Αρχές , Ιδέες και Τσίπα γίναν ... Σκόνη.

του Αχιλλέα Λύκειου.

Όταν το Γαμμάδιον πρωτοξεκίνησε αρκετοί βιάστηκαν να το χαρακτηρίσουν ως περιοδικό «ρομαντικό», που δεν γνωρίζει τους νόμους που διέπουν την διεθνή πολιτική σκηνή και ότι δεν υπάρχει πλέον χώρος για καθαρούς ιδεολόγους. Μας χαρακτήρισαν ουτοπιστές διότι συνεχίσαμε να μιλάμε για επανάσταση, για ανατροπή του καπιταλισμού και ότι ο κόσμος όχι μόνο μπορεί αλλά και επιβάλλεται να αλλάξει ριζικά.

Οι εθνικοσοσιαλιστές τόσο στην πατρίδα μας όσο και στις άλλες πατρίδες, αντιλαμβάνονται την ιστορία ολιστικά και όχι εθνικά ή τοπικιστικά : η εθνική επανάσταση των (πραγματικών) εθνικιστών εξελίσσεται σε ευρωπαϊκή επανάσταση των Εθνικοεπαναστατών, από την οποία ξεπηδά η παγκόσμια επανάσταση των σοσιαλιστών. Όποιος δεν θέλει ή δεν μπορεί να αντιληφθεί αυτή τη συγκεκριμένη νομοτέλεια που διέπει τις επαναστάσεις στον κόσμο τότε ή χαζός ή χαφιές μπορεί να είναι.

Οι ακροδεξιοί κατηγορούνε τους εθνικοσοσιαλιστές ότι αναγνωρίζοντας αυτή τη διαλεκτική σχέση εθνικισμού, γεωπολιτικής και σοσιαλισμού γινόμαστε «οικουμενιστές» φέρνοντας γελοία επιχειρήματα γι' αυτό.

Οι ίδιοι όμως πότε εφαρμόσανε στην πράξη τις ίδιες τις θεωρίες τους ; Πότε προχωρήσανε έστω στην εθνική επανάσταση ;

Οι ακροδεξιοί πλέον έχουν παρατήσει ακόμα και αυτόν τον παλαιό τους ισχυρισμό. Έχουν ξεσκεπαστεί στα μάτια του Λαού. Από την διεθνιστική αλληλεγγύη της εργατικής τάξης, αυτοί διαλέγουν την διεθνιστική αλληλεγγύη της αστικής τάξης. Από την εθνική επανάσταση, την αντίδραση στο πλευρό του Κεφαλαίου.

Η ακροδεξιά (μαζί με τους δήθεν ιδεολόγους, γλοιώδεις ακολούθους της) πετάει πλέον και το τελευταίο της προκάλυμμα : συμμαχεί ανοιχτά σε όλη την γη με τον διεθνή Εβραίο, τον καπιταλισμό και την βαρβαρότητα. Οι εκλογές στην Ιταλία μιλάνε από μόνες τους γι' αυτό.

Ποιος είναι ο Μπερλουσκόνι.

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος στην Ιταλία και 25ος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο. Έχει στην κατοχή του τρία τηλεοπτικά κανάλια (αλλά ελέγχει απόλυτα και τα υπόλοιπα) , τον μεγαλύτερο εκδοτικό οίκο της χώρας, εφημερίδες, διαφημιστικές εταιρίες, μια τράπεζα, μια ασφαλιστική εταιρία κλπ.



Ένας άνθρωπος βουτηγμένος στην διαφθορά και τα σκάνδαλα με βασική του ιδεολογία τον σκληρό νεο­φιλελευθερισμό και αντικομμουνισμό.

Είναι ο άνθρωπος που πέρασε τους αντεργατικούς εργασιακούς νόμους, την βίαιη και συνεχή ιδιωτικοποίηση κάθε δημόσιας περιουσίας, τους αντιασφαλιστικούς και αντιεκπαιδευτικούς νόμους, τις άνευ όρων απολύσεις και τις κατακόρυφες μειώσεις των συντάξεων.

Είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος φιλοαντλαντιστής και φιλοισραηλινός στην Ευρώπη μετά τον Τόνυ Μπλαιρ δείχνοντας έμπρακτα την βαθιά του αγάπη (υποταγή) στον Πλανητάρχη Μπους και στον Σιωνισμό με την αποστολή Ιταλών στρατιωτών στο Ιράκ (οι δηλώσεις του Mπερλουσκόνι υπέρ του Αμερικάνικου Ιμπεριαλισμού κάνουν ακόμη και τον πιο κυνικό φιλελεύθερo να αηδιάζει :

«Η Αμερικάνικη σημαία είναι σημαία όλων μας, είναι παγκόσμιο σύμβολο δημοκρατίας και ελευθερίας» δήλωσε με υποταγή σε συνάντησή του με τον Πλανητάρχη. Πασίγνωστες οι ακραίες του θέσεις κατά του Ισλάμ και η έμπρακτη στήριξη που προσφέρει στην αμερικανοστήριχτη κυβέρνηση και την κατοχή του Ιράκ.

Ο Μπερλουσκόνι , αυτό το φριχτό όργανο της Παγκόσμιας Νέας Τυραννίας, ανέβηκε στην εξουσία το 1992 και το 2001 με την βοήθεια και την συνεργασία των ‘’εθνικιστών’’ Φίνι (του πάλαι ποτέ εθνικοεπαναστατικού MSI το οποίο αλώθηκε - όπως πάντα ! - από τα ακροδεξιά στοιχεία στο κόμμα) και Μπόσι της ‘’εθνικιστικής’’ Λίγκας του Βορρά.



Ο Μπερλουσκόνι σε συνεργασία με τις ακροδεξιές μαριονέττες του διεξάγει - κατόπιν διαταγών από την Ουάσιγκτον - έναν φοβερό πόλεμο προπαγάνδας από τα ΜΜΕ του κατά της Ανατολής (Κίνας και Ρωσίας) , του Ισλαμικού κόσμου και του λαϊκού κινήματος Αντίστασης.

Προσπαθεί να διαστρεβλώσει τα φοβερά επιτεύγματα των σοσιαλιστικών κρατών με γελοία βιβλία του τύπου «Η μαύρη βίβλος του Κομμουνισμού». Προκαλεί και προσβάλλει έναν περήφανο λαό χιλιετιών (τον Κινέζικο λαό) προκαλώντας διπλωματικό επεισόδιο με την Κινέζικη κυβέρνηση, με τις αισχρές παραχαράξεις της ιστορίας του στυλ : «στην Κίνα οι Μαοϊστές κάνανε λίπασμα τα παιδιά τους» !

Αναγκάζει κάθε μουσουλμάνο που κατοικεί στην Ιταλία να ξεχειλίζει από θυμό όταν ο υπουργός Μεταρρυθμίσεων και πρώην «φασίστας» της Λίγκας του Βορρά , Ρομπέρτο Καλντερόλι , εμφανίζεται σε τηλεοπτικές εκπομπές με μπλουζάκια με γελοιογραφίες του Μωάμεθ, την στιγμή που το θέμα με τις γελοιογραφίες στην Δανία έχει συνταράξει τον Ισλαμικό κόσμο.

Αναγκάζει κάθε υγιή άνθρωπο, κάθε αγνό και τίμιο αγωνιστή κάθε πολιτικής παράταξης να εξεγείρεται με οργή ενάντια στο φριχτό του καθεστώς.

Ποιος ο ρόλος των Εθνικοσοσιαλιστών.

Οι εθνικοσοσιαλιστές οφείλουν όχι μόνο στην γειτονική Ιταλία αλλά και στην πατρίδα μας να αποκαλύψουνε σε κάθε τίμιο αγωνιστή τον ρόλο της ακροδεξιάς.


Έχουμε υποχρέωση στις επόμενες γενεές να αποκαλύψουμε τον ρόλο των δήθεν εθνικοσοσιαλιστών και φασιστών που βρίσκονται ανάμεσά μας (που μόνο και μόνο από φετιχισμό χρησιμοποιούνε τα σύμβολά μας) και να τους χτυπήσουμε ιδεολογικά αλλά και στην πράξη , πολεμώντας την τάξη που τους γέννησε , δηλ. την αστική τάξη , θάβοντας μια για πάντα όσο πιο βαθιά γίνεται τους νεκροθάφτες της πατρίδος μας , της φυλής μας και του δίκαιου αγώνα μας για σοσιαλισμό και εθνική ανεξαρτησία.


Δημοσιεύτηκε στο όγδοο τεύχος του περιοδικού Γαμμάδιον το καλοκαίρι του 2006.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.