ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η συγκλονιστική συνέντευξη του παλαίμαχου Εθνικοσοσιαλιστή Άρη Αρίωνος στο Altermedia Hellas (Ιούνιος 2011)


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η συγκλονιστική συνέντευξη του παλαίμαχου Εθνικοσοσιαλιστή Άρη Αρίωνος στο Altermedia Hellas (Ιούνιος 2011)

Ο Άρης Αρίων είναι ευρύτατα γνωστός στους κύκλους των Ελλήνων και Ευρωπαίων Εθνικοσοσιαλιστών και έχει συμβάλλει τα μέγιστα στην προβολή και ενίσχυση της Ιδέας. 

Να σημειωθεί ότι η συνέντευξη που θα διαβάσετε προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση στον λεγόμενο «χώρο» και δημοσιεύτηκε τον Ιούνιο του 2011 στον ιστότοπο Altermedia Hellas ενώ ελάχιστα ιστολόγια την εποχή εκείνη τόλμησαν να προχωρήσουν σε σχετική αναδημοσίευση. 

Στην συνέχεια διεγράφη από το Altermedia Hellas - το ίδιο συνέβη και με μια παλαιότερη συνέντευξη του ίδιου προσώπου ... - μετά από απαίτηση του κεντρικού διαχειριστή του εν λόγω δικτύου αφού είχαν προηγηθεί κινήσεις πανικού και λυσσαλέες αντιδράσεις από γνωστά στελέχη της αντιφασιστικής ακροδεξιάς. 

Η συντακτική ομάδα του «Μαύρου Κρίνου» δεν ταυτίζεται με το σύνολο των απόψεων του Συναγωνιστή που παρουσιάζονται στην παρακάτω ανάρτηση.

Για επικοινωνία με την συντακτική ομάδα του «Μαύρου Κρίνου»:

blacklegionhellas@gmail.com


ΑΜ: Θα πρέπει να σε ενημερώσουμε ότι η πρώτη συνέντευξή σου, σημείωσε πολύ μεγάλη επιτυχία και η ιστοσελίδα μας έκανε ένα εκπληκτικό ρεκόρ επισκέψεων.

ΑΡΗΣ ΑΡΙΩΝ: Χαίρομαι ιδιαιτέρως. Φαίνεται ότι υπάρχει πολύ κόσμος που αναζητά την αλήθεια και επιθυμεί να αναγνώσει κάτι το ριζοσπαστικό και διαφορετικό από τα τετριμμένα.

ΑΜ: Όπως ήταν αναμενόμενο τα σχόλιά σου για την Χρυσή Αυγή, απέσπασαν το ενδιαφέρον των εθνικιστών και όχι μόνον και θα θέλαμε να μας απαντήσεις σε απορίες αναγνωστών μας, αλλά και δικές μας.

ΑΡΗΣ ΑΡΙΩΝ: Ευχαρίστως.

ΑΜ: Στην προηγούμενη συνέντευξη, όταν σε ρωτήσαμε για το ποιά είναι η ιδεολογία της Χρυσής Αυγής, ανέφερες ότι σήμερα είναι “μία κλασσική αστική ακροδεξιά οργάνωση”.

ΑΡΗΣ ΑΡΙΩΝ: Ακριβώς.

ΑΜ: Θεωρείς ότι είναι και ρατσιστική πολιτικό κόμμα;

ΑΡΗΣ ΑΡΙΩΝ: Εννοείς, εάν έχει φυλετική συνείδηση και κατεύθυνση ή εάν είναι ρατσιστική με την έννοια που προσδίδει το διεφθαρμένο Σύστημα στον όρο “ρατσισμός”;

ΑΜ: Και τα δύο.

ΑΡΗΣ ΑΡΙΩΝ: Ξεκάθαρα, η Χρυσή Αυγή – σήμερα – δεν έχει φυλετικό ιδεολογικό προσανατολισμό και τούτος είναι ένας από τους βασικούς λόγους που ουδεμία σχέση έχει ως προς την ιδεολογία του Εθνικισμού.

ΑΜ: Όμως, μία από τις επίσημες θέσεις της Χρυσής Αυγής, είναι “Έξω Όλοι οι Λαθρομετανάστες από την Ελλάδα”.

ΑΡΗΣ ΑΡΙΩΝ: Σωστά, εάν είχε φυλετικά προσανατολισμό, η ιδεολογική θέση της θα ήταν, “Έξω Όλοι οι Αλλόφυλοι από την Ελλάδα”!

ΑΜ: Πράγματι, έτσι είναι… Τελικά, είναι ρατσιστική οργάνωση η Χρυσή Αυγή;

ΑΡΗΣ ΑΡΙΩΝ: Ο “ρατσισμός” ως πολιτική μίσους και επιθετικότητας προς τους αλλοδαπούς, είναι μία πολιτική που ευνοεί αφάνταστα τον πολιτικό Σιωνισμό. Εάν ο Μιχαλολιάκος καλλιεργεί το μίσος, την εχθρότητα και την επιθετικότητα προς τους ξένους μετανάστες, δεν το γνωρίζω, είναι κάτι που θα πρέπει να ερωτηθούν τα εν ενεργεία μέλη της Χρυσής Αυγής.

ΑΜ: Τα ΜΜΕ, ανέφεραν ότι την ημέρα της πορείας διαμαρτυρίας των κατοίκων του ιστορικού κέντρου της Αθήνας για την στυγνή δολοφονία του 44χρονου…, μέλη της Χρυσής Αυγής επιτέθηκαν αδιακρίτως σε ξένους μετανάστες.

ΑΡΗΣ ΑΡΙΩΝ: Δεν ευρισκόμουν στην συγκεκριμένη πορεία. Όμως, είμαι απολύτως βέβαιος ότι θα υπήρξαν προβοκάτορες και σίγουρα αγανακτισμένοι “θερμοκέφαλοι” έλληνες που ενδεχομένως παρασύρθηκαν από τους εγκάθετους παρακρατικούς του Συστήματος. Θεωρώ, απίθανο να εδόθη από τον Μιχαλολιάκο εντολή για την διενέργεια επεισοδίων.

ΑΜ: Ορισμένα αναρχικά και αριστερίστικα μπλογκς, αποκαλούν την Χρυσή Αυγή ως πολιτική συμμορία. Ποιά είναι η προσωπική σου γνώμη;

ΑΡΗΣ ΑΡΙΩΝ: Η Χρυσή Αυγή, έχει μία νόμιμη υπόσταση. Στην δημοκρατία, δεν πρέπει να υπάρχει απαγόρευση κάποιας ιδεολογίας ή πολιτικού φορέα, επειδή δεν είναι της αρεσκείας του εκάστοτε καθεστώτος ή εν γένει του διεφθαρμένου Συστήματος. Εάν κάποιος έχει να καταλογίσει συγκεκριμένα ποινικά αδικήματα εναντίον της Χρυσής Αυγής, τότε ας τα παρουσιάσει στον αρμόδιο εισαγγελέα.

ΑΜ: Εάν ήσουν αντιπολιτευτικός δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Αθηναίων, πώς θα αντιδρούσες στο άκουσμα της είδησης της στυγερής δολοφονίας του 44χρονου Μανώλη από τους λαθρομετανάστες;

ΑΡΗΣ ΑΡΙΩΝ: Θα υπέβαλα αυτοστιγμής την παραίτηση μου εις ένδειξη διαμαρτυρίας, φιλότιμου και αξιοπρέπειας.

ΑΜ: Εκπληκτικό! Αλλά, ο Μιχαλολιάκος αρκέσθη μόνον στις διαμαρτυρίες και στο αίτημα για ενός λεπτού σιγή στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στον Δήμο Αθηναίων.
ΑΡΗΣ ΑΡΙΩΝ: Εγώ σου απήντησα για εμένα και όχι για τον Μιχαλολιάκο.

ΑΜ: Θεωρείς σοβαρή την στάση του Μιχαλολιάκου;

ΑΡΗΣ ΑΡΙΩΝ: Εκινήθη εντός των ορίων του πολιτικαντισμού. Εγώ είμαι υπέρ της ρηξικέλευθης επαναστατικής πολιτικής που γίνεται για την ουσία των πραγμάτων και όχι για το θεαθήναι, την άγρα ψήφων, το χρήμα και την καρέκλα.

ΑΜ: Ας επανέλθουμε στην ιδεολογία της Χρυσής Αυγής. Ορισμένοι συναγωνιστές ισχυρίζονται ότι η Χρυσή Αυγή είναι εθνικιστικό κόμμα, επειδή έχει σχέσεις με το NPD της Γερμανίας. Τί έχεις να πεις γι’ αυτό;

ΑΡΗΣ ΑΡΙΩΝ: Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν ομιλούν για σχοινί και σαπούνι. Το NPD, δεν είναι εθνικιστικό κόμμα. Η ηγεσία του έχει ξεπουληθεί από την ίδρυσή της στο διεφθαρμένο Σιωνιστικό Σύστημα και παραμένει υπό πλήρη έλεγχο…! Η νεολαία του – ως επί το πλείστον – δυστυχώς, εμφορείται από Πανγερμανιστικές ιδέες που τις καλλιεργεί το επικυρίαρχο διεφθαρμένο Σύστημα του πολιτικού Σιωνισμού. Ασφαλώς, υπάρχει και μία μικρά μειοψηφία εγκλωβισμένων εθνικιστών στην νεολαία.

ΑΜ: Μπορείς να τεκμηριώσεις ότι το NPD, από την ίδρυσή του ελέγχεται από το Σύστημα;

ΑΡΗΣ ΑΡΙΩΝ: Ο ιδρυτής του NPD, o Adolf von Thaden, ήταν ένας έμμισθος πράκτορας της ΜΙ6, δηλαδή των Βρετανικών μυστικών υπηρεσιών, όπως ήταν στο παρελθόν και ο Μπενίτο Μουσολίνι. Ψάξε στο διαδίκτυο και θα εύρης πάμπολλα στοιχεία επ’ αυτού.

ΑΜ: Ο Μιχαλολιάκος το γνωρίζει αυτό;

ΑΡΗΣ ΑΡΙΩΝ: Φαντάζομαι πως ναι, διότι είναι γνωστόν εις τους ‘παροικούντες εν τη Ιερουσαλήμ’.

ΑΜ: Υπάρχουν και άλλα ψευδο-εθνικιστικά κόμματα στην Ευρώπη;

ΑΡΗΣ ΑΡΙΩΝ: Φυσικά και δυστυχώς είναι πολλά!

ΑΜ: Θα μπορούσες να μας αναφέρεις μία χαρακτηριστική περίπτωση;

ΑΡΗΣ ΑΡΙΩΝ: Ναι, είναι το ουγγρικό ακροδεξιό κόμμα Jobbik, το οποίο έχει λίαν αντί-Σερβικές θέσεις. Επίσης, έχει παντουρανικές απόψεις και είναι λίαν φιλότουρκο. Επιπλέον, χρηματοδοτείται από τους διεθνείς Σιωνιστές Τραπεζίτες για να διαδραματίσει συγκεκριμένο ρόλο στο μέλλον.

ΑΜ: Μα, αν δεν κάνω λάθος και η Χρυσή Αυγή έχει στενές σχέσεις με το Jobbik.

ΑΡΗΣ ΑΡΙΩΝ: Δυστυχώς, ναι. Συμμετείχε και στις αρχές του Μαΐου σε ένα συνέδριο που διοργάνωσε το Jobbik.

ΑΜ: Μισό λεπτό… Ναι, για δες

http://xryshaygh.wordpress.com/2010/07/18/magyar_garda/

ΑΡΗΣ ΑΡΙΩΝ: Απορώ πώς ένα ελληνικό κόμμα – ανεξαρτήτως ιδεολογίας – συνδιαλέγεται με ένα κόμμα που τρέφει ιδιαίτερο μίσος για τον Σερβικό λαό, που ζητά την απόσπαση Σερβικών εδαφών, που είναι υπέρ των τουρκοκυπρίων και της επεκτατικής πολιτικής της Τουρκίας στο Αιγαίο… Αυτά που σου αναφέρω δεν είναι μυστικά, μπορεί να τα αναγνώσει ο καθένας από την επίσημη ιστοσελίδα αυτού του ουγγρικού αστικού ακροδεξιού κόμματος.

ΑΜ: Πιστεύεις ότι είναι τυχαίο… ή γίνεται λόγω άγνοιας Μιχαλολιάκου;

ΑΡΗΣ ΑΡΙΩΝ: Ο Μιχαλολιάκος, έχει υπερεπάρκεια πληροφόρησης και τίποτα δεν γίνεται τυχαία.

ΑΜ: Έχουν υπάρξει σχόλια κατά καιρούς στο διαδίκτυο ότι ο Μιχαλολιάκος ήταν πράκτωρ της ΚΥΠ.

ΑΡΗΣ ΑΡΙΩΝ: Αυτά τα σχόλια άρχισαν από την δημοσίευση ενός πλαστού εγγράφου της ΚΥΠ στην εφημερίδα “Αυριανή”, την εποχή που ο Μιχαλολιάκος ήταν αρχηγός της νεολαίας της Ε.Π.ΕΝ.

ΑΜ: Αυτό το έγγραφο υπάρχει σε ανάρτηση στο Indymedia, μισό λεπτό…, να δες το σχετικό link.

ΑΡΗΣ ΑΡΙΩΝ: Ναι, αυτό είναι το έγγραφο, το οποίο έχει διεψεύσθη επισήμως από την ΚΥΠ και την εφημερίδα “Αυριανή”. Εάν δεν απατώμαι, υπήρξε και τελεσίδικη απόφαση δικαστηρίου επί της πλαστότητος του εν λόγω εγγράφου.

ΑΜ: Εάν υπήρξε τελεσίδικη απόφαση δικαστηρίου, τότε γιατί ο Μιχαλολιάκος δεν καταθέτει μήνυση εναντίον του Indymedia;

ΑΡΗΣ ΑΡΙΩΝ: Δεν το γνωρίζω. Όντως, είναι απορίας άξιον…, ρωτήστε τον!

ΑΜ: Ποιά είναι η θέση σου έναντι της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της ΟΝΕ;

ΑΡΗΣ ΑΡΙΩΝ: Λίαν αρνητική. Η θέση μου είναι αμιγώς Εθνικιστική: Εδώ και Τώρα ΕΞΩ από την Ευρωπαϊκή Ένωση και επιστροφή στην ελληνική Δραχμή.

ΑΜ: Γνωρίζεις ποιά είναι η θέση της Χρυσής Αυγής επ’ αυτού;

ΑΡΗΣ ΑΡΙΩΝ: Τώρα που ο Μιχαλολιάκος έγινε ένας νεοσυντηρητικός δεξιός αστός, μάλλον θα είναι υπέρ της παραμονής της Ελλάδος στην ΕΕ και στο Ευρώ.

ΑΜ: Ναι έτσι είναι. Εδώ, θα ήθελα να μου διατυπώσεις την άποψή σου επί μιας πρόσφατης ανακοίνωσης-απάντησης της Χρυσής Αυγής.

ΑΡΗΣ ΑΡΙΩΝ: Πολύ ευχαρίστως.

ΑΜ: Αναφέρει μεταξύ άλλων σε απάντησή της που δημοσιεύθη σήμερα στο προσωπικό μπλογκ του Νίκου Μιχαλολιάκου: “Η Χρυσή Αυγή είναι κίνημα ευρωπαϊκού προσανατολισμού. Επομένως παρά τις όποιες εθνικιστικές κορώνες δεν υιοθετεί την έξοδο της Ελλάδος από το ευρώ και την επιστροφή στην δραχμή, αλλά αντιθέτως μάχεται πρωτίστως για την πέραν της οικονομικής, πολιτική ενοποίηση της Ευρώπης, θεωρώντας, ότι ο απομονωτικός εθνικισμός κείται εκτός του λόγου, όχι μόνο της πολιτικής συγκυρίας, αλλά και της ιστορίας.” 

(http://xryshaygh.wordpress.com/2011/05/ ... %b7%cf%82/)

ΑΡΗΣ ΑΡΙΩΝ: Είναι μία ειλικρινής δήλωση στην οποία παραδέχεται ευθαρσώς ότι αυτά που λέγει προς τα μέλη και τον εύπιστο λαό, αποτελούν “εθνικιστικές κορώνες”, δηλαδή πολιτικάντικες φανφάρες τις οποίες δεν τις πιστεύει…, ενώ υιοθετεί πλήρως την θέση των Διεθνών Σιωνιστικών Τοκογλύφων Τραπεζιτών περί παραμονής της Ελλάδος σε Ευρώ και ΕΕ. Και μόνον τούτη η κατάπτυστη ανθελληνική πολιτική δήλωση αποδεικνύει περίτρανα ότι η Χρυσή Αυγή είναι ένα αστικό νεοσυντηρητικό κόμμα που υπηρετεί πιστά τους στόχους του διεφθαρμένου Συστήματος.

ΑΜ: Αιφνιδίασε τον κόσμο, όταν ο Καρατζαφέρης είπε ότι η Χρυσή Αυγή δεν είναι ένα ακροδεξιό κόμμα, αλλά μεγαλύτερη εντύπωση προξένησε στους φίλους της Χρυσής Αυγής, το παράδοξο γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή δεν αντέδρασε – ως συνήθως – λοιδορώντας ή κατηγορώντας τον Καρατζαφέρη γι’ αυτή την δήλωση.

ΑΡΗΣ ΑΡΙΩΝ: Η δήλωση Καρατζαφέρη ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

ΑΜ: Ο Καρατζαφέρης δηλώνει ότι σκέπτεται να αποσύρει τους Βουλευτές του από την Βουλή, πιστεύεις ότι θα το κάνει;

ΑΡΗΣ ΑΡΙΩΝ: Όχι. Άλλο ένα φθηνό πολιτικό πυροτέχνημα …

ΑΜ: Τώρα όλα “δένουν” με τα όσα προανέφερες … Πιστεύεις ότι ο Μιχαλολιάκος είναι πατριδοκάπηλος;

ΑΡΗΣ ΑΡΙΩΝ: Η Χρυσή Αυγή ασκεί μία ξεκάθαρα πατριδοκάπηλη πολιτική!

ΑΜ: Μπορείς να αναφέρεις ένα παράδειγμα;

ΑΡΗΣ ΑΡΙΩΝ: Προ ολίγων ημερών, είχαμε την θλιβερή επέτειο της Αλώσεως της Κωνσταντινουπόλεως. Ενώ, η Χρυσή Αυγή, καλούσε τους φίλους της κίνησης να προσέλθουν χωρίς κομματικά λάβαρα και συνθήματα, η ίδια έπραξε ακριβώς το αντίθετο! Το ίδιο έπραξε και το 2010 και όχι μόνον… Αυτή είναι μία επαίσχυντη πατριδοκάπηλη πολιτική, η οποία δύναται να επιφέρει κομματικά οφέλη στον Μιχαλολιάκο, αλλά είναι λίαν αήθης και επιβλαβής προς το έθνος μας.

ΑΜ: Αλήθεια είναι. Είσαι πολύ σκληροπυρηνικός για να έχεις το θάρρος να εκθέτης ευθέως την πραγματικότητα.

ΑΡΗΣ ΑΡΙΩΝ: Εθνικόν είναι ότι είναι Αληθές.

ΑΜ: Προ ημερών, συνελήφθη ο στρατηγός Ράτκο Μλάντις στην Σερβία. Τί έχεις να πεις γι’ αυτό;

ΑΡΗΣ ΑΡΙΩΝ: Ευρίσκετο ήδη – εδώ και πολλά έτη – υπό περιορισμό από τους δυτικούς στο Βελιγράδι, όπου ζούσε. Η κατάσταση της υγείας του είναι λίαν βεβαρημένη. Την ημέρα της υποτιθέμενης σύλληψής του, οι μυστικές υπηρεσίες τον είχαν υπό την επήρεια ναρκωτικών, σε τέτοιο βαθμό που σχεδόν δεν έχει επαφή με το περιβάλλον! Η αμερικανόδουλη Σιωνιστική κυβέρνηση του Βελιγραδίου θα τον εκδώσει άμεσα στο Διεθνές δικαστήριο, επειδή υπήρξε έντιμος, επιτυχής και εθνικιστής στρατηγός. Το πιο τραγικό είναι, ότι πιθανότατα δεν θα ευρίσκεται εν ζωή για πολύ!

ΑΜ: Είναι τραγικό. Αληθεύει, ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος ήταν εναντίον των Σέρβων στον πόλεμο της Βοσνίας και της Κράινας;

ΑΡΗΣ ΑΡΙΩΝ: Ναι, είναι αληθές. Άλλωστε, υπάρχει και η σχετική αρθρογραφία εκείνης της χρονικής περιόδου.

ΑΜ: Γιατί είχε αντί-Σερβική θέση;

ΑΡΗΣ ΑΡΙΩΝ: Μάλλον, λόγω αντί-Κομμουνιστικών παρωπίδων.

ΑΜ: Και, γιατί άλλαξε την στάση του;

ΑΡΗΣ ΑΡΙΩΝ: Διότι είχε έλθει σε ευθεία αντιπαράθεση με τα μέλη της Χρυσής Αυγής και παράλληλα διαπίστωσε την ένθερμη υποστήριξη του ελληνικού λαού προς τον σερβικό λαό.

ΑΜ: Ποιά ήταν η θέση του έναντι κάποιων μελών που είχαν μεταβεί ως εθελοντές για να πολεμήσουν στην Βοσνία;

ΑΡΗΣ ΑΡΙΩΝ: Λίαν αρνητική – έως και εχθρική!

ΑΜ: Είσαι σίγουρος;

ΑΡΗΣ ΑΡΙΩΝ: Απολύτως. Τότε ένας καλός μου φίλος, που τότε ήταν μέλος της Χρυσής Αυγής, εξέφρασε την βούληση του να πάει ως εθελοντής στον πόλεμο της Σερβοβοσνίας στον Μιχαλολιάκο. Ο Μιχαλολιάκος αντέδρασε οργισμένος υβρίζοντας όσους πολεμούσαν ως εθελοντές στο πλευρό των Σέρβων και τον απέτρεψε – πάση θυσία – να μην μεταβεί στην Σερβία.

ΑΜ: Έχω διαβάσει παλαιότερα σε ένα forum, ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος είχε σχέσεις με τον κατάδικο τραπεζίτη Γιώργο Κοσκωτά και πιθανότατα τον χρηματοδοτούσε. Αληθεύει;

ΑΡΗΣ ΑΡΙΩΝ: Ο ρόλος του Κοσκωτά στην Ελλάδα ήταν να εκσυγχρονίσει το ελληνικό τραπεζικό σύστημα, ώστε στο μέλλον να δίδονται ευκόλως και ταχύτατα καταναλωτικά δάνεια και πιστωτικές κάρτες για την υπερχρέωση των νεοελλήνων στους τραπεζίτες… και επιπροσθέτως να ρίξει την κυβέρνηση του Ανδρέα Παπανδρέου… Εάν αποδεικνύετο ότι τα “έπαιρνε” από τον Κοσκωτά την περίοδο που η Χρυσή Αυγή ήτο μία νεοναζιστική οργάνωση, τότε σημαίνει ότι ο Μιχαλολιάκος είναι ένας Kosher - φασίστας υποτακτικός του Διεθνούς Σιωνιστικού Τοκογλυφικού κεφαλαίου!

ΑΜ: Όμως, όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά.

ΑΡΗΣ ΑΡΙΩΝ: Η αλήθεια είναι ότι ο αδελφός του Νίκου Μιχαλολιάκου ήταν και είναι ο προσωπικός δικηγόρος του Κοσκωτά. Επίσης, η σύζυγος του αδελφού του Μιχαλολιάκου, ήταν η προσωπική γραμματεύς του Κοσκωτά. Επίσης, γεγονός είναι ότι περιέργως ουδέποτε επέτρεψε ο Μιχαλολιάκος να γραφούν καυστικά άρθρα εναντίον του Γιώργου Κοσκωτά.

ΑΜ: Δηλαδή, τα “έπιανε” από τον Κοσκωτά;

ΑΡΗΣ ΑΡΙΩΝ: Η χρηματοδότηση αυτού του τύπου γίνεται ‘χέρι – με - χέρι’, με μαύρες βαλίτσες και σακούλες…, συνεπώς είναι κάτι που δεν δύναται να αποδειχτεί ή είναι λίαν δυσαπόδεικτον. Ακόμα και εάν ο Μιχαλολιάκος ή κάποιο στέλεχος της Χρυσής Αυγής για λογαριασμό του Μιχαλολιάκου μετέβαινε στην φυλακή και επισκέπτονταν τον Κοσκωτά προς τούτο – εν αγνοία των λοιπών στελεχών και μελών της Χρυσής Αυγής – είναι εξαιρετικά δύσκολο να αποδειχθή. Εγώ, επιθυμώ να ομιλώ πάντα με αδιάψευστα στοιχεία και όχι με υπόνοιες, υποψίες ή φήμες.

ΑΜ: Ναι, αλλά δεν μπορεί να το ψάξει κάποιος;

ΑΡΗΣ ΑΡΙΩΝ: Ας διερευνήσουν οι δημοσιογράφοι τα επισκεπτήρια των φυλακών… και ας ψάξουν να εύρουν μάρτυρες και στοιχεία. Επίσης, παλαιά στελέχη της Χρυσής Αυγής που πιθανόν γνωρίζουν κάτι, ας ανοίξουν το στόμα τους…

ΑΜ: Ο Μιχαλολιάκος δήλωσε ότι η Χρυσή Αυγή θα αλλάξει σύμβολο και θα υιοθετήσει το “Ε”.

ΑΡΗΣ ΑΡΙΩΝ: Ναι, το έμαθα. Η Χρυσή Αυγή από τον ροδιακό Αγκυλωτό Σταυρό πήγε στην ρούνα του λύκου, εν συνεχεία στον μαίανδρο και τώρα σε κάτι άλλο…

ΑΜ: Όταν άλλαξε το σύμβολο της Χρυσής Αυγής και υιοθέτησε τον μαίανδρο, ποιά ήταν η δικαιολογία που προέβαλε ο Μιχαλολιάκος;

ΑΡΗΣ ΑΡΙΩΝ: Ότι υπήρχαν πληροφορίες ότι θα ετίθετο εκτός νόμου το σύμβολο της Χρυσής Αυγής ως ναζιστικό και επιπλέον θα έπρεπε να υιοθετηθεί ο μαίανδρος, ώστε να μην το συγχέει ο κόσμος με την Σβάστικα.

ΑΜ: Ακριβώς, τις ίδιες δικαιολογίες ανέφερε και τώρα ο Μιχαλολιάκος!

ΑΡΗΣ ΑΡΙΩΝ: Είναι δοκιμασμένη η συνταγή…

ΑΜ: Ποιά είναι η γνώμη σου για την “ασυλία” των Βουλευτών;

ΑΡΗΣ ΑΡΙΩΝ: Απαράδεκτο και ειδεχθές το γεγονός ύπαρξης της βουλευτικής ασυλίας.

ΑΜ: Εάν υπήρχε βουλευτής εθνικιστής, θεωρείς ότι θα έκανε χρήση της βουλευτικής ασυλίας;

ΑΡΗΣ ΑΡΙΩΝ: Εάν υπήρχε βουλευτής Εθνικιστής, καταρχήν δεν θα εδέχετο να λάβει οποιονδήποτε μισθό/χρηματική αποζημίωση, σύνταξη, προνόμιο ή οποιαδήποτε οικονομική απολαβή…, παρομοίως και το κόμμα του ουδεμία κρατική επιχορήγηση – εφόσον ήτο εθνικιστικό κόμμα – και καταρχάς δεν θα έκανε χρήση σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση της βουλευτικής του ασυλίας!

ΑΜ: Πιστεύεις ότι υπάρχουν πραγματικοί εθνικιστές που δεν θα εδέχοντο αμοιβή και ασυλία;

ΑΡΗΣ ΑΡΙΩΝ: Φυσικά, έχω γνωρίσει έναν ιδεαλιστή εθνικιστή βουλευτή, ο οποίος είχε εκλεγεί με ένα ακροδεξιό κόμμα και σε συνομιλία που είχα μαζί του, μου είχε πει χαρακτηριστικά, “θα ήτο αδιανόητο για έναν Εθνικιστή να αποδεχθή οποιαδήποτε αμοιβή από τον ιδρώτα του ουκρανικού λαού… ή να αποδεχθή την βουλευτική ασυλία, διότι η ασυλία είναι για εκείνους που επιθυμούν να παρανομούν άνευ νομικών συνεπειών ή για τους δειλούς που χρησιμοποιούν την ασυλία τους για να παίζουν θέατρο στον λαό με τον ρόλο του δήθεν μπροστάρη αγωνιστή.” Οι “τσάμπα - μάγκες”, είναι μόνον οι πολιτικάντηδες αστοί. Το να λαμβάνεις χρήματα από το υστέρημα του ελληνικού λαού σε ένα χρεωκοπημένο κράτος είναι όνειδος…!

ΑΜ: Ο Μιχαλολιάκος, δήλωσε σε μία συνέντευξή του, ότι όταν εκλεγεί βουλευτής, αυτός και τα άλλα μέλη της κοινοβουλευτικής του ομάδας θα κάνουν χρήση της “ασυλίας” βγαίνοντας μπροστά στον αγώνα.

ΑΡΗΣ ΑΡΙΩΝ: Είσαι σίγουρος ότι είπε κάτι τέτοιο;

ΑΜ: Μισό λεπτό… Άκουσε αυτό το βίντεο από το YouTube κανάλι του Hellas Orthodoxy.

ΑΡΗΣ ΑΡΙΩΝ: Όντως, είναι θλιβερή κατάντια.

ΑΜ: Ποιά είναι η γνώμη σου για τον συναγωνιστή Στέφανο Γκέκα, ο οποίος ηγείται της εθνοφυλετικής οργάνωσης ΑΡΜΑ;

ΑΡΗΣ ΑΡΙΩΝ: Αν και διαφωνών μαζί του σε επί μέρους ιδεολογικά θέματα, η γνώμη μου για τον Στέφανο Γκέκα είναι αρίστη. Πρόκειται για έναν αγνό ανιδιοτελή αγωνιστή Εθνικιστή με αδαμάντινο χαρακτήρα, έξοχο χειριστή και γνώστη της ελληνικής γλώσσας, βαθύτατα ιδεολογικά καταρτισμένο ιδεαλιστή, έγκριτο επιστήμονα, εξαιρετικό αθλητή και δεινό ορειβάτη.

ΑΜ: Ποιός ήταν ο λόγος αποχώρησής του από την Χρυσή Αυγή;

ΑΡΗΣ ΑΡΙΩΝ: Νομίζω, ιδεολογικός. Καλύτερα να ρωτήσετε τον ίδιο επ’ αυτού, διότι ειλικρινώς δεν γνωρίζω σε τί διαφώνησε με τον Μιχαλολιάκο.

ΑΜ: Θα μπορούσες να συγκρίνεις τον Νίκο Μιχαλολιάκο με τον Στέφανο Γκέκα;

ΑΡΗΣ ΑΡΙΩΝ: Από ποιάς απόψεως;

ΑΜ: Από ποιοτικής.

ΑΡΗΣ ΑΡΙΩΝ: Δεν δύναται να συγκριθούν.

ΑΜ: Γιατί;

ΑΡΗΣ ΑΡΙΩΝ: Μπορεί να συγκριθεί το όρος των Ιμαλάϊων με τον λόφο του Λυκαβηττού;

ΑΜ: Όχι βέβαια, αλλά ποιός από τους δύο αντιστοιχεί στον λόφο του Λυκαβηττού;

ΑΡΗΣ ΑΡΙΩΝ: Ο Μιχαλολιάκος στον λόφο του Λυκαβηττού και ο Γκέκας στο Όρος των Ιμαλάϊων!

ΑΜ: Είσαι μέλος του “Άρματος”;

ΑΡΗΣ ΑΡΙΩΝ: Όχι, δεν είμαι και ούτε έχω ιδιαίτερες σχέσεις με το ΑΡΜΑ, απλώς εκθέτω την αλήθεια ως έχει.

ΑΜ: Έχεις τσακωθεί ποτέ με τον Μιχαλολιάκο;

ΑΡΗΣ ΑΡΙΩΝ: Όχι. Η κρίση μου αφορά μόνον την πολιτική που ασκεί ο Μιχαλολιάκος και σε ουδεμία περίπτωση δεν αφορά τον Μιχαλολιάκο ως πρόσωπο. Βλέπεις, “υπεράνω όλων η πατρίς” και γι’ αυτό δεν έχουν θέση στην γνώμη μου οι τυχόν ανθρώπινες αντιπάθειες ή συμπάθειες ως προς τα πρόσωπα.

ΑΜ: Ποιά είναι η γνώμη σου για τον Περίανδρο;

ΑΡΗΣ ΑΡΙΩΝ: Εννοείς τον Αντώνη Ανδρουτσόπουλο;

ΑΜ: Ακριβώς.

ΑΡΗΣ ΑΡΙΩΝ: Πεζοδρομιακός αγωνιστής που έδωσε πολύ “αίμα” για την Χρυσή Αυγή και με ταλέντο στην συγγραφή κειμένων.

ΑΜ: Ωστόσο, υπήρξε ρήξη μεταξύ των Σχέσεων Περίανδρου και Μιχαλολιάκου. Ποιά ήταν η αιτία;

ΑΡΗΣ ΑΡΙΩΝ: Γνωρίζω ότι ο Περίανδρος ήταν σχεδόν “κολλητός” με τον Μιχαλολιάκο, καθώς επίσης μέχρι και την αποφυλάκισή του επροβάλετο συστηματικά από την Χρυσή Αυγή ως ήρωας και έχαιρε της άκρας εκτιμήσεως όλων των μελών της Χρυσής Αυγής… Έχω διαβάσει στο διαδίκτυο πάρα πολλά, αλλά δεν μπορώ να εκφέρω άποψη, διότι δεν έχω το “ιστορικό” αμφίπλευρα.

ΑΜ: Πώς κρίνεις το γεγονός ότι ο Περίανδρος πέρασε στην αδράνεια;

ΑΡΗΣ ΑΡΙΩΝ: Δεν θεωρώ ότι πέρασε στην αδράνεια, διότι εξ όσων γνωρίζω ενασχολείται με την συγγραφή κάποιου βιβλίου και τούτο είναι λίαν σημαντικό, ιδιαιτέρως εάν αναλογισθής την προσωπική περιπέτεια που είχε, δηλαδή το κυνηγητό, την λασπολογία, τα δικαστήρια και την πολυετή φυλάκη… Έπειτα, μην λησμονείς ότι ευρίσκεται εκτός φυλακής με αναστολή και τα μαντρόσκυλα του Συστήματος…, αναμένουν το κάθε του παραπάτημα για να τον βάλουν και πάλι “μέσα”.

ΑΜ: Γιατί, άλλαξε η ιδεολογία της Χρυσής Αυγής και κατέληξε να γίνει – όπως λες – ένα αστικό νεοσυντηρητικό κόμμα;

ΑΡΗΣ ΑΡΙΩΝ: Η Χρυσή Αυγή είναι ένα άκρως προσωποπαγές αρχηγικό κόμμα, όπου η εκάστοτε προσωπική ιδεοληψία ή ο καιροσκοπισμός του Μιχαλολιάκου οδηγούσε στην αλλαγή της ιδεολογίας της Χρυσής Αυγής.

ΑΜ: Και πώς το δέχονταν τα μέλη της Χρυσής Αυγής;

ΑΡΗΣ ΑΡΙΩΝ: Όσοι διαφωνούσαν… αποχωρούσαν ή διεγράφοντο από μέλη.

ΑΜ: Πολλοί, έχουν την απορία, γιατί οι αναρχο-”αντιεξουσιαστές” – εδώ και 30 έτη – δεν έχουν ξυλοκοπήσει ποτέ τον Μιχαλολιάκο, ενώ έχουν επιτεθεί σε δεκάδες μέλη της Χρυσής Αυγής;

ΑΡΗΣ ΑΡΙΩΝ: Προφανώς, δεν είχαν άνωθεν εντολή για κάτι τέτοιο.

ΑΜ: Από την σύσταση της Χρυσής Αυγής της α’ περιόδου μέχρι και σήμερα ο Μιχαλολιάκος δεν έχει καταδικαστεί εξαιτίας της πολιτικής του δραστηριότητας από κάποιο δικαστήριο. Έτσι δεν είναι;

ΑΡΗΣ ΑΡΙΩΝ. Ναι, έτσι νομίζω.

ΑΜ: Πώς το εξηγείς αυτό;

ΑΡΗΣ ΑΡΙΩΝ: Φροντίζει επιμελώς να μην εκτίθεται σε πεζοδρομιακό αγώνα.

ΑΜ: Αυτό πώς θα το έκρινε ένας εθνικιστής του εξωτερικού;

ΑΡΗΣ ΑΡΙΩΝ: Θα σου μιλήσω από προσωπική εμπειρία. Ένας Ρώσος ή Ουκρανός Εθνικιστής, εάν δεν έβλεπε τον αρχηγό του να είναι σε καθημερινή βάση μπροστάρης στο πεζοδρόμιο και στον αγώνα, θα τον έφτυνε και θα καθαιρείτο αυτομάτως από την θέση του… Επίσης, εάν γίνονταν προσαγωγές και συλλήψεις μελών ενός εθνικιστικού κόμματος και δεν συλλαμβάνονταν και ο αρχηγός του, τότε θα αποκαλείτο ρουφιάνος και θα καθαιρείτο ως προδότης. Θα μπορούσα να σου αναφέρω συγκεκριμένα περιστατικά, αλλά ήδη έχουμε αναλώσει αρκετό χρόνο της συνέντευξής μου.

ΑΜ: Γιατί δεν γίνεται κάτι τέτοιο με τον Μιχαλολιάκο;

ΑΡΗΣ ΑΡΙΩΝ: Οι Σλάβοι είναι πιο σκληροτράχηλοι και αυστηροί. Έπειτα μην λησμονείς ότι ο Μιχαλολιάκος κρατά νομικά την σφραγίδα και την επωνυμία της Χρυσής Αυγής και πολλοί αρέσκονται να ευρίσκονται σε κομματικό μαντρί.

ΑΜ: Είναι η Χρυσή Αυγή πολιτικό μαγαζί;

ΑΡΗΣ ΑΡΙΩΝ: Είναι μία πολιτικάντικη οργάνωση. Δεν γνωρίζω εάν ο Μιχαλολιάκος είναι αργόμισθος και έχει οποιαδήποτε εμπλοκή στα οικονομικά της Χρυσής Αυγής. Σε τούτο, μόνον τα εν ενεργεία ή προσφάτως αποχωρήσαντα μέλη μπορούν να υπαντήσουν.
ΑΜ: Στο εξωτερικό υπάρχει διχόνοια μεταξύ των εθνικιστικών ομάδων ή οργανώσεων.

ΑΡΗΣ ΑΡΙΩΝ: Το αντίθετο. Υπάρχει αλληλεγγύη, συντροφικότητα και αμοιβαία συνεργασία. Οι διαφορετικές οργανώσεις και ομάδες μοιράζονται μάλιστα τα γραφεία τους με τους άλλους συντρόφους και μάλιστα διενεργούν και ιδεολογικά debates/αναμετρήσεις μεταξύ τους. Θα πρέπει να σημειώσω ότι συμμετέχουν σε πνεύμα συντροφικότητας Χριστιανοί, Άθεοι και Παγανιστές.

ΑΜ: Γιατί δεν υπάρχει στην χώρα μας;

ΑΡΗΣ ΑΡΙΩΝ: Η αρχηγομανία, τα πολιτικά μαγαζάκια, η ζηλοφθονία, ο πολιτικάντικος καιροσκοπισμός και το πρακτοριλίκι των ντόπιων και ξένων μυστικών υπηρεσιών. Ωστόσο, για να μην κρυβόμαστε το πρόβλημα ξεκινά πρωτίστως από τις ηγεσίες ή τους αρχηγούς που εξυπηρετούν τον πολιτικό Σιωνισμό.

ΑΜ: Διάβασα πριν σε καλέσω μέσω Skype, μία πρόσφατη ανάρτηση του Μιχαλολιάκου. Θα σου διαβάσω ένα απόσπασμά της: «Απορούν κάποιοι γιατί ενώ η αριστερά έχει την δυνατότητα να ενώνεται σε κρίσιμες περιστάσεις, αυτό δεν μπορούν να το πράξουν οι εθνικιστές. Οι λόγοι είναι καταφανείς και απλούστατοι: Η αριστερά έχει αφ’ ενός μεν ένα κοινό πεδίο δράσεως, αφ’ ετέρου δε κάποια εν πολλοίς ιδεολογική ενότητα. Αυτό δεν συμβαίνει σε καμία περίπτωση σε αυτούς που θεωρούνται, αυτοαποκαλούνται ή και είναι εθνικιστές. Υπάρχει στην κυριολεξία ένα ιδεολογικό χάσμα, που είναι αδύνατον να ξεπεραστεί. Άλλοι πιστεύουν στην Φυλή σαν το θεμέλιο του εθνικισμού και άλλοι θεωρούν ότι η έννοια του Έθνους είναι έννοια… πολιτιστική, που δεν έχει σχέση με την βιολογική πραγματικότητα. Αρκετοί θεωρούν την ελεύθερη οικονομία σαν το απόλυτο οικονομικό δόγμα για ένα εθνικιστικό κίνημα. Πράγμα αδιανόητο για τους πραγματικούς Εθνικιστές που πιστεύουν σε μία εθνική οικονομία σαν το απαραίτητο στοιχείο της ανεξαρτησίας του Λαού μας.»

(http://xryshaygh.wordpress.com/2011/06/ ... b7-%cf%8c/)

ΑΡΗΣ ΑΡΙΩΝ: Όποιος συνέταξε αυτό το κείμενο είναι 100% τσιράκι του διεφθαρμένου Σιωνιστικού Συστήματος. Όλοι γνωρίζουμε ότι άπασες οι εν ελλάδι εθνικιστικές οργανώσεις ή και ομάδες πιστεύουν στην Φυλή – το Γένος των Ελλήνων – ως θεμέλιο λίθο του Εθνικισμού. Ωστόσο, ακόμα και εάν υπήρχαν σοβαρές ιδεολογικές διαφορές θα έπρεπε να είχαν ήδη τεθεί στην άκρη, διότι αυτή την στιγμή διακυβεύεται η ίδια η ύπαρξη του ελληνικού έθνους….! Κατά τα λοιπά, τα κάθε λογής πολιτικάντικα λαμόγια εφαρμόζουν την στρατηγική του πολιτικού Σιωνισμού.

ΑΜ: Ποιά είναι αυτή η στρατηγική;

ΑΡΗΣ ΑΡΙΩΝ: Η στρατηγική του ‘Διαίρειν και Βασίλευε’…!

ΑΜ: Ποιά είναι η γνώμη σου για το κίνημα των Αγανακτισμένων στις πλατείες;

ΑΡΗΣ ΑΡΙΩΝ: Οι διοργανωτές αυτής της ιστορίας είναι της Παγκοσμίου Διακυβερνήσεως. Ωστόσο, η προσέλευση μεγάλου πλήθους στις πλατείες τους καθιστά ανίκανους να το χειραγωγήσουν…, άρα είναι στο χέρι των αγνών ελλήνων πατριωτών να ελέγξουν την κατάσταση.

ΑΜ: Πιστεύεις ότι την Κυριακή (5/6/2011) θα υπάρξει μεγάλη προσέλευση κόσμου στο Σύνταγμα;

ΑΡΗΣ ΑΡΙΩΝ: Ναι, πιστεύω ότι ο κόσμος θα υπερβεί τους 100.000 ανθρώπους.

ΑΜ: Θα γίνουν προβοκάτσιες;

ΑΡΗΣ ΑΡΙΩΝ: Όχι, αυτοί που ομιλούν για προβοκάτσια, επιχειρούν να τρομοκρατήσουν τον κόσμο να μην κατέβει στις πλατείες και ειδικά στο Σύνταγμα.

ΑΜ: Δηλαδή, δεν πιστεύεις ότι μπορεί να εμφανιστούν οι “γνωστοί-άγνωστοι”;

ΑΡΗΣ ΑΡΙΩΝ: Όχι, οι “γνωστοί-άγνωστοι” κάνουν την εμφάνισή τους όταν το πολιτικό σκηνικό περιβάλλον είναι προσφιλές προς αυτούς… Πιθανόν, να κάνη την εμφάνισή του κάποιο κόμμα.

ΑΜ: Ο ΣΥΡΙΖΑ;

ΑΡΗΣ ΑΡΙΩΝ: Όχι κάποιο κόμμα της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς όπως το ΚΚΕ ΜΛ, ΜΛ ΚΚΕ και ούτω καθεξής, αλλά και πάλι δεν θεωρώ ότι ο κόσμος θα “τσιμπήσει” για να συγκρουσθεί μαζί τους.

ΑΜ: Νομίζεις ότι οι συγκεντρώσεις των αγανακτισμένων ελλήνων στις πλατείες θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην πτώση της κατοχικής κυβέρνησης Giorgakis;

ΑΡΗΣ ΑΡΙΩΝ: Όχι, οι συγκεντρώσεις, οι περιπατητικές πορείες και οι φωνές δεν ρίχνουν ένα καθεστώς, πολύ περισσότερο το Σύστημα.

ΑΜ: Δηλαδή, δεν θα μπορούσε να γίνει ανατροπή της κατοχικής κυβέρνησης με ειρηνικά μέσα;

ΑΡΗΣ ΑΡΙΩΝ: Ναι, διά της μαζικής ανυπακοής των ελλήνων πολιτών. Δηλαδή, να μην πληρώσει κανείς φόρους, να νεκρώσει κάθε ιδιωτική και δημόσια δραστηριότητα επί μακρόν… Θα ήθελα την Κυριακή ο κόσμος που θα μαζευτεί στην πλατεία Συντάγματος να διενεργήσει Συντακτική Εθνοσυνέλευση και να δημιουργήσει νέο Σύνταγμα που θα εδράζεται σε απολύτως διαφορετικές δομές με εθνοκεντρικό χαρακτήρα, φέρνοντας το Σύστημα προ τετελεσμένου γεγονότος, αλλά κάτι τέτοιο το θεωρώ απίθανο λόγω ανωριμότητας των μαζών.

ΑΜ: Πού πιστεύεις θα οδηγηθούν τα πράγματα;

ΑΡΗΣ ΑΡΙΩΝ: Ουδείς γνωρίζει. Ένα είναι βέβαιο, ότι στο μέλλον θα γίνει λαϊκή εξέγερση. Το ζήτημα είναι εάν θα γίνει από τους πατριώτες ή από τους διεθνιστές λακέδες της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης.

ΑΜ: Πότε νομίζεις ότι θα γίνει ο λαϊκός ξεσηκωμός;

ΑΡΗΣ ΑΡΙΩΝ: Σίγουρα το Σύστημα, θα επιχειρήσει να ματαιώσει κάτι τέτοιο με διάφορες τεχνικές, όπως ψήφιση ενός δήθεν πιο δημοκρατικού Συντάγματος – το οποίο θα είναι πολύ χειρότερο από το υφιστάμενο – τύπου Προεδρικής Δημοκρατίας ή με την προκήρυξη πρόωρων εκλογών. Εκείνο που είναι απολύτως σίγουρο, είναι ότι κάθε μέρα που περνά όλο και περισσότερος κόσμος θα είναι πιο πρόθυμος να φύγει από την αδράνεια και να σηκωθεί από τον καναπέ του και να βγει στους δρόμους. Στην πραγματικότητα, το υφιστάμενο Σύστημα έχει καταβληθεί με την υπογραφή της εθνοπροδοτικής δανειακής συμβάσεως και ως εκ τούτου, οι έλληνες νομιμοποιούνται με κάθε μέσον να επαναφέρουν την νομιμότητα, την εθνική κυριαρχία, την λαϊκή κυριαρχία και να στείλουν χειροδέσμιους όσους στην δικαιοσύνη όλους όσους ψήφισαν το μνημόνιο ή δεν κατήγγειλαν εντός του ελληνικού κοινοβουλίου την κατάπτυστη δανειακή σύμβαση! Βεβαίως, τα πράγματα, ενδεχομένως να λάβουν άλλη τροπή εάν στο μέλλον αρχίσουν να συμμετέχουν και πατριώτες εν ενεργεία αξιωματικοί των ενόπλων δυνάμεων… στις εκδηλώσεις των αγανακτισμένων ελλήνων…

ΑΜ: Πιστεύεις ότι το Σάββατο, ο Μιχαλολιάκος θα κατεβάσει τα μέλη της Χρυσής Αυγής να διαμαρτυρηθούν για το Gay-Parade;

ΑΡΗΣ ΑΡΙΩΝ: Όχι, δεν το έπραξε τις δύο προηγούμενες φορές που είχαν παρελάσει οι ομοφυλόφιλοι…, γιατί να το πράξη τώρα που ψάχνει ψήφους…;

ΑΜ: Πιστεύεις ότι υπήρξαν γεγονότα για τα οποία θα έπρεπε να αντιδράσει η Χρυσή Αυγή και παρέμεινε παραδόξως στην αδράνεια;

ΑΡΗΣ ΑΡΙΩΝ: Ναι, όπως η ομιλία στο Μέγαρο Μουσικής από τον διεθνή Σιωνιστή μεγαλοτραπεζίτη David Rothschilds, το συνέδριο της Λέσχης Bilderberg, η συνεδρίαση των ανωτάτων στελεχών του Σιωνιστικού Εβραιο - Αμερικανικού Λόμπυ του AIPAC στην Αθήνα και άλλα πολλά…

ΑΜ: Γιατί θεωρείς, ο Μιχαλολιάκος, δεν έκανε κάποια ανοικτή συγκέντρωση διαμαρτυρίας, αλλά αρκέσθη – απλά και μόνο – σε κάποια δημοσιεύματα;

ΑΡΗΣ ΑΡΙΩΝ: Για τον ίδιο λόγο που δεν έπραξαν απολύτως τίποτε και οι λεγόμενοι αναρχικοί “αντιεξουσιαστές”…!

ΑΜ: Δηλαδή, ο ΣΥΡΙΖΑ “προσομοιάζει” με την Χρυσή Αυγή;

ΑΡΗΣ ΑΡΙΩΝ: Η Χρυσή Αυγή είναι ο ΣΥΡΙΖΑ της δεξιάς…!

ΑΜ: Και σε τι διαφέρει ΛΑ.Ο.Σ. και Χρυσή Αυγή;

ΑΡΗΣ ΑΡΙΩΝ: Στον ρόλο που έχουν στο πολιτικό θέατρο.

ΑΜ: Τί εννοείς;

ΑΡΗΣ ΑΡΙΩΝ: Ο ΛΑ.Ο.Σ. αποτελεί το αστικό πολιτικό ανάχωμα προς την ακροδεξιά, ενώ η Χρυσή Αυγή αποτελεί το αστικό πολιτικό ανάχωμα προς τον Εθνικισμό!

ΑΜ: Τελικά, ποιές είναι οι διαφορές μεταξύ των κομμάτων;

ΑΡΗΣ ΑΡΙΩΝ: Όλα τα κόμματα, ολοκλήρου του πολιτικού φάσματος, από την άκρα δεξιά έως και την άκρα αριστερά είναι ακριβώς τα ίδια, το μόνο που αλλάζει είναι η συσκευασία, το χρώμα, το όνομα, τα σλόγκαν και το πολιτικό marketing. Αυτό γίνεται για να έχει την ψευδαίσθηση ο λαός ότι αποφασίζει μόνος του – εντός μίας εικονικής δημοκρατίας – και συγχρόνως ο κόσμος να είναι διαιρεμένος σε πολιτικές φατρίες… Είναι καιρός πλέον ο κόσμος να αντιληφτεί πώς λειτουργεί το διεφθαρμένο Σύστημα και όλοι ενωμένοι να πολεμήσουμε τον νούμερο ένα εχθρό της Ελλάδος, του Ελληνισμού και της Ανθρωπότητας, τους Διεθνείς Ιλλουμινάτι - Σατανιστές Σιωνιστές Τραπεζίτες που ελέγχουν κυριολεκτικά αυτό τον πλανήτη!

ΑΜ: Ήδη φθάνουμε στο τέλος του χρόνου της συνέντευξής μας και θα ήθελα να σε παρακαλέσω να συνεχίσουμε κάποια άλλη στιγμή.

ΑΡΗΣ ΑΡΙΩΝ: Εντάξει, θα το διευθετήσουμε.

ΑΜ: Τί θα είχες να πεις στους αναγνώστες του Altermedia News Hellas.

ΑΡΗΣ ΑΡΙΩΝ: Όλοι οι Έλληνες – ανεξαρτήτως ιδεολογίας – να Ενωθούν σαν μία γροθιά για να αντιμετωπίσουν την επερχόμενη απόλυτη εθνικοκοινωνική καταστροφή και να περάσουν στην αντεπίθεση για την ανάκτηση της Ελευθερίας, της Λαϊκής Κυριαρχίας και της Εθνικής Ανεξαρτησίας της πολυαγαπημένης μας πατρίδας. Ειδάλλως, δεν υπάρχει κανένα μέλλον ούτε για εμάς, ούτε για τα παιδιά μας, ούτε για τα εγγόνια μας, ούτε για την χώρα μας…! Όλοι στους δρόμους με μοναδικό λάβαρό μας την Ελληνική Σημαία! 

59 σχόλια:

 1. Ανώνυμος4/5/15 2:46 μ.μ.

  Ο 'Αρης Αρίων, ήταν ο πρώτος που είπε μεγάλες αλήθειες δημοσίως για τον ακροδεξιούλη πολιτικάντη Νίκο Μιχαλολιάκο και γι'αυτό του αξίζουν θερμά συγχαρητήρια.
  Είχε ακουστεί μάλιστα, ότι ο Μιχαλολιάκος είχε βάλει τα τσιράκια του να τον σπάσουν στο ξύλο..., αλλά δεν ξέρω άν ισχύει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος4/5/15 6:39 μ.μ.

  Ρε Μαύρε Κρίνε,διάλεξες να ξαναδημοσιεύσεις αυτή την συνέντευξη, τώρα που αρχίζει η δίκη της Χρυσής Αυγής, ώστε να χτυπήσεις πισώπλατα τον Μιχαλολιάκο;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος5/5/15 9:50 π.μ.

   αν το έκανε πριν τις εκλογές θα έλεγες το έκανε για να κόψει ψήφους. αν το έκανε μετά τις εκλογές θα έλεγες ότι το έκανε για να μειώσει την εκλογική νίκη (μπλιαχ). φυσικά το ότι αυτή η συνέντευξη δεν έχει διαψευστεί από κανένα ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΑ χρόνια δεν σου λέει κάτι ...

   Διαγραφή
 3. Ωραια η εκ του ασφαλους κριτικη.Ας κανουν καποιον αγωνα και οι αυτονομοι και ας αφησουν την Χ.Α.Μονο για αναθεματισμο ειναι και κριτικη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος5/5/15 9:48 π.μ.

   έλα ρε ταγματασφαλίτη που σε έτσουξε η αλήθεια και έβγαλες και μανιφέστο. δεν σε είδα προχτές πουθενά στο φεστιβάλ που παρευρέθηκαν 300 αυτόνομοι να μας τα λες αυτά, και ξέρεις πλέον η νεολαία σας κατάλαβε τι σκατά μυαλά κουβαλάει ο αρχηγός σου και κοιτάει προς αυτονομία μεριά ...

   Διαγραφή
  2. Για κανα φεστιβαλ καλοι ειστε..Αν δεν υπηρχε η Χ.Α καποιοι ακομα στα δεντρα θα εισασταν.

   Διαγραφή
 4. Ανώνυμος5/5/15 10:30 π.μ.

  Την είχα ακουστά αυτή την συνέντευξη, αλλά δεν την είχα διαβάσει.
  Φοβερή συνέντευξη, ακριβής και επιπλέον προφητική...
  Άπαιχτος, ο Συναγωνιστής Άρης Αρίων!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ανώνυμος5/5/15 10:55 μ.μ.

  Σχετικά πρόσφατα, ξύπνησα και έφυγα από την Χρυσή Αυγή.
  Όταν έδωσε αυτή την συνέντευξη στο Altermedia Hellas, ο παλαίμαχος Εθνικοσοσιαλιστής Άρης Αρίων, ήμουνα ένα νέο φανατισμένο μέλος της ΧΑ και δεν είχα δώσει σε αυτήν καμμία προσοχή. Τώρα, όμως που την διάβασα με καθαρό μυαλό συνειδητοποίησα ότι ο Άρης Αρίων ουσιαστικά τα είχε πει όλα από τότε και τώρα κατάλαβα το πόσο μεγάλος μαλάκας ήμουνα που έμπλεξα με τα λαμόγια και την ξεφτίλα της ακροδεξιάς...!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ανώνυμος6/5/15 12:17 μ.μ.

  Ειλικρινά, δεν μπορώ να καταλάβω, με ποιές από τις απόψεις που διατυπώνει ο Συναγωνιστής Άρης Αρίων, διαφωνεί η συντακτική ομάδα του Μαύρου Κρίνου;
  Περιμένω μία ξεκάθαρη απάντηση...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. με την αναφορά στον Mussolini και σε κάποιες πλευρές του Σερβικού θέματος ... νομίζω ότι έχω το δικαίωμα να διαφωνώ ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Ανώνυμος6/5/15 6:30 μ.μ.

  Μαύρε Κρίνε, καλά έκανες και διευκρίνησες τη διαφωνία σου στον Συναγωνιστή που σε ρώτησε.
  Εγώ δεν έχω ούτε την εμπειρία και πολύ περισσότερο τις γνώσεις, όπως ο Συναγωνιστής Άρης Αρίων..., ωστόσο, το έψαξα λίγο διαδικτυακά και έκπληκτος διαπίστωσα, ότι στο θέμα με τον Μουσολίνι, έχει απόλυτο δίκιο ότι υπήρξε έμμισθος πράκτορας των Αγγλκών μυστικών υπηρεσιών πριν ανέβει στην εξουσία...!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Ανώνυμος6/5/15 7:17 μ.μ.

  Συγκλονιστική συνέντευξη, έπαθα πλάκα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Ανώνυμος7/5/15 7:26 π.μ.

  Δυστυχώς, ήμουνα και εγώ ένας από εκείνους που θεώρησαν ως ακραία την συνέντευξη που είχε δώσει ο άξιος παλαίμαχος Εθνικοσοσιαλιστής Άρης Αρίων.
  Αλλά πλέον, 4 χρόνια μετά, έχει επιβεβαιωθεί σε ΟΛΑ...!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Ανώνυμος7/5/15 12:57 μ.μ.

  Συνέντευξη μεγατόνων, που ο διεφθαρμένος χώρος, την αποσιώπησε...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Ανώνυμος7/5/15 7:31 μ.μ.

  Εύγε Μαύρε Κρίνε, που ξετρύπωσες αυτη την σημαντική συνέντευξη και την αναδημοσίευσες.
  Τουλάχιστον, ο γνωστός Εθνικοσοσιαλιστής Συναγωνιστής Άρης Αρίων, είχε τους ανδρικούς γεννητικούς αδένες να πει την αλήθεια, ενώ κάποιοι άλλοι που συνεχίζουν να το παίζουν δήθεν καθαρόαιμοι 'ναζί'..., αποδείχθηκαν δειλοί και παντελώς ανάξιοι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Ανώνυμος8/5/15 9:38 π.μ.

  Συναγωνιστή, συμφωνώ μαζί σου.
  Ειδικά, ένας φαιδρός θρασύδειλος ακροδεξιούλης εκδότης, που ως πολιτικάντικο λαμόγιο μέρα παρά μέρα βάζει σε ένα μπλογκ... την φωτογραφία του Αδόλφου Χίτλερ για να δείξει ότι είναι Εθνικοσοσιαλιστής...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος8/5/15 10:30 π.μ.

   Δεν χρειάζονται προσωπικές αιχμές σε γνωστά πρόσωπα με γνωστό παρελθόν. Οι Εθνικοσοσιαλιστές ούτε υπηρετούν οικονομικά συμφέροντα, ούτε λασπολογούν σε 4 τοίχους ανθρώπους ππου γνωρίζουν την αξία τους και την προσφορά τους, ούτε αναλώνονται σε τακτικές που θυμίζουν τον Μιχαλολιάκο. Κάποιοι επέλεξαν εδώ και χρόνια να γίνουν χειρότεροι από τον Μιχαλολιάκο και το κατάφεραν πράγματι αφού τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο είναι ανέντιμοι, ψεύτες, συκοφάντες και με έντονα τα συμπτώματα της ανάγκης να τους δώσουν κάποιοι την ελάχιστην σημασία αφού πλέον όλοι κατάλαβαν τον ρόλο τους. Ελπίζουμε να ξυπνήσουν και αυτοί που συνεχίζουν να πιστεύουν στα παραμύθια τους.

   Διαγραφή
 14. Ανώνυμος8/5/15 11:51 π.μ.

  Συναγωνιστές, συμφωνω μαζί σας.
  Από ότι έχω καταλάβει, όλοι οι εκδότες του χώρου - λίγο έως και πολύ - κολυμπούν μέσα στο ίδιο καζάνι με τα σκατά.
  Εύχομαι κι εγώ να ξυπνήσουν όσοι εξακολουθούν ανοήτως να πιστεύουν στα παραμύθια τους...!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Ανώνυμος8/5/15 12:51 μ.μ.

  Φοβερά αποκαλυπτική συνέντευξη!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Ανώνυμος8/5/15 6:07 μ.μ.

  Πάρα πολύ ουσιαστική και σημαντική συνέντευξη.
  Την εποχή που πρωτοδημοσιεύθηκε η εν λόγω συνέντευξη του Εθνικοσοσιαλιστή Άρη Αρίωνος, θυμάμαι χαρακτηριστικά, ότι ο Μιχαλολιάκος απέφυγε να την διαψεύσει και έλεγε ψευδώς ότι ο Συναγωνιστής Άρης Αρίων είναι ακραίος ΄υπερεθνικιστής΄ και για αυτό τον λόγο έχει αυτές τις απόψεις...!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Ανώνυμος8/5/15 7:48 μ.μ.

  Γαμάτη συνέντευξη, όλα τα λεφτά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Ανώνυμος11/5/15 12:35 μ.μ.

  Πολύ καλή συνέντευξη, αλλά ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος12/5/15 11:29 π.μ.

   Δεν υπάρχει κούκος. Ένας, αλλά λέων...!

   Διαγραφή
 19. Ανώνυμος13/5/15 8:20 μ.μ.

  Εκρηκτική συνέντευξη. Ξεμπροστιάζει χοντρό και ΧΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Ανώνυμος14/5/15 5:57 μ.μ.

  Γεια σου ρε Μαύρε Κρίνε, είμαι αναρχικός αριστεριστής. Βλέπω ότι στην τελική δεν είναι όλοι μαλάκες και γουρούνια στον χώρο των ναζί..., υπάρχουν και ιδεολόγοι!
  Μάγκας ο τύπος, τσεκουράτη συνέντευξη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. και αναρχικός και αριστεριστής!; μα αυτοί που βλέπεις στην τιβί είναι αντιναζί που το παίζουν ναζί ... και αυτοί που το παίζουν αναρχικοί δεν είναι παρά καταπιεσμένοι κρατιστές

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος14/5/15 6:56 μ.μ.

   Δεν περίμενα να απαντήσεις στο σχόλιό μου.
   Είμαι 16 χρονών και δεν έχω γνώσεις για να σε αντιμετωπίσω και ακόμα ψάχνομαι να βρω την αλήθεια... Μπορεί νάχεις δίκιο.

   Διαγραφή
  3. ψάξε μόνο σου την αλήθεια. ρώτησε τους συντρόφους σου την στάση τους στην λεγόμενη "αραβική άνοιξη" και ψάξε να δεις στα προφίλ μερικών γιατί στηρίζουν τους τζιχαντιστές ... μετά κοίταξε τις αφίσες της αντιφα και θα καταλάβεις τι παιχνίδι γίνεται ... κανείς δεν έχει όλες τις γνώσεις σε όλα τα θέματα. ο εχθρός είναι και σε υπουργεία ... και σε συναγωγές ...

   Διαγραφή
 21. Ανώνυμος15/5/15 8:18 π.μ.

  Υπέροχη συνέντευξη και απίστευτα αποκαλυπτική!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. Ανώνυμος15/5/15 10:46 μ.μ.

  Τρομερή συνέντευξη κι όμως σχεδόν όλα τα λεγόμενα ανεξάρτητα πατριωτικά και εθνικιστικά μπλογκ σκοπίμως την έχυν εξαφανισμένη. Δυστυχώς, αυτή είναι η κατάντια του χώρου...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. Ανώνυμος18/5/15 1:01 μ.μ.

  Πράγματι συγκλονιστική συνέντευξη. Την είχα διαβάσει πιο παλιά, αλλά δεν την είχα σώσει στο αρχείο μου.
  Θυμάμαι ότι ήταν πολύ ενδιαφέρουσα και η πρώτη συνέντευξη που είχε δώσει ο Συναγωνιστής Άρης Αρίων στο Altermedia Hllas. Μαύρε Κρίνε, αν καταφέρεις να την βρεις, ανάρτησέ την για να την ξαναδιαβάσουμε και να την σώσουμε...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. Ανώνυμος19/5/15 7:24 μ.μ.

  Εκπληκτική συνέντευξη και πάρα πολύ εύστοχη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. Ανώνυμος21/5/15 10:42 π.μ.

  Δεν είχα διαβάσει αυτή τη συνέντευξη το 2011. Ο συναγωνιστής Άρης Αρίων, προφανώς είχε πολύ καλύτερη κρίση και αντίληψη από εμάς που συνεχίσαμε να ακολουθούμε σαν μαλάκες (και να τσακιζόμαστε στα πεζοδρόμια για πάρα πολλά χρόνια) τον καραγκιοζάκο πολιτικάντη Μιχαλολιάκο, που τελικά πρόδωσε τις ιδέες μας...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. Ανώνυμος22/5/15 9:17 π.μ.

  Συναγωνιστή, έχεις απόλυτο δίκιο. Ο ακροδεξιός ξεφτίλας Νίκος Μιχαλολιάκος, μας έχει κάνει να νοιώθουμε σιχαμάρα και να ντρεπόμαστε που ήμασταν μέλη της Χρυσής Αυγής...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. Ανώνυμος24/5/15 5:32 μ.μ.

  Συνέντευξη κόλαφος για τον ακροδεξιό υποκριτή Μιχαλολιάκο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. Ανώνυμος28/5/15 2:30 μ.μ.

  Τί τρομερή συνέντευξη ήταν αυτή; Σωστή ΚΟΛΑΣΗ! για τον κωλοτούμπα Μιχαλολιάκο...!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. Ανώνυμος31/5/15 1:39 μ.μ.

  Συναρπαστική και πάρα πολύ αποκαλυπτική συνέντευξη, γι'αυτό τον λόγο, "εξαφανίστηκε" από τον διεφθαρμένο εθνικιστικό χώρο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. Ανώνυμος3/6/15 11:46 π.μ.

  Εάν όπως λέει η ΧΑ εμποδίζει τον λαό από τον εθνικισμο, τότε τι συνέβαινε όλα τα χρόνια που η χρυσή αυγή δεν υπήρχε στο προσκήνιο? Εθνικισμος και εθνικές κυβερνήσεις από το 75 μέχρι σήμερα κατόπιν λαϊκής εντολής.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος4/6/15 7:59 μ.μ.

   Συνέβαιναν τα ίδια πράγματα σε μικρότερη ένταση και λαϊκό αντίκτυπο, γιατί τότε δεν υπήρχε σοβαρό πρόβλημα με λαθρομετανάστες, Τζιχαντιστές, εγκληματικότητα ούτε εθνοκαταστροφική οικονομική κρίση με τρομερή ανεργία, πείνα και δυστυχία.
   Απλά, κάθε φορά ήταν διαφορετικά τα στημένα πολιτικάντικα μαντριά όπως, 4η Αυγούστου, Εθνική Παράταξη, ΕΝ.Ε.Κ. κλπ...

   Διαγραφή
 31. Το Κ4Α δεν είχε τίποτε κοινό με τα υπόλοιπα κόμματα που ανέφερες. Επιπλέον, έστω και εάν οι συνθήκες μπορούσαν να οδηγήσουν τον λαό προς μια κατεύθυνση, τότε οι άνθρωποι δεν
  είχαν καμία άλλη επιλογή πέραν της ΧΑ. Και είναι προφανές πως τέτοιες λαϊκές στροφές δεν είναι δυνατόν να έχουν ιδεολογικα κριτήρια.
  Από το 75 και μετά υπήρξαν λιγοστες εθνικιστικες οργανώσεις που πολλοί λίγοι ακολούθησαν. Έως και σήμερα καμία εθνικιστικη οργάνωση δεν ανέδειξε κάποια ηγετική φυσιογνωμία. Αν πιστεύουμε ειλικρινά στην σημασία της προσωπικότητας, τότε αποδεικνυεται πως εφόσον κανείς δεν κατάφερε να αναδειχθεί και να προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές, ο χώρος είναι ελλιπής.
  Διότι δεν είναι η ΧΑ που εμποδίζει τον εθνικισμο αλλά η απουσία ενός ηγέτη στον εθνικιστικο χώρο.
  Μερικοί συμπεριλαμβανομένου και του αυτονομου χώρου θεωρούν πως υπάρχει πραγματική πιθανότητα ο ελληνικός λαός η έστω μια πλειοψηφία να πιστέψει σε βαθιά ιδεολογικά νοήματα και θεωρίες και να στραφεί στον εθνικοσοσιαλισμο. Πιστεύω ότι κάτι τέτοιο είναι αδύνατον και ούτε υπάρχει παρόμοιο ιστορικό παράδειγμα διεθνώς.
  Θα ήθελα ο Άρης Αρίων ή ο οποιοσδήποτε άλλος αγωνιστης να εξηγήσει την έλλειψη ενός ηγέτη.
  Έχουμε καταλήξει σαν αυτούς που περιγελουσαμε, περιμένοντας αιώνια να γυρίσει ο τροχός και ο λαός να στραφεί προς τις ιδέες μας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 32. Ανώνυμος4/6/15 9:56 μ.μ.

  Το Κ4Α δεν είχε κανένα κοινό χαρακτηριστικό με τα λοιπά κόμματα που ανέφερες.
  Επιπλέον, έστω και αν ήταν δυνατόν ο λαός να στραφεί προς τον εθνικισμό λόγω συνθηκών, τότε οι άνθρωποι δεν είχαν καμία άλλη επιλογή πέραν της ΧΑ.
  Από το 1975 και μετά, εμφανίστηκαν διάφορες εθνικιστικές οργανώσεις που πολύ λίγοι τις ακολούθησαν. Θεωρώ πως πρέπει να ντρεπόμαστε εάν ειλικρινώς προσμένουμε και περιμένουμε την εθνική καταστροφή, με την ελπίδα πως ο λαός θα στραφεί προς εμάς.
  Πιστεύω πως το εμπόδιο προς τον εθνικισμό, είναι η απουσία μιας πρακιτκά ηγετικής προσωπικότητας.
  Ο λαός ή έστω μια πλειοψηφία αυτού δεν πρόκειται ποτέ να κατανοήσει βαθιά ιδεολογικά νοήματα ή έννοιες. Δεν γνωρίζω κανένα παρόμοιο παράδειγμα διεθνώς.
  Θα ήθελα ο Αρίωνας ή οποιοσδήποτε άλλος αγωνιστής να εξηγήσεις την έλλειψη ενός ηγέτη στον εθνικιστικό χώρο ή να τεκμηριώσει τον εναλλακτικό τρόπο αλλαγής.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος5/6/15 1:58 μ.μ.

   Απάντηση στα ερωτήματα περί ηγέτη, επιρροή-κατεύθυνση του εθνικιστικού χώρου, τι ήταν σωστό ή λάθος σε πρόσωπα ή οργανώσεις στο παρελθόν στο παρόν ή στο μελλον.....
   Εάν είσαι καλοπροαίρετος (γιατί ‘ μορφωμενος ‘ μου φαίνεσαι αρκετά) έχεις να λάβεις υπ οψιν σου:
   1. Το θρήσκευμα σου - δηλαδή, όντας ιουδαιος ... περιμένεις τον Μεσσία.
   2. Όντας αστός, ακροδεξιός, πατριώτης, "εθνικιστής" - δηλαδη, τύπου Καραμανλή, Καρατζαφέρη, Μιχαλολιάκου .... περιμένεις την "αρχή του αρχηγού" χοντρα-χοντρα και με πολλή συζήτηση.
   3. ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΣΟΥ - δηλαδη, ΚΑΙ "πρακτοριλικι" ..... να μάθεις τι δημιουργείται ,τι κρύβεται, ποιος είναι ,τι παίζει κλπ συναφή.....
   4. ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΣΟΥ - δηλαδη, αν όντας Εθνικοσοσιαλιστής ...., αναζήτησε, ερευνησε, κρίνε αφού διαβάσεις/ρωτήσεις/ενημερωθείς σε βιβλία, Ίντερνετ, κλπ συναφη..
   Τοσο απλά στην πολυπλοκότητα της εποχής.

   Διαγραφή
 33. Ανώνυμος5/6/15 11:27 π.μ.

  Η Χρυσή Αυγή, ξεκίνησε ως Εθνικοσοσιαλιστική οργάνωση, αλλά ο Μιχαλολιάκος κατέληξε να την κάνει ένα θλιβερό κοινοβουλευτικό ακροδεξιό μόρφωμα.
  Υπάρχουν αξιόλογες ηγετικές προσωπικότητες στον χώρο, όπως ο αγωνιστής Πατριάρχης της Εθνικοσοσιαλιστικής ιδεολογίας Άρης Αρίων και ο αγωνιστής Πατριάρχης του Εθνικοσοσιαλιστικού ακτιβισμού Περίανδρος Ανδρουτσόπουλος, αλλά ο εθνικιστικός χώρος είναι εκφυλισμένος και γι'αυτό ακολουθεί ανθρώπους που κάνουν πολιτικάντικες κωλοτούμπες, όπως τον Μιχαλολιάκο...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 34. Ανώνυμος6/6/15 7:46 μ.μ.

  πόσο γ.... αυτή η συνέντευξη ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΚ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ...

  άκουγα μαλακίες για την πάρτη σου στα κεντρικά αλλά έχω καταλάβει ότι δεν ισχύει τίποτα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 35. Ανώνυμος6/6/15 8:49 μ.μ.

  Μήπως ο ουσιαστικός λόγος αυτής της εμπάθειας έγκειται στην άνεση των κάποιων να ζούν επώνυμα και ''ελύθερα''; Γιατί ακόμα περιμένουμε την άσπιλη κι αμόλυντη πολιτική πρόταση των ''ακριβοθώρητων'' άγνωστων αυτόνομων που ζουν και αναπνέουν υποδαυλίζοντας την αντοχρυσαυγίτικη παραφιλολογία και παράγοντας τίποτα. Και η αλήθεια είναι ότι στις ερωτήσεις δεν διακρίνεται κανένα άλλο ενδιαφέρον/απορία πέραν της καούρας για το Μιχαλολιάκο... Αλήθεια γιατί δεν προβάλλεται κάτι από τη μέγιστη συμβολή του κυρίου αυτού στην ενίσχυση της ιδέας που τον κάνει τόσο γνωστό στους κύκλους Ελλήνων και Ευρωπαίων εθνικοσοσιαλιστών;;; Γιατί υποθέτω ότι όλοι εδώ τον ξέρουν λόγω της συγκεκριμένης συνέντευξης...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. καλή η ειρωνεία αλλά το παραμυθάκι σας δεν έχει δράκο. οι περισσότερες ερωτήσεις δεν είναι για τον δειλό αρχηγό σου τον δηλωσία Μιχαλολιάκο αλλά για κοινωνικά και λοιπά θέματα. Ο "κύριος" αυτός λοιπόν έχει συνεισφέρει στον ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ όσα ελάχιστοι όλα αυτά τα χρόνια. Άσε λοιπόν την εμπάθεια για ανθρώπους που δεν γνωρίζεις και βολέψου στην ατμόσφαιρα της ακροδεξιάς σαπίλας

   Διαγραφή
  2. έχετε το θράσος με 3.000.000 ευρώ ενίσχυση από το κράτος να καταλήγουν στις τσέπες του παχύσαρκου αρχηγού σου να βγάζεις και γλώσσα για τους αυτόνομους συντρόφους που κάνουν ότι κάνουν με δικά τους μέσα ... αλλά που βρέθηκε τσίπα για να την χάσετε

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος7/6/15 12:29 μ.μ.

   ε πες ότι λιμπίζεσαι το τριχίλιαρο να το καταλάβουμε... Το παραμυθάκι της 'εθνικιστικής αυτονομίας' εχει δράκο;;

   Διαγραφή
  4. Ανώνυμος7/6/15 1:13 μ.μ.

   ρε βλακάκο στο σπίτι του κρεμασμένου μιλάνε για σκοινί? ρε απατεώνα της ακροδεξιάς ο αρχηγός σου τρώει με 4 μασέλες όταν κομματικοί νεολαίοι σας δεν έχουν να περάσουν την μέρα με 5 ευρώ! ρε ξεφτίλες ηγέτες χρυσαυγίτες ρουφιάνοι της κυπ τα κορόιδα σας πήραν χαμπάρι πια

   Διαγραφή
 36. Ανώνυμος7/6/15 12:59 μ.μ.

  Εάν ήσουν Εθνικοσοσιαλιστής, ασφαλώς, θα γνώριζες ποιος είναι ο Άρης Αρίων και το πόσο πολύ έχει προσφέρει (και συνεχίζει να προσφέρει) για την Ιδέα του Εθνικοσοσιαλισμού και μάλιστα ανιδιοτελώς..., αλλά προφανώς είσαι κάποιος ρουφιανάκος των μυστικών υπηρεσιών ή άλλος ένας θλιβερός υποτακτικός του ακροδεξιούλη δηλωσία Μιχαλολιάκου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 37. Ανώνυμος7/6/15 4:13 μ.μ.

  Διαπιστώνω, ότι αυτη η συνέντευξη, "έτσουξε" πάρα πολύ... την ακροδεξιά αντιφασιστική ηγεσία της Χρυσής Αυγής!
  Συγχαρητήρια Μαύρε Κρίνε, που την ξαναδημοσίευσες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 38. Ανώνυμος7/6/15 8:49 μ.μ.

  Είναι δυνατόν κάποιος να μιλήσει περί του Αριωνος με σοβαρότητα και στοιχεία?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος8/6/15 6:51 μ.μ.

   Ρε ρουφιάνε του κερατά, πλάκα μας κάνεις, ότι δεν ξέρεις το έργο που έχει κάνει για την Ιδέα... ο πασίγνωστος στους Εθνικοσοσιαλιστικούς κύκλους Συναγωνιστής Άρης Αρίων;
   Άσε τα πρακτοροκαραγκιοζιλίκια και άντε πήγαινε κάπου αλλού να πουλήσεις προβοκατόρικο πνεύμα.

   Διαγραφή
  2. Eγω παντως ειμαι 16 χρονων, δεν μπορω να αποκαλουμαι εθνικοσοσιαλιστης αλλα δεν γνωριζω τιποτε για το Αρη Αριωνα, μονο αυτη τη συνεντευξη εχω διαβασει

   Διαγραφή
 39. Ανώνυμος8/6/15 3:39 μ.μ.

  Άριστα στου έγραψε ο Συναγωνιστής, δηλαδή, εάν πραγματικά ήσουν Εθνικοσοσιαλιστής, σίγουρα θα γνώριζες το ποιός είναι ο Άρης Αρίων, ο οποίος έχει μία προσφορά τουλάχιστον 35 χρόνια στην ιδεολογία του Εθνικοσοσιαλισμού..., αλλά εσύ ψάχνεις για επίδοξους ρουφιάνους ή μήπως τα αφεντικά σου τρέμουν για κάτι άλλο...;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος11/6/15 10:36 π.μ.

   Για κάτσε ρε μάγκα, επειδή κάποιος δεν ξέρει ποιός είναι ο Αρίωνας και ρωτάει να μάθει τον βγάζεις αμέσως ρουφιάνο ή πράκτορα?
   Παριστάνετε τους μορφωμένους στρασσερικούς ιδεολόγους, ανοίξατε δύο βιβλία στη ζωή σας και την είδατε άνθρωποι. Ρεμάλια του κερατά και κοινωνικά σκατά είστε και φαίνεται απο τους τρόπους και τον λόγο σας.

   Διαγραφή
  2. όλα τα σχόλια παραμένουν ανοιχτά, θα παρακαλέσω να αποφεύγονται προσωπικοί χαρακτηρισμοί από όπου και αν προέρχονται ...

   Διαγραφή
 40. Ανώνυμος11/6/15 1:18 μ.μ.

  Αυτή η συνέντευξη, είναι κυριολεκτικά αχτύπητη.
  Κρίμα που δεν την είχα διαβάσει, όταν δημοσιεύθηκε πριν λίγα χρόνια. Τώρα, όλοι μας έχουμε καταλάβει τον άθλιο ρόλο του ακροδεξιού Μιχαλολιάκου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 41. Ανώνυμος13/6/15 1:19 μ.μ.

  Είχα διαβάσει το 2011 την εν λόγω συνέντευξη και δυστυχώς είχα πιστέψει στα παραμύθια του υποκριτή Μιχαλολιάκου, όμως ο άξιος Συναγωνιστής Άρης Αρίων, επαληθεύτηκε περίτρανα σε όλα...!

  ΑπάντησηΔιαγραφή