ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Μια συνέντευξη βόμβα του παλαίμαχου Εθνικοσοσιαλιστή Ευάγγελου Εκατομμάτη στο Αμερικανικό φυλετικό διαδικτυακό ραδιόφωνο All Nationalist Network (24.04.2015)Ο συναγωνιστής Ευάγγελος Εκατομμάτης υπήρξε ένα από τα ιδρυτικά μέλη της «Χρυσής Αυγής» με την οποία εδώ και αρκετά χρόνια δεν διατηρεί καμιά επαφή - όπως και η συντριπτική πλειοψηφία των παλαιών συναγωνιστών οι οποίοι αντιλήφθηκαν νωρίς τον ρόλο του Νικόλαου Μιχαλολιάκου και της «αυλής» του - δυναμικός ακτιβιστής του Εθνικοσοσιαλισμού ενώ προσφάτως υπήρξε το πρόσωπο εκείνο που βρέθηκε πίσω από την έκδοση της «Εθνικοσοσιαλιστικής Επιθεώρησης» (Μάρτιος 2013).

Στην ομιλία αυτή μπορείτε να ακούσετε εξαιρετικής σημασίας πληροφορίες για τις πολιτικές και γεωπολιτικές εξελίξεις σε Ελλάδα και Ευρώπη την διεθνή και ντόπια οικονομία καθώς και για τον ρόλο του κατοχικού τραπεζικού συστήματος.

Για να ακούσετε την ομιλία στον σύνδεσμο εδώ 

11 σχόλια:

 1. Ανώνυμος2/5/15 9:55 μ.μ.

  Εκπληκτική συνέντευξη! Αυτού του επιπέδου Συναγωνιστές έχει ανάγκη το Εθνικοσοσιαλιστικό κίνημα και η πατρίδα μας...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος3/5/15 9:38 μ.μ.

  Συγκλονιστικά στοιχεία από τονεπιφανή Συναγωνιστή Ευάγγελο Εκατομμάτη!
  Τον θυμάμαι από την Α' περίοδο της Χρυσής Αυγής, αλλά και όταν ήταν υπεύθυνος ιδεολογία της ΧΑ για μικρό χρονικό διάστημα - πριν αναλάβει ο Γιάννης Περδικάρης - στην αρχή της Β' περιόδου. Ήταν η φωνή της γνώσης και της λογικής απέναντι στην ημιμάθεια και την παράνοια του Μιχαλολιάκου και δυστυχώς πολλών άλλων... Τελικά, ήταν πολύ λογικό που απεχώρησε από την παρακμή της Χρυσής Αυγής για ιδεολογικούς λόγους στα τέλη της δεκαετίας του '80 και ασχολήθηκε με το περιοδικό ΑΝΤΙΔΟΤΟ. Παρακολουθώντας και συμμετέχοντας έκτοτε μόνο τις δημόσιες εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανώνυμος4/5/15 3:03 μ.μ.

  Συναγωνιστές, συμφωνώ και επαυξάνω με τα σχόλιά σας.
  Προσωπικά πιστεύω, ότι ο Περίανδρος Ανδρουτσόπουλος και ο Ευάγγελος Εκατομμάτης, αποτελούν τους αδιαφιλονίκητους φυσικούς ταγούς του Εθνικοσοσιαλιστικού κινήματος στην Ελλάδα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ανώνυμος5/5/15 5:39 μ.μ.

  Ανέκαθεν ήταν πρωτοπόρος στα ιδεολογικά θέματα ο συναγωνιστής Ευάγγελος Εκατομμάτης και όχι μόνο. Επίσης, είναι προς τιμήν του που ποτέ δεν ήταν υποτακτικός του Νίκου Μιχαλολιάκου και φυσικά ποτέ δεν υπήρξε μέλος της κλίκας του...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ανώνυμος5/5/15 10:29 μ.μ.

  Ο σύντροφος Ευάγγελος Εκατομμάτης, αποτελεί πολύ μεγάλο Κεφάλαιο για το Εθνικιστικό κίνημα στην Ελλάδα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ανώνυμος6/5/15 7:03 μ.μ.

  Δυστυχώς, ο εθνικιστικός χώρος έχει προ πολλού εκφυλιστεί και γι'αυτό, άτομα ιδιαίτερης αξίας όπως ο Συναγωνιστής Ευάγγελος Εκατομμάτης, παραμενουν στην αφάνεια ή στο περιθώριο και όχι στο προσκήνιο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ανώνυμος7/5/15 11:54 π.μ.

  Πράγματι, έτσι έχει η κατάσταση και ειδικά σε μία περίπτωση όπως ο εκλεκτός Συναγωνιστής Ευάγγελος Εκατομμάτης, που είναι ένας αγνός και γνήσιος Ιδεαλιστής Εθνικοσοσιαλιστής, δεν θεωρείται επικίνδυνος μόνον από το Σύστημα, αλλά και από όλα τα λαμόγια της υλιστικής ακροδεξιάς.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Ανώνυμος7/5/15 5:37 μ.μ.

  Άψογος και εντυπωσιακός, ο Συναγωνιστής Ευάγγελος Εκατομμάτης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Ανώνυμος8/5/15 12:15 μ.μ.

  Τεκμηριωμένη και με επιχειρήματα ριζοσπαστική συνέντευξη.
  Όντως πολύ εντυπωσιακός ο Συναγωνιστής Ευάγγελος Εκατομμάτης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Ανώνυμος8/5/15 7:08 μ.μ.

  Έχω γνωρισει τον Συναγωνιστή Ευάγγελο Εκατομμάτη - διαθέτει υψηλότατο ηθικοπνευματικό επίπεδο, έχει τρομερές γνώσεις και είναι εκπληκτικός ως άνθρωπος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Ανώνυμος14/5/15 12:47 μ.μ.

  Μεγάλη ξεφτίλα που η Χρυσή Αυγή και οι λοιποί αρχηγίσκοι του χώρου, που δεν χρησιμοποιούν τέτοια στοιχεία και επιχειρηματολογία...

  ΑπάντησηΔιαγραφή