Δικλείδες ασφαλείας των Σιωνιστών.


Ο φιλόσοφος , συγγραφέας , ποιητής , αγρότης και πολιτικός ακτιβιστής Ντέιβιντ Βούλσταν Μάυατ ( σήμερα Αμπντούλ Αζίζ Ιμπν Μάυατ ) γεννήθηκε το 1950 στην Αφρική , γιος Βρετανού διπλωμάτη.

Το 1967 επέστρεψε στη Βρετανία, όπου σπούδασε Φυσική και αναμίχθηκε με την Ε/Σ πολιτική και φυλακίστηκε δυο φορές.Υπήρξε πάντοτε υπέρμαχος του βίαιου ακτιβισμού , σε βαθμό που χαρακτηρίστηκε «θεωρητικός της τρομοκρατίας».

Στις 4 δεκαετίες της πολιτικής του δράσης , μεταξύ άλλων συνεργάστηκε με τον Κόλιν Τζόρνταν , το Column 88 , το Combαt 18 , και, πρόσφατα , με ριζοσπαστικούς Ισλαμικούς κύκλους. Ασχολήθηκε πολύ σοβαρά με τον εσωτερισμό και μόνασε σε βουδιστικά και χριστιανικά μοναστήρια.

Μετέφρασε αρχαίους Έλληνες ποιητές , έγράψε δική του ποίηση και πληθώρα δοκιμίων πάνω στον Εθνικοσοσιαλισμό.

Το εν πολλοίς προφητικό δοκίμιο που ακολουθεί γράφτηκε το 1995.


Ο αρχικός τίτλος ήταν "An analysis οf the Zionist response to System breakdown".





του Ντέιβιντ Μάυατ



Ανάμεσα στους κύριους στόχους μας συγκαταλέγεται η πρόκληση επαναστατικών διεργασιών, που θα επιφέρουν την καταστροφή της παλιάς αντιάριας τάξης και των Σιωνιστικών Κυβερνήσεων Κατοχής. Επομένως, πρέπει να εξεταστούν οι πιθανές αντιδράσεις των Σιωνιστών, σε περίπτωση που κατορθώσουμε να προκαλέσoυμε κρίση στο Σύστημα.

Για να κατανοήσουμε τι μπορεί να συμβεί , πρέπει να εξετάσουμε τους ενδεχόμενους τρόπους, με τους οποίους μπορεί να προκύψει ή να προκληθεί κρίση στο Σύστημα.


Πρώτον , κρίση σε μία χώρα, π.χ. επαναστατική ανατροπή ή κυβερνητική κρίση.


Δεύτερον, κρίση σε ευρύτερη κλίμακα, η οποία θα ξεσπάσει ταυτόχρονα σε διάφορες χώρες του Δυτικού Κόσμου.


Τρίτον , κρίση στις ΗΠΑ τη στρατιωτική και οικονομική δύναμη , στην οποία στηρίζεται το Ισραήλ.


Επανάσταση σε μια χώρα.


Εάν επιτύχουμε κατάρρευση του συστήματος σε μία χώρα , ανατρέποντας την εκεί Σιωνιστική Κυβέρνηση Κατοχής , οι Σιωνιστές κατά πάσα πιθανότητα θα χρησιμοποιήσουν τις χώρες που ελέγχουν ή επηρεάζουν, στρέφοντάς τις εναντίον μας. Η σύγκρουση, σε πρώτη Φάση , θα είναι οικονομική και πολιτική - διεθνείς οικονομικές κυρώσεις, εμπάργκο και εκστρατείες προπαγάνδας, που θα μας παρουσιάζουν σαν «τρομοκράτες» , «εχθρούς της ανθρωπότητας» και τα παρόμοια. Ακόμη , οι όποιοι αντίπαλοί μας, είτε εντός του κράτους είτε στην εξορία, θα απολαμβάνουν οικονομικών ενισχύσεων και υποστήριξης.


[ΣτΜ : Ό,τι γίνεται σήμερα με τις πάσης Φύσεως «αντιπολιτεύσεις» και «πορτοκαλί» επαναστάσεις , τις οποίες χρηματοδοτούν οι Αμερικανοσιωνιστές , προκειμένου ν' ανατρέπουν τις μη αρεστές κυβερνήσεις.]


Οργανισμοί σαν τον ΟΗΕ και την ΕΕ θα δικαιολογούν τις πράξεις των Σιωνιστών εναντίον μας, εκδίδοντας Αποφάσεις και Οδηγίες, όπως έγινε στην περίπτωση του Ιράκ


[ΣτΜ: Αναφέρεται στον Πόλεμο του Κόλπου το 1991].


Μετά την οικονομική και πολιτική σύγκρουση της πρώτης Φάσης, θ' ακολουθήσει η δεύτερη Φάση , δηλαδή η προετοιμασία για στρατιωτική εισβολή με οποιαδήποτε δικαιολογία. Πρέπει να κατανοήσουμε ότι οι Σιωνιστές αναπόφευκτα θα χρησιμοποιήσουν στρατιωτικά μέσα ενάντια σε τυχόν εξέγερσή μας.

Επομένως , η δική μας κυβέρνηση θα πρέπει ν' αξιοποιήσει το σύντομο χρονικό «παράθυρο», κατά την πρώτη φάση της οικονομικής σύγκρουσης, προκειμένου να προετοιμαστεί για πόλεμο και να συμμαχήσει με χώρες που αντιτίθενται στην Αμερικανοσιωνιστική εξουσία. Ουσιαστικά, αυτό σημαίνει συμμαχίες με τις τότε εναπομείνασες Ισλαμικές χώρες.

Κρίση του συστήματος σε περισσότερες Δυτικές χώρες.Εάν περισσότερες χώρες κατορθώσουν την ίδια εποχή ν' απαλλαγούν από τον ζυγό των Σιωνιστικών Κυβερνήσεων Κατοχής, οι Σιωνιστές θα χρησιμοποιήσουν οποιαδήποτε άλλη χώρα ελέγχουν ακόμη, προκειμένου ν' αποσταθεροποιήσουν / ανατρέψουν / εισβάλουν στα απελευθερωμένα έθνη και να επιτύχουν την παλινόρθωση της παλιάς, ελεγχόμενης πολιτικής ηγεσίας και της καταπιεστικής «κοινοβουλευτικής δημοκρατίας. Και σ' αυτήν την περίπτωση, οργανισμοί όπως ο ΟΗΕ θα χρησιμοποιηθούν για την επίτευξη των Σιωνιστικών στόχων.

Οι ΗΠΑ θα είναι κατά πάσα πιθανότητα η χώρα που θα ενεργήσει υπέρ των Σιωνιστών, αν και , πρόσφατα , οι Σιωνιστές άρχισαν ν' αποκτούν πολιτική και οικονομική ισχύ στη νέα Ρωσσία , μέσω της Παγκόσμιας Τράπεζας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου. Αυτό γίνεται , προκειμένου η στρατιωτική ισχύς της Ρωσσίας να χρησιμοποιηθεί εναλλακτικά, εάν τυχόν το Σύστημα καταρρεύσει στις ΗΠΑ.


[ΣτΜ: Στη δεκαετία που μεσολάβησε από τότε που γράφτηκε το παρόν δοκίμιο, η Ρωσσία κατόρθωσε ν' απαλλαγεί σε μεγάλο βαθμό από τον ασφυκτικό έλεγχο των εβραίων ολιγαρχών καπιταλιστών, χάρη στην πολιτική πυγμής του Προέδρου Πούτιν και ήδη , με την Ευρασιατική της πολιτική, εμπνευσμένη από το έργο του Χαουσχόφερ και του Ντούγκιν , προκαλεί «πονοκεφάλους στους Αμερικανοσιωνιστές].


Για τους ίδιους λόγους, θα πρέπει να περιμένουμε ανάλογη διείσδυση των Σιωνιστών στην Κίνα


[ΣτΜ: προφητικός ο Mάυατ. Εδώ και λίγο καιρό, πραγματοποιείται μια τεράστια μετακίνηση κεφαλαίων από τις ΗΠΑ στην Κίνα και μάλιστα όσο πιο «αθόρυβα» γίνεται ].


Παγκόσμια κρίση.


Σε περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο, οι Σιωνιστές θα χρησιμοποιήσουν τη στρατιωτική ισχύ και το οπλοστάσιο που χτίζουν μυστικά στο. Ισραήλ με τη βοήθεια των ΗΠΑ. Τότε , θα εμφανιστούν ανοιχτά ως μεγάλη στρατιωτική δύναμη και θα χρησιμοποιήσουν τα δικά τους στρατεύματα και το δικό τους οπλοστάσιο , προκειμένου ν' ανακτήσουν τον έλεγχο. Είναι γεγονός ότι το Ισραήλ έχει στην κατοχή του μεγάλο αριθμό πυρηνικών και βιολογικών όπλων κι έχει καταρτίσει σχέδια χρήσης τους , εάν χρειαστεί. Εάν αναγκάζονταν να προβούν σε ανοιχτή στρατιωτική δράση, ο στόχος τους πλέον δεν θα ήταν τίποτε λιγότερο από τη δημιουργία μιας «Σιωνιστικής αυτοκρατορίας»


[ΣτΜ: Πρβλ το δόγμα Μπους για «εξαγωγή ελευθερίας σε όλον τον κόσμο»].


Πάντως, πρέπει να γίνει κατανοητό ότι θα προτιμήσουν τη χρήση κάθε άλλου μέσου για την επίτευξη των στόχων τους - η ανοιχτή στρατιωτική σύγκρουση θα είναι η «έσχατη λύση». Θα προτιμήσουν στρατιωτικό εκβιασμό , π.χ. «υπακούστε μας , αλλιώς θα σας χτυπήσουμε με πυρηνικά»


[ΣτΜ : Αυτό ήδη γίνεται σε περιορισμένη κλίμακα και με έμμεσο τρόπο απέναντι στο Ιράν].


Αλλά , εάν αυτό δεν έχει αποτέλεσμα, τότε θα υπάρχει πάντοτε η «έσχατη λύση» της ανοιχτής στρατιωτικής σύγκρουσης. Επιπλέον, οι Σιωνιστές έχουν φροντίσει να δημιουργήσουν στο Ισραήλ μεγάλο απόθεμα οικονομικών αγαθών για το ενδεχόμενο μελλοντικής πολεμικής σύγκρουσης. Συγκεκριμένα, έχουν συγκεντρώσει τεράστια αποθέματα διαμαντιών και χρυσού κι έχουν εξασφαλίσει τον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό αυτάρκειας στο Ισραήλ.


Συμπεράσματα :


Είναι προφανές ότι η δύναμη του Ισραήλ αποτελεί πρόβλημα. Βέβαια, προς το παρόν, το Ισραήλ δεν είναι ακόμη έτοιμο για ανοιχτή σύγκρουση ή επικυριαρχία κι επομένως, πετυχαίνει τους στόχους του μέσω τρίτων, όπως ο ΟΗΕ ή η ΕΕ , ενώ τη βρώμικη δουλειά στο στρατιωτικό και πολιτικό πεδίο την αναλαμβάνουν οι ΗΠΑ. Όμως, σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές, εάν η βοήθεια προς το Ισραήλ συνεχιστεί με τους ίδιους ρυθμούς, τότε εντός μιας δεκαετίας , το Ισραήλ θα είναι έτοιμο για ανοιχτή κυριαρχία.

Άλλος ένας στόχος των Σιωνιστών είναι η απόσυρση όλων των πυρηνικών και βιολογικών όπλων των άλλων χωρών μέσω «διεθνών συνθηκών» με όσες χώρες προτίθενται ν' απεμπολήσουν τόσο το οπλοστάσιό τους όσο και τη δυνατότητα δημιουργίας οπλοστασίου.

Όμως, οι Σιωνιστές θα συνεχίσουν να κατέχουν το δικό τους οπλοστάσιο και να διεξάγουν έρευνες για ακόμη ισχυρότερα όπλα. Οι Σιωνιστές καταβάλλουν . μεγάλες προσπάθειες να σταματήσουν την εξάπλωση των πυρηνικών και βιολογικών όπλων [ΣτΜ: Ο Μάυατ προαναγγέλλει εδώ την Αμερικανοσιωνιστική υστερία με τα «όπλα μαζικής καταστροφής», τα οποία απαγορεύεται να κατέχει οποιοσδήποτε... πλην των ΗΠΑ και του Ισραήλ] , καθώς και ν' αποτρέψουν την άνοδο του αντισιωνιστικού Ισλαμικού Φονταμενταλισμού [ΣτΜ: Πρβλ την τεράστια προπαγανδιστική εκστρατεία ενάντια στο Ισλάμ και τις θεωρίες περί «σύγκρουσης πολιτισμών»]. Τους φοβίζει το ενδεχόμενο ενός ισχυρού Ισλαμικού έθνους με πυρηνικά όπλα.


Προς το παρόν, έχουν κατορθώσει να περιορίσουν την εξάπλωση του ριζοσπαστικού Ισλάμ στη Μέση Ανατολή ( π.χ. στην Αίγυπτο, μέσω οικονομικών, πολιτικών και στρατιωτικών ενισχύσεων/εκβιασμών ) , ενώ χρησιμοποιούν την επιρροή τους στις ΗΠΑ και τον ΟΗΕ για ν' απομονώσουν τα Ισλαμικά έθνη , όπως το Ιράν , καθώς και για ν' αποτρέψουν την κτήση πυρηνικής τεχνογνωσίας από αυτά τα έθνη.


[ΣτΜ: Μια δεκαετία μετά τη συγγραφή του δοκιμίου , και παρά τις προσπάθειες των Αμερικανοσιωνιστών, ο Ισλαμικός Φονταμενταλισμός φουντώνει όχι μόνο στη Μέση Ανατολή , αλλά και στην Ασία και την Ευρώπη , στους κόλπους των Μουσουλμάνων μεταναστών. Εναντίον του, οι ΗΠΑ έχουν ήδη διεξάγει δύο πολέμους, στο Αφγανιστάν και το Ιράκ, ενώ τώρα προετοιμάζουν το έδαφος και για έναν τρίτο πόλεμο, εναντίον του Ιράν, για τους λόγους ακριβώς που αναφέρει ο Μάυατ]


Επομένως , η λογική επιβάλλει ν' ακολουθήσουμε μια τακτική συμμαχιών με όσους πολεμούν ανοιχτά τον Σιωνισμό, δηλαδή τους Φονταμενταλιστές του Ισλάμ [ ΣτΜ: Πρβλ την εξώφθαλμα ύποπτη όψιμη εχθρότητα της «Ευρωπαϊκής» Ακροδεξιάς προς τον αντισιωνιστικό Ισλαμικό Φονταμενταλισμό , η οποία αποτελεί ένδειξη «υπόγειας» συνεργασίας της με τον Αμερικανοσιωνισμό ] και η από μέρους μας ενθάρρυνση της εξάπλωσης των πυρηνικών όπλων, διότι, όσο περισσότερες χώρες τα διαθέτουν, τόσο δυσκολότερο θα είναι να τις ελέγξουν οι Σιωνιστές.


Εμείς και οι σύμμαχοί μας πρέπει να κρατούμε συνεχώς απασχολημένες τις δυνάμεις του Σιωνισμού , φορτώνοντάς τους το ένα πρόβλημα πάνω στο άλλο κι αναγκάζοντας τους Σιωνιστές να πολεμούν σε όσο το δυνατόν περισσότερα μέτωπα , ώστε οι δυνάμεις τους να είναι πιο αραιές, άρα λιγότερο αποτελεσματικές.


Έτσι , μπορούμε να τους φορτώσουμε το πρόβλημα μιας νέας , φανατικής Άριας και αντισιωνιστικής θρησκείας , το πρόβλημα της εξάπλωσης του Ιστορικού Αναθεωρητισμού και της αμφισβήτησης του «ολοκαυτώματος», το πρόβλημα του ανοιχτού, βίαιου Εθνικοσοσιαλιστικού ακτιβισμού σε πολλές χώρες ταυτόχρονα , το πρόβλημα της από μέρους μας υποστήριξης κάθε αντισιωνιστικού κινήματος σε χώρες , όπως οι ΗΠΑ και η Ρωσσία


[ΣτΜ: Κάτι που, με σημερινούς όρους θα μπορούσε να περιλαμβάνει την υποστήριξη απόψεων όπως του Τσόμσκι ή των αριστερών Κινημάτων ενάντια στην πολιτική Μπους στις ΗΠΑ και την υποστήριξη του Εθνικομπολσεβικισμού και του Eυρασιανισμού στη Ρωσσία ].


Πρέπει να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας , ώστε να δημιουργούμε συνεχώς προβλήματα στους Σιωνιστές. Πρέπει να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας και να καταλάβουμε ότι η σύγκρουση γίνεται σε παγκόσμια κλίμακα. Οι Σιωνιστές δεν πρόκειται να εγκαταλείψουν έτσι απλά τα μεσσιανιστικά τους σχέδια ούτε να μας επιτρέψουν να τους στερήσουμε την εξουσία και την επιρροή τους. Ήταν , είναι και θα είναι διαβολικοί και πανέξυπνοι , παθιασμένοι για εξουσία και πλούτο. Ναι μεν στερούνται ευγενών αισθημάτων , ναι μεν έχουν αποδείξει ότι είναι θρασύδειλοι εγκληματίες , αλλά δεν πρόκειται να ηττηθούν τόσο εύκολα. Θα χρησιμοποιήσουν κάθε μέσο, κάθε εφόδιο, κάθε όπλο, προκειμένου να σωθούν.


Ένα από τα αποτελεσματικότερα όπλα μας είναι η κατανόηση της αληθινής Φύσης των Σιωνιστών : δειλοί τύραννοι.


Όταν είναι ισχυροί και πλαισιωμένοι από υπάκουους λακέδες, τότε ωρύονται και απαιτούν τη συντριβή, τον βασανισμό και την υποδούλωση του κάθε εχθρού τους. Όταν όμως δεν έχουν κανέναν να τους βοηθήσει , τότε γίνονται υποτακτικοί, δειλοί και κόλακες. Επιπλέον, είναι επιρρεπείς στην υστερία , καθώς στερούνται παντελώς των Αρίων αρετών της γαλήνιας ανωτερότητας και της αποτελεσματικής, Ψύχραιμης και ανελέητης λογικής.


Όταν τους πολεμήσουμε ανοιχτά στο πεδίο της μάχης , ακόμη κι αν ο συσχετισμός δυνάμεων είναι εναντίον μας, είναι καταδικασμένοι να ηττηθούν , εξαιτίας της φύσης τους. Κι εμείς είναι νομοτελειακό να τους νικήσουμε , χάρη στην ηρωική , ανώτερη , πολεμική φύση μας.


Δημοσιεύτηκε στο πέμπτο τεύχος του περιοδικού Γαμμάδιον.


Επίσημη ιστοσελίδα του David Myatt :


http://david.myatt.tripod.com/


Ιστοσελίδα για τον David Myatt :


http://www.geocities.com/davidmyatt/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.