Αιματηρά περιστατικά και «κακά» σύμβολα. Ποιο «πρέπει» να καταργηθεί ;


Διαβάζω σε ‘πολιτικά ορθή’ σελίδα;

Μετά την υποστήριξη στους "γάμους" μεταξύ ομοφύλων, οι αμερικανικές εταιρείες του Internet παίρνουν προοδευτική θέση σε ένα ακόμα κοινωνικό θέμα: στον απόηχο του πρόσφατου βίαιου επεισοδίου σε εκκλησία στο Τσάρλεστον της Νότιας Καρολίνα, εταιρείες λιανικής όπως οι Amazon, eBay, Walmart και Sears ανακοίνωσαν ότι θα απαγορεύουν στο εξής να πωλούνται από τα site τους προϊόντα με τη σημαία της Συνομοσπονδίας των Νότιων Πολιτειών, τη σημαία δηλαδή που είχαν οι νότιες πολιτείες κατά τη διάρκεια του εμφυλίου πολέμου και που για μεγάλο μέρος της αμερικανικής κοινωνίας συμβολίζει τη νοοτροπία των φυλετικών διακρίσεων. Οι εταιρείες συντάσσονται κατ’ αυτόν τον τρόπο με την απόφαση του κυβερνήτη της Νότιας Καρολίνα να καταργηθεί η «σημαία του νότου» από τα κυβερνητικά κτίρια και από τις τοπικές πινακίδες των αυτοκινήτων, θεωρώντας ότι προάγει τη νοοτροπία που οδήγησε στο αιματηρό περιστατικό – αν οι πολιτικές και οι οικονομικές αρχές συμφωνούν, η κοινωνία θα ακολουθήσει έστω και αργά και απρόθυμα.

Ένα - ένα τέτοιου είδους αιματηρά περιστατικά γίνονται βούτυρο στο ψωμί της αστυνομίας της πολιτικής ορθότητας που βάλθηκε να μας εξηγήσει σαν παλιομοδίτικη δασκάλα, ποιο σύμβολο «προάγει» και ποιο «δεν προάγει» την κακή νοοτροπία. Η οποία «νοοτροπία» με την σειρά της «οδηγεί» σε αιματηρά περιστατικά σαν κι αυτό στο Τσάρλεστον της Νότιας Καρολίνας, όπου ένας τύπος «πειραγμένος» που έπαιρνε ναρκωτικές ουσίες, που είχε ειδοποιηθεί για αυτόν η αστυνομία στο παρελθόν για αλλόκοτη συμπεριφορά, που του πήρε το κορίτσι ένας μαύρος και για αυτό έγινε ρατσιστής και τελικά δολοφόνος, εμφανίζεται σε φωτογραφίες να κρατά τη σημαία της Συνομοσπονδίας (Νότου). Άρα φταίει η σημαία του Νότου. Για αυτόν τον τύπο λοιπόν, «δικάζεται» και καταδικάζεται και ρίχνεται εις στο πυρ το εξώτερον, η σημαία του Νότου από τους ιεροξεταστές του politically correct (που πάντοτε την είχαν στην μπούκα άλλωστε). Δεν θα μιλήσουμε εδώ για την ιστορία της σημαίας του Νότου και τι συμβολίζει. Τα έχουμε χιλιοπεί και χιλιογράψει. Όποιος θέλει να μένει ανιστόρητος και να διαμορφώνει «γνώμη» από τα παπαγαλάκια, δικαίωμά του. 

για να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο στον σύνδεσμο εδώ ...

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος25/6/15 7:51 μ.μ.

    Χαιρεται! Διαβασα το σχετικο αρθρο και θελω να πω τα εξης. Πρωτον δεν με νοιαζει ο λογος που εσφαξε αυτος ο νεος,ποιον εσφαξε και τι του οπλισε το χερι. Για ακομα μια φορα πανε να διχασουν την κοινωνια ολοκληρη. Σιγουρα δεν φταει καμια σημαια και σιγουρα καμια σημαια δεν παραγει βια και μισος αλλα αυτη ειναι μια αλλη ιστορια που δεν χρειαζεται στο συγκεκριμενο αρθρο να αναπτυξουμε. Εν ολιγοις, σαν ανθρωπος δεν με ενδιαφερει τι κανει ο καθενας στο κρεβατι του, αλλα απεχθανομαι να μου διαφημιζουν το καθε πουστριλικι τους οπως και το αντριλικι τους. Επισης θελω να πω (και ερχομαι στην χωρα την οποια ζουμε,μεγαλωσαμε και θα συνεχισουμε να υπαρχουμε αλλα και να συνυπαρχουμε με καθε καρυδιας καρυδι) η Ελλαδα καλος ή κακος τα τελευταια χρονια ακολουθει το αμερικανικο πρωτυπο ακομα και μεσα στο συστημα (οποιος εχει δικαστει τα τελευταια χρονια το ξερει πολυ καλα) στην Αμερικη λοιπον οποιος τηρει τα ηθη αλλα και τα εθιμα της πατριδας του και θελει με το καλο και την ευχη θεου και συγγενων να παντρευτει την αγαπημενη του φορολογειτε. Ακομα και μια απλη συμβιωση με τον αγαπημενο σου φορολογειτε αδρα...οι ομοφυλοφιλοι μπορει να κερδισαν την "ελευθερια" τους (χα χα χα) αλλα κοιμουντε ορθιοι ακομα γιατι αυτο εν καιρω και μαλιστα εν καιρω κρισης το εχουν εκμεταλευτει κομματα και λοιποι καπιταλιστικοι παραγωντες μιας και οι γαμοι μειωνονται σταδιακα και απο καπου πρεπει να βγαλουν λεφτα να πληρωσουν τα εβραικα αφεντικα τους. Ας το κανουν λοιπον και ας χαρουν το κυβδιλο κινημα τους που το μονο που εχει να μας δειξει ειναι παρδαλες παρελασεις διχως στοχους και ελπιδες για το μελλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.