Δόξα και Τιμή στους αγωνιστές της Χαμάς !


Γάζα , (ΠΚΠ)


-- Οι ταξιαρχίες Al-Qassam , η ένοπλη πτέρυγα της Χαμάς , δήλωσαν, ότι οι μαχητές τους προκάλεσαν σοβαρές απώλειες στους εισβολείς του ισραηλινού στρατού στά ανατολικά και στα βόρεια της Λωρίδας της Γάζας, επιβεβαίωνοντας ότι κατάφεραν να σκοτώσουν πάνω από 5 ισραηλινούς και να τραυματίσουν άλλους 30.

Σύμφωνα με αναφορές που δημοσιεύτηκαν στα ισραηλινά μίντια, που υφίστανται την στρατιωτική λογοκρισία στον αριθμό και τις πληροφορίες που δίνονται στη δημοσιότητα για τους νεκρούς ή τραυματισμένους στρατιώτες , οι ισραηλινοί στρατιώτες που ήταν τραυματισμένοι ήταν στρατιώτες του πυροβολικού, πεζικού, μηχανικού και τεθωρακισμένων.


Σε επικοινωνία που είχε το ΠΚΠ, οι ταξιαρχίες Κασσάμ αναφέρουν ότι οι μαχητές της πυροδότησαν εκρητικές συσκευές κατά προσωπικού σε μια ομάδα των ισραηλινών ειδικών δυνάμεων σε πέρασμα κοντά στην Μπέιτ Χανούν και σε ένα ισραηλινό τανκ.


Η επικοινωνία πρόσθετε οι αγωνιστές των ταξιαρχιών Κασάμ κατόρθωσαν να πυροδοτήσουν και άλλες εκρηκτικές συσκευές σε διάφορες άλλες ειδικές μονάδες στο προάστιο Al-Zeitoun, ανατολικά της Γάζας, και στην περιοχή Atatra, νοτιοδυτικά της Μπέιτ Λαχίγια.


Σύμφωνα με την επικοινωνία, οι μαχητές των ταξιαρχικών Κασάμ, κατόρθωσαν παρεμβληθούν στα ραδιοκύματα των ισραηλινών στρατιωτών και άκουσαν ισραηλινούς στρατιώτες να ουρλιάζουν από πόνο και να μιλάνε για το θάνατο 5 στρατιωτών στις γραμμές τους.

Ενας παλαιστίνιος διοικητής εδάφους σύνδεσμος των ταξιαρχιών Κασσάμ αποκάλυψε ότι η ένοπλη πτέρυγα της Χαμάς χρησιμοποιεί στις συγκρούσεις της με τα ισραηλινά στρατεύματα νέες μεθόδους και τακτικές οι οποίες δεν είναι δυνατόν να διαπεραστούν ή αποκαλυφθούν από τις δυνάμεις του ισραηλινού εισβολέα.


Ο διοικητής εδάφους σημείωσε ότι οι μονάδες ρίψης ρουκετών Κασσάμ δρουν προσχετικά και επιδέξια και κανείς δεν είναι σε θέση να ξέρει τις θέσεις από τις οποίες εκτοξεύονται οι ρουκέτες.


"Συνεχίζουμε την αποστολή μας κανονικά και δεν επηρεαζόμαστε από τους βομβαρδισμούς γιατί έχουμε πάρει όλες τα μέσα πρόληψης για μια τέτοια επιχείρηση ακόμη και για μεγαλύτερης κλίμακας ( σ.σ.: επίθεση - ειβολή ) .


Εχουμε την ικανότητα να δρούμε με αυτόν τον τρόπο για μεγάλο χρονικό διάστημα," υπογράμμισε ο διοικητής.


http://www.palestine-info.co.uk/Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου