Όχι στις «εθνικόφρονες» απάτες !

του Αλεξόπουλου Στέλιου
Αναμενόμενες υπήρξαν οι εξελίξεις για το θέμα των Σκοπίων. Δεν εκπλαγήκαμε καθόλου. Μα ας καθίσουμε Σύντροφοι να αναλογιστούμε.. αξίζουν πραγματικά οι νεοέλληνες της Βόρειας Ελλάδας να φέρουν τον τίτλο του Μακεδόνα ; Μόνο και μόνο επειδή κάποιοι πρόγονοι μας πριν από έναν αιώνα έχυσαν το αίμα τους για αυτό το όνομα ; Αυτοί ναι ήταν άξιοι Μακεδόνες , αυτοί κέρδισαν το όνομα αυτό με το αίμα τους και όχι με ξεδιάντροπες διαπραγματεύσεις με καπιταλιστικά αφεντικά.


Εμείς πνιγμένοι από αγανάκτηση , βροντοφωνάζουμε ΟΧΙ δεν ξεπούλησαν όλα αυτά τα χρόνια οι πολιτικοί την Μακεδονία αλλά ο άθλιος και προσκυνημένος Νεοελληνικός λαός της που είναι έρμαιο του καταναλωτισμού και της γκλαμουράτης ζωής ! Χωρίς να αποπροσανατολιζόμαστε από τους διάφορους γνωστούς γελοίους και κάλπικους «εθνικοφρονικούς» αλαλαγμούς των καιρών - χαρακτηριστικά της παρακμιακής εποχής μας - συνεχίζουμε την Αυτόνομη πορεία μας με νέες ομάδες δράσης σε ολόκληρη την Ελλάδα , με περισσότερους συντρόφους και συντρόφισσες στο πλευρό μας. Η Μακεδονία και σήμερα είναι υπό κατοχή ας μην το ξεχνάμε. Ο Καπιταλιστικός ζυγός είναι παντού ο ίδιος σε όλες τις Ευρωπαϊκές πατρίδες η μόνη διαφορά είναι η προέλευση του δυνάστη , και η διαφορετική γλώσσα στα μενού των Mc Donald’s των Starbucks και της Nokia. Τίποτε άλλο δεν έχει διαφορά στις χώρες που κατέχει ο Καπιταλισμός.


Παραφράζοντας τον Ρίχαρντ Βάγκνερ :

« Η στοχαστική ευγενής Ελληνική ψυχή ανατριχιάζει , όταν βλέπει εκείνες τις γελοίες εορταστικές συγκεντρώσεις , τις θεατρινίστικες παράτες τις ανόητες ομιλίες και τα πομπώδη , κενά τραγούδια , που εξωθούν την Ελληνική φυλή στο να φαντάζεται ότι δήθεν είναι ήδη κάτι το εξαιρετικό , άρα δεν χρειάζεται να προσπαθήσει να γίνει στα αλήθεια κάτι το εξαιρετικό »







Σύντροφοι ας μην γελιόμαστε αυτή η ευγενής ψυχή υπάρχει σε πολύ λίγους ανθρώπους σε αυτή την χώρα. Σίγουρα δεν υπάρχει σε αυτούς που μπροστά στα τεράστια κοινωνικά προβλήματα της χώρας της Ευρώπης και του πλανήτη όπως είναι η ανεργία , η μόλυνση του περιβάλλοντος , η υποδούλωση και η καθημερινή ανηλεής δίωξη του εργάτη , του αγρότη , του φοιτητή , ο εργασιακός μεσαίωνας , η πλήρης και συνεχής παρακολούθηση της κοινωνίας με κάμερες , η υποδούλωση της σκέψης και του πνεύματος αλλά και τα νέα Γκουαντάναμο που στήνονται μέσα και έξω από την χώρα , οι λευκές πτήσεις της CIA , οι ακτιβιστές που δολοφονούνται ΚΑΠΟΙΟΙ έχουν το θράσος να ονειρεύονται και να κραυγάζουν υστερικά για την μελλοντική επέλαση αρμάτων μάχης του «Ελληνικού» (;) Στρατού στην Πόλη και στο Μοναστήρι ( μην ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας τους αρχιπαπάδες σας και τους πράκτορες τους , τους αρχιστράτηγους σας με τα κόκκινα στρινγκ , και τους αστράτευτους και στρατευμένους βουλευτές σας ) του ίδιου στρατού του αμερικανοκίνητου ΝΑΤΟ της Ε.Ε. και για να μην ξεχνάμε τα πιο βασικά ΚΑΙ της σημερινής κατοχικής δύναμης του λαού του Αφγανιστάν… ( έξω τώρα από το Αφγανιστάν ! )





Πρωτοπόροι σε αυτή την νέα προσπάθεια αποπροσανατολισμού στην δημιουργία αναχωμάτων σε επαναστατικές εκφράσεις και στην προβολή ψεύτικων εντυπώσεων και κινδύνων δεν είναι άλλοι από τους θιασώτες της αστικής ακροδεξιάς ( οι εθνικόφρονες της κακιάς ώρας ) και της νεοταξικής "αριστεράς" ( γνωστοί υπάλληλοι εφημερίδων και πρεσβειών ) οι οποίοι συνεχίζουν να λασπολογούν όλους όσους αντιστέκονται στα σχέδια τους και δεν ανέχονται να προσκυνήσουν την βρώμικη παρουσία και έκφραση τους σε έντυπα , κανάλια και ιστοσελίδες.

Η ίδια ακροδεξιά της πινέζας , του τρίκυκλου , που λατρεύει την χούντα (!!!) , το πουλί (!!) , τον βασιλικό θεσμό , τα άρματα μάχης , που αναπολεί τις μάχες του εμφυλίου 60 χρόνια μετά … αλλά σιωπά για όλα τα καυτά σημαντικά κοινωνικά ζητήματα που καθορίζουν το αύριο όλων μας..




Όπως γράφει και ένας σύντροφος :

”Το ήθος των ακροδεξιών είναι γνωστό , μια ζωή μαζί με το κράτος φανατικοί υποστηρικτές των δυνάμεων καταστολής , εν κατακλείδι ότι πιο χυδαίο και αντιδραστικό έβγαλε αυτός ο τόπος. Οι εκπρόσωποι μιας μικροαστικής " πληβειακής " ξενοφοβίας , μιας αρρωστημένης θρησκοληψίας , στρατο-μπατσολαγνείας , μιας κάλπικης εθνικοφροσύνης και μιας αισχρής πατριδοκαπηλίας , που πάντοτε χαρακτηρίζονταν από έλλειμμα Ήθους Λόγου και Αισθητικής. Η Ελλάδα είναι μία χώρα με τους περισσότερους ( και ίσως τους πιο διαφθαρμένους) μπάτσους , δικαστές , παπάδες και καραβανάδες , μία «αυστηρή» κοινωνία όπου τα λαμόγια του καπιταλισμού θα μείνουν ως έχουν αρκεί όμως για κάποιους να παραμείνουν οι ... παρελάσεις.



Θα βγαίνουν πύρινοι λόγοι για τους εχθρούς του Ελληνισμού όμως η χώρα θα είναι πάντοτε προσδεδεμένη στο άρμα της Ατλαντικής Συμμαχίας ενώ εσείς θα ζείτε με την ψευδαίσθηση ότι σε λίγο θα εισβάλετε στην Πόλη , στο Μοναστήρι και ίσως και στο Νέο Δελχί….”



Και οι νεοταξίτες «αριστεροί» δεν διαφέρουν σε κάτι.. Ίδια πολιτική , ίδια σχέδια , ίδια ρητορική…τρέχουν να συναντήσουν τους «εθνικόφρονες» σκοπιανούς πρωθυπουργούς και υπουργούς του τεχνητού κράτους του καπιταλιστή Σόρος οι οποίοι είναι υπάλληλοι του Μπους , να δώσουν τα σέβη τους στον πλανητάρχη και να κλείσουν τα μάτια και τα αυτιά υιοθετώντας φιλοκαπιταλιστικές θέσεις σε όλα τα ζητήματα.




Και επειδή κάποια πράγματα είναι προκλητικά μέχρι εκεί που δεν πάει το να ζητάς χρήματα με βιτρίνα την Ελλάδα και την Μακεδονία για κάποιον σκοπό έχει ουσία όταν αυτό το ποσό θα δοθεί όχι για αντιγραφές διαφημίσεων πολυεθνικών κινητής τηλεφωνίας αλλά σε άμεσες κινήσεις αλληλεγγύης σε ανθρώπους που παλεύουν για την επιβίωση ενάντια στο καπιταλιστικό τέρας.. Το να εκθέτεις όμως και αυτούς που δίνουν χρήματα είναι σωστό να ερευνηθεί διεξοδικά για να βγουν κάποια σημαντικά συμπεράσματα..

Είμαστε ενάντια σε όλους αυτούς που αποπροσανατολίζουν τις επαναστατικές φωνές και σκέψεις και δεν ανεχόμαστε από κανέναν να μας λασπολογεί και να μας συκοφαντεί. Το εθνικόφρονο παραλήρημα τους σύντομα θα λάβει τέλος και θα καταλήξει εκεί που στέλνουμε και τις βρωμοφυλλάδες των σημερινών ψεύτικων «μακεδονομάχων» μελλοντικών αρματιστών … και ευκαιριακών «πατριωτών» ( πατριώτες όσο διαρκούν οι εκλογές ) που αλλού από τα σκουπίδια…








1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος19/7/13 2:49 μ.μ.

    Είναι γνωστό πως ανέκαθεν η αστική ακροδεξιά, εκμεταλλευόμενη τα ρομαντικά οράματα των εθνικιστών, επιχειρούσε να τους προσεταιριστεί και βαθμιαία να τους απονεκρώσει πνευματικά, έτσι ώστε να τους απομακρύνει από τους κοινωνικούς αγώνες και να τους καταστήσει τον πιο λυσσαλέο υπερασπιστή του απάνθρωπου καπιταλιστικού συστήματος.Δεν είναι τυχαία,άλλωστε, η έντεχνη σύγχυση της εθνικιστικής κοσμοθεωρίας με ξένα προς αυτήν στοιχεία που συνάμα αποτελούν και τους στυλοβάτες του εκμεταλλευτικού αυτού καθεστώτος, όπως ο χριστιανισμός,ο συγκεντρωτισμός-κρατισμός και ο ιμπεριαλισμός. Όμως, δεν πρέπει να παραβλέπουμε και την ευθύνη την οποία φέρουν οι αυτοαποκαλούμενοι "εθνικιστές", οι οποίοι μη έχοντας έρθει ποτέ σε επαφή με τα κείμενα σπουδαίων θεωρητικών του χώρου και αρνούμενοι να αποβάλλουν την μικροαστική νοοτροπία που τους διακατέχει, εντάσσονται αβασάνιστα στα μεντριά των αστικών κομμάτων και καθίστανται άθυρμα στα χέρια των καιροσκόπων τσοπάνηδων τους.Για αυτό τον λόγο,πρωταρχική σημασία έχει η διεξαγωγή μιας σκληρής ιδεολογικής πάλης τόσο ενάντια στην αστική ακροδεξιά, ώστε να εδραιώσουμε την διακριτή πολιτική μας υπόσταση, όσο και στο εσωτερικό μας, ώστε να απαλλαγούμε από τα μικροαστικά κατάλοιπα με τα οποία μας έχει εμποτίσει ο κοινωνικός περίγυρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.