Η ταυτότητα μας.Το παρακάτω κείμενο δημοσιεύτηκε ως εισαγωγικό σημείωμα στο πρώτο τεύχος του Εθνικοεπαναστατικού περιοδικού «Αντίδοτο» στις αρχές της δεκαετίας του ’80 :... Ξεκινήσαμε την προσπάθεια μας αυτή μόνοι , αλλά αυτοδύναμοι και προπάντων αισιόδοξοι για την τελική μας δικαίωση. Προσθέτουμε και εμείς την δική μας φωνή σ΄ αυτήν την σύγχιση , της ιδεολογικής και πολιτικής βαβέλ , που βασιλεύει στον χώρο μας όχι για να μεγαλώσει το χάος και την σύγχιση , αλλά για να καταγγείλουμε δίχως περιστροφές τα κακώς κείμενα και προτείνουμε εφικτές – δραστικές λύσεις εξυγειάνσεως.


- Είμαστε ανένταχτοι εθνικιστές προερχόμαστε από τις τάξεις εκείνων , των χιλιάδων συναγωνιστών που κατά καιρούς , πικράθηκαν και απογοητεύθηκαν , “μικροί” άνθρωποι , και εκφυλισμένες τακτικές , τους υποχρέωσαν να παραιτηθούν , από το συλλογικό αγώνα και να τους στείλουν στα σπίτια τους.


- Είμαστε αυτοί , που ύστερα από αρκετό διάστημα περισυλλογής τολμήσαμε να επαναστατήσουμε να αμφισβητήσουμε , το ελέω θεού , δικαίωμα των αρχηγίσκων , να κάνουν στις πλάτες μας τα εμφυλιοπολεμικά τους σχέδια , όχι για τον αγώνα , αλλά για τη δικιά τους προβολή και επικράτηση.


- Είμαστε αυτοί , που επιχειρούμε να ευαισθητοποιήσουμε τις μεγάλες μάζες των ανένταχτων εθνικιστών για την ύπαρξη ενός διαφορετικού κόσμου από αυτό που ζούμε , όπου η αμφισβήτηση προηγείται της καθάρσεως και ο επαναπροσδιορισμός της στρατηγικής και των στόχων είναι το επιστέγασμα.


- Εμείς δεν λέμε : “ είμαστε οι καλοί , είμαστε οι αγνοί , ελάτε μαζί μας ” , αντίθετα βροντοφωνάζουμε : “ δεν μας λύγισε η απογοήτευση , δεν υποκύψαμε στους εκβιασμούς , δεν δεχθήκαμε τα ψευτοδιλλήματα , τραβηχτήκαμε στο περιθώριο όχι από έλλειψη θάρρους ή αγωνιστικής διαθέσεως αλλά από αηδία για την επιταχυνόμενη σήψη ανθρώπων και ιδεών μέσα στο χώρο μας αυτό. Δεν μας εμποδίζει το παραμικρό στην συνέχιση του αγώνα μας”


Ούτε και αυτή την στιγμή βγαίνουμε από την “γκρίζα ζώνη”. Δεν φιλοδοξούμε να γίνουμε ούτε ιδεολογικοί ινστρούχτορες ούτε πολιτικοί αρχηγοί , ούτε παράγοντες του χώρου.


Για την ώρα η προσπάθεια μας είναι να ανοίξουμε ένα παράθυρο στον κόσμο.


- Μέσα από το λιτό αυτό βήμα - λιτότητα σκόπιμη που όμως μας εξασφαλίζει την αυτοδυναμία της έκδοσης μιας σειράς 12 τευχών. Ακόμη και στην περίπτωση που δεν θα πουληθεί ούτε ένα επιχειρούμε να επικοινωνήσουμε με όλους όσους έχουν τις ίδιες ιδέες με εμάς για να τους πούμε : “ Αγωνισθείτε όπως καλύτερα νομίζετε , Αγωνισθείτε είτε μεμονωμένα είτε συλλογικά , είτε μέσα από υπάρχουσες οργανώσεις είτε μέσα από οργανώσεις που θα δημιουργηθούν.


Εμείς δεν ψάχνουμε για οπαδούς. Από το ερμητήριο μας προσφέρουμε καινούργιες εναλλακτικές λύσεις καινούργιες μορφές αγώνα , καινούργια κέντρα πληροφόρησης και συντονισμό , αφήνοντας σε εσάς κάθε ευθύνη επιλογής.


Θέλουμε μέσα από το έντυπο αυτό να φέρουμε σε επαφή τους μεμονωμένους εθνικιστές με όλες ανεξαιρέτως τις οργανώσεις των ομοϊδεατών μας στις πέντε ηπείρους , με σκοπό την άμεση πληροφόρηση , την ανταλλαγή απόψεων , τον συντονισμό μεθόδων δράσεως ...


Το εξώφυλλο του πρώτου τεύχους :Σύντροφος του NPD.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου