Τεχεράνης και Υεμένης γωνία ...

του Imam Abu al - Fascisti

Συμπληρώνονται σήμερα 2 μήνες από την έναρξη της εκστρατείας πολέμου που κήρυξαν οι μακελάρηδες του Ριάντ και άλλες μοναρχίες / δημοκρατίες ενάντια στην πιο φτωχή Αραβική χώρα την Υεμένη που η ιστορία κατέγραψε ως μια πλούσια σε βλάστηση πατρίδα. Και μπορεί οι κάτοικοι της να έχουν σε ιδιαίτερη εκτίμηση στο να κάνουν έρωτα να κρατούν όπλα και να καπνίζουν χασίς (όπως περιγράφει ο Ραφαηλίδης στο βιβλίο του «Άραβες») αλλά πάνω από όλα αγαπούν την γη τους και αρνούνται να υποταχθούν τόσο στην Αλ Κάιντα που εξυπηρετεί τα συμφέροντα των ΗΠΑ όσο και στις επιταγές των παιδόφιλων Σαούντ. Κανένα τηλεοπτικό κανάλι αλλά και κανένα αναρχικό, εθνικιστικό, αριστερίστικο, δεξιό ή ότι άλλο έντυπο τέλος πάντων δεν θα καταγγείλει στον Ελληνικό λαό την συνεχιζόμενη γενοκτονία των Υεμενιτών από τις βόμβες ναπάλμ και τις παράνομες βόμβες διασποράς της Σαουδικής Αραβίας και του Κατάρ ή τις συνεχείς σφαγές των αμάχων από τους Σαλαφιστές οι οποίοι συμμετέχουν στην περαιτέρω εξόντωση των αμάχων και των εθνικών δυνάμεων της Υεμένης.


"Ο Θεός είναι Μεγάλος, Θάνατος στην Αμερική, 
Θάνατος στο Ισραήλ, Κατάρα στους Εβραίους, Νίκη στο Ισλάμ"
Σύνθημα των ανταρτών HouthisΑς μην ξεχνάμε ότι μετά την άνανδρη δολοφονία του μονάρχη Faisal το '75 - ο οποίος πυροβολήθηκε στο κεφάλι από τον σπουδαγμένο στις ΗΠΑ ναρκομανή ανιψιό του ενώ ήταν ο μόνος εκπρόσωπος της δυναστείας που στήριξε την Παλαιστινιακή αντίσταση και υπήρξε στενός φίλος του φιλοναζιστή Μεγάλου Μουφτή της Ιερουσαλήμ Amin Al Husseini - γίνεται ξεκάθαρο όσο ποτέ ότι η χώρα των Σαούντ είναι υπό την πλήρη έλεγχο των Σιωνιστών εδώ και πολλά χρόνια γεγονός που αποκάλυψε κατά λάθος (;) σε ομιλία του ο προηγούμενος κορυφαίος ηγέτης της χώρας όταν σε κορυφαίο στρατιωτικό συμβούλιο αποκάλεσε τους προκάτοχους του ... πιστούς Σιωνιστές. Πολλοί κάνουν λόγο ακόμη και για απευθείας Ιουδαϊκή καταγωγή των ανωτάτων κυβερνητών!


Υεμένη 2015 ...

Από την δεκαετία του '60 καλλιεργείται στην Ελλάδα η εικόνα του χαμογελαστού Σαουδάραβα επιχειρηματία και η μυθική δύναμη που κατέχουν στα τεράστια αποθέματα πετρελαίου στα εδάφη της Μεδίνας και της Μέκκας. Και όμως μπορεί στο παρελθόν να προκαλούσαν γέλιο οι ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου με τα χρυσά ρόλεξ που χαρίζει ο εμίρης στους "ιθαγενείς", εικόνες που παραπέμπουν στις αντίστοιχες κινήσεις των χριστιανών όταν κινούνταν μακριά από την Ευρώπη αλλά σήμερα η εικόνα είναι τρομακτική και μόνο. Η κατοχή της Ελλάδος και της Ευρώπης εκ μέρους του Κατάρ και των Σαούντ προχωρεί με γοργούς ρυθμούς ενώ η επίδραση του Ισραήλ είναι ναι μεν παρασκηνιακή αλλά δυναμική σε κάθε επίπεδο. Δεν μπορείς μετά από όλα αυτά παρά να σκεφτείς τον τιτάνιο αγώνα του πάμπτωχου λαού της Υεμένης που μέσα στην εξαθλίωση βρήκε το κουράγιο να συσπειρωθεί γύρω από την φυσική του ηγεσία στο επίπεδο των τοπικών φυλών και να απαντήσει άμεσα στην εισβολή του Σαλαφιστών και των συμμάχων τους. Με τους ηγέτες τους να αποτελούν απομακρυσμένο φυλάκιο του Σιιτικού Ισλάμ του μοναδικού αναχώματος που υπάρχει σήμερα ενάντια στο τέρας του Σαλαφισμού και την διαχρονική τους πίστη στα συνθήματα για «Θάνατο σε Ισραήλ, Αμερική και Σαουδική Αραβία» οι υπερασπιστές της Υεμένης προχωρούν κάτω από τα τρίχρωμα λάβαρα που κληρονόμησαν από τον Νασσερισμό και την επανάσταση του ’52 η οποία τα αντέγραψε με την σειρά της μετά τον μεγάλο πόλεμο από την πολιτική κληρονομιά του Εθνικοσοσιαλισμού.


Όλοι σιωπούν για τον βρώμικο ρόλο των βασανιστών μικρών παιδιών των εμίρηδων ουαχαμπιτών όπως έπραξαν άλλωστε το ίδιο όταν οι μονάρχες του οίκου των Σαούντ αγόραζαν επί χρόνια μικρά ελληνικά νησιά στο Ιόνιο και αλλού καθώς και τις σημαντικές υποδομές της πατρίδας μας. Οι αντάρτες Χούθις με παράδοση στο αντάρτικο και σε συμμαχία με το Ιράν παρά τις 4.000 απώλειες - ανάμεσα τους πολλές γυναίκες και παιδιά - και την διάλυση των υποδομών από τις συνεχείς επιδρομές εδώ και καιρό αντεπιτίθεται με τα παραδοσιακά κυρτά μαχαίρια στην μέση και με ελάχιστο σύγχρονο οπλισμό, τινάζουν στο αέρα τα φυλάκια των εισβολέων ενώ καταρρίπτουν και αεροσκάφη του εχθρού. 


Οι φωτογραφίες με τα καμένα παιδιά της Υεμένης από τις βόμβες της εχθρικής αεροπορίας θυμίζουν τις θηριωδίες στο Βιετνάμ και όμως δεν υπάρχει χώρος για αυτές πουθενά αφού η κυβέρνηση Τσίπρα και οι συνιστώσες του συνεχίζουν να παραχωρούν έδαφος στους Άραβες καπιταλιστές σε όλα τα επίπεδα της κοινωνίας. Χασκογελάνε σε πάρτι του ΝΑΤΟ και τραγουδούν μεθυσμένοι ή σπεύδουν σε εκδηλώσεις του Ισραήλ μαζί με τα πρωτοπαλίκαρα τους για να γιορτάσουν τα 25 χρόνια διπλωματικής σύνδεσης με το κατοχικό Σιωνιστικό καθεστώς. 


Ο πρώην τοποτηρητής της Mossad στο πλευρό του Δραγασάκη 
ενώ στην ίδια όμορφη παρέα η πρέσβειρα του Ισραήλ ...

Αρνούνται με πείσμα να αποκαταστήσουν τις διπλωματικές σχέσεις με την Αραβική Συριακή Δημοκρατία ως συνέχεια της προδοτικής πολιτικής Σαμαρά ενώ από την άλλη όπως περιγράφει και η πρέσβειρα του Ισραήλ στις 24/05 στην «Καθημερινή» έχουν άπλετο χρόνο οι κυβερνώντες για να γράψουν προσωπικά γράμματα στον εγκληματία Νετανιάχου σε ιδιαίτερο θερμό τόνο. Κάνουν τα στραβά μάτια και στην δυναμική των πυρήνων των Σαλαφιστών σε περιοχές των Αθηνών και του Πειραιά και αγκαλιάζουν καθημερινά την Πακιστανική κοινότητα η οποία σιωπά επιδεικτικά για το φαινόμενο του ISIS και τις παραφυάδες εδώ και χρόνια λες και ξαφνικά έχασαν την μιλιά τους με πρώτο φυσικά τον πρόεδρο τους. 
Για ακούστε τι αναφέρει ο Τζαβέντ Ασλάμ στο 6.00 στις 24.04.2014 ...

Δεν ξεχνιούνται εύκολα όμως οι φιλοφρονήσεις της Ρένας Δούρου προς τους Ισραηλινούς ούτε η κρυφή συνάντηση του Τσίπρα με τον Ισραηλινό ανώτατο κυβερνητικό παράγοντα πριν ελάχιστο καιρό γεγονός που αποδεικνύει στην πράξη τις σχέσεις τους με τον Σιωνιστικό παράγοντα. Ματωμένα γραμμάτια ξεπληρώνει η Κουμουνδούρου σε νόμισμα «σέκελ» και δεν το κρύβει καθόλου άλλωστε αφού παίζει μόνη της μπάλα στο εσωτερικό πολιτικό γήπεδο. Δεν χωρεί αμφιβολία ότι τα χεριά των πολιτικάντηδων εδώ και πολλά χρόνια είναι βαμμένα με το αίμα των σφαγών στον Αραβικό κόσμο αφού δεν έπραξαν το παραμικρό για να μην στιγματιστεί η Ελλάδα με την όποια ιμπεριαλιστική συμμετοχή και επιδρομή.
Από το 2011 όπου η συμμετοχή της πολεμικής αεροπορίας - βραβεύτηκαν και από το ΝΑΤΟ τα πληρώματα - συνέβαλλε καίρια στο θάνατο 160.000 Λίβυων με την παροχή των ελληνικών αεροσκαφών με εναέρια ραντάρ γίνεται περισσότερο από αντιληπτό ότι το σημερινό χάος έχει και ελληνικές ευθύνες ενώ αυτός ο λαός θα πληρώσει ακριβά αυτή την συμμετοχή του στα εγκλήματα του Διεθνούς Σιωνισμού, που ξεκινούν ακόμη πιο πρόσφατα από την συμμετοχή μας το ’91 στην παράνομη εισβολή στο Ιράκ μέχρι την απόφαση να «παγώσει» η Ιρανική Τράπεζα Saderat των Αθηνών. Κανείς εκ των πολιτικών αρχηγών από την άκρα αριστερά έως την άκρα δεξιά δεν καταγγέλλει ανοιχτά και πάνω από όλα με πράξεις - και όχι με απλές δηλώσεις - τους χιλιάδες βιασμούς των παιδιών και γυναικών Γιεζίντις, το ξεκλήρισμα όλων των Συριακών θρησκευτικών κοινοτήτων, τον αφανισμό των Λίβυων που δεν αναγνωρίζουν την σημερινή κυβέρνηση της Τρίπολης. Μάχονται σήμερα για όλους μας και προστατεύουν τους πληθυσμούς σε αντίθεση με ότι πολλοί θα περίμεναν, οι πιστοί του Χουσεΐν και του Αλή αυτοί που αναμένουν τον Δωδέκατο Ιμάμη και ονομάζονται ο «Στρατός του Θεού» οι πολεμιστές της ηρωικής Χεζμπολάχ. Μαζί τους στο πλευρό της αντίστασης δεν είναι άλλοι από τους γιους του Δαρείου και του Ξέρξη οι Ιρανοί Φρουροί της Επανάστασης, σε αυτούς έλαχε η ιστορία να δώσει το στεφάνι της νίκης ενώ στον αγώνα για την Ελευθερία συμμετέχουν χιλιάδες Εθνικιστές Παλαιστίνιοι, Ασσύριοι, Δρούζοι και Έλληνες ως τελευταίοι Ακρίτες στα όρη του Λιβάνου και της Συρίας.Έπρεπε μάλλον να κατεδαφιστεί το μισό Κουρδιστάν και το Κομπανί για να ξυπνήσει η ελληνική αριστερά και να καταλάβει ότι η «Αραβική Άνοιξη» που διαφήμιζε σε αφίσες στην Αθήνα η autonome antifa είναι ένας τρομακτικός αιματηρός χειμώνας που θυμίζει το «Game of the Thrones» και την επέλαση των ζόμπι σε μια πραγματική διάσταση όμως και όχι σε σειρές για σινεφίλ. Μετά τις πρώτες νίκες των ανταρτών στο Κομπανί και την απόκρουση των Σαλαφιστών κάθε αναφορά θάφτηκε άμεσα στα ΜΜΕ ακόμη και σε αριστερές φυλλάδες προς όφελος φυσικά της Σιωνιστικής εξουσίας ενώ καμιά αριστερίστικη ομάδα σήμερα δεν θα θυμηθεί να αφιερώσει ημέρες, γιορτές και συνελεύσεις στους νικητές των Σαλαφιστών. Έχουν προτεραιότητα τα δικαιώματα των χρηστών κάνναβης, προς μια τραγική επιβεβαίωση της θεωρίας που κάνει λόγο για πλήρης μετάλλαξη της αριστεράς σε συμφέρον του φιλελευθερισμού εδώ και πολλά χρόνια. 

Η αριστερά και η δεξιά δεν πράττει σήμερα το παραμικρό επίσης για την Θράκη την οποία και παραχωρεί στην Άγκυρα και δεν είχε τα μάτια ανοιχτά ποτέ - με ελάχιστες εξαιρέσεις ανάμεσα τους - όταν οι Τούρκοι και Κούρδοι μισθοφόροι της Άγκυρας - πολιτοφύλακες και στρατοχωροφύλακες έκαιγαν 5.000 χωριά ή δημιουργούσαν τα «λευκά κελιά» στην χώρα της Ανατολίας. Προηγούνταν την εποχή εκείνη οι «αντιεθνικιστές» υστερίες και κορώνες καθώς και η ανάγκη των ΜΚΟ  να προωθηθεί κάθε εθνομηδενιστική ατζέντα που υπήρχε εύκαιρη την στιγμή αυτή ενώ σε αντίθεση με αυτό το γεγονός από τους Ζαπατίστας του Μεξικού μέχρι τους αντάρτες του PKK και του YGP στο Κουρδιστάν η έννοια της εθνικής καταγωγής προβαλλόταν ως άκρως σημαντική κυρίως για λόγους δικτύωσης, οικονομικής ενίσχυσης αλλά και εσωτερικής παράδοσης πολύ περισσότερο από ότι νομίζουν οι «εξαρχειώτες» οπαδοί του αντιφασισμού οι οποίοι ανέχθηκαν στην πλατεία τους ακόμη και εκδήλωση υπέρ του νέου οθωμανισμού πριν ελάχιστα χρόνια.
Βέβαια ουδείς θα μιλήσει στην «αριστερά» για την προώθηση των σχεδίων του Ισραήλ να προσελκύσει τον Κουρδικό παράγοντα με εκκίνηση μάλιστα από την δεκαετία του ’60 όταν ο αρχηγός της Mossad είχε βρεί φιλοξενία από τον Μασούντ Μπαρζανί και η συνολική περιοχή θα λειτουργούσε στο μέλλον ως ένα μαλακό υπογάστριο, όπου θα ελέγχει και την Συρία αλλά και την Τουρκία καθώς και τις ενεργειακές πηγές της περιοχής. Οι συνεργασίες κομματιών της Κουρδικής πλευράς με τον «αντάρτικο» FSA ο οποίος συνεργάζεται με την Σαλαφιστική πλευρά σήμερα καθώς και η πρόσφατη δολοφονία ενός κορυφαίου στελέχους της Ασσυριακής αντίστασης αποδεικνύει στην πράξη ότι τα πράγματα είναι περισσότερα περίπλοκα από ότι νομίζει η Νάντια Βαλαβάνη και οι συνοδοιπόροι της οι οποίοι χειροκροτούσαν για όσους δεν ξεχνούν επί εποχής «Συνασπισμού» τους βομβαρδισμούς στην Σερβία ενώ κώφευαν το 2011 στην σφαγή των μαύρων πληθυσμών της Λιβύης από τους φίλους τους στο ΝΑΤΟ. Πολλοί υποθέτουν ότι η τελευταία αυτή η δολοφονία του Ασσύριου πολέμαρχου έλαβε μέρος επειδή διάφοροι Ευρωπαίοι εθελοντές αρνούνται να ακολουθήσουν τις μαρξιστικές (;) αναρχοκομμουνιστικές (;) σοσιαλοδημοκρατικές ή όποιες άλλες καταβολές και κινήσεις της εν λόγω Κουρδικής οργάνωσης τα μέλη της οποίας τα χαρακτηρίζουν πλέον ως «ηλίθιους κόκκινους» και «άθεους» ενώ μεταφέρουν την εμπειρία σε Ασσυριακές πολιτοφυλακές οι οποίες δείχνουν μεγαλύτερη σοβαρότητα σε συμμαχίες και στρατηγικές. 


Όσο και αν προσπαθεί ένας Έλληνας εθελοντής που βρίσκεται στην Rojava και έκανε δηλώσεις σε γνωστό μέσο ότι «προστάτευε τους μουσουλμάνους στην Ελλάδα» από τον ακροδεξιό συρφετό και μετά από αυτό βρέθηκε στο Κουρδιστάν - εννοεί τους Πακιστανούς οι οποίοι κατά χιλιάδες ως έθνος στηρίζουν τους Σαλαφιστές εδώ και πολλά χρόνια ; - ενώ το ISIS πρεσβεύει τον «παγκόσμιο φασισμό» (sic) ξεχνάει μάλλον ότι αυτοί που είναι απέναντι του στα πεδία των μαχών δεν είναι τίποτε άλλο παρά Σαλαφιστές πολλοί εξ αυτών Πακιστανοί στην καταγωγή δηλαδή οι ανθρώπινες δεξαμενές στρατολόγησης και οι άμεσα χρηματοδοτούμενες ορδές της δημοκρατίας, τα επιδοτούμενα τέκνα των δυτικών κοινωνιών και των ΗΠΑ που χρηματοδοτούνται συν τοις άλλοις και από το Κατάρ και νοσηλεύονται στα νοσοκομεία των Εβραίων. Φυσικά κατά καιρούς έχουν την ατυχία να βρουν στον δρόμο τους τον Εθνικό Συριακό Στρατό ο οποίος είναι «φασιστικός» και για αυτό ακριβώς πολεμάει από το 2011 αρκετό καιρό πριν «ξυπνήσουν» οι antifa στην Ελλάδα και καταλάβουν ότι κάτι δεν πάει καλά στην Βόρεια Συρία. Αν η υστερία της αριστεράς στην Ελλάδα φτάνει στο σημείο εν ονόματι του πολέμου ενάντια στον φασισμό να ταυτίζει τις Σαλαφιστικές συμμορίες γενικά με το σύνολο του  μουσουλμανικού κόσμου και να θεωρεί ότι οι υπάλληλοι του Ριάντ είναι «φασίστες» μπορεί κάποιος να βγάλει συμπέρασμα γιατί αυτή η αριστερά υπήρξε ένας πολιτικός παλιάτσος και σήμερα ένα εύκολο παιχνίδι στα χέρια του Σόιμπλε και της Μέρκελ.Από την άλλη οι λεγόμενοι εθνικιστές για να ξυπνήσουν μάλλον πρέπει να δουν κομμένα κεφάλια Ελλήνων να κυλάνε στο Σύνταγμα και τότε ίσως καταλάβουν. Νομίζουν ότι με το να τοποθετούν μια γουρουνοκεφαλή στον Κεραμεικό πράττουν το αυτονόητο αλλά είναι τόσο ηλίθιοι για να τους δώσει κάποιος χρόνο να καταλάβουν την γεωπολιτική σημασία της Σαλαφιστικής εισβολής και την σημασία να ξεσκεπαστεί ο άξονας Κατάρ - Σαουδική Αραβία. Και οι 2 πλευρές τόσο της άκρας δεξιάς όσο και της άκρας αριστεράς τηρούν ένοχη σιωπή όταν ο υπερατλαντικός παράγοντας δίνει το σύνθημα για γενική επίθεση απέναντι στα υπερήφανα έθνη ή στις κοινότητες που ενοχλούν τον Σιωνιστικό παράγοντα. Το ίδιο μακάβριο έργο παίχτηκε και το 2003 με το Ιράκ και το 2011 με την Λιβύη αλλά και με άλλες χώρες. Όλα τα έθνη που δεν είχαν κεντρική τράπεζα που να εξυπηρετεί τα συμφέροντα των Σιωνιστών χρηματιστών δέχτηκαν η θα δεχτούν επίθεση προς άμεση επιβεβαίωση του Ιουδαίου Στρατηγού Κλαρκ ο οποίος εδώ και πολλά χρόνια είχε αναφερθεί σε αυτό το γεγονός και στο σχέδιο για καταστροφή των τελευταίων εστιών αντίστασης είτε αυτή είναι η Βόρεια Κορέα είτε η Συρία και το Ιράν.


Ιρανοί Φρουροί της Επανάστασης 

Δεν είναι καθόλου τυχαία η αναφορά του Καμμένου των ΑΝΕΛ για την άμεση παραχώρηση της Καρπάθου στο ΝΑΤΟ κίνηση που θα ευνοήσει ανάμεσα σε άλλους και το Ισραήλ σε περίπτωση μελλοντικής σύρραξης αφού στο εν λόγω σημείο θα υπάρχει άλλο ένα σημείο στήριξης για την άμυνα των Σιωνιστών. Κανείς από την άκρα αριστερά έως την άκρα δεξιά δεν έκανε το παραμικρό για να διαμαρτυρηθεί έστω για τις τελευταίες τριήμερες ασκήσεις σε Ελλάδα και Κύπρο όπου οι δυνάμεις του Ε.Σ. και της Εθνικής Φρουράς φρόντισαν να παραχωρήσουν τα ελληνικά εδάφη ώστε ο Σιωνιστικός παράγοντας να προχωρήσει ακόμη και σε ασκήσεις πολλαπλών σεναρίων, να ασκηθούν σε σενάρια καταστολής των S300 φωτογραφίζοντας φυσικά την Ιρανική αεράμυνα! Πόσο Ιουδαϊκή είναι αυτή η χώρα και πόσο ραγιάδες οι κάτοικοι της. Και από ποιον περιμένουν άλλωστε κάποιοι την όποια αντίδραση, από την Κανέλλη του ΚΚΕ ή από τον Κασιδιάρη της Χρυσής Αυγής; Και οι 2 δεν είναι τίποτε άλλο παρά οι 2 πλευρές του ίδιου νομίσματος. Η μεν πρώτη έχει να ασχοληθεί με την καταπολέμηση του «φασισμού» στα πρωινάδικα του συστήματος και ο δε νο2 φανφαρόνος της ακροδεξιάς προσπαθεί να μην τον θάψει οριστικά ο παράγοντας Μιχαλολιακισμός στην προσπάθεια του να σώσει το τομάρι του φυσικά ο γνωστός αρχηγίσκος και το συνάφι του. 

Όταν έλαβε μέρος η Νατοϊκή επίθεση στην Σερβία το ’99 μπορούσε κάποιος να δει έστω και συμβολικές ενέργειες από το κάψιμο της Αμερικανικής σημαίας έξω από την πρεσβεία των ΗΠΑ μέχρι τα δακρυγόνα και τα επεισόδια στο Άκτιο και την Σούδα. Σήμερα δεν τίθεται καν θέμα αν θα αμφισβητηθεί στο ελάχιστο η επιρροή των Σαούντ και του Ερντογάν αφού οι κυβερνώντες τρώνε και πίνουν μαζί με ανθρώπους του προξενείου στα στενά της Κομοτηνής, οι αριστεριστές από την άλλη κάνουν ότι δεν βλέπουν το γεωπολιτικό παιχνίδι και τις ευθύνες των χωρών του Κόλπου και αρέσκονται στα να ασχολούνται μόνο με τα δικαιώματα της "τρανς" κοινότητας και την αποποινικοποίηση της κάνναβης αλλά ποτέ όμως με την καταγγελία των βασανιστηρίων σε χώρες του Κόλπου ή τις εκτελέσεις αντικαθεστωτικών διαδηλωτών. Σε πλήρες κώμα τόσο ο λαός όσο και αυτοί που γυαλίζουν τα παράσημα του ακτιβισμού με φόντο τον Τρότσκι και τον Ντουρούττι. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι η κυβέρνηση του Τσίπρα έχει αναλάβει εργολαβικά να αντικαταστήσει με τάχιστους ρυθμούς τον πληθυσμό αφού επιτρέπει την άνετη εισβολή των (λαθρο)μεταναστών ανάμεσα στους οποίους υπάρχουν και πυρήνες Σαλαφιστών. Είναι η ίδια κυβέρνηση που σε συνέχεια της προηγούμενης επιτρέπει την ανέγερση τεμένους (και όχι τζαμιού) το οποίο θα ελέγχει 100% η Τουρκία και η Σαουδική Αραβία ενώ στα ενδότερα θα υπάρχει μελέτη και ανάλυση της Σαρίας και του Κορανίου. 
Τζαμί υπάρχει από το 2007 στο Μοσχάτο στη συμβολή των οδών Πειραιώς και Κύπρου 2 σε διαμορφωμένο χώρο των 1.800 τ.μ. στην έδρα του Ελληνοαραβικού Επιμορφωτικού Πολιτιστικού Κέντρου. Οι φίλοι των Σαούντ όμως το σνομπάρουν και ενώ είναι τεράστιο, ελάχιστοι προσεύχονται σε αυτό διότι γιατί ως φαίνεται θέλουν τέμενος στην καρδιά της Αθήνας!

Δεν είναι καθόλου τυχαία η στάση όλων των κομμάτων που είτε στήριξαν άμεσα και έμμεσα την εν λόγω απόφαση είτε με την χλιαρή αντίδραση τους κέρδισαν τις όποιες πρόσκαιρες εντυπώσεις και απλά άλλαξαν αμέσως μετά πλευρό στον προδοτικό τους ύπνο. Άλλωστε ποιες είναι οι καίριες εκείνες ενέργειες που θα απέτρεπαν την κυβέρνηση να επιτρέψει το γεγονός της ίδρυσης του τεμένους; Η μεν αριστερά είτε στην δημοκρατική της μορφή είτε στην ακραία της εμφάνιση αδιαφορεί πλήρως για τα θρησκευτικά κέρδη των κρατών που επιδίωκαν την εξέλιξη αυτή, η δε δεξιά είτε στην Καραμανλική της φορμόλη ή στην ακραία της μορφή με την μαριονέτα που ονομάζεται "ακροδεξιά" πέρα από τις φωνασκίες στην βουλή δεν έπραξε το παραμικρό. Oι χώρες που εμπλέκονται στις κινήσεις για την δημιουργία τζαμιών και θρησκευτικών χώρων είναι από τις πρώτες σε παραβιάσεις δικαιωμάτων, και όμως ποτέ και κανείς από όλους τους "ακραίους" πολιτικούς χώρους δεν έβγαλε ούτε μιλιά, δεν διοργάνωσε ποτέ καμιά διαμαρτυρία ενάντια σε εταιρείες  ή στις πρεσβείες τους.  Ο λόγος είναι γνωστός αφού οι πράκτορες πληρώνουν σε μετρητά. Στόχος και σκοπός της «Αραβικής Άνοιξης» υπήρξε από την αρχή η διάλυση των κοσμικών καθεστώτων της Συρίας και της Λιβύης και η ύπαρξη ενός χάους στον Αραβικό κόσμο ώστε να αποδυναμωθούν όλες οι αντίπαλοι του Ισραήλ και ευνοηθεί στο τέλος ο Σιωνιστικός παράγοντας. Τα προβλήματα στην περιοχή της Μέσης Ανατολής και στην ευρύτερη γεωπολιτική ζώνη δεν ξεκινούν στο 2011 αλλά αρκετά παλαιότερα από την εποχή όπου ο Κομμουνιστικός παράγοντας αφύπνισε το Ισλάμ στην ακραία του μορφή στα εδάφη του Αφγανιστάν. Η ιστορία θα καταγράψει με μελανά χρώματα την συμμετοχή μεγάλου κομματιού της ελληνικής αριστεράς στους κεντρικούς σχεδιασμούς της λεγόμενης Αραβικής Άνοιξης. Ποιος μπορεί να ξεχάσει το πάθος των αντιφασιστών εν Ελλάδι που ούρλιαζαν για τον "νεοναζί" Καντάφι και την ανάγκη να ανατραπεί με κάθε μέσο .... - τελικά το ΝΑΤΟ δεν τους χάλασε το χατίρι - αλλά σήμερα βγάζουν τον σκασμό για τα χιλιάδες εγκλήματα στην Λιβύη και την πρωτοφανή κίνηση να διοριστεί από το ΝΑΤΟ Λιβυκή κυβέρνηση η οποία στις τάξεις της είχε και έχει μέλη που έχουν κατηγορηθεί για συμμετοχή στην Αλ Κάιντα! Ποιος από τους Έλληνες αντιφασίστες όλα αυτά τα χρόνια βρήκε το θάρρος να αναλάβει τις ευθύνες για την επί σειρά ετών προπαγάνδα ενάντια στο Συριακό καθεστώς - που εκφράζει σύμφωνα και με τους Αμερικανούς την πλειοψηφία των πολιτών - στην εν λόγω χώρα και να καταγγείλει τις ευθύνες τους στην παραπληροφόρηση; Τέλος η στείρα αντισλαμική ρητορική πολλές φορές πορεύεται με τον φιλοσιωνισμό και αυτό έχει παρατηρηθεί σε πολλά ακροδεξιά κόμματα από το Εθνικό Μέτωπο της Λεπέν μέχρι σχήματα που προωθούν απόψεις μιας «εκμοντερνισμένης» δεξιάς γεγονός που θα πρέπει να αναλυθεί περαιτέρω. Οι Εθνικοσοσιαλιστές γνωρίζουν ότι πολύ σύντομα η χώρα θα μετατραπεί σε Δαμασκό και Βαγδάτη και τίθεται αυτομάτως το ερώτημα ποιοι οι εχθροί μας και ποιοι οι μελλοντικοί σύμμαχοι μας. Στο τελευταίο θα απαντήσω σε επόμενο άρθρο …

1 σχόλιο:

 1. Ανώνυμος27/5/15 5:55 π.μ.

  Εαν η δεξιά της πλουτοκρατίας είναι υπηρέτης του σιωνισμού μια φορά,
  η αριστερά είναι δεκάκις φορές εβραιοκατευθυνόμενη..
  Άλλη επίσης διαφορά είναι πως η δεξιά παραδέχεται κυνικά τον βρώμικο ρόλο της ,
  ενώ η αριστερά υποκρίνεται την αθώα περιστερά ενόσω ταυτίζεται πλήρως με τα ιμπεριαλιστικά κτήνη της νέας τάξης που σφαγιάζουν λαούς κ "εκδημοκρατίζουν" ανυπότακτα κράτη που δεν τίθενται υπο τας διαταγάς της Παγκόσμιας Τράπεζας.

  Δυστυχώς το άρθρο αντικατροπτίζει την πλήρη αλήθεια τόσο για τα παγκόσμια τεκταινόμενα όσο και για τα Ελληνικά δεδομένα όπου αριστερά κ δεξιά υπηρετούν συγχρονισμένα τον βλεδυρό σιωνισμό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή