Οι διαδικτυακοί clowns της omnia sunt communia ξαναχτυπούν !


Για άλλη μια φορά του μακρύ χέρι του κράτους και του παρακράτους που ονομάζεται antifa ! μας προσφέρει απίστευτες στιγμές γέλιου ... πάντα μέσω του διαδικτύου , διότι στην πραγματικότητα τα πράγματα είναι αλλιώς.


Πρόσφατα 15 άτομα ανάμεσα τους 6 νεαρής ηλικίας , και όλοι τους γνωστά λαμόγια προσπάθησαν να προκαλέσουν σύντροφο της συντακτικής μας ομάδας σε κλειστό χώρο σε εκδήλωση άσχετη με πολιτικές κατευθύνσεις , όμως είναι τόσο γελοίοι που δεν κατάφεραν το παραμικρό.


Κορυφαία στιγμή όταν ο σύντροφος μόνος του στην κυριολεξία «πρότεινε» σε μέλη της antifa ! να τα «πούνε» έξω «ιδιαιτέρως» χωρίς κάποιοι άσχετοι να είναι στην μέση «και να λύσουν τους λογαριασμούς άμεσα» αλλά όλοι οι σκληροί «αντιφάδες» αρνήθηκαν ... και παρέμειναν στον κλειστό χώρο για περισσότερη από μια ώρα ... μέχρι να απομακρυνθεί ο σύντροφος μας.


Με αφορμή παλαιότερο δημοσίευμα μας στο blog τους ανάρτησαν ένα νέο κείμενο ως απάντηση σε αυτά που γράψαμε !


Το συγκεκριμένο κείμενο έχει μάλλον γραφτεί από το ίδιο άτομο που έγραψε και το προηγούμενο. Ανάμεσα στις ανορθόγραφες προτάσεις και τα συντακτικά λάθη λαμβάνει μέρος ένα λεκτικό παραλήρημα που το λιγότερο που μας προκαλεί είναι γέλιο !


Θα απαντήσουμε και σε αυτό το νέο κείμενο των clowns πολύ σύντομα.


Έως τότε μπορείτε να γελάσετε με το θράσος τους στον παρακάτω σύνδεσμο :


http://omniasuntcommunianetcollective.blogspot.com/2009/07/blog-post_4981.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου