Ενάντια στον υλιστικό κόσμο της υπακοής !


 

12 σχόλια:

  1. Ανώνυμος5/9/22 1:53 μ.μ.

    έξυπνη η ντρίπλα της εσα να μην αναφερθεί αναλυτικά στις υποκλοπές και την κυπ. μην θιχτούν οι συνάδελφοί του Πατριάρχη.

    καταγγελία του Λαγού στον Χατζηγώγο σε συνέντευξη για υπόγεια συμφωνία Κούλη και Κας. η εισαγγελέας ήταν αρνητικη για τις απομαγνητοφωνήσεις και η ΧΑ δεν μίλησε ποτέ για αυτές λόγω των εντολών του αδερφού.

    και απόσπασμα δυνατό του Ίωνος για τους δεσποτάδες με αφορμή την εκπομπή του καραφλού ...

    φήμες στην ζούγκλα μέσω του ... ότι ο χοντρός της χα πάσχει από ... !

    Απόσπασμα από τις σημειώσεις του Ι. Δραγούμη στο βιβλίο του «Όσοι Ζωντανοί»…

    ««Ἡ θεολογικὴ σχολὴ τῆς Χάλκης νὰ βγάζη ἄνθρωπους μὲ σκοπὸ νὰ σώσουν τὸν Ἑλληνισμό, ὄχι μὲ τὸ σκοπὸ νὰ πλουτίσουν, νὰ καλοζήσουν, νὰ παχύνουν, νὰ καλοπεράσουν. Πῶς μποροῦν νὰ ἐργασθοῦν καλὰ οἱ μητροπολίτες, ἀφοῦ σκοπός τους δὲν εἶναι νὰ ἐργασθοῦν καλά, ἀλλὰ νὰ ζήσουν εὐχάριστα; Τέτοια εἶναι ἡ ἀνατροφή τους…Τὰ ἀπομεινάρια τοῦ Βυζαντινισμοῦ σχετίζονται μὲ μένα τὸν νέον Ἕλληνα καὶ ὅπως σὲ κάθε περίσταση οἱ Βυζαντινοὶ κοίταζαν νὰ ὠφελιοῦνται ἀπὸ τοὺς δυνατωτέρους τους μὲ κολακεῖες καὶ πονηρίες, ἔτσι καὶ τώρα ἐμᾶς τοὺς Ἕλληνες τῆς Ἑλλάδος μᾶς ἐκμεταλλεύονται, μᾶς κολακεύουν, ἐπειδὴ ἔτυχε νὰ ἔχωμε κάποια δύναμη στὰ χέρια μας καὶ κάμποσο χρῆμα. Ἂν δὲν εἴμαστε μεῖς, θὰ κολάκευαν ἄλλους, τοὺς Ρώσσους π.χ., ὅπως καὶ τώρα τὸ κάνουν καὶ τοὺς δίνουν δικαιώματα στὸ Ἅγιον Ὄρος καὶ ἀλλοῦ γιὰ νὰ ἔχουν τὴ βοήθειά τους. Μποροῦν νὰ θυσιάσουν ὅλα οἱ δεσποτάδες γιὰ νὰ ἔχουν τὴν προστασία τῶν δυνατοτέρων τους. Οἱ δεσποτάδες δὲν εἶναι Ἕλληνες, εἶναι χριστιανοὶ καὶ ἐπικούρειοι. Τὸ περισσότερο ποὺ μᾶς βρίζουν οἱ Βούλγαροι εἶναι γιὰ τὶς πονηρίες καὶ τὶς κακίες τῶν δεσποτάδων μας, ποὺ ἦταν καὶ δεσποτάδες τους.»!..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/9/22 2:23 μ.μ.

      Κακώς λογοκρίνετε έτσι τα σχόλια γιατί χάνεται όλη η ουσία τους

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος5/9/22 4:54 μ.μ.

      Να αναφέρουμε για άλλη μια φορά (μην τυχόν και μπει κανένας θιγμένος πατριαρχικός ή ΝΓΜικός και αναμασήσει τη γνωστή μαλακία περί πλαστού χαρτιού) ότι τα Wikileaks είχαν βγάλει στη φόρα έγγραφο της αμερικάνικης πρεσβείας, η οποία δεν θεώρησε ποτέ το γνωστό χαρτί ως "πλαστό", και επιβεβαίωνε τα πρακτοριλίκια Πλεύρη-ΝΓΜ στην ΚΥΠ.

      φυσικά υπάρχει και το βιβλίο του αείμνηστου Τράγκα με μαρτυρίες και του "Κορυδαλλάρχη" Αντώνη Αραβαντινού, για το ότι ο πατριάρχης το 1977-79 λειτουργούσε μέσα στη φυλακή ως όργανο της ΚΥΠ για συλλογή πληροφοριών για τους υπόλοιπους φυλακισμένους εθνικιστές (Καλέντζη κ.α).

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος7/9/22 5:46 μ.μ.

      4:54 εκεινο το εγγραφο δεν νομιζω να το εβγαλε πρωτα το wiki leaks ...αν δεν κανω λαθος το εβγαλε μια εφημεριδα της μεταπολιτευσης περιπου το 1980 και ο φιρερ της πευκης λεει οτι ειναι πλαστο με δικαστικη αποφαση ... αν γνωριζει καποιος κατι παραπανω ας με διορθωσει .

      Διαγραφή
    4. Είχε γίνει και μήνυση στον μακαρίτη Σοφιανόπουλο ο οποίος την έχασε την δίκη και μάλλον εξαιτίας του γεγονότος έπαθε εγκεφαλικό. Το είχες δημοσιεύσει η Αυριανή το '84 στην οποία δεν έγινε μήνυση ...

      Διαγραφή
    5. Μια διόρθωση: 4 άτομα είχαν κάνει μήνυση στην Αυριανή την οποία και κέρδισαν. Για τον Σοφιανόπουλο ισχύει ότι έπαθε σοβαρό θέμα υγείας όταν καταδικάστηκε.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος6/9/22 5:52 μ.μ.

    http://logxi.com/2022/08/29/nea-kykloforia-vivlioy-louis-ferdinand-celine-enas-par/

    όταν ένας Έλληνας φασιστής προβάλλει το μεγαλείο του κορυφαίου Γάλλου λογοτέχνη φασιστή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προκειται για εναν λογοτεχνη Ιδιαίτερο...και μοναδικο που δημιουργει γενικα πονοκεφαλους

      Διαγραφή
    2. Εκδόθηκε έργο για τον "γίγαντα" του Γαλλικού Φασισμού και ασχολούνται κάποιοι με τα παρακάτω "σημαντικά" ζητήματα:

      1. Αν ο Τρελός Βαρόνος είχε γυναίκα ασιατικής καταγωγής (ναι είχε ! στην Μογγολία και το Θιβέτ πολέμησε, να τον συγχωρείτε που δεν βρήκε μια Σουηδέζα στην περιοχή)

      2. Το πώς θα χειριστεί η σ.ο τα σχόλια, όταν αυτά είναι ανοιχτά εδώ και δέκα χρόνια. Βέβαια τα θετικά είναι δεκτά αλλά στην κριτική υπάρχει ένα πρόβλημα ...

      3. Αν ο Δραγούμης γοητεύτηκε ένα διάστημα από τους Ρώσους και αν είχε σχέση με στοά. Και αυτά από ανθρώπους που γνωρίζουν ότι κορυφαίο εθνικοσοσιαλιστικό έντυπο τον εξυμνούσε και σήμερα οι δημοκράτες τον θεωρούν πρόδρομο του ελληνικού φασισμού.

      Πέρα από το γεγονός ότι οι όψιμοι επικριτές του κάποτε είχαν συνεργασία με μέλος στοάς και σήμερα με γνωστά δεξιά πιόνια.

      Αυτά τα "σημαντικά" λοιπόν όταν οι πολιτικοί αντίπαλοι μας εξυμνούν τον φασίστα Σελίν σε αντιφα σελίδα ... οι του "χώρου" δεν βρίσκουν να γράψουν τίποτα το θετικό για την εξαιρετική αυτή έκδοση όπως και για παλαιότερες!

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος7/9/22 1:14 π.μ.

    Που διαβάσατε ότι έχει ... o katman

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/9/22 12:36 μ.μ.

      Τι έχει?

      Διαγραφή
    2. πιθανότατα ένα ακόμη μύθευμα από σελίδα παραπληροφόρησης που συχνάζει γνωστό πρόσωπο

      Διαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.