Ανταπόκριση: Mgla 09.09.2022 Θεσσαλονίκη

 

Ανταπόκριση για την συντακτική μας ομάδα ενός ανωνύμου συναγωνιστή που βρέθηκε στην συναυλία

Βράδυ Παρασκευής, η ώρα - της πολυσυζητημένης από εχθρούς και φίλους συναυλίας - έχει φτάσει. Ως γνωστών ο antifa συρφετός μέσω των απειλών προσπάθησε να την ακυρώσει, η διοργάνωση προς τιμήν της όμως δεν υποχώρησε, όπως φυσικά και το πλήθος κόσμου που παραβρέθηκε. 

Αναφορικά με τον κόσμο η προσέλευση ήταν εμφανώς μικρότερη από τις προσδοκίες, αφού ήταν αναμενόμενο κάποιοι να «φοβηθούν» από το όλο κλίμα. Από την άλλη οι «συνήθεις ύποπτοι» δώσαμε το παρόν μαζικά. 

Γνώριμες φάτσες από τα μπαρ και τον ποιοτικό ακτιβισμό στο πεζοδρόμιο ξεπρόβαλαν σποραδικά μέσα στο πλήθος, όπως καθώς και άγνωστοι  ενδεδυμένοι με συγκροτήματα … «μίσους» όπως Satanic Warmaster και Marduk.

Η συναυλία ξεκίνησε με μεγάλη καθυστέρηση, σε σημείο που η μία support μπάντα να μην παίξει καθόλου, η έτερη support band, In Twilights Embrace,  έκανε άψογο warm up με ήχο σαφώς επηρεασμένο από Watain. Ενδιαφέρουσα παρουσία που προσωπικά θα ψάξω παραπάνω …

MGLA.

Οι απρόσωποι  Πολωνοί μπήκαν κατ ευθείαν στο θέμα. Όλα ήταν όπως έπρεπε. Άψογος ήχος, γεμάτος, επαγγελματικό παίξιμο, εξαιρετικά «δεμένη» μπάντα που σου έδινε την εντύπωση πως έπαιζε συμφωνική ορχήστρα αντί τριών οργάνων. 

Ο Νιχιλισμός και ο Μισανθρωπισμός που ανέδυε σε ταξίδευε σε βαθμό που ορισμένες στιγμές νόμιζες πως ήσουν εσύ και το συγκρότημα χωρίς κανέναν γύρω, αντιμέτωπος με τις σκέψεις και σε ένα συναίσθημα δύναμης και σκοταδιού.

Σε όλη την διάρκεια της συναυλίας η μπάντα δεν είχε απολύτως καμία επικοινωνία με το κοινό, δεν ειπώθηκε ούτε λέξη πέραν των στίχων των τραγουδιών, περισσότερο έμοιαζε με «μυσταγωγική βραδιά ποίησης» παρά για μια συναυλία. 

Μοναδική παραφωνία ήταν το moshpit που υπήρχε και που δεν ταίριαζε καθόλου με την κατάνυξη που κυριαρχούσε. Η συναυλία τέλειωσε όπως άρχισε, χωρίς κανένα εφέ χαιρετισμό, encore και συνομιλία με το κοινό. Όταν είπαν το τελευταίο κομμάτι απλά άναψαν τα φώτα και επιστρέψαμε στο παρόν.

Κατά την αποχώρηση μας από τον χώρο συνέβη κάτι που έκανε τους παλαιότερους του «χώρου» να πάνε πολλά χρόνια πίσω. 200 μέτρα από τον συναυλιακό  χώρο 40 περίπου αστυνομικοί της ΟΠΚΕ και της ΔΙΑΣ έκαναν έλεγχο σε όλους τους blacksters, ίσως λόγο των διαστάσεων με τους antifa που πήρε το live ή επειδή θεωρηθήκαμε απειλή για την κοινωνική ειρήνη μιας και το ίδιο  βράδυ επισκέφτηκε την Θεσσαλονίκη η μαριονέτα που ονομάζεται πρωθυπουργός στα πλαίσια της ΔΕΘ. 

Ποιος ξέρει …

105 σχόλια:

  1. Ανώνυμος14/9/22 10:30 μ.μ.

    χίλιες φορές Mgla που δεν είναι και δικοί μας παρά να ακούς κασιδιαρικές κομματικές φανφάρες που θυμίζουν χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/9/22 11:24 μ.μ.

      Η ΧΑ είναι χίλιες φορές καλύτερη από τη κομματική εκδήλωση των κασιδιαραιων στη Θεσσαλονίκη.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος14/9/22 11:40 μ.μ.

      τα πιτσιρίκια ναι ίσως κάποιοι αν εξαιρέσεις την ... με την οργάνωση ... στη Σαλονίκη που είναι διάσπαση του ... έχει η τοπική χα συνεργασία;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος15/9/22 6:49 π.μ.

      11:40 μεγάλε με τις τελείες άκρη δεν βγαίνει.
      Ποιος είναι διάσπαση ποιανού;

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος15/9/22 6:51 π.μ.

      11:24 δεν ήταν στενά κομματική αλλά αντικρατική. Και οι δρόμοι του κέντρου γέμισαν Εθνικιστές από διάφορες ομάδες οργανώσεις κ.α με καθοδήγηση της οργανωτικής ομάδας του Ηλία. Οι Ελληνες αυτή τη στιγμή είναι η πολιτικη πρωτοπορία του Εθνικισμού και αξίζουν κάθε στήριξη μας.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος15/9/22 7:24 μ.μ.

      Έτσι συναγωνιστή, πρώτα μπαράκι και μετά ποιοτικός ακτιβισμός.. σε άλλο μπαράκι.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος15/9/22 8:48 μ.μ.

      6:51 χέστηκε πάνω του το κράτος με τον Τέρρυ και την ξανθιά που στριγγλιζε ότι θα πάρει τη Ρωμυλία

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος15/9/22 11:45 μ.μ.

      Αντικρατιστής ο Λιάκος που έκανε μνημόσυνα σε δολοφονημένους μπάτσους; Τι άλλο θα σκεφτείτε ρε κομματόσκυλα του Μαροκινού!

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος14/9/22 10:58 μ.μ.

    Εθνικό Κώμα Έλληνες Πάντα 51%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος14/9/22 11:37 μ.μ.

    Highlights:

    Κραυγή από το πλήθος άσχετη με το κόμμα
    ομιλητής να λέει Χριστός ανέστη ...
    Θέλουμε Ρωμυλία Καππαδοκία και την Ινδία ναουμε άμα μπορούμε
    Τώρα πρωθυπουργός ο Μανιάτης ανιψιός που έχει και κολλητή το 🌟 happy end
    Λευτεριά στον Λιάκο ντάξει οι άλλοι 58 καλά περνάνε απλά κ@λα να είσαι προσωπολατρεία φάση για χιλιοστή φορά
    Ζήτω η Ρωσία που θα μας φέρει το ποθούμενο μέσω Άγκυρας
    Τραλαλά τραλαλό θέλω ψήφο θέλω και σταυρό θέλω να σας σώσω όλους θέλω και γω κοινοβουλευτικό μισθό
    Το λένε οι δημοσκοπήσεις έχουμε 55% χαλαρά

    καλά τα λέει ο 10:30 Μπλάκ Ντέθ άντε και Μητροπάνο παρά μια από τα ίδια τα κομματικά τα πιάτα ή την χα που στηρίζουν στο Τουίτερ και δήθεν ... που το παίζουν αυθεντικοί ... επειδή είναι με τον Ντούγκιν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. N.S. Headbanger15/9/22 12:29 π.μ.

    Συγχαρητήρια στον συναγωνιστή που με τον τρόπο του μας μετέφερε έστω και λίγο την αίσθηση της απόκοσμης ατμόσφαιρας που επικρατούσε σε μια ιδιαίτερη συναυλία όπως αυτή.

    Όσο για το σκηνικό που αναφέρεται στην τελευταία παράγραφο, πολύ αμφιβάλω ότι είναι άσχετο με τα όσα είχαν προηγηθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος15/9/22 1:00 π.μ.

    Εθνικό Κώμα Έλληνες Πάντα 90%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ô,τι και να γράφετε όσο και να εξιδανικευεται και να εξωραΐζετε το άσχημο και το τερατόμορφο... το βλακ μέταλ και εν γένει η ροκ-μεταλ είναι μια υποκουλτούρα γνήσιο τέκνο του μεταμοντέρνου και δημοκρατικού κόσμου αποκύημα μιας τυφλής, αδιέξοδης και σε κάθε περίπτωση ακίνδυνης και μηδενιστικης αντίδρασης νεανίων στο σύστημα και το μουσικό κατεστημένο, ακριβώς όπως ο σύγχρονος αναρχισμός.
    Επιπλέον σε μια Ιδανική Πολιτεία και αυτή η μουσική θα έπρεπε να απαγορεύεται ως αντιαισθητικη, εκφυλη ηθικώς και πνευματικώς παρακμιακή.

    Ξεγυμνωμα και κούρεμα με τη ψιλη συνεπικουρούμενο από 12ωρη ακρόαση ηπειρώτικων πνευστών προς συμμόρφωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/9/22 9:45 π.μ.

      Συμφωνώ και επαυξάνω, ακριβώς!

      Διαγραφή
    2. Northern Black Headbangers15/9/22 11:51 π.μ.

      6:20 ξέρεις εσύ επιστήμονα μου και δεν ήξερε ο Pierce που την ενίσχυσε και την προώθησε. και που είσαι με nsbm τον ... από το AZOV. πες στους ... χαιρετισμούς από Mgla και φιλάκια στον αρχηγό τους τον ... θα τα πούμε τοπικά και μακεδονικά

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος15/9/22 12:00 μ.μ.

      Πρώτη φορά θα συμφωνήσω με τον ''αστέρα'', μόνο που δεν χρειάζεται να περιοριστούμε στα ηπειρώτικα. Υπάρχει στον ελληνικό χώρο τεράστιος μουσικός θησαυρός. Βλάκες και καλά ναζομεταλάδες, μέχρι και ο Varg κατάλαβε το λάθος του, και αναφέρει για τις αφρικανικές καταβολές του ροκ. Ξεκολλήστε!

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος15/9/22 2:12 μ.μ.

      Κάτι boomer σαν εσένα πρέπει να τρώνε που και που καμία φαπα μπας και μπει καμία βίδα στη θέση της. Που δεν έχεις ΙΔΕΑ για τη μουσική, το νοημα και τον ακτιβισμο αλλά έχεις αποψη. Ελάτε να μα κουρεψετε συντηρητικά χριστιανικά γίδια να μη σας μείνει δόντι.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος15/9/22 5:47 μ.μ.

      Βγήκαν τα τσιράκια του εξόριστου και του Κας να κατηγορήσουν το black. Μετά έχει άδικο ο ιππέας που τους ξεφτιλίζει. Αμ δεν έχει.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος15/9/22 9:18 μ.μ.

      Εξόριστος; Έχει επιστρέψει εδώ και μήνες στην Ελλάδα πιο δυνατός από ποτέ.

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος16/9/22 4:13 μ.μ.

      12:00 και ναζί και νεοναζί και παλαιοναζί white jihad ... στο ... σου

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος16/9/22 4:27 μ.μ.

      9:18 για αυτό αρχίσατε τις κατηγορίες στο facebook για το "νέγρικο black metal" και για τα "καπνογόνα στις εκδηλώσεις"? Πάλι τα ίδια?

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμος17/9/22 2:16 μ.μ.

      Συνέχεια το μυαλό τους στις κατηγορίες των άλλων οργανώσεων έχουν οι ακόλουθοι του εξόριστου που επέστρεψε. Τα έβαλαν με τα παιδιά που άναψαν καπνογόνα στη Λαμία τώρα.

      Διαγραφή
    10. Ανώνυμος18/9/22 12:41 μ.μ.

      Διασκεδάζοντας τη μίζερη ζωή του, ο φωτογράφος ιδρυματίας, προσπαθεί να ανάψει φυτιλιές μεταξύ των οργανώσεσων. Απέτυχε κατά το παρελθόν, θα αποτύχει και τώρα. Βρες ζωή Τέλη !

      Διαγραφή
    11. Ανώνυμος18/9/22 8:35 μ.μ.

      Συναγωνιστή δεν έχει σχέση ο Τέλης με αυτό. Τα καπνογόνα και οι πυρσοί δείχνουν γυφτιά και χουλιγκανισμό. Σωστά έκανε όποιος ξεμπρόστιασε στο facebook τους αντιγραφείς της Χρυσής Αυγής. Αν είναι "εξόριστος" ή όχι δεν έχει σημασία.

      Διαγραφή
    12. Ανώνυμος19/9/22 3:32 μ.μ.

      Ο εξόριστος τραγουδιστής βρίζει αυτούς που άναψαν καπνογόνα. Εσύ προτίμησες να τους φωτογραφήσεις πονηρέ.

      Διαγραφή
    13. Ανώνυμος19/9/22 4:07 μ.μ.

      Κι εσύ συναγωνιστή, που ξέρεις μετά βεβαιότητας πως δεν έχει σχέση ο Τέλης με αυτό; Μήπως είσαι ο Τέλης;

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος15/9/22 7:44 π.μ.

    Εκτός του ότι ο ιδρυτής της εν λόγω σκηνής ήτο κομμουνιστής, γνωστός εβραιος που διατηρεί κανάλι στο γιού τιουμπ είναι μέγα θαυμαστής κ προωθεί αυτή το είδος ήχου, μάλλον θα ήτο κι εκείνος ανάμεσα σας στη μυστική μυσταγωγια κι το απόκοσμο περιβάλλον κι μαζί ήχο ρύπανση σκορπουσατε κ σφαζατεν το κόκορα, είστε για μαύρα γέλια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/9/22 11:42 π.μ.

      ρε κατσαπλιά ... του διαδικτύου σε γράφουμε στα ... μας και στου Varg τα ... περάσαμε τέλεια κλάψε τώρα που θα μιλήσεις για Μπλάκ Κατακουζηνέ της φάσης γ... τον ... σου

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος15/9/22 3:05 μ.μ.

      Μωρη ανοιχτή κολοτρυπιδα σκατό σατανιστή σκατοπουστα θα σε γαμησω κι εσένα κι όλους σου τους φίλους σου,θα σας κάψω όλους μαζί να γίνετε θυσία στο κέρατα σας, εάν νομίζεις εσύ κι οι μαλακές σου ότι θα σουλατσαρετε τόσο εύκολα στο ΕΣ κίνημα κι γενικότερα στη κοινωνία, ετοιμαστείτε να έρθετε αντιμέτωποι με την πλήρη οργή από χιλιάδες πλευρές,θα σας γαμησω το σπίτι στις μαχαιριές...

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος15/9/22 3:30 μ.μ.

      Τραβά πιες το σπέρμα κανός κοκκόρου ρε ανύπαρκτε που θα μιλήσεις και για Βυζάντιο.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος15/9/22 9:16 μ.μ.

      3:05 ήρεμα φίλε. Οι μαχαιριές δεν ακούγονται και πολύ "χριστιανικές"

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος16/9/22 5:54 μ.μ.

      Μάλλον νομίζεις ότι θα σε παρακαλάμε 9:16

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος16/9/22 8:59 μ.μ.

      3:05 εκπροσωπείς το κίνημα εσύ ε

      O ΜΕΓΑΣ ΠΑΝ

      Σιγή στο δάσος, παγερή οσμή εγκλήματος
      Σύλληψη της στιγμής και ανθρωποθυσία
      Τραγόμορφος επρόβαλε του μύθου νοσταλγός,
      Σατανικά υπέροχος, ο Μέγας Παν.
      Ώρα του δειλινού, το σκότος ανατέλλει
      Και οι εξόριστοι της μέρας, οι Εωσφόροι
      οι ποιητές ξυπνούνε,
      Ηδονικά με βλέμμα κόκκινο, θολό τυραγνισμένο
      Μια κίτρινη σελήνη που προβάλλει αντικρύζουν
      Και τα στοιχειά της νύχτας ξαναζούνε
      Οι μονομάχοι, οι κρεμασμένοι και οι συνωμότες.
      Και αυτός στην μέση του ναού,
      Στο κέντρο της τεράστιας αιμάτινης κηλίδας,
      Στο βάθρο του βωμού,
      Τραγόμορφος, σατανικά υπέροχος
      Την ώρα δοξάζει της θυσίας
      Των ευγενών ενστίκτων και της βίας
      Αυτός ο αιώνιος κυβερνήτης, ο Μέγας Πάν

      ξέρεις ποιος τα έγραφε και δεν τα πίστεψε ποτέ κύριε μαχαιροβγάλτη
      είμαστε στα μαύρα επειδή είμαστε φασίστες και εθνικοσοσιαλιστές

      μπόμπο σας αφήσαμε καιρό που αλώσατε την ιδέα τις λαμπάδες σας και σε άλλη παραλία ... .... θα φάτε καλά ... από κέρατα τράγου

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος16/9/22 11:11 μ.μ.

      Όταν θα με δεις εμένα το Μπόμπο,μην ντραπεις να πεις ότι σε γάμησα ανάποδα...

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος17/9/22 2:20 μ.μ.

      Μπόμπε σε ποια οργάνωση είσαι ρε μόρτη; Για πες να δούμε ποιους εκπροσωπείς και αν είστε τόσο μάγκες ή σκέτη μαγκιά κλανιά.

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος15/9/22 4:19 μ.μ.

    Υπήρξα φανατικός οπαδός της Ένωσης Κεντρώων του Προέδρου Βασίλη Λεβέντη, στις σκληρές εποχές των αρχών του 90, όταν δίναμε ηρωικές μάχες ενάντια στον μητσοτακισμό και οργανώναμε μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις στην πλατεία Κάνιγγος.
    Στη συνέχεια ακολούθησα τον Πρόεδρο Δημοσθένη Βεργή για την αταλάντευτη και αρρενωπή στάση του απέναντι στην τουρκική επιθετικότητα της Τανσού Τσιλέρ.
    Τώρα με αίσθηση υψηλού εθνικού καθήκοντος δηλώνω πια συνειδητοποιημένος ψηφοφόρος των μόνων απροσκύνητων Ελλήνων.
    Εθνικό Κώμα Έλληνες.
    Αυτοδυναμία εδώ και τώρα!
    Υ.Γ. Αν μου ζητηθεί, και εν επιγνώσει των κρισίμων δια το έθνος στιγμών, ευχαρίστως αναλαμβάνω και χρέη υπουργού (μετά ή άνευ χαρτοφυλακίου) στη μέλλουσα εθνική κυβέρνηση. Ο καιρός γαρ εγγύς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος15/9/22 4:38 μ.μ.

    Κατακουζηνέ της φάσης λέει χαχαχαχαχαχαχα

    Ε, είχαμε Πώποτα, κρίμα δεν ήταν να μην έχουμε και Κατακουζήνα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος15/9/22 4:41 μ.μ.

    Και εν τέλει, ανάθεμα κι αν καταλάβαινε γρι από κομμουνισμό ο Euronymus.

    Με τον Πολ Ποτ και τον Χότζα έλεγε ότι είναι, επειδή αυτοί σκοτώναν weaklings.

    Ναζί μισάνθρωπος ήταν βασικά κι αυτός, απλά λάρπαρε για άλλους δικτάτορες. Πώς οι άλλοι τη μισανθρωπιά την εκτονώνουν με λαρπάρισμα για Χίτλερ, ε αυτός την εκτόνωνε με Πολ Ποτ και Χότζα. Δεν λέγεται κομμουνιστής αυτό το πράγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/9/22 4:10 μ.μ.

      το διαβάσαμε και αυτό ότι το Μπλάκ είναι παιδί κομμουνιστή. ρε βόδια σας αφήνουμε Γονίδη Πάολα και Κασιδιάρη μαζί με Μιχαλολιάκο και Ουρανία. Μπλάκ ξεμπλακ μέταλ και ροκ και κλαρίνα στο χωριό μας χαίρομαι που σας πονάει τόσο αφού είστε ...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος16/9/22 6:11 μ.μ.

      Μωρέ μακάρι να ήταν κομμουνιστής, θα έφτιαχνε ωραίες μουσικές όπως οι Σοστακόβιτς, Προκόφιεφ, Χατσατουριάν, Eisler, Μικρούτσικος, Θεοδωράκης, Guthrie, Seeger, αν ήταν κομμουνιστής.

      Αλλά ΔΕΝ ήταν, πώς να το κάνουμε τώρα; Απλά λάρπαρε για ένα διάστημα.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος16/9/22 8:55 μ.μ.

      όταν ο αντιφα ακούει μπλακ εθνικοσοσιαλισμό σκέφτεται είτε σας πονάει είτε όχι αν δεν σας αρέσει παράκληση και εσπερινό στην τήνο όλη μέρα αλλιώς ... κάθε κυριακή

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος15/9/22 7:04 μ.μ.

    Προσπαθείτε να πείσετε ότι η μουσική δημιουργεί συνείδηση. Άδικος κόπος, άπειρα τα παραδείγματα.η επικίνδυνοτητα του μπλακ πέθανε στις 10 Αυγούστου 1993.οι mgla δεν είναι συγκρότημα του χώρου. Δηλώνουν αντιφασιστες όπως και οι διοργανωτές πανηγύρισα ν τη διεξαγωγή μιας μεγάλης αντιφασιστικης συναυλίας. (οποιος θέλει ας το ψάξει). Οι marduk και watain ποτέ δεν έχουν δηλώσει ns. Αν θέλετε συνείδηση διαβάστε βιβλία, προτείνω mein kampf. Το τι μουσική ακούτε η βλέπετε ζωντανά ας μην απασχολεί τον χώρο. Ένας που πήγε στο live και από γοητεύτηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/9/22 2:42 π.μ.

      έτσι, μόνο μειν καμπφ, μην γίνει καμιά στραβή και διαβάσει κανένας του χώρου σοβαρό βιβλίο

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος15/9/22 7:30 μ.μ.

    οι mgla δεν είναι δικοί μας. Η συναυλία όμως είναι νίκη δική μας. Όποιος αμφιβάλει να διαβάσει τους λοβοτομημενους του ιντυ. κομπλεξικοί παρτακηδες ... τον μαροκινό και το σινάφι σας όλο εθνικόφρονες της ...

    μπράβο ΜΚ μόνο εσείς και η ... πιάσατε το νόημα της συναυλίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/9/22 3:47 μ.μ.

      Η συναυλία όμως είναι νίκη δική μας.
      Καταφέρατε να κυκλοφορείτε με αγορασμένα μπλουζάκια mgla και marduk αφού πληρωσατε 20 ευρώ για να δείτε μια συναυλία.και στο live συνθηματικά μιλουσατε και με τα μάτια. Εθνικό σοσιαλισμος ακραίος. Τρέμει το σύστημα. Στο indymedia μια αναφορά από ένα ξεχασμένο έγινε. Ούτε ασχολήθηκαν. Με την ατάκα νίκη του χώρου πρέπει να γέλασε και αναρχικός σε απεργία πείνας 300 ημερών.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος16/9/22 4:07 μ.μ.

      καμιά σαραντάρα σχόλια στο ιντυ και τσακωμοί σε καμιά δεκαριά σάιτ του αναρχοκατι χώρου. εσύ τι μπλουζάκι φοράς; Λακοστ ρε ...

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος16/9/22 8:34 μ.μ.

      Δηλαδή ανώνυμε 3:47 εσύ τώρα τα γράφεις όλα αυτά επειδή είσαι «δικός μας» έτσι;

      Ενδιαφέρον...!

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος15/9/22 9:32 μ.μ.

    Όταν ο απέναντι χώρος συσπειρώνεται για να υπερασπιστεί τις δικές του μουσικές επιλογές και να κάνει "cancel" τις αντίπαλες ή αυτές που δεν δείχνουν να ταυτίζονται με τη woke παράνοια, ο δικός μας χώρος προτάσσει την αποδόμηση, τη γκρίνια και τα βρισιδια αντί να αγκαλιάσει τα ανάλογα μουσικά ακούσματα τα οποία δείχνουν να έχουν μια κάποια συγγένεια με το ευρύτερο "πνεύμα" των ιδεών μας. Πέρα από αυτό, οι "αντι-μεταλ" εθνικιστές δείχνουν να πάσχουν από μια τρομερή έλλειψη πολιτικής αντίληψης. Οι αναρχικοί εδώ και τόσα χρόνια μαζεύουν κόσμο από τα underground hip-hop & punk κινήματα ενώ οι δικοί μας εξυπνακηδες για μια ακόμη φορά επιθυμούν την απομόνωση και τον αυνανισμό με τον Βάγκνερ και τις βυζαντινές ψαλμωδίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/9/22 4:35 μ.μ.

      Δεν είναι ποσοτικό αλλά ποιοτικό το θέμα.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος16/9/22 5:03 μ.μ.

      Απομόνωση είναι το black metal εξυπνάκια. Ο χώρος πάντα ακροβατούσε ανάμεσα στα σκυλάδικα και στο oi/metal, ποτέ δεν άκουγε στα σοβαρά μουσική. Όσοι γνωρίζουμε, γνωρίζουμε.
      Όπως γνωρίζουμε από πρώτο χέρι, τι ξύλα έχουν πέσει μεταξύ αναρχικών σε δικές τους συναυλίες. Είτε για πολιτική διαφοροποίηση, είτε γιατί θεωρούσαν ξευτίλα το είσιτήριο.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος16/9/22 6:04 μ.μ.

      Το προσπάθησε κι ο ΕΣ χώρος μέσο Οι! Ρακ κι πανκ ροκ όμως ζαλισε μην πω τι με τις αρβύλες και τις τιράντες,σε όλα τα τραγούδια σκινς οι αρβύλα σκιν οι τιραντα,ε κούρασε ρε φίλε επειδή η φάση τον σκινς έχει πεθάνει εδώ κι δεκαετίες, κόσμο πολύ είχες ευκαιρία να μαζέψεις από το γήπεδο,ο χουλιγκανισμός είναι ποίο ενεργός από ποτέ,δεν είναι τυχαίο ότι όλο το αντιφα οργανώνεται στις κερκίδες, ακόμα κι εκεί δεν υπήρχε αξιόλογη προσπάθεια...

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος16/9/22 8:38 μ.μ.

    Δεν υπάρχει απέναντι χώρος. Οι αναρχικοί πληρώνουν το σφιχταγγαλιασμα με τα λοατκι και τον τσιπρα, τη συνεπακολουθη μουγγα στον εγκλεισμό και τα εμβόλια και τις πρεζοφιλιες. Σκοτώνονται μεταξύ τους οι πολυπολιτισμοι των Εξαρχείων γιατί εκεί ακριβώς οδηγεί η ανάμειξη των φυλων.
    Τα άτομα που μαζεύουν δε τα θελουμε είναι ο αποπατος της φυλής, δεν τους βλέπουμε ανταγωνιστικα. Επίσης το μετάλ ΔΕΝ δημιουργεί συνείδηση. Ούτε πολιτική αντίληψη. Ούτε το πανκ, ούτε το ραπ ούτε ο Βάγκνερ, ούτε ο αυνανισμός.συνειδηση δημιουργεί το αίμα, η φυλή, η παιδεία.ηταν μια συναυλία σε ένα εμπορικό τα το μαγαζί της Θεσσαλονίκης με μοναδικό σκοπό το κέρδος. Ούτε ένα σύνθημα εθνικιστικό δεν ακούστηκε. Η πολιτική ορθότητα σε όλο της το μεγαλείο.
    Πάντως το λες νίκη του χώρου. κονομησε το πρινσιπαλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/9/22 8:53 μ.μ.

      ποιο πρισνιπαλ και ποια κουραφέξαλα. ο μισός αντιφα χώρος δεν ήθελε να γίνει η συναυλία αυτοί που είναι αναρχικοί ήθελαν για μουσικούς λόγους να γίνει. έγινε και όλοι πέρασαν καλά. τραβάνε τις κοτσίδες τους που αλληλοσπαράσσονται επειδή για άλλη μια φορά το έπαιξαν μπάτσοι συνείδησης. και ο άλλος λέει κονόμησε το μαγαζί που ο χοντρός έχει μύριο σε οφσορ και ο πλευρούκος βιλάρα. άντε ρε γίδια κομπλεξικοί ... που έχετε ... από ... την ...

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος16/9/22 8:49 μ.μ.

    Ρε Τσιφτετέλληνες για την Πατρίδα τι ασυναρτησίες είναι αυτές που γράφετε για την μπλακ μέταλ μουσική; Δεν ξέρετε ότι για πρώτη φορά παράχθηκε στη Βόρεια Ευρώπη όπως και η υπόλοιπη μέταλ μουσική γενικότερα; Αφρικανοί μένανε εκεί; Ή μήπως επειδή χτυπάνε τύμπανα θα πρέπει να τους θεωρήσουμε αφρικανούς; Οι στρατοί της Ευρώπης όταν εκστρατεύανε την εποχή των αλόγων τύμπανα και φλάουτα δεν χρησιμοποιούσαν; Είδατε πουθενά μπουζούκια και ζεϊμπέκικα; Αυτά είναι για διασκέδαση ή χαλάρωση και όχι για μάχη όπως είναι η μέταλ μουσική. Πιες μετά κανά τσίπουρο και πάνε για ύπνο όσο εμείς θα πολεμάμε ακούγοντας κραυγές από σφαγμένα κοκκόρια και ηχορύπανση οπλοπολυβόλου με κιθάρες και τύμπανα. εκτός και αν δηλώνετε χορτοφάγοι σαν τους αντιφα και εσείς και σας χαλάνε τα κοκκόρια. Μου αρέσει που λέτε κιόλας και για αφρικανική προέλευση της ροκ, όταν σε εκείνα τα μέρη δεν είχαν καν αποχευτευτικό σύστημα! κιθάρες και σύνθεση μουσικής θα έφτιαχαν; Ας είναι καλά οι Άγγλοι αποικιοκράτες που τους έφτιαξαν πόλεις για να φύγουν από τα δέντρα και ας τους βρίζει ο γνωστός ... που φαντασιώνεται ... ! - φοραδοκυνηγός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος17/9/22 9:47 π.μ.

    Διαβασα τα σχολια και ενα εχω να πω συναυλιες με εθνικοσοσιαλιατικη μουσικη μονι ο Μιχαλολιακος οργανωνε.Οι αυτονομοι και τοτε και τωρα για κανα αυτοκολλητο σε τα τα μπελες ειναι και αυτες στη ζουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/9/22 10:47 π.μ.

      μάθε βάλε τόνους και μετά κάνε κριτική υπέρ του σουβλατζή ...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος17/9/22 12:02 μ.μ.

      Ωραίος,τώρα έβαλα τόνους.Αλλά η αλήθεια δεν αλλάζει.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος17/9/22 1:03 μ.μ.

      Μπα φίλε 9:47, και οι δήθεν αυτόνομοι μια χαρά πήγαιναν στις συναυλίες της χ.α.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος17/9/22 8:43 μ.μ.

      δήθεν γιατί δήθεν ... μοιράζεις πιστοποίηση για τους εντος και εκτός χα ...

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος18/9/22 11:18 π.μ.

      Είσαι και βλάκας.. Δήθεν τους λέω γιατί ενώ ήταν εκτός χα και το έπαιζαν αυτονομία, μια χαρά πήγαιναν στις εκδηλώσεις της. Κατάλαβες τώρα ή θες να το γράψω στα γκρικλισσσσ;

      Διαγραφή
  17. Ανώνυμος17/9/22 5:40 μ.μ.

    Μαύρε Κρίνε ρίχνω ιδέα: Ζήτα δημοσίως τα απαγορευμένα μαυρομεταλλικά περιοδικά ''The Forest'' που τα εξέδιδε τότε γνωστός χρυσαυγίτης όπως λεγότανε, για να δουν μετά τι κοκκόρια έπαιζαν εκεί πέρα οι τσιφτετέλληνες χριστιανοταλιμπάν για την πατρίδα που θέλουν να ξαχάσουμε το παρελθόν τους. Εγώ δυστυχώς δεν τα είχα όλα τα τεύχη και έχασα κάποια λόγω μετακομίσεων. Αν τα έχει κάποιος όλα ή σχεδόν όλα, ας τα σκανάρει και να τα στείλει εδώ πέρα για παρουσίαση. είχα βρει πρόσφατα σύνδεσμο με όλα αυτά σκαναρισμένα αλλά δυστυχώς δεν λειτουργεί πια.
    - κοκκορόμυαλος φοραδοκυνηγός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος17/9/22 8:42 μ.μ.

    Αυτούς που κυνηγούσε το σύστημα 3 χρόνια, ... αντιφα κι κάναν κάτι ... ανυπαρκους σαν κ σένα να αναρωτηθούν για τον ανδρισμό του, σκάσε τώρα γιατί με κούρασες ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/9/22 8:29 μ.μ.

      Ποιους κυνηγούσε το σύστημα για τρία χρόνια? Πρέπει να ήταν πολύ τυχεροί ή κότες. Τους αγωνιστές το σύστημα τους κυνηγά εδώ και πενήντα χρόνια.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος19/9/22 1:09 μ.μ.

      Ρώτα τους στο Κορυδαλλό, από απόσταση όμως επειδή αυτές οι κότες δαγκώνουν, τους υπόλοιπους τους κυνηγά 50 χρόνια και δεν τους βρίσκει επειδή η δράση τους περιορίζεται σε αυτή τη δική σου, παίζοντας το σπάζοντας τα πληκτρολόγια, άκου μουσικουλα τώρα,τα υπόλοιπα είναι για Άνδρες...

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος19/9/22 8:37 μ.μ.

      Μα ακριβώς αυτός ο ανδρισμός απουσίασε από τους φυλακισθέντες ολιγοφρενείς της πινακοθήκης των χρυσαυγιτών ηλιθίων. Όλοι στάθηκαν ως μετανοημένες κορασίδες μπροστά στους δεσμοφύλακες της δημοκρατίας. Εκλιπαρούσαν γονυπετώς πεοθυλάζοντες τους αρμούς της εξουσίας για ευμενή αντιμετώπιση. Με ποιο θράσος απαιτούν συγκρίσεις με τους αγωνιστές που στο παρελθόν αντιμετώπισαν αλύγιστοι το κτήνος της δημοκρατίας;

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος19/9/22 8:40 μ.μ.

      Στο Δομοκό τους έχουν ρε χρυσαύγουλο ορφανό της Ράνιας.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος20/9/22 6:06 μ.μ.

      Δεν μιλάω για χ.α ρε ανόητοι,χαχαχα, μίλησα για ανδρισμό και μου αναφέρατε την Χ.Α, εντάξει καληνύχτα!!

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος20/9/22 9:24 μ.μ.

      Αν δεν μιλάς για τη Χρυσή Αυγή τότε δεν αξίζει να ασχοληθώ μαζί σου. Οι χρυσαυγίτες κυνηγήθηκαν από το σύστημα και λύγισαν. Οι προηγούμενοι αγωνιστές του εθνικοσοσιαλισμού που κυνηγήθηκαν από το σύστημα δεν λύγισαν. Κανένας άλλος δεν κυνηγήθηκε.
      Εκτός και αν μιλάς για κάτι παιδάκια που έφυγαν από τη Χρυσή Αυγή και εισέπραξαν επιχορηγήσεις επαναστατικότητας (το έπιασες το υπονοούμενο) επειδή επιβαρύνουν τα νύχια τους στο πληκτρολόγιο.

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος21/9/22 9:31 π.μ.

      Όχι μιλάω για αυτούς που δεν στηρίξατε ούτε στο ελάχιστο, όταν ο Τόσκας ο μέγα ντετέκτιβ εξάρθρωσε κι φυλάκισε νέους αγωνιστές για τις ιδέες τους!

      Κατάλαβες τώρα γιατί γράφεις συνέχεια μλκιες κι βαριέμαι να σου απαντάω, είσαι τέρμα στόκος.

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος21/9/22 10:27 μ.μ.

      Εσύ κατάλαβες το υπονοούμενο για τα αδιευκρίνιστα ποσά ναι ή ού;

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμος22/9/22 7:05 π.μ.

      Σάλτα γαμησου τώρα κι εσύ και τα υπονοούμενα σου...

      Διαγραφή
    10. Ανώνυμος22/9/22 7:06 π.μ.

      Ρίχνετε λάσπη, επειδή σας λείπουν Πόλα κιλά αρχιδια...

      Διαγραφή
    11. Ανώνυμος23/9/22 1:37 π.μ.

      Θες να σου τα σφυρίξω τα υπονοούμενα στο προσωπάκι σου;

      Διαγραφή
  19. Ανώνυμος19/9/22 12:45 μ.μ.

    Ορθώς σχολιάζουν οι συναγωνιστές στο facebook. Μια φτηνή αντιγραφή φιέστας της Χρυσής Αυγής παρουσίασε η γκρούπα. Καμία εσωτερική αντίληψις, τίποτε βαθύ που να εξωτερικεύει τη φωνή του αίματος δεν ελέχθη. Μόνο παιδικές κραυγές και ... φωταψίες δείχνει η μαγνητοσκόπηση. Απογοήτευσις πολλαπλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/9/22 3:31 μ.μ.

      Είστε πικρόχολοι αδέλφια. Δηλαδή η βαθιά αισθαντική φωνή του χάρη, δεν διέπεται από μια εσωτερικότητα;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος19/9/22 3:59 μ.μ.

      Καλή η προσπάθεια φωτογράφε όμως το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται. Σε πήραμε χαμπάρι.
      Στην αρχή διακινείς ανώνυμα τη φήμη ότι κάποιες ομάδες στρέφονται εναντίον μιας συγκεκριμένης. Μετά σε υποψιάζονται όλοι. Μετά γράφεις εμπρηστικά σχόλια κοπιάροντας τη γραφή προσώπων του χώρου. Μετά ανεβάζεις για ξεκάρφωμα αρθράκι που κλείνει το μάτι στην ομάδα που βάλλεται. Στο τέλος αφήνεις τους άλλους να βγάζουν τα μάτια τους και το παίζεις αμέριμνος.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος19/9/22 6:48 μ.μ.

      Επειδή βλέπω ότι ο φωτογράφος ψοφάει συνεχώς για τρολλάρισμα, θα του το χαρίσω απλόχερα. Πάμε λοιπόν: Η χρυσαυγίτικη αισθητική και εκείνη της γκρούπας πρόσφατα τον χαλάει, η Ελισάβετ και οι αποικιοκράτες Λευκοί αδελφοί του δεν του κάνουν, ο ρατσισμός μας λέει δεν έχει θέση στον αντιρατσιστικό εθνικοσοσιαλισμό του, οι ανώνυμοι συναγωνιστές δεν παίρνονται στα σοβαρά επειδή είναι ανώνυμοι και ο κατάλογος δυσαρεσκείας του δεν έχει τελειωμό...Το αποτέλεσμα τώρα: Μέχρι να βρεθεί ο τύπος του εθνικοσοσιαλιστή που ταιριάζει στον φωτογράφο και να πολλαπλασιαστεί μάλιστα μέσα στην κοινωνία, κάποιος ποιητής καβαλάρης να υποθέσω που διαβάζει όλη μέρα Πλάτων, τα ορκ γύρω μας θα έχουν κατακτήσει μέχρι και τον Λευκό Οίκο περιπολώντας καθημερινά με ακονισμένα κουζινομάχαιρα στις γειτονιές μας. Και εμείς οι υπόλοιποι που δεν κάνουμε για εθνικοσοσιαλιστές σύμφωνα με τα γούστα του φωτογράφου, απλά θα καταλήξουμε να περιμένουμε κρυμμένοι μέσα σε κάποιο σπήλαιο τον Πλάτωνα να αναστηθεί, για να έρθει και πάλι να μας βγάλει έξω από εκεί στον ουτοπικό κόσμο του φωτογράφου...Ζήτω ο Εθνικοσοσιαλισμός του! Α ξέχασα να πω μετά από όλα αυτά, ότι ο Ρουβίκωνας του κάνει!

      - φοραδοκυνηγός

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος20/9/22 2:14 π.μ.

      Ανώνυμε 3:59 μ.μ μόνο ένας μεγάλος διπλωματικός νους μπορεί να πετύχει αυτό που αναφέρεις. Αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να βγαίνουν μπροστά και να χτίζουν τη στρατηγική του χώρου. Όχι να τους κατηγορείτε.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος20/9/22 3:39 μ.μ.

      Συναγωνιστή 2:14, μην σε παίρνει από κάτω. 71 Μαϊων είσαι, έχεις όλον τον καιρό μπροστά σου.
      Κι εν τέλη αποφάσισε. Επιθυμείς να βγεις μπροστά για να χτίσεις τη στρατηγική του χώρου ή απαξιείς λόγω χαμηλού επιπέδου όπως έγραψες αλλού. Με τόσα σχόλια που γράφεις,έχεις χάσει την μπάλα και αναιρείς τα λεγόμενά σου κι εκτίθεσαι.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος22/9/22 1:32 π.μ.

      Mόνο που τη γκρούπα την έθαψε άλλος "ηγέτης" για τα καπνογόνα. Όχι ο Τέλης.

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος22/9/22 9:53 π.μ.

      Μόνο που τη γκρούπα την έθαψε ο Τέλης στο indymedia.

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος22/9/22 10:36 π.μ.

      Τα καπνογόνα τους πείραξαν τώρα,το ότι δεν είναι πουθενά δεν τους πειράζει...

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμος25/9/22 10:07 μ.μ.

      καλά τα καπνογόνα αλλά είναι για θύρες και γήπεδα όχι για θεούς και χώρους ιερούς. φωνές σημαίες καπνογόνα όλα τα έκανε η ΧΑ. αποτέλεσμά μηδέν και στο Δομοκό μπακλαβάς γωνία

      Διαγραφή
  20. Ανώνυμος20/9/22 2:39 μ.μ.

    4:07 , εκεί που ήσουν ήμουνα και εκεί που είμαι... δεν θα έρθεις ποτέ. Καθότι η φύση έχει κάνει τις επιλογές της. Οι νόμοι του αίματος και η ράτσα δεν παρακάμπτονται από τις διαδικτυακές εκστρατείες συκοφαντίας του ... σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος20/9/22 11:58 μ.μ.


    Ευχής έργον θα ήταν να έβγαινε μπροστά το πιο κοφτερό μυαλό του εθνικοσοσιαλισμού. Δυστυχώς δεν το κάνει. Αφήνει την κοσμοθεωρία μας στο έλεος ηλιθίων όπως εσύ. Δεν καταλαβαίνεις ότι η συντριπτική πλειοψηφία των αντιδημοκρατών στηρίζει τις ελπίδες της σε τέτοιες κορυφαίες προσωπικότητες και όχι σε δειλούς που κρύβονται ... , γραφικούς που .... , Ρωμιούς χούλιγκανς και βλάκες που πιστεύουν ότι τόσο μεγάλης εμβέλειας άτομα θα κάθονταν να τρολάρουν εδώ μέσα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/9/22 9:40 π.μ.

      Εάν εννοείς τον ιππέα δεν μπορεί να δώσει κατευθύνσεις, είναι πολλά χρόνια εκτός και δεν ξέρουμε τι υπόβαθρο της κατά διάρκειας φυλακίσεως κι έπειτα, πάντως ηλικιακά δεν θα έπρεπε να φοβάται μην ξανά καταλήξει εκεί, εξάλλου αυτό δεν κάνει εμάς τους ΕΣ ξεχωριστούς; Είτε διανοούμενοι, είτε απλοί πεζοδρομιακοι, η αυτοθυσία μας για την ιδέα δεν βλέπει εμπόδια είναι δρόμος δίχως επιστροφή,κ είναι αυτό που κάνει αυτόν τον αγώνα ακόμα πιο τέλειο!

      Εάν μιλάμε για τον ξανθό, έχει επιλέξει μικρής κλίμακας δράσης,μια μικρή αντιγραφή της χ.α που περιορίζεται στα ίδια κ στα ίδια,δεν έχουμε χρόνο να τα πάρουμε όλα από το μηδέν...

      Τώρα όσο για τον Γκέκα,δεν θέλει κι ο ίδιος από ότι φαίνεται να πάει ένα βήμα ποιο πέρα από το άρμα, καθαρά ιδεολογικά αλλά σταθερά στα πλαίσια του άρματος...


      Να πούμε τον Πλεύρη;χαχαχα αστείο!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος21/9/22 10:01 π.μ.

      Παιδιά όσοι πιστεύετε ότι ο τέλης γράφει νύχτα μέρα στα σχόλια του ΜΚ, είστε βλάκες !

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος21/9/22 12:13 μ.μ.

      Η πολύχρονη σύμπραξη του Τέλη με σχεδόν ολόκληρη την ελληνική ακροδεξιά, του δημιούργησε εντυπώσεις, ναρκισσισμό και ψευδαισθήσεις ''μεγαλείου'', σε σχέση με τα ''ανθρωπάκια'' του εθνικού χώρου. Τα χρόνια πέρασαν και η μπογιά του ξέβαψε, με αποτέλεσμα να σκούζει δεξιά και αριστερά. Δείξτε κατανόηση για έναν παρηκμασμένο συναγωνιστή..

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος21/9/22 5:37 μ.μ.

      Σίγουρα 10:01 έτσι όπως τα λες είναι. Ο Τέλης δεν κάνει τέτοια πράγματα. Απαπα.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος25/9/22 10:08 μ.μ.

      10:01 παντού γράφει δύο ώρες την μέρα κοιμάται τις άλλες ιππεύει και γράφει ύμνους για τον πασά και τον ...

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος26/9/22 5:06 μ.μ.

      10;01 π.μ. εγώ σαν παλιός του συνασκούμενος σου λέω ότι δεν έχει άλλο πράγμα στο μυαλό του. Τον ενδιαφέρει να προκαλεί διασπάσεις και να γελοιοποιεί συναγωνιστές περισσότερο και από το να έχει νερό για να πιει.

      Διαγραφή
  22. Ανώνυμος21/9/22 8:46 μ.μ.

    Αν δεν είναι σοβαρό βιβλίο πολιτικής υφής το Mein Kampf τότε ποιο είναι βρε φουκαρά 2:42; Οι μπούρδες των αυτοχθονιστών ή τα φυλλάδια του κάθε ... ακροδεξιού μπολσεβίκου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/9/22 9:10 μ.μ.

      αν δεν πεταχτεί κάθε φορά και ένας ινδογύφτιος πακιστανοάριος για να βρίσει τον αρχάνθρωπο πρόγονό του από τα Πετράλωνα, δεν γίνεται! Άκου να μαθαίνεις τώρα σε τι κίνδυνο βάζουν τον εθνικοσοσιαλισμό τέτοιες θεωρίες σου. Πριν λίγες μέρες είχε ντοκιμαντέρ στην ΕΡΤ με μια νέγρα που προσπαθούσε να πιάσει κουβέντα για τα ιδεολογικά με ομάδες νεοναζί στη Γερμανία. Όταν ρώτησε έπειτα κάποιον Γερμανό πολίτη για το ποιοι είναι αυτοί οι Άριοι που λέγανε, ο ίδιος αυτοπροσδιορίστηκε και εκείνος Άριος και καθαρός μάλιστα, λέγοντας ότι κατάγονται από Γερμανία και Ινδία!!! Ευτυχώς κάθε τέτοια νέγρα δεν έχει τη βασική νοημοσύνη για να ρωτήσει μετά αυτό που θα έλεγα εγώ αν ήμουν στη θέση της για να τον τρολλάρω: Αφού εσύ είσαι λευκός Γερμανός και λες ότι κατάγεσαι και από Ινδία, τότε γιατί δεν αποδέχεσαι μαύρους σαν και εμένα, αφού όλοι μαυριδεροί είναι και στην Ινδία, άρα και εγώ η νέγρα είμαι Άρια σαν και εσένα; Να δεις μετά τι παγκόσμιο ρεζιλίκι θα βίωναν όλοι αυτοί οι εξωγήινοι ινδοευρωπαίοι. Ούτε από το σπίτι σας δεν θα τολμούσατε να βγείτε από τα γιαούρτια που θα σας περίμεναν!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22/9/22 12:58 π.μ.

      ΟΙ νεο -"Αίλυνες" είναι πιστοποιημένα από τους πλέον ηλίθιους της Ευρώπη με δείκτη ευφυία 89 (κάθε χρονιά ολοένα και πέφτει). Πρόκειται για δείκτη επιπέδου Μέσης Ανατολής. Το ερώτημα είναι άλλο: Εσείς τι πιστεύετε; Οι εθνικιστές είναι πάνω από 89, στον μέσο όρο του 89, ή κάτω από το 89;
      Δηλαδή με λίγα λόγια, οι εθνικιστές συνιστούν τη φυλετική αφρόκρεμα, τον κοινό μέσο ανθρωπάκο, ή τη φυλετική σαβούρα ενός ήδη βαθιά αποχαυνωμένου πληθυσμού;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος22/9/22 1:19 π.μ.

      πες τα συναγωνιστή. μόνο Χίτλερ και Σεράνο. όλα τα άλλα για πέταμα.

      Διαγραφή
  23. Ανώνυμος22/9/22 12:24 μ.μ.

    Καημένο λιακοπουλόπουλο 9:10, οι Ινδοοευρωπαίοι δεν ήρθαν από Ινδία, απλά κάποιοι από αυτούς πήγαν και στην Ινδία.
    Η σκέψη και ανάλυσή σου είναι πράγματι επιπέδου αρχανθρώπου Πετραλώνων, άξιος λοιπόν!
    Οι Αριοι πήγαν λοιπόν και στην Ινδία και υποδούλωσαν και εκεί τους πολυάριθμους μαυριδερούς Δραβίδες, οι περίφημοι Νόμοι του Μανού τους προειδοποιούσαν να φυλάγονται από την μαυρίλα και το σκοτάδι των αλλόφυλων και να κρατήσουν καθαρή την Άρια ράτσα τους, πράγμα που δυστυχώς δεν κατάφεραν αρκετά καλά...
    Τώρα αυτοχθονιστές σαν τους Πλεύρη και Γεωργαλά ισχυρίζονται πως όλα αυτά τα εκατομμύρια Δραβίδες είναι αδέλφια των Αιλείνων, ζήτωωωω!!!
    Υπάρχει μια κοινή εκπομπή τους στο YouTube, έχει πολύ γέλιο!
    Έχουν βγει και βιβλία με παρόμοιους ισχυρισμούς!
    Άρα η αναφορά σου στους σημερινούς Ινδούς επιστρέφει στο Τσίρκο των αυτοχθονιστών δικαιωματικά.
    Αντε τώρα πίσω στον γυφτοΒελόπουλο, αρκετά μας διασκέδασες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/9/22 6:23 μ.μ.

      Μπράβο ρε τσάκαλε που μας διαφώτισες εμάς τους αυτοχθονιστές με αυτά που είπες. Άρα και σύμφωνα με το σκεπτικό σου, ο Μέγας Αλέξανδρος είναι Περσο-μακεδόνας επειδή πήγε Περσία και ο Κολόμβος ισπανο-ινδιάνος γιατί πήγε Αμερική. Α, και ο άγγλος μπορεί να χαρακτηριστεί αφροάγγλος γιατί αποίκησε στην Αφρική. Και πάλι δικαιώνεται η νέγρα που ανέφερα στο άλλο μου σχόλιο, αν ισχυριστεί ότι και εκείνη είναι Άρια! Και το ρεζιλίκι των ινδοευρωπαϊστών εξωγήινων δεν έχει τελειωμό...Ούτε από τον ΑΝΤΑΡΣΥΑ δεν ακούσαμε τέτοια πράγματα. Είσαι ναζί σίγουρα ή μήπως μας τρολλάρεις;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22/9/22 11:52 μ.μ.

      Καθυστερημένε, ονομάστηκε πρώτα Ινδοευρωπαϊκή η ομογλωσσία που διαπιστώθηκε μετά την μελέτη της Σανσκριτικής. Από εκεί προέρχεται ο όρος και όχι επειδή... πήγαν στην Ινδία.
      Δηλαδή τετραπέρατε θέλεις να μας πεις και πως είσαι και... "ναζί";

      Γεμίσαμε καθυστερημένα ούγκανα, μας πουλάνε και πνεύμα κιόλας...

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος23/9/22 7:46 π.μ.

      Τρολαρεις- κοροϊδεύεις, αυτή η μανία να ασπάζεται ο κάθε ένας τις μλκιες των νέο "Έλληνων" έχει καταντήσει αηδία...

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος23/9/22 7:28 μ.μ.

      Βρε άσχετε για ποια ομογλωσσία μας μιλάς όταν οι εμφανίσεις των γλωσσών ήταν ανισόχρονες μεταξύ τους για να έχουν κοινή ρίζα; Μιλάμε για αντιγραφή της μιας γλώσσας από την άλλη. Εκτός και αν θεωρείς ότι έχουμε κοινή ρίζα με τους Άγγλους επειδή και αυτοί χρησιμοποιούν ελληνικές λέξεις! Να σου θυμίσω που μένανε όλοι αυτοί πριν καν αποκτήσουν λεξιλόγιο την εποχή που είχαμε το δικό μας!!! Κάνε παρεά με ινδούς καλύτερα και άσε εμένα να τα λέω με τον αρχάνθρωπο από τα Πετράλωνα.

      Διαγραφή
  24. Ανώνυμος22/9/22 4:33 μ.μ.

    Για την συναυλία των mgla...μπορεί να μην είναι "δικοί μας" αλλά ουδέποτε δήλωσαν αντιφασίστες κλπ...η διοργανώτρια εταιρία είπε μόνο, ότι αυτή είναι μια αντιφασιστική συναυλία,οι mgla συνέχεια λένε "δεν ασχολούμαστε με τα πολιτικά"όταν τους ρωτάνε για το θεμα κ οι νοούντες ας νοησουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/9/22 12:04 μ.μ.

      Έτσι! Και γω στην δουλειά μου λέω το ίδιο, δηλ να φάω κάνα πέσιμο ή να με διώξουν;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος25/9/22 10:10 μ.μ.

      διακόσιοι δικοί μας πήγαν τελικά πρόβλημα κανένα. αν δεν σας αρέσει το Μπλάκ υπάρχει και οι Γιώργος μάγκας ρε ...

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος26/9/22 1:38 μ.μ.

      Και ο μάγκας black είναι και μάλιστα original.

      Διαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.