξη τύπου, διέψευσε ότι ήταν ποτέ ή είναι μέλος του, η φερόμενη από την FSB ως το πρόσωπο ανατίναξε την κόρη του Dugin

Κάθε νοήμων άνθρωπος διακρίνει φυσικά πως η "αστραπιαία" εξιχνίαση "μπάζει νερά" και στοχεύει στο "δέσιμο" της κατηγορίας της "τρομοκρατικής οργάνωσης" που θέλουν να προσάψουν στο Azov ενόψει της στημένης δίκης, που θα ξεκινήσει αύριο 24 Αυγούστου 2022, στα σιδερένια κλουβιά της Μαριούπολης, και για την οποία ακόμα λέγεται πως θα ολοκληρωθεί επίσης με "αστραπιαία" ετυμηγορία. 

Ανακοινώσεις υπήρξαν από την εθνοφρουρά και στελέχη της οργάνωσης.

"The National Guard of Ukraine links such lightning-fast Russian investigations with Russia trying to somehow justify the internal Russian decision to recognise the Azov regiment as a terrorist organisation".

"Woman suspected of Dugina's murder in Russia has nothing to do with Azov regiment. Soldiers of the Azov Special Operations Forces have reported that the claim about the regiment allegedly having something to do with the assassination of Daria Dugina, daughter of Alexander Dugin, the pro-Putin ideologist, is another low-quality fake from the FSB.

The FSB are not working hard enough to justify their salaries. This fake is very funny. I don’t know this woman. The documents provided by the opponents belong to a person who is not a soldier of the Azov Regiment. Our military uniform is MultiCam [camouflage pattern – ed.] 

All our documents contain photos of us dressed in the MultiCam uniform. You can check this piece of news right now. The woman in the news is dressed in the dress uniform of the National Guard of Ukraine.

And it is stated on her official ID that she is the soldier of the 3057 military unit of the National Guard of Ukraine. A separate Azov special forces squad belongs to the 3057 military unit of the National Guard of Ukraine, but not everyone who is in service in the 3057 military unit is an Azov soldier, and this woman is not an Azov soldier either."

According to the Ukrainian defender, the official ID exhibited by propagandists could have been found in some military unit in occupied Mariupol: "If we look carefully at what is written on her ID in pencil, we will see that the ID was altered because she got married".

"This is this woman’s old ID which was just lying around somewhere in the archives at the 3057 military unit site in Mariupol. So Russians found this document and are now passing it off as a "Yarosh business card". It isn’t serious. It is a low-quality, hastily made fake." 

The Azov soldier revealed that he has found his own personal information in propagandist social media groups. According to Russian Telegram channels, he has already died. Apart from that, it was reported at the briefing that there is not a single woman with the rank of colonel among the Azov soldiers.

Moreover, there is not a single female soldier in Azov. The National Guard of Ukraine also reported that "Natalia Pavlovna Vovk never served in the Azov Special Operations Forces of the National Guard of Ukraine". 

The National Guard of Ukraine links such lightning-fast Russian investigations with Russia trying to somehow justify the internal Russian decision to recognise the Azov regiment as a terrorist organisation.

46 σχόλια:

  1. Ανώνυμος23/8/22 11:16 μ.μ.

    Χαζό το έχεις το Αζοφ να παραδεχθεί ότι ευθύνεται για τη δολοφονια? Ειλικρινά απορώ με τον τρόπο που σκέπτεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/8/22 4:42 π.μ.

      οι τζιχαντιστές του ISIS γιατί αναλάμβαναν ευθύνη μετά απο κάθε τρομοκρατική ενέργεια που έκαναν οι ίδιοι ;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος24/8/22 11:36 π.μ.

      Πρέπει να είσαι εντελώς χαζός,για να τα συγχέεις...

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος24/8/22 10:19 μ.μ.

      Azov ISIS Ustase UCK ίδια είναι τ' αφεντικά, δεξιά ισλαμικά και "ναζιστικά"

      Με την ευγενική χορηγεία της αμερικανικής πρεσβείας βεβαίως βεβαίως

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος25/8/22 2:43 μ.μ.

      10:19 μιχαλολιακο εσυ ;

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος24/8/22 12:21 π.μ.

    ποιο το οφελος για το αζοφ να σκοτώσει την μονίμως οργισμένη κόρη του Ντούγκιν; Ένας φιλόσοφος που παραμερίστηκε από το ίδιο το ρωσικό κράτος ενώ για πολλούς θεωρείται άκρως γραφικός. δεν είναι χρυσή αυγή οι αζοφ να σφάξουν μπροστά στην Δίας στην Αμφιάλη έναν μουσικό της αντιφα. από την άλλη ο θάνατος αυτός συσπειρώνει τον μέσο Ρώσο και δικαιολογείται πλέον ακόμη μεγαλύτερη θηριωδία ή ετυμηγορία. έξι της εταιρίας αερίου βρέθηκαν νεκροί γιατί όχι και ο Ντούγκιν ή η κόρη του αν έκανε σκληρή κριτική. για τους ντόπιους αντιφα εθνικιστές ναζιστικό και διάβολος 😈 το καθεστώς του Κιέβου με Ιουδαίο πρόεδρο ενώ το μοσχοβίτικο καθεστώς με πρόεδρο που το όνομα της μητέρας του είναι σαλομοβιτς είναι καλό φιλελληνικό και ορθόδοξο άλλο όμως αν πηγαίνει βόλτα με τον πασά και μιλάει για Μακεδονία και εννοεί τα Σκόπια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος24/8/22 12:40 π.μ.

    απορία: ποιος προώθησε τον πράκτορα Πούτιν στην θέση του Γιέλτσιν.

    απάντηση: μα ποιος άλλος ο "Ρώσος" ολιγάρχης και αρχηγός Μπερεζόφσκι που "αυτοκτόνησε" το 2013.

    και ένα κουίζ. με ποιους πήγε ο νγμ στο συνέδριο της Μόσχας την δεκαετία του '90?

    Γιατί έφυγε νύχτα?

    καλεσμένος του "Ρώσου" Ζιρινόφκσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος24/8/22 1:30 π.μ.

    Η αυθεντική Φάνι Κάπλαν, πυροβολώντας τον Λένιν, ήθελε νίκη της αντεπανάστασης αλλά με την πράξη της οδήγησε στη συντριβή της.

    Η ιμιτασιόν Φάνι Κάπλαν, η Νατάλια Βοβκ, σκοτώνοντας την Ντούγκινα ήθελε νίκη της Ουκρανίας, αλλά θα οδηγήσει επίσης στη συντριβή της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος24/8/22 1:40 π.μ.

    Για να προλάβω πιθανή ανάρτηση ΜΚ (δεν πιστεύω βέβαια να τον πιάσουν κότσο τα φιλελέ γκαρσόνια)

    Αυτό που αποκαλείται "ημέρα της ανεξαρτησίας της Ουκρανίας" (24/8) είναι σε ανάμνηση της άτυπης συμφωνίας στο δάσος του Μπελοβέζσκ το 1991, όπου μετά από μια νύχτα μέθης, Γέλτσιν και Κραβτσούκ αποφάσισαν την απόσχιση της Ρωσίας και της Ουκρανίας από την ΕΣΣΔ (που τυπικά ακόμα υπήρχε).

    Ο Ποροσένκο άρχισε να τη γιορτάζει επίσημα με παρελάσεις το '14, αλλά για κανέναν Ουκρανό (πλην καμμένων φιλελέδων) δεν σημαίνει τίποτα. Κι αυτό γιατί:

    οι μεν Ουκρανοί εθνικιστές γιορτάζουν την 1η Γενάρη (γενέθλια Μπαντέρα) με τις πορείες με τους πυρσούς, όσον αφορά δε την "ανεξαρτησία", αυτή την τοποθετούν στις 30 Ιουνίου: διακήρυξη ανεξαρτησίας 30/6/1941 από τον Μπαντέρα στο Λβιβ, που το κείμενο τελείωνε με τις λέξεις "ζήτω η Ουκρανία και η Μεγάλη Γερμανία, ζήτω οι Φύρερ μας Χίτλερ και Μπαντέρα" (!!!)

    οι δε ρωσόφωνοι εθνικιστές, οι αντι-Μαϊντανικοί, οι Ουκρανοί αντιφασίστες και ο απλός λαός, τη μόνη μέρα εθνικής επετείου που έχουν μάθει και θυμούνται, είναι η 9η Μάη.

    Η σημερινή λοιπόν "γιορτή" είναι για τους Ζελένσκηδες, τους Λοβέρδους (πήγε κιόλας καμαρωτός-καμαρωτός με το τρένο στο Κίεβο), τους Χάντερ Μπάιντεν και τις Βικτόριες Νούλαντ, και καμιά σχέση δεν έχει με εμάς, ό,τι κι αν λέμε ότι υποστηρίζουμε (εκτός, ξέρω γω, αν υπάρχουν και φιλελέδες ανάμεσα στους σχολιαστές, αυτό δεν το ξέρω).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος24/8/22 1:58 π.μ.

    Τι σημαίνει πρακτικά η «αποϊμπεριαλιστικοποίηση» της Ρωσίας;

    Ο Ευρωατλαντικός ιμπεριαλιστικός άξονας δεν μπορεί να συμβιβαστεί με την ραγδαία μετατόπιση ισχύος εις βάρος του σε πλανητική κλίμακα. Μοιάζει με το θηρίο που έχει εγκλωβιστεί και είναι έτοιμο για τις πιο φονικές και απέλπιδες κινήσεις.

    Θέτει λοιπόν ως άμεσο στόχο την διάλυση της Ρωσίας και κάθε χώρας ή συνασπισμού χωρών που ανθίσταται στην παρασιτική κυριαρχία της χρηματιστικής ολιγαρχίας του, απορρίπτει την θέση ιμπεριαλιστικής εξάρτησης-αποικιοποίησης-περιθωριοποίησης που αυτή επιφυλάσσει για την «περιφέρειά» της.

    Δεν αρκείται στον οικονομικό πόλεμο, στην πολεμική περικύκλωση και στον θερμό πόλεμο εναντίον της Ρωσίας (50 χώρες-«χορηγοί» του ευρωατλαντισμού εμπλέκονται ευθέως στα πεδία των μαχών του ουκρανικού θεάτρου επιχειρήσεων).

    Έχει σήμερα και την ζωτική ανάγκη εμπλοκής ανθρώπων σε μαζική κλίμακα στους σκοπούς του άξονα ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ και των παρατρεχάμενων.

    Οργανώνει λοιπόν ιδεολογική και προπαγανδιστική εκστρατεία πολλών επιπέδων και με πολλαπλούς αποδέκτες, ώστε να αδρανοποιήσει τις όποιες αντιστάσεις των λαών, να σπείρει σύγχυση και γενικευμένη καχυποψία, ώστε να οδηγήσει στην πολύτιμη αν όχι συναίνεση, τουλάχιστον ιδιώτευση, παθητικοποίηση και αδράνεια.

    Επιπλέον, επιδιώκει να εμπλέξει χειραγωγικά, να συστρατεύσει στους σκοπούς του επιτιθέμενου άξονα χιλιάδες ανθρώπων που θα αναλάβουν ενεργό ρόλο στην επίτευξη των σκοπών του στον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

    Όπως διαπιστώσαμε και από την δράση του λεγόμενου «Φόρουμ για την Αποϊμπεριαλιστικοποίηση της Ρωσίας», που στήθηκε τον περασμένο μήνα υπό την αιγίδα των αμερικάνικων μυστικών υπηρεσιών (μέσω της βιτρίνας της CIA γνωστής ως National Endowment for Democracy) και του State Department, είναι άκρως βολικές και χρήσιμες για τον επιτιθέμενο Ευρωατλαντισμό οι «ίσες αποστάσεις», οι αναφορές που θέτουν στο κάδρο της βάρβαρης επίθεσης ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ και τον πόλο της αντίστασης, αμαυρώνοντάς τον ως συλλήβδην εξ ίσου «ιμπεριαλιστικό και επιθετικό/ληστρικό», διευκολύνοντας τον πραγματικό ιμπεριαλισμό στην προπαγάνδα και στην αποδοχή των φασιστικών και απάνθρωπων πρακτικών του.

    Εκείνο που προέχει για την προπαγανδιστική μηχανή του επιτιθέμενου άξονα είναι η κάθε μορφής «καταδίκη του “ρωσικού ιμπεριαλισμού” και της επιθετικότητάς του στην Ουκρανία» σήμερα, του «κινεζικού ιμπεριαλισμού και της επιθετικότητάς του» στην Ταιβάν και στον Ινδο-Ειρηνικό αύριο, και κάθε «επιθετικότητας» (της Λ.Δ. Κορέας, της Λ.Δ. Βιετνάμ, του Λάος, της Κούβας, της Νικαράγουα, της Βενεζουέλας, της Βολιβίας, του Ιράν, της Υεμένης, των Ινδιών, των Νήσων του Σολομώντος κ.ο.κ.).

    Η ρητορική των «ίσων αποστάσεων» λειτουργεί ως «ζώνη της εγγύτερης ανάπτυξης», ως ενδιάμεσος αναγκαίος σταθμός στην πορεία της αποδόμησης των βαθύτατων αντιιμπεριαλιστικών παραδόσεων & αναφορών μερίδας του πληθυσμού, προς επίτευξη της σταδιακής μετάβασης στον ακραιφνή Ευρωατλαντισμό.

    Συνιστά μείζον σφάλμα η αγνόηση αυτών των τακτικών παραμέτρων σήμερα. Επιπλέον, συνιστά ποταπή αθλιότητα/προβοκάτσια στην υπηρεσία του Ευρωατλαντισμού η προσπάθεια αήθους συκοφαντικής δυσφήμισης της όποιας αναφοράς σε αυτούς τους όρους τακτικής της αναμέτρησης με δήθεν «ταύτιση με το καθεστώς Πούτιν».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/8/22 11:21 π.μ.

      Έτσι μπράβο, κάνε κόπι-πειστ τα κείμενα του μαρξιστή και αντιφασίστα Δημήτρη Πατέλη.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος24/8/22 3:27 μ.μ.

      1:58 και μετά λέτε όσους δεν πιστεύουν στον Μόσκοβο ΟΑΚΚΕ; ανάλυση βότκας

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος24/8/22 3:33 μ.μ.

      όχι, δεν είστε ΟΑΚΚΕ, είστε Νέα Δημοκρατία, άλλωστε ο Δημήτρης Τριανταφυλλίδης, του οποίου τα κείμενα αναπαράγετε εδώ μέσα περί "ρώσικου ρεπουμπλικάνικου στρατού" είναι κραγμένος νεοδημοκράτης.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος24/8/22 3:49 μ.μ.

      Αει σιχτιρ αντιφάδες. Και μην πατε να βαλετε το διλημμα σφυροδρεπανο ή δυση. Οχι ρε, ειμαστε με τον Πουτιν και την Ρωσια εναντίον των δυτικων και ταυτοχρονα μισουμε τον μαρξισμο. Πηγαινετε αλλού για αγκιτατσια. Γραψε τωρα αλλα 50 σχολια εδώ και στο αλλο για αγιο Σταλιν και εσσδ. Δε μιλαμε δε μιλαμε πατε να μας καβαλησετε μου φαινεται

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος24/8/22 9:59 μ.μ.

      Καλά ότι ο Στάλιν ήταν άγιος είναι πάνδημα αποδεκτό από τους Ρώσους εθνικιστές, όχι από τους κομμουνιστές που οι μισοί είναι τρότσκια, αλλά από τους εθνικιστές. Σήμερα στη Ρωσία αυτοί είναι που του βάζουν το φωτοστέφανο. Με τη Ρωσία να είσαι, και τον μαρξισμό να μισείς όσο θες. Τον Στάλιν όμως αν πας να τον βρίσεις μπροστά σε Ρώσο εθνικιστή, το πιο πιθανό είναι να σε στείλει να κάνεις παρέα με τον Μπαντέρα.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος25/8/22 1:09 μ.μ.

      Άκρο δεξιοί είναι αυτοί ρε μπουφέ, άλλο Εθνικιστής και άλλο ΕΣ...

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος24/8/22 2:11 π.μ.

    Lepen Farange Fiore Griffin Wilders όλοι με τον Μοσκοβο όλοι αντιφα όλοι υπέρ του Ισραήλ τυχαίο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/8/22 11:45 π.μ.

      Έλα αδελφέ όσοι ανέφερες είναι ακροδεξιοί κι Όχι ΕΣ, αυτά τα επιχειρήματα έχεις;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος24/8/22 12:43 μ.μ.

      αυτό εννοεί ρε ... ότι είναι ακροδεξιοί

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος25/8/22 1:10 μ.μ.

      Ζήτω συγνώμη,η μηχανή άργησε να κάψει....

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος24/8/22 2:40 π.μ.

    οι Ουκρανοί στο Telegram βρίζουν Αζόφ και Mi6 γιατί θεωρούν ότι η δολοφονία θα βάλει την Ουκρανία σε ακόμα μεγαλύτερους μπελάδες. To mood στο ουκρανικό tg αυτή τη στιγμή είναι "τα κάνανε σκατά οι μαλάκες οι χιτλεροχτυπημένοι, αντί να φάνε τον πατέρα φάγανε την κόρη, και τώρα θα την πληρώσουμε εμείς":

    https://twitter.com/SrbskyRus/status/1561838351019294720

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος24/8/22 7:38 π.μ.

    Το όνομα της μητέρας του Πούτιν είναι Shelomova, όχι Σαλόμοβιτς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος24/8/22 2:50 μ.μ.

    Απο ΑντιΝατοικος:
    Η δολοφονια ενος φωτεινου προσωπου, ενος νεου ανθρωπου, ειναι τραγικη....
    Ολοι μας θα πρεπει να εχουμε ενα υψηλο επιπεδο ανθρωπισμου. Μονο με τον ανθρωπισμο και με κανενα αλλο ιδεολογημα θα οικοδομηθει μια ευρωπη των λαων.... χωρις σωβινισμους και ιδεολογηματα του μισους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος24/8/22 2:56 μ.μ.

    Από ό,τι έχω καταλάβει, η στάση του χώρου (παγκοσμίως) ως προς το ρωσο-ουκρανικό χωρίζεται σε δύο παραδόσεις:

    1) τους παλαιοχιτλερικούς, που έχουν εσωτερικεύσει το ψυχολογικό τραύμα του 1945 και έχουν επιλέξει να είναι δυτικόδουλοι ψυχροπολεμιστές. Η παράδοσή τους -είτε το ξέρουν είτε όχι- έλκει από Gehlen Organization, Yves-Guerin Serac (Aginter Press), Stefano delle Chiaie, Horia Sima (μεταπολεμικά), με λίγα λόγια είναι παράδοση Gladio, και αναγνωρίζουν (υπαρκτή) συγγένεια με αυτή την παράδοση στους Αζόφ. Στο ιδεολογικό πεδίο, αυτήν την παράδοση την έχουν τσακίσει πολλοί έντιμοι εθνικοσοσιαλιστές κατά καιρούς, αλλά εμφανώς συνεχίζει να στέκεται με αμερικάνικα λεφτά, και πολλοί συναισθηματικοί που κλαίνε κάθε βράδυ ενθυμούμενοι τη σημαία στο Ράιχσταγκ πέφτουν θύματα αυτής της παράδοσης και στηρίζουν την πιο αντιρωσική και αντισερβική πλευρά σε κάθε πόλεμο (ακόμα και της... Τσετσενίας, Βοσνίας, Αλβανίας).

    2) τους αντιδυτικούς, που έλκουν την καταγωγή τους από την παράδοση των Ernst Niekisch, Rene Guenon, Francis Parker Yockey, Jean-Francois Thiriart, Johann von Leers, Otto Ernst Remer, μετα-ψυχροπολεμικών αντιΝΑΤΟικών εθνικιστικών κινημάτων κλπ. Η παράδοση αυτή είναι ασύγκριτα πιο έντιμη από την πρώτη, αφού δεν φαίνεται να χρηματίζεται και, σε αντίθεση με την πρώτη, διατηρεί την ιδεολογική της καθαρότητα και δεν στηρίζει άκριτα το κάθε τερατώδες δημιούργημα του ΝΑΤΟ αλλά ούτε και οποιονδήποτε δηλώνει αντιδυτικός (κάποιοι από αυτή την παράδοση μπορεί να είναι και με τους Ταλιμπάν ή τους Καντίροφ, δεν είναι όλοι όμως, σε αντίθεση με τους πρώτους, που από αντιρωσικό butthurt θα στηρίξουν ως και το εβραϊκό Αζόφ των Κολομόισκι-Ζελένσκι, που είναι και πολυφυλετικό στη σύνθεση των μελών του, με Γεωργιανούς κλπ).

    Δυστυχώς, πραγματικοί τριτοθεσίτες που να μην παίρνουν το μέρος κανενός, υπάρχουν μόνο μεμονωμένοι (ένα-δύο σχόλια εδώ στον ΜΚ που λένε ότι και οι δυο πλευρές είναι ιμπεριαλιστικές που σκοτώνουν αδερφούς Σλάβους για το γαμωδολάριο).

    Οι περισσότεροι τουλάχιστον εν Ελλάδι παίρνουν απροκάλυπτα θέση με τον ένα ή με τον άλλο ιμπεριαλιστή και μάλιστα γηπεδικώ τω τρόπω - αθάνατο ελληνικό χούι ο οπαδισμός - με κατάρες σε νεκρούς, μπογιατίσματα αγαλμάτων, πανηγύρια για θανάτους αμάχων, αλληλοκατηγορίες για κυπατζηλίκια κλπ.

    Για να τελειώνουμε:

    Το σύνθημα "Νίκη στα όπλα των Ουκρανών εθνικιστών" (με την έννοια: νίκη στον αγώνα τους κατά της Ρωσίας υπό τη διοίκηση του Ζελένσκι), είναι σύνθημα ευθυγραμμισμένο με τα θέλω των Μπλίνκεν, Τρας, Μπέρμποκ και Σόρος αυτού του κόσμου, είναι σύνθημα ακραία αντιδραστικό, σε κάνει αντικειμενικά, είτε το θες είτε όχι, όργανο της δυτικής προπαγάνδας, όπως αντίστοιχα θα σε έκανε όργανο της Αγγλικής προπαγάνδας το σύνθημα "νίκη στα όπλα των Ελλήνων εθνικιστών υπό τον Μεταξά κατά του Μουσολίνι" το 1940.

    Το σύνθημα "Νίκη στα όπλα της Ρωσίας" είναι σύνθημα μη-τριτοθεσίτικο επίσης. Τριτοθεσίτικο θα μπορούσε να είναι, το 2014-15, το σύνθημα "νίκη στις λαϊκές δημοκρατίες του Ντονμπάς" που είχαν τότε λαοκρατική - ανεξαρτησιακή - αντιιμπεριαλιστική - αντι-ολιγαρχική κατεύθυνση. Ο Πούτιν τις πρόδωσε όμως στο Μινσκ το '15 για να μπορέσει πρώτα να τις καπελώσει και τώρα, να μπορεί εκ του ασφαλούς να πει ότι κάνει τον πόλεμο εξ ονόματός τους, αφού πρώτα εξόντωσε τα πληβειακά-λαοπρόβλητα στοιχεία μέσα σε αυτές.

    Το σύνθημα που θα πρέπει να λέει ένας τριτοθεσίτης είναι "δεν στρέφουμε τα όπλα στους Σλάβους αδερφούς μας αλλά στους κυβερνώντες, Εθνική-λαϊκή επανάσταση σε Ουκρανία και Ρωσία". Ιδανικό σενάριο θα ήταν ένα γενικευμένο "Ντονμπάς 2014" σε όλη την έκταση της Ουκρανίας και της Ρωσίας, με ανατροπή των αστικών δομών εξουσίας, λαϊκές πολιτοφυλακές και αυτοοργάνωση των δύο λαών σε κοινό αγώνα ενάντια στους ολιγάρχες και ιμπεριαλιστές.

    Μοιάζει χιμαιρικό, αλλά είναι το μόνο σωστό τριτοθεσίτικο σύνθημα. Και δεν μας πειράζει. Πάντα ήμασταν κυνηγοί της χίμαιρας και νιώθαμε περηφάνια γι' αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/8/22 4:19 μ.μ.

      Τι διαφορετικό από το ΚΚΕ της δεκαετίας του 1920 λες;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος24/8/22 10:01 μ.μ.

      Πες μου εσύ 4:19 τι διαφορετικό ή μη πιστεύεις ότι λέω. Αυτό που λέω εγώ είναι καθαρά τριτοθεσίτικη τοποθέτηση. Τρίτη Θέση αυτό είναι. Όταν πολεμάνε δυο ιμπεριαλιστές δεν είσαι με κανέναν, κι αν είσαι εκεί κοντά τους πολεμάς και τους δυο.

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος24/8/22 3:18 μ.μ.

    Να γιατί ο Πούτιν καθυστερεί επίτηδες τον πόλεμο.

    Ο ανοϊκός Τζο μετά τις παλιατζούρες στέλνει στην Ουκρανία και επιχειρησιακά όπλα απαραίτητα για την εσωτερική άμυνα των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ, η αναπόφευκτη μαζική καταστροφή των οποίων από τους Ρώσους στο έδαφος της Ουκρανίας θα σημάνει και εν μέρει αμυντικό ξεγύμνωμα ΗΠΑ-ΝΑΤΟ.

    Δηλαδή, ο θείος Βλαντ δεν θα γελάει μόνο όταν οι Ευρωπαίοι θα ξεπαγιάζουν το χειμώνα και οι γκέι φιλελέ κυβερνήσεις θα πέφτουν η μία μετά την άλλη, αλλά θα ξεκαρδίζεται ακόμα περισσότερο στα γέλια όταν υλικό αναντικατάστατο για τον αμερικάνικο στρατό θα γίνεται στάχτη και παλιοσίδερα κάθε μέρα από τα Καλίμπρ.

    Αμερικανοί στρατιωτικοί έχουν κριντζάρει με τον ανοϊκό Τζο:

    https://twitter.com/snekotron/status/1562248159157538816

    Σπάει πλάκα οικονομικά, ενεργειακά και στρατιωτικά με τη γκέι Δύση ο Βλαδίμηρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/8/22 4:17 μ.μ.

      Μην μιλάς πολύ κατά των ομοφυλόφιλων γιατί κάτι δυτικά γκαρσόνια καβαλάρηδες θα αρχίσουν πάλι τις ψαλμωδίες στον αγαπημένο Ερντογάν τους.

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος24/8/22 3:26 μ.μ.

    Εδώ εσύ γκαρσόνι 11:21 μας έκανες προχτές copy paste τα ρωσοφοβικά περιτρίμματα του φιλελέ νεοδημοκράτη .... .... Δημήτρη Τριανταφυλλίδη για τον ανύπαρκτο "Ρωσικό Ρεπουμπλικανικό Στρατό". Τιμή και δόξα στον Παραδοσιοκράτη και Ισοπεδωτή της LGBT προπαγάνδας Δημήτρη Πατέλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/8/22 4:15 μ.μ.

      Αν είναι παραδοσιοκράτης ο Πατέλης που αποδέχεται τους τετριμμένους δημητροφικους ορισμούς περί φασισμού και πανυγηριζε παρέα με το αστικό "τείχος της δημοκρατίας" για τη φυλάκιση της ΧΑ εγώ είμαι ρινόκερος. Αλήθεια για τους μετανάστες τι γνώμη έχει;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος24/8/22 10:06 μ.μ.

      Παραδοσιοκράτης είπαμε είναι, όχι φασίστας.

      Κατά τα άλλα, για τη φυλάκιση της ΧΑ πανηγύριζε εδώ μέσα ο μισός "χώρος" (βόθρος) και μετά εύχονταν θάνατο στο Μιχαλολιάκο, κάτι που δεν έχει υποπέσει στην αντίληψή μου να έχει κάνει ο Πατέλης.

      Στα γεγονότα του Έβρου θυμάμαι είχε διαφοροποιηθεί από την επίσημη φιλο-λάθρο θέση του ΚΚΕ. Δεν τον παρακολουθώ και κάθε μέρα. Μου αρκεί που τσακίζει τα LGBT ιδεολογήματα της Δύσης.

      Να μας πεις τώρα εσύ, ο Τριανταφυλλίδης και ο Ίλια Πονομαριόφ τους οποίους αναμεταδίδεις εδώ μέσα και στο εστιατόριο, είναι μήπως... εθνικοσοσιαλιστές;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος25/8/22 12:45 π.μ.

      Ο χώρος δεν έδινε εύσημα στην αστική δικαιοσύνη ούτε έλεγε μπράβο στη δημοκρατία που τσακίζει τον φασισμό. Άλλο να μένεις παγερά αδιάφορος ή να χαίρεσαι που απαλλαχτηκες από την ακροδεξιά γάγγραινα και άλλο να αποθεώνεις την εξουσία. Να εδώ η θέση του Πατέλη περί Χρυσής Αυγής

      https://youtu.be/fqmmzIE-pUo

      Και να εδώ στο τέλος του βίντεο να βρίζει τον Πούτιν επειδή έχει επιρροές από τον Ιλγιν και από τη τσαρική εθνικιστική παράδοση. Να τον χαίρεσαι τον "αντισυμβατικό" μαρξιστακο. Αυτά είναι από τα λίγα που έχω παρακολουθήσει, φαντάσου αν ασχοληθώ περισσότερο τι λαβράκια θα βγάλω

      https://youtu.be/wlQBytrIIAw

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος24/8/22 3:46 μ.μ.

    καρφώνεσαι γκαρσόν με το "μόσκοβος". Μόνο εσύ το λες έτσι. Βρες κάτι καινούριο αν θες να διαβάζουμε τις ανοησίες σου και να μην τις αγνοούμε από την πρώτη λέξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος24/8/22 3:50 μ.μ.

    Νίκη στα όπλα του Ανδρέα του Λοβέρδου!

    https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/300367996_5446810565439639_2890193908855066921_n.jpg?stp=dst-jpg_p403x403&_nc_cat=106&ccb=1-7&_nc_sid=8024bb&_nc_ohc=gy_XhcM2xpUAX_eQnpz&_nc_ht=scontent.xx&edm=AOxfFlQEAAAA&oh=00_AT_j3laND0MwVk7JDDZaVC2cZeXHoxHCL9CzyOabAawfow&oe=630B0635

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος24/8/22 4:07 μ.μ.

    Τίμια και σταράτη ανάλυση Ηλία Ζαφειρόπουλου, του μόνου έμπρακτου σημαιοφόρου της γραμμής ΟΥΤΕ ΜΟΣΧΑ εν Ελλάδι:

    https://www.youtube.com/watch?v=iI4wDihE_AU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/8/22 10:07 μ.μ.

      Χαχαχαχα ρωσοφιλος οακκιτης μπράβο

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος24/8/22 10:41 μ.μ.

      ρωσόφιλο είναι το μάτι σου 10:07

      ο σύντροφος Ηλίας λέει τα πράγματα όπως έχουν για τον κτηνώδη ρωσοκινεζοϊρανικό ιμπεριαλισμό

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος25/8/22 1:20 μ.μ.

      Άστο το Ιράν φίλε, ξεκάθαρα αντί σιωνιστική δύναμη, τέτοιους συμμάχους θέλει το κίνημα, όμως κανείς δεν κάνει άνοιγμα...

      Διαγραφή
  17. Καθαρά προσωπική εκτίμηση:
    Εάν δεν την έφαγαν μυστικές υπηρεσίες τρίτης χώρας... μεγαλύτερο ωφέλεια απ' τη δολοφονία δύναται να έχει η Ρουσσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος24/8/22 9:33 μ.μ.

    Αληθεύει ότι οι Αμερικάνοι ρίχνουν τον Κούλη επειδή κάνει κρυφά άνοιγμα στη Ρωσία βοηθώντας το ρωσόφιλο Κοπελούζο να πάρει δουλειές στην Αλεξανδρούπολη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/8/22 10:17 μ.μ.

      Το μόνο που αληθεύει είναι ότι το μενού του εστιατορίου της πρεσβείας έχει προσθέσει άνοστα οακκίτικα πιάτα τελευταία και έχει γελιοποιηθεί πλήρως.

      Διαγραφή
  19. Ανώνυμος24/8/22 10:22 μ.μ.

    κάτι θεωρητικά άσχετο

    έχω παρατηρήσει από συζητήσεις σε Vanguard News Network, Gab, Stormfront, Skadi, Apricity, Slavorum, Telegram κλπ. ότι οι Σέρβοι εθνικιστές έχουν πολύ μεγαλύτερο φετίχ με τη μοναρχία από ό,τι οι Ρώσοι.

    ενώ γενικά συμφωνούν στα βασικά (ορθοδοξία - γαμιούνται οι Εβραίοι - αντιΝΑΤΟισμός - κοινωνικό κράτος πρόνοιας - φυλετισμός - αντι-Ισλάμ), οι Σέρβοι γουστάρουν τσάρους ενώ οι Ρώσοι ούτε κρύο ούτε ζέστη (ντάξει Μεγάλο Πέτρο και Μεγάλη Αικατερίνη αγαπάνε γενικά, και Αλέξανδρο Νέφσκι και Ιβάν Τρομερό, αλλά σαν ιστορικούς ήρωες μόνο, δεν τρελαίνονται με μοναρχία σε ό,τι αφορά το σήμερα)

    μια φορά λέω σε έναν Ρώσο σε ένα τέτοιο φόρουμ ότι είμαι Έλληνας, και μου λέει "δεν πιστεύω να μου τα πρήξεις κι εσύ να ξαναφέρουμε τον τσάρο όπως μου λένε οι Σέρβοι;"

    μέχρι και Σέρβους να μπαίνουν σε συζήτηση Ρώσων βάζοντας φωτογραφίες του Νικολάου Β' με την οικογένεια, κι οι Ρώσοι να γελάνε και να λένε μεταξύ τους στα ρώσικα "ε τους μαλάκες, αυτοί νομίζουν ότι ο ρωσικός εθνικισμός είναι ο Κόλιας" (Κόλια = Kolya = Νικόλαος, υποκοριστικό).

    δεν έχω κατανοήσει γιατί γίνεται αυτό

    ίσως επειδή στους μεν οι μνήμες των Τσέτνικ είναι πιο νωπές, ενώ τους άλλους τους χωρίζουν 4 γενιές από τότε που πολεμούσαν για τον τσάρο (ή, ίσως επειδή οι Σέρβοι εθνικιστές είναι εγγόνια Τσέτνικ ενώ των Ρώσων οι παππούδες κατά 99% πέρασαν τον Β' π.π. στις γραμμές του κόκκινου στρατού).

    σε αυτό ίσως μπορεί να απαντήσει ο συναγωνιστής Σλάβκο αν μπαίνει ακόμα εδώ μέσα και δεν έχει φύγει απηυδισμένος από τα γκαρσόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/8/22 10:44 μ.μ.

      θυμάμαι κάποτε λέγανε οι Σέρβοι ότι θα κάνουν δημοψήφισμα και ότι υπήρχε περίπτωση να έρθει πίσω ο βασιλιάς Καραγιώργεβιτς.

      αν είναι να έχει η Σερβία βασιλιά, ας κάνουν το γιο του Μιλόσεβιτς*. Ο Καραγιώργεβιτς είναι αμερικανάκι μεγαλωμένο στη Βιρτζίνια και δεν ξέρει γρι σέρβικα.

      *και για να προλάβω τα γκαρσόνια, ο Μιλόσεβιτς καταγόταν από οικογένεια ευγενών του Μαυροβουνίου (Vasojevići clan)

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος25/8/22 12:54 π.μ.

      Σε ποια κανάλια στο Telegram αναφέρεσαι;

      Διαγραφή
  20. Ανώνυμος24/8/22 10:23 μ.μ.

    Γκαρσόνι, κομμουνιστής είναι και ο Ilya Ponomarev, αλλά εσύ τον αναπαράγεις. Άει κάνε μας τη χάρη και τράβα παραπέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος24/8/22 11:12 μ.μ.

    αν ρίχνουν οι Αμερικάνοι τον Κούλη δεν ξέρω, ξέρω πάντως ότι τα νουδουλικά βρίσκονται σε πρωτοφανή πανικό ακόμα και για τα δικά τους στάνταρ. Βγήκε σήμερα ο Οικονόμου και είπε ότι το Politico έχει σχέσεις με ΣΥΡΙΖΑ. Το Politico εντωμεταξύ το ελέγχει η Νούλαντ. Φαίνεται ότι κάποια γερή φάπα έχει πέσει παρασκηνιακά για να βρίσκονται σε τέτοια παράκρουση. Μόνο επί Σαμαρά στα τέλη του 2014 (που σταμάτησε να τον στηρίζει η Μέρκελ και έπεσε) ήταν τόσο πανικόβλητοι. Το ένα σενάριο είναι ότι πήραν πρέφα οι Γερμανοί ότι τα νουδουλικά τρώνε και τα πόμολα από το (δανεικό) πακέτο βοήθειας. Το άλλο λέει ότι ο Βαρδής έγινε έξαλλος που τον παρακολουθούσε ο ανιψιός του Κούλη, και έχει αποσύρει τη στήριξή του (όπως και ότι όσο ο Κούλης είναι αρχηγός της ΝΔ, δεν θα υπάρξει ποτέ συγκυβέρνηση ΝΔ-ΚΙΝΑΛ, αυτό, λένε, είναι εντολή Βαρδή σε Ανδρουλάκη).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.