Yekteniya I · Batushka


 

22 σχόλια:

  1. Τώρα μάλιστα! Σαφώς πιο έντεχνοι και πρωτίστως... ορθοδοξότατοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/9/22 11:28 μ.μ.

      Καλά που έχουμε κι εσένα τον μαϊντανό που έχει άποψη επί παντός επιστητού.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος17/9/22 2:50 μ.μ.

    Οδηγίες επιβίωσης βλακμεταλλαδικων σχημάτων.
    Ξεκινάς ένα σχήμα με τίγκα σβάστικα, αδολφο, 88 αντίτυπα, και φυσικά δεν κάνεις λαιβ, στην πραγματικότητα επειδή 10 άτομα σε ξέρουν, στις συνεντεύξεις (που και καλά δε τις θες όπως ο μελισσανιδης) λες οτι σιχαίνεσαι την επαφή με κόσμο.
    Σε περίπτωση που γίνεις γνωστός σε πάνω από 88 άτομα και κάποια δισκογραφική ενδιαφερθεί, ξεχνάς ότι έκανες, αλλάζεις το όνομα του σχήματος, υπογραφεις συμβόλαια, βγαίνεις περιοδείες, σταματάς κάθε επαφή με φασίστες.δεν αναγνωρίζεις το παρελθόν, βλακμεταλλας είσαι ότι θες κάνεις.
    Όταν σε πλησιάζουν φασίστες στα λαιβ λες πως τίποτα δεν άλλαξε όλα τα κάνεις επειδή σε κυνηγάει το σύστημα, και ο μιχαλολιακος αυτό έκανε.
    Ανάλογα την εμπορικό τη τα, τους φασίστες τους ξεχνάς τελείως η τους θυμάσαι που και που με συνθηματικά πάντα. Μη γίνεις και ρεζίλι.
    Αντε καλή επιτυχία.
    Necromajesticdiavolator88antiantifa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/9/22 4:05 μ.μ.

      καλή η ειρωνεία .... αλλά αυτό δεν είναι ο κανόνας δεν σε πίεσε κανείς να ακούσεις μπλακ ή ντίσκο μπορείς να ακούσεις και τον συναγωνιστή Γονίδη κατάλαβες ...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος18/9/22 11:14 π.μ.

      Όταν στριμώχνονται και νοιώθουν άβολα οι βλακάδες, σου πετάνε μια Πάολα ή έναν Αργυρό και όλα καλά!

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος17/9/22 9:58 μ.μ.

    Οι Ιρανοί δεν ξεχνάνε ποιος δολοφόνησε τον Ήρωα-Μάρτυρα του Συριακού Πολέμου, Σολεϊμανί.

    Θυμούνται και εκδικούνται.

    https://www.youtube.com/watch?v=lOMGpTWkEzY

    https://www.jpost.com/international/article-717402

    Καλή χώνεψη γιάνκηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος18/9/22 2:12 μ.μ.

    Δύση και αμερικανοί παρέχουν ελεύθερα πια όπλα στην ελληνική Κύπρο μας και οι ρωσομογγολοι ψυχοπαθεις δολοφόνοι του λευκού χριστιανικου ευρωπαϊκού έθνους της Ουκρανίας διοριζουν μουσουλμάνο πρέσβη στην Κύπρο! Η αντιδυτικη γεωπολιτική του "χώρου" γκουβά πήγε ξανά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/9/22 5:10 μ.μ.

      πρακτορίσκε της καρπαζιάς, δεν πείθεις ούτε πεντάχρονο με αυτά που γράφεις. λες και δεν ξέρουμε ότι στέλνονται στην Κύπρο αμερικανικά όπλα για τον ίδιο λόγο που στάλθηκαν και στην Ουκρανία, με σκοπό να περικυκλωθεί πολεμικά ένα ακόμα ανεξάρτητο έθνος σαν το Ρωσικό αυτή τη φορά, για να υποταχθεί και εκείνο. το λευκό και χριστιανικό σου έθνος καταστρέφεται παρά μόνο από τους Δυτικούς, με πολιτικές ανοιχτών συνόρων για ένταξη αλλοφύλων προς εκπλήρωση του σχεδίου Καλέργι και με διασπορά αιρετικών και άλλων νεοεποχίτικων οργανώσεων όλες χρηματοδοτούμενες από τις ΗΠΑ εντελώς ''συμπτωματικά''! Μακάρι να στείλουν και εξωγήινο πρέσβη οι Ρώσοι στην Κύπρο αν είναι να σας ξεφωρτωθούμε μια ώρα αρχύτερα. χαιρετισμούς στον πρέσβη σου!!!

      - Ο Ορθόδοξος Διαβολάκος από το Έθνος των Εθνικιστών

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος18/9/22 6:12 μ.μ.

      ρε γκαρσόν αφού δεν μπορείς να πεις κάτι έστω και στοιχειωδώς σοβαρό χωρίς να πιθηκίζεις τετριμμένες αντιρωσικές αερολογίες, τι το κουράζεις;

      "ελληνική Κύπρος" χωρίς Ένωση, ε; Άλλο κράτος είναι, αν δεν σου διαφεύγει. Και είναι άλλο κράτος επειδή ο γκέι εθνάρχης σου έλεγε κείται μακράν και η αγαπημένη σου ψόφια γριά κρέμαγε αγωνιζόμενα Ελληνόπουλα.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος18/9/22 6:15 μ.μ.

      Δεν είναι έθνος η Ουκρανία, είναι μωσαϊκό λαών. Με τη φυλετική έννοια. Με την αστική, του διαφωτισμού-φιλελευθερισμού, είναι έθνος, αλλά τότε είναι έθνος και οι ΗΠΑ και το Βέλγιο και η Βοσνία.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος19/9/22 7:11 μ.μ.

      5:10 το ανεξάρτητο έθνος είναι η Τουρκία;

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος20/9/22 2:59 π.μ.

      6:15 και η Ισραελλαδα δεν ειναι εθνος αλλα ειναι μωσαικο λαων οπως η ουκρανια αμα το πας ετσι . που θες να καταληξεις ; επισης οι ουκρανοι ειναι πολυ πιο ομοιογενεις σε σχεση με τους ελλαδιτες .

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος20/9/22 5:16 μ.μ.

      αφού δεν ξέρεις γιατί μιλάς;

      στην Ουκρανία υπάρχουν Ούγγροι, Τάταροι, Βούλγαροι, Ρώσοι, Έλληνες, Γκαγκαούζοι, που δεν μιλάνε γρι ουκρανικά, δεν νιώθουν Ουκρανοί και δεν πολεμάνε για την Ουκρανία.

      στην Ελλάδα μπορεί κάποτε οι διάφορες φυλές (φυλή = κατώτερο στάδιο σε σχέση με το έθνος), πχ Βλάχοι, Αρβανίτες, Πομάκοι, Πόντιοι κλπ., να είχαν δική τους γλωσσο-πολιτισμική ταυτότητα, σήμερα όμως, καλώς ή κακώς, λίγο ή πολύ, έχουν αφομοιωθεί και δεν αυτοπροσδιορίζονται με κανέναν άλλον προσδιορισμό εκτός του προσδιορισμού Έλληνες.

      αυτή είναι η έννοια του έθνους κατά τον Ερνέστ Ρενάν, σύνολο φυλών που ενώνονται και θέτουν τον ενιαίο εθνικό προσδιορισμό πάνω από τον τοπικιστικό-φυλετικό.

      η Ελλάδα λοιπόν είναι έθνος, γιατί, το στάδιο της υπέρβασης των τοπικιστικών προσδιορισμών το έχει ολοκληρώσει εδώ και πάρα πολύ καιρό.

      η Ουκρανία ακόμα δεν έχει φτάσει καν σε αυτό το στάδιο. Δεν έχει καταφέρει να πείσει τον Έλληνα, Τάταρο, Ρώσο ότι δεν είναι Έλληνας, Τάταρος, Ρώσος αλλά είναι Ουκρανός. Οπότε, ακόμα αποτελεί μωσαϊκό λαών. Και εκεί που έχουν φτάσει τα πράγματα, για να γίνει έθνος, πρέπει να διαμελιστεί, και κάθε εθνότητα να πάρει την αυτονομία της στο κομμάτι που ιστορικά της ανήκει, και η ουκρανική εθνότητα στο δικό της (μεταξύ Κιέβου και Λβιβ, που είναι η μοναδική περιοχή που μιλάνε ουκρανικά). Μόνο τότε θα γίνει έθνος η Ουκρανία: με τη Βοσνιακή ή Κοσοβάρικη μέθοδο του χωρισμού. Αλλά με τη μισή της έκταση. Αν θέλετε φυλετικά καθαρό ουκρανικό έθνος, δεν μπορείτε να έχετε Νότο και Ανατολή, πρέπει να περιοριστείτε σε Βορρά και Δύση.

      Αλλιώς, μπορούσε να γίνει Ομοσπονδία, αν τηρούσε τις συμφωνίες του Μινσκ, αλλά τα νατοϊκά ανδρείκελα που την κυβερνούσαν δεν το ήθελαν. Ήθελαν "μεγάλη και εθνικά καθαρή Ουκρανία" με γενοκτονία όσων δεν ένιωθαν Ουκρανοί. Ε δεν γίνεται ρε ιουδαϊκά ανδρείκελα να έχετε και την πίτα ολάκερη και το σκύλο χορτάτο.

      Τώρα θα αναγκαστούν να χάσουν τη μισή Ουκρανία, και πάλι σε καλό θα τους βγει, γιατί η μισή που θα τους μείνει, θα είναι "εθνικά καθαρή" όπως τη θέλανε. Αλλά χωρίς πρόσβαση στη θάλασσα, χωρίς βιομηχανία, χωρίς σιτηρά, χωρίς στρατό.

      Και πολύ τους είναι.

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος20/9/22 8:38 μ.μ.

      Ποιοι ομοιογενές σχήμα ρε; Έχεις διαβάσει τη μεσαιωνική ιστορία τους;

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος19/9/22 10:10 μ.μ.

    Είναι πιο έθνος όμως από την "Ελλάδα" των εκατομμυρίων αφροασιατών και ενός εντελώς μιξαρισμένου και νεγροποιημένου πληθυσμού. Γι' αυτό οι Ουκρανοί καλώς ή κακώς πολεμούν, έστω από λάθος σκοπιά, εδώ στην ιδέα του πολέμου και των απωλειών λιποθυμούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/9/22 5:20 μ.μ.

      μωρέ μακάρι να πολεμούσαν, αλλά αυτοί πάνε για μπάνια στην Οδησσό και για ράλι στην Πολωνία.

      όπως και οι Ρώσοι. Γεμάτο το Σότσι και η Κριμαία από τουρίστες ενώ παραδίπλα σκάνε οι μπόμπες.

      κι εγώ ρωτάω: γιατί να ασχοληθώ σαν Έλληνας με έναν πόλεμο για τον οποίο αδιαφορεί παντελώς ο μέσος Ουκρανός και ο μέσος Ρώσος;

      βρε δεν πάνε να κουρευτούνε και οι δυο;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος20/9/22 10:36 μ.μ.

      Ρε μπαμπουίνε, μετά την τελεία η πρόταση ξεκινά με κεφαλαία. Μάθε ελληνικά πρώτα και εκφράζεις και την "άποψή" σου.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος21/9/22 1:13 π.μ.

      αχ κοιτάτε βρε, το δαπιταριό που μπήκε με βύσμα στην πανεπιστημιακή αστυνομία χωρίς να έχει βγάλει καν λύκειο μας κάνει μαθήματα ορθογραφίας.

      άει τράβα τα βυζιά σου καλή μου, που θα μας πεις και πώς θα γράφουμε.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος21/9/22 1:56 μ.μ.

      Δε χρειάζεται να σου πει αυτός πως θα γράφεις. Υπάρχουν κάποιοι βασικοί κανόνες που διέπουν τη γραμματική και ισχύουν για όλους.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος21/9/22 4:21 μ.μ.

      όταν γράφω για ακαδημαϊκά έντυπα, τους χρησιμοποιώ. Όταν απευθύνομαι σε πνευματικά ανάπηρους δαπίτες, δεν χρειάζεται.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος21/9/22 7:00 μ.μ.

      Σπάμε τον φασισμό της ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΉΣ,ΘΑ ΓΡΆΦΟΥΜΕ ΌΠΩΣ ΘΈΛΟΥΜΕ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΊ!!!!

      ΧΑΧΑΧΑΧΑ

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος21/9/22 9:38 μ.μ.

      είπε ο δαπίτης που γράφει στο ιντιμίντια αντιρωσικούς λίβελους ως "Σατανάς 2" και αναπαράγει Ουκρανούς αναρχικούς.

      είπαμε, τράβα τα βυζιά σου να βγάλεις γάλα.

      Διαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.