Κάλεσμα για μποϋκοτάζ στην πολυεθνική εταιρία «Thor Steinar».




Το παρακάτω κάλεσμα - με πρωτοβουλία αυτόνομου συναγωνιστή του εξωτερικού - μεταφράστηκε από τα γερμανικά στα αγγλικά, για λογαριασμό της συντακτικής ομάδας του «Μαύρου Κρίνου».



Δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά σε έντυπα και ιστοσελίδες των Γερμανών «Ελεύθερων Εθνικιστών» που αποτελούν σήμερα στην χώρα αυτή την πιο αξιόλογη αντικαθεστωτική εθνικιστική κίνηση.









Ο σκοπός της δημοσίευσης είναι η ενημέρωση των Ελλήνων συναγωνιστών για τα άγνωστα «παρασκήνια» της εταιρίας «Thor Steinar».



Η εν λόγω εταιρία για όσους δεν το γνωρίζουν, σήμερα βρίσκεται στα χέρια αραβικής ιδιοκτησίας που εδρεύει στο Ντουμπάι και τα ρούχα κατασκευάζονται σε ασιατικές χώρες.




Τα χρήματα που δίνουν κάποιοι αγοράζοντας τα είδη ρουχισμού της εν λόγω εταιρίας δεν καταλήγουν σε καμιά περίπτωση στο κίνημα αλλά στις τσέπες των ξένων επιχειρηματιών.




Πέρα από το θέμα των χρημάτων και το που το καταλήγουν όλα αυτά τα ποσά το οποίο είναι πολύ σημαντικό, έχουμε αναφερθεί σε παλαιότερο άρθρο μας και σε μια άλλη διαφορετική οπτική σχετικά με το ζήτημα της ένδυσης και της ευρύτερης ατομικής τακτικής στον ελληνικό εθνικιστικό «χώρο».




Μπορείτε να διαβάσετε το εν λόγω άρθρο εδώ.




Επίσης πριν από αρκετό καιρό στα τέλη του 2008 είχαμε δημοσιεύσει μια αποκλειστική μετάφραση σε σχέση με ένα ανάλογο κάλεσμα για μποϋκοτάζ που δημοσιεύθηκε σε ενημερωτικό φυλλάδιο της πασίγνωστης Ολλανδικής μουσικής μπάντας Brigade M.




Εκείνο το άρθρο είχε να κάνει με το μποϋκοτάζ στα προϊόντα των εταιρειών Lonsdale, Fred Berry, Dr Martens, και Pitbull.




Μπορείτε να το διαβάσετε εδώ.




Τέλος να υπενθυμίσουμε στους συντρόφους και τις συντρόφισσες που μας διαβάζουν κάτι πολύ σημαντικό:



Μην δίνεις τα χρήματα σου σε ανθρώπους που εκμεταλλεύονται τις Ιδέες μας !











Μετάφραση στην ελληνική γλώσσα: Αίμωνας Φωτεινός.




Μποϋκοτάρετε την εταιρία Thor Steinar !



Γιατί η Mediatex Gmbh είναι μια καπιταλιστική εταιρεία και η Thor Steinar δεν είναι «πατριωτική» κίνηση.



Η Μediatex Gmbh ιδρύθηκε στις αρχές του 2002, υπό την εποπτεία των Axel Kopelke και Uwe Meusel και εδρεύει στο Koenigswusterhausen. Το 2003, η «πατριωτική» εταιρεία ένδυσης «Thor Steinar» ιδρύθηκε.



Στην αρχή ήταν ίσως μια κίνηση προς τη σωστή κατεύθυνση αλλά μετά από μια σύντομη περίοδο, οι Kopelke και Steinar νοιάζονταν μόνο για να βγάλουν πολλά χρήματα. Άρχισαν λοιπόν να τυπώνουν ψευτο - εθνικά - πατριωτικά «σλόγκαν» σε ρούχα που φτιάχνονταν στην Ταϋλάνδη και να πωλούν αυτά τα ρούχα σε πολύ υψηλές τιμές.



Το 2004 η εταιρία δέχθηκε ένα ισχυρό πλήγμα. Το σύστημα εξουσίας της Ομοσπονδιακής Γερμανίας μήνυσε την Mediatex Gmbh για πιθανές παρανομίες, όπως για το λογότυπο λόγου χάρη της εταιρείας «Τhor Steinar» που είναι παράνομο σύμφωνα με τους κρατικούς νόμους. Το λογότυπο ήταν παράνομο από την στιγμή που η Γερμανική κυβέρνηση απαγόρευσε το σύμβολο Wolfsangel και την ρούνα Tiwaz.



Το ειδικό δικαστήριο του Koenigswusterhausen προέβη στην κατάσχεση όλων των ενδυμάτων της «Thor Steinar» και έκανε έρευνες στις αποθήκες της Mediatext Ltd. Αυτό αποτέλεσε μια σημαντική καταστροφή για την Mediatex Gmbh. Αντί να ενημερώσουν το πελατολόγιό τους ότι το λογότυπο του παραρτήματος της εταιρείας ένδυσης «Thor Steinar» ήταν πλέον παράνομο, προτίμησαν να παίξουν με τη φωτιά και να μην ενημερώσουν τους πελάτες τους.



Εκτός από το ότι παραβίασε τη συμφωνία με την Mediatext Gmbh σχετικά με την ενημέρωση πελατών για το λογότυπο, υπήρξαν χιλιάδες προσαγωγές και ποινικές διώξεις συντρόφων, όπως προέβλεπε η παράγραφος 86 α του γερμανικού ποινικού κώδικα.



Το έτος 2006 η Mediatex GmbH δέχθηκε νέο πλήγμα. Το κράτος της Νορβηγίας στέλνει μια αίτηση προς το Γερμανικό κράτος σύμφωνα με την οποία η εταιρεία «Thor Steinar» θα έπρεπε να εγκαταλείψει τη χρήση κρατικών συμβόλων της σκανδιναβικής χώρας. Έτσι λοιπόν το 2008 προστέθηκε μια νέα κατηγορία για την Mediatex GmbH. Η εταιρεία κατηγορήθηκε ότι προχώρησε σε παράνομη χρήση κρατικών συμβόλων της Νορβηγίας.



Ίσως να ήταν πολύ σκληρό για τους ιδιοκτήτες της Mediatex Gmbh, Axel Kopelke και Uwe Meusel, επειδή πούλησαν την επιχείρησή τους στα τέλη του 2008 στον Άραβα επιχειρηματία Faisal Al Zarooni και έχει την έδρα της τώρα στο Ντουμπάι.



Ο Faisal al Zarooni ηγείται από τις αρχές του 2009 της επιχείρησης και ξεκίνησε σύντομα δύο νέες καμπάνιες. Λάνσαρε τις συλλογές «απόδοση Thor Steinar» και «κλασσική Thor Steinar». Αν σκεφτήκατε πως τα ρούχα Thor Steinar ήταν ήδη πολύ ακριβά, δεν προσέξατε τις ανωτέρω συλλογές.



Στη συλλογή «απόδοση» υπάρχει ένα μπουφάν παρόμοιο με τη γνωστή αλυσίδα C&A σε τιμή 59.90 ευρώ και το ίδιο κοστολογείται στη συλλογή «Thor Steinar» 329 ευρώ, μόνο και μόνο για τη στάμπα Thor Steinar.




Ο καθένας θα έπρεπε να αναρωτηθεί γιατί μια αυτοαποκαλούμενη «πατριωτική» εταιρεία μόδας έχει τόσο υψηλές τιμές.



Η εταιρεία Mediatex Gmbh και το εμπορικό παράρτημα «Thor Steinar» είναι ένοχοι για το γεγονός ότι ιδιαίτερα οι νέοι σύντροφοι χρησιμοποιήθηκαν για εσωτερική κατανάλωση από άπληστα τέρατα. Διότι η εθνικιστική σκηνή κάποιες φορές κατακλύζεται από το σύνθημα «δεν ανήκεις σε μας αν δεν υιοθετείς το συγκεκριμένο ντύσιμο και τρόπο ζωής». Ωστόσο, αυτό το «σωστό lifestyle» που προωθούν κάποιοι εκ του πονηρού περικλείει την εταιρεία Thor Steinar.



Ο καθένας θα έπρεπε να αναρωτηθεί από πού θα έπρεπε ένας νεαρός σύντροφος να έχει τα χρήματα για να αγοράσει τα υπερτιμημένα ρούχα «Thor Steinar». Οι νέοι ήδη αναγκάζονται να δανείζονται χρήματα προκειμένου να ακολουθούν το «σωστό lifestyle».



Αρκετές φορές συνέβη κάποια άτομα να έχουν πάρει δάνεια από τράπεζες προκειμένου να αγοράσουν αυτά τα ρούχα. Οι τράπεζες, μέσω των επιτοκίων θα τα πάρουν πολλαπλάσια και οι νέοι σύντροφοι θα βυθίζονται σε ένα βουνό από χρέη, τα οποία δε θα μπορούν να αντιμετωπίσουν μόνοι.



Αξίζουν όλα αυτά για μια καπιταλιστική εταιρεία όπως η Mediatex Gmbh ;



Εμείς ως εθνικοσοσιαλιστές απορρίπτουμε εξολοκλήρου τη Mediatex Gmbh και το παράρτημά της «Thor Steinar». Πιστεύουμε πως η πολυσύνθετη κοσμοθεωρία μας δεν μπορεί να τυπωθεί σε ένα μπλουζάκι που κοστίζει 32,95 ευρώ και φτιάχνεται από έναν Άραβα.



Δεν μπορούμε να βλέπουμε νέους ανθρώπους και συντρόφους να μετατρέπονται σε δούλους λόγω των πανάκριβων ενδυμάτων της Mediatex Gmbh, απλά και μόνο για να υιοθετήσουν ένα λάθος lifestyle.



Ο εθνικοσοσιαλισμός δεν προσδιορίζεται από τα ρούχα ή την εμφάνιση αλλά από την απόλυτη απόρριψη της σκλαβιάς και τονίζει το ενδιαφέρον για την κοινότητα.



Διαφέρουμε σ’ αυτό ξεκάθαρα από μια κοινότητα όπως την αντιλαμβάνεται η τυφλή νεολαία του FRG. Προτάσσουμε την εθνική κοινότητα, που απαιτεί μια σοσιαλιστική οικονομία.



Η κοινότητα βασίζεται στη γερμανική κουλτούρα και παράδοση. Η τρέλα των εταιρειών και η τρομοκρατία του καταναλωτισμού δε θα έχουν καμία θέση στη δική μας κοινωνία.



Στο εθνικοσοσιαλιστικό μας κράτος δε θα επιτρέπουμε την καταπίεση από τους τόκους και τα επιτόκια. Οι τόκοι επινοήθηκαν για να εκμεταλλεύονται τα ελεύθερα έθνη και τους λαούς. Οι τόκοι αποτελούσαν πάντα πρακτική των καπιταλιστών για να σκλαβώσουν και να καταστρέψουν την εθνική οικονομία.



Η Mediatex Gmbh έχει αποδείξει αρκετές φορές, ότι δεν υπάρχει για το καλό των πελατών της, αλλά το αντίθετο. Είναι ένοχη επειδή εξαιτίας της πολλοί σύντροφοι έχουν οδηγηθεί στους τροχούς της δικαιοσύνης στη Γερμανία.



Επίλογος: Η αραβική Mediatex Gmbh με τις εξωφρενικές τιμές της για τη μέτρια ποιότητα των ενδυμάτων της , και τα ψευτο - εθνικά της σλόγκαν, αναγκάζει νέους συντρόφους να γίνονται σκλάβοι των τόκων και να βρίσκονται λόγω του έκνομου λογοτύπου «Thor Steinar» ,ξανά στις φυλακές.



Για όλους αυτούς τους λόγους, κάνουμε έκκληση σε όλους τους εθνικοσοσιαλιστές:



Μποϋκοτάρετε την εταιρία Thor Steinar !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.