ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ανακοίνωση των Ουκρανών Εθνικοσοσιαλιστών του συντάγματος Azov για το νέο προπαγανδιστικό βίντεο των Μοσχοβιτών.



Μετάφραση: Wolverine

"Πρόσφατα στο διαδίκτυο αναρτήθηκε ένα βίντεο στο οποίο άτομα με στολές παραλλαγής που συστήθηκαν ως στρατιώτες του συντάγματος Azov έκαψαν πάνω στον σταυρό ένα άγνωστο άτομο.

Έχουμε να δηλώσουμε τα εξής:

Το βίντεο είναι ψευδές, και έχει ως στόχο να δυσφημίσει το σύνταγμα Azov. Το σύνταγμα μας πρόσφατα δημοσίευσε μια ανακοίνωση μέσω της οποίας αντιτίθεται στην αποστρατικοποίηση της κοινότητας του Shyrokyne. Αυτή η ανακοίνωση βρήκε μεγάλη ανταπόκριση ανάμεσα στους κατοίκους της Μαριούπολης. Ωστόσο, υπήρξε μια απειλή προς τον εχθρό ο οποίος προσπαθεί να ελέγξει το στρατηγικό σημείο για την περαιτέρω προώθηση προς την Μαριούπολη.

Το καταγεγραμμένο βίντεο είναι μέρος του πληροφοριακού πολέμου ενάντια στην Ουκρανία και ειδικά ενάντια στις θέσεις που εκφράστηκαν από το σύνταγμα Azov. Αποσκοπεί στο να υπομονεύσει την θετική εικόνα των Ουκρανών εθελοντών, τόσο στην πατρίδα μας όσο και στο εξωτερικό. Είναι ντροπή για τις Ουκρανικές και ξένες πηγές που διέδωσαν το βίντεο αυτό από σελίδες του επιδρομέα σε αντίθεση με το κοινό αίσθημα.

Ενημερώνουμε ότι αυτό το βίντεο δεν καταγράφηκε από στρατιώτες του συντάγματος Azov. Η εμφάνιση των προσώπων στο βίντεο διαφέρει από αυτή των μαχητών του συντάγματος. Οι ηθοποιοί στο βίντεο προσφωνούν την μονάδα μας ως «τάγμα» κάτι που είναι τυπικό των Ρωσικών ΜΜΕ. Ο Ουκρανικός στρατός και τα ΜΜΕ γνωρίζουν ότι από τον Σεπτέμβρη του 2014 το Azov είναι σύνταγμα της Εθνοφρουράς. Στο βίντεο στο χέρι του ενός ηθοποιού διακρίνεται το ψευδές επίρραμα του συντάγματος Azov. Το μέγεθος του επιρράματος είναι σημαντικά μεγαλύτερο από το κανονικό που χρησιμοποιείτε από το σύνταγμα του Azov. Ένας από τους ηθοποιούς στο βίντεο φοράει λευκές τιράντες οι οποίες δεν συνηθίζονται από τους μαχητές του Azov (οι μη επίσημες στολές είναι απαγορευμένες στο Azov). Το βίντεο δείχνει τα τυφέκια AK-74 με ξύλινο υποκόπανο τα οποία μοιάζουν περισσότερο με τα αντίγραφα του airsoft.

Πρέπει να επιστήσετε την προσοχή σας στην ταχύτητα με την οποία οι ηθοποιοί σταύρωσαν και έκαψαν τον άντρα στο βίντεο. Ο άνθρωπος που υποτίθεται ότι βασανίστηκε στο βίντεο δεν λιποθυμά όταν τα χέρια του τρυπιούνται με καρφιά, περισσότερο δεν ουρλιάζει όταν ο εσταυρωμένος σηκώνεται ψηλά. Και τέλος, είναι ξεκάθαρο ότι κανείς στο βίντεο δεν κάηκε, επειδή το βίντεο τελειώνει την στιγμή που ο άντρας παραδίδεται στις φλόγες.

Καλούμε τα ΜΜΕ να μην διαδίδουν αυτό το βίντεο και από τώρα να επιζητούν επίσημο σχολιασμό σε ότι έχει να κάνει με το σύνταγμα Azov. Το σύνταγμα Azov είναι έτοιμο να βοηθήσει τις Ουκρανικές και διεθνείς έρευνες σχετικά με αυτή την διαστρέβλωση"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.