Προσκυνώντας τον θεό του χρήματος.


του Skorzeny.


Η κατάσταση στην Μέση Ανατολή έχει πραγματικά ξεφύγει απο κάθε έλεγχο. Σε καμία περίπτωση οι συνθήκες δεν μας αφήνουν να μιλήσουμε για πόλεμο. Αυτό θα ήταν ψέμα αναλογιζόμενοι τις δυνάμεις των αντιμαχόμενων πλευρών. Πρόκειται απλά για μιά σφαγή. Η διεθνής κοινότητα έκανε αυτό το οποίο τόσα χρόνια οι απανταχού εθνικοσοσιαλιστές φωνάζουμε: υποστήριξε με κυνικότητα την ισραηλινή πολεμική μηχανή. Πολιτικές ομάδες απο όλο τον πλανήτη και απο όλο το πολιτικό φάσμα εξέφρασαν την αντίδρασή τους κινούμενες στις αντίστοιχες ιδεολογικές γραμμές τους …


Οι αριστεροί κατά του πολέμου που εξυπηρετεί τον καπιταλισμό, οι ακροαριστεροί κατά του πολέμου όμως όχι κατά του Σιωνισμού και του κράτους του Ισραήλ, οι ακροδεξιοί διχασμένοι, άλλοι βγάζουν το αντιμουσουλμανικό τους μίσος υποστηρίζοντας τους εβραίους και άλλοι θυμήθηκαν ότι δεν μισούν τους άραβες και ξαφνικά υποστηρίζουν την … Χαμάς ! Οι κεντροδεξιές και κεντροαριστερές κυβερνήσεις είναι έτοιμες να στείλουν ανθρωπιστική βοήθεια και ασθενοφόρα στους παλαστίνιους και νέες βόμβες και οπλικά συστήματα στο «αμυνόμενο» Ισραήλ.


Ο απανταχού εβραίοι και οι υποστηρικτές τους , απο την άκρα αριστερά μέχρι τους w.a.s.p (white aglosaxon protestants) εδώ και δεκαετίες κλαίνε και θρηνούν τους νεκρούς εβραίους του ναζιστικού «ολοκαυτώματος». Η παραπάνω θεωρία των 6.000.000 νεκρών φυσικά και δεν είναι κάτι με το οποίο συμφωνούμε. Όμως έστω οτι την αποδεχόμαστε για χάρη του άρθρου μας, τότε μας δημιουργούνται κάποια νέα ερωτήματα. Πως είναι δυνατόν ένας φιλήσυχος λαός που σφαγιάστηκε σε στρατόπεδα συγκέντρωσης και σε φούρνους, να φέρεται έτσι ; Πως γίνεται τα παιδιά και τα εγγόνια όσων υπέφεραν κατα τα λεγόμενά τους να συμφωνούν με τις σφαγές παιδιών που φέρουν σφεντόνες ; Και μη μας πείτε ότι υπάρχουν εβραίοι που διαφωνούν διότι με εξαίρεση την θρησκευτική σέκτα «Εβραίοι ραββίνοι ενάντια στον Σιωνισμό» ούτε κάν η άκρα αριστερά του Ισραήλ δεν μας δίνει μια σωστή και ξεκάθαρη θέση.


Ίσα ίσα οι τελευταίοι απλά διαφωνούν με αυτή την μορφή πολέμου! … Όχι γενικά με τον πόλεμο και φυσικά σε καμία περίπτωση δεν συμφωνούν με την επιστροφή των εδαφών στους άραβες και την διάλυση του ισραηλίτικου κράτους. Η εκπρόσωπος τύπου του IDF δήλωσε πως στη Γάζα δεν υπάρχει ανθρωπιστικό πρόβλημα και πως οι άμαχοι είναι θύματα της τακτικής των ανταρτών.


Τα εβραικά λόμπυ στηρίζουν ανοικτά πλέον τις σφαγές, με τις δυτικές κοινωνίες να δείχνουν αδύναμες να πιστέψουν τους πολιτικούς ηγέτες που οι ίδιες εξέλεξαν, δείχνοντας με την συμπεριφορά τους την αποτελεσματικότητα της προπαγάνδας που δέχονται εδώ και δεκαετίες! Ούτε λόγος για εγκλήματα πολέμου, ούτε λόγος για στρατιωτική επίθεση στο Ισραήλ.


Τελικά οι εβραίοι είχαν δίκιο. Είναι ο εκλεκτός λαός του θεού και ο θεός αυτός λέγεται ΧΡΗΜΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου