Ομπάμα , Σιωνισμός , Αμερικάνοι , Εβραίοι , Ακροδεξιά και Ολοκαύτωμα.

Μετά την καταγγελία του Μαύρου Κρίνου ότι ακροδεξιοί κύκλοι απέκρυψαν μια από τις μεγαλύτερες διεθνείς ειδήσεις της εβδομάδας , αυτή των δηλώσεων του Σιωνιστή Ομπάμα , καταγγελία που μπορείτε να διαβάσετε εδώ , και στην οποία αναφέρεται μεταξύ αρκετών άλλων , ότι το blog HellenicRevenge υποστήριζε την υποψηφιότητα Ομπάμα , παραθέτοντας συνδέσμους εδώ και εδώ αλλά και μετά το κείμενο που αναδημοσιεύσαμε για το Εβραϊκό Ολοκαύτωμα εδώ , είχαμε την ευκαιρία να διαβάσουμε σε αυτό το blog HellenicRevenge και την αντίθετη άποψη.

"Οι εκτός Ελλάδας Εβραίοι δεν έχουν ιδέα για το Σόρος και το Σιωνισμό" διαβάζουμε στο blog HellenicRevenge , με διαχειριστές τον
Blue dragon από τη Μυτιλήνη , και τον HellenicRevenge.

"Υποστηρίζουν την Ελλάδα στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων" και θεωρούν τους πολιτικούς της Ελλάδας "παράδειγμα προς μίμιση" διαβάζουμε στο κείμενο αυτό
εδώ. Ως πηγή αναφέρεται η εφημερίδα Jerusalem Post , την οποία και διαβάζουν μέσω δικτύου τακτικά όπως φαίνεται κάποιοι φίλοι του συγκεκριμένου blog , για να ενημερώνονται για ζητήματα σχετικά με τα "εθνικά" θέματα...

Το κείμενο δημοσιεύτηκε και στο phorum.gr εδώ , όπου μπορείτε να διαβάσετε επίσης αναλυτικά τόσο στην πρώτη όσο και στη δεύτερη σελίδα της συζήτησης , σπάνια στοιχεία και φωτογραφίες που παραθέτει ο χρήστης Αίολος , από τη Μυτιλήνη , από την ιστορία των Ισραηλιτικών κοινοτήτων της Ελλάδας.

Θεωρήσαμε απαραίτητο να παραθέσουμε και την άλλη άποψη , ώστε οι αναγνώστες μας να μπορούν να έχουν καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη εικόνα όσον αφορά την πρόταση συνεργασίας με Εβραϊκές κοινότητες , πάνω στα "εθνικά θέματα της Ελλάδας", που προέρχεται από ακροδεξιούς κύκλους.

Εκτός από τους Εβραίους , αποσπάσματα και από προτάσεις για συνεργασία της Ελλάδας πάνω στα θέματα αυτά με τους Αμερικανούς , μπορείτε να βρείτε στο κείμενο εδώ.

Επίσης για τον Φιλοαμερικανισμό της ακροδεξιάς , μπορείτε να διαβάσετε και σε κείμενο του Άρδην
εδώ.

Για το ίδιο θέμα μπορείτε να διαβάσετε επίσης σε κείμενα του Μαύρου Κρίνου
εδώ και εδώ , ενώ για τη μετάλλαξη της ξενόδουλης Ελληνικής ακροδεξιάς σε νεοταξική και το σύγχρονο ρόλο της μπορείτε να κατεβάσετε το .PDF αρχείο από εδώ

Επίσης μπορείτε να διαβάσετε απόψεις Στοχικών για μυστικές υπηρεσίες και για την Αμερικάνικη βάση , εδώ και εδώ

Μιας και το θέμα με τους Εβραίους έχει αρκετές διαστάσεις , καταγγελία προσπαθειών ηθικής νομιμοποίησης στις συνειδήσεις του Ελληνικού λαού , των Σιωνιστικών επιθέσεων ενάντια στον Αραβικό κόσμο , μέσα απο προβοκάτσιες , όπως επιθέσεις σε τζαμιά , καθώς και άλλα παρόμοια θέματα μπορείτε να διαβάσετε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.