Φάκελος Εκτρώσεις.


του Νέστορος Π.



Το θέμα των εκτρώσεων αποτελεί ένα θέμα ταμπού για την ελληνική κοινωνία. Όλοι σιωπούν επιδεικτικά και φυσικά η σιωπή είναι συνενοχή όσο αυτό και αν δεν αρέσει σε κάποιους. Κανείς εκτός από μεμονωμένα άτομα της εκκλησίας ( η ηγεσία της ασχολήθηκε στο παρελθόν με χρηματιστήρια και οικόπεδα , και σήμερα με άλλες δήθεν «χριστιανικές» δραστηριότητες ) και κάποιες οργανώσεις κοινωνικής φροντίδας δεν έχει ασχοληθεί σοβαρά με το ζήτημα.



Ο κύριος υπεύθυνος για την γενοκτονία που λέγεται εκτρώσεις δεν είναι άλλος από το επίσημο ανθελληνικό κράτος. Υπάρχουν χίλιοι λόγοι για να είμαστε εχθροί της αστικής δημοκρατίας και φανατικά ενάντια στο ΣΗΜΕΡΙΝΟ ανθελληνικό κράτος και να ζητούμε την θανατική του καταδίκη. Το κράτος είτε μέσω της αδιαφορίας είτε μέσω των κομματικών μηχανισμών σκοτώνει το έθνος μας , σκοτώνει το μέλλον μας με κακοτεχνίες στους δρόμους , με την ελεύθερη διακίνηση πρέζας σε πλατείες και σχολεία ( όπου οι μπάτσοι σφυρίζουν αδιάφορα ) , με τους δήθεν «αυτοτραυματισμούς» στον «ελληνικό» στρατό ( έτσι ονομάζουν πολλές φορές με λιτές ανακοινώσεις του Γ.Ε.Σ την μοιραία κατάληξη τραυματιών από έλλειψη ιατρικής φροντίδας κ.α. ) ,





Στην σχολική εκπαίδευση δεν γίνεται κάποια σημαντική ενημέρωση και ουσιαστική ενέργεια ώστε να ενημερωθεί η νεολαία μας για τις μεθόδους αντισύλληψης. Έτσι οι εκτρώσεις αποτελούν για τις νέες κοπέλες την κύρια μέθοδο αντισύλληψης με αποτέλεσμα να βρίσκουν τον θάνατο χιλιάδες παιδάκια κάθε χρόνο !



Σύντροφε και Συντρόφισσα κάθε ώρα που περνάει πολλές χιλιάδες λευκά παιδιά και ανάμεσα τους δεκάδες Ελληνόπουλα πεθαίνουν άδικα !


Θα μείνεις άπραγος απέναντι στην γενοκτονία που διαδραματίζεται μπροστά στα μάτια μας ;



Εμείς Όχι !


Επιλέγουμε την πολιτική παρέμβαση – ενημέρωση με διανομή ενημερωτικού υλικού στις Ελληνίδες και στεκόμαστε αλληλέγγυοι σε όλους εκείνους που δεν ανέχονται να σκοτώνει η αδιαφορία της «πολιτείας» τα αγέννητα παιδιά !



Υπάρχουν πολλοί και διάφοροι που αδιαφορούν επιδεικτικά για την σύγχρονη γενοκτονία. Από την μια μεριά η σύγχρονη «αριστερά» από τους «παραδοσιακούς» μαρξιστές μέχρι τους περισσότερους αναρχικούς κομμουνιστές υποστηρίζει με φανατισμό τις εκτρώσεις και δικαιολογεί τους χιλιάδες φόνους στις κλινικές ενώ παράλληλα δεν κάνει καμιά αναφορά στην έλλειψη σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στα σχολεία , ούτε στηρίζει τις ανύπαντρες μητέρες , ούτε δίνει σημασία στις επιπτώσεις μετά την έκτρωση.Ενώ την ίδια στιγμή στα έντυπα τους δηλώνουν υπέρ της «προσωπικής ελευθερίας και αξιοπρέπειας» στο θέμα αυτό δεν έχουν να προβάλλουν καμιά πρόταση.


Είμαστε η χώρα με ρεκόρ εκτρώσεων στην Ευρώπη και όμως όλοι αυτοί οι δούλοι των κομμάτων ( δεξιοί , αριστεροί , ακροαριστεροί , ακροδεξιοί και κεντρώοι ) , των «πολιτικών σχεδιασμών» και των «αυτοοργανωμένων χώρων» νοιάζονται περισσότερο για το σκυλάκι του Κωστέτσου που κάνει εμετό ... παρά για τις κοπέλες που καταφεύγουν στις εκτρώσεις είτε λόγω της κρατικής αδιαφορίας , είτε από την μηδενική στήριξη εκ μέρους του οικογενειακού περιβάλλοντος ... Για αυτές τις ψυχές δεν θα υπάρξει ποτέ καμιά διαμαρτυρία , καμιά φωνή εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων ...



Μια διευκρίνιση προς τους αριστεριστές και αναρχικούς που διαβάζουν το blog του «Μαύρου Κρίνου».



Τους θυμίζουμε τι έλεγε η αναρχικών πεποιθήσεων Emma Goldman :



” Η Emma Goldman θεωρούσε τις εκτρώσεις αποτέλεσμα δυστυχίας:


Η συνήθεια των εκτρώσεων έχει φτάσει σε τόσο τρομακτικές διαστάσεις στην Αμερική, ώστε να είναι απίστευτο... τόσο μεγάλη είναι η δυστυχία στην εργατική τάξη, ώστε σε κάθε 100 εγκυμοσύνες διαπράττονται 70 εκτρώσεις. (Mother Earth, 1911) ”



Από την άλλη οι σούπερ ντούπερ «πατριώτες» της εθνικοφροσύνης αφού ασχοληθούν με «μαγικά περιστέρια» στον Βόσπορο , συμπόσια , συνεντεύξεις , ντιμπέιτ , ψήφους , ελοχίμ , νεφελίμ και λοιπές «ενδιαφέρουσες» θεωρίες και αφού κουραστούν από τις βαρύγδουπες πολιτικές αναλύσεις για τους ψήφους θα «ξεχάσουν» να ασχοληθούν με το θέμα αυτό διότι πολύ απλά δεν πουλάει , και ότι δεν πουλάει για αυτούς δεν αξίζει ...




(διανομή φυλλαδίων)


Υπάρχουν και οι αστοί και οι φιλελεύθεροι - και αυτοί τολμούν να δηλώνουν πατριώτες αναλόγως τους καιρούς φυσικά - που μαζί τους δεν αξίζει να ασχοληθούμε καθόλου αφού το μόνο που πρέπει να μας νοιάζει είναι πότε θα τους στήσουμε στον τοίχο για να ξεμπερδεύουμε μια και καλή μαζί τους. Αυτοί είναι οι «χτίστες» της «υπέροχης» σημερινής καπιταλιστικής κοινωνίας που πάνω από όλα έχει το κέρδος ακόμα και από την ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Αυτοί χρηματοδοτούν τα πλωτά νοσοκομεία όπου γυρνούν από λιμάνι σε λιμάνι της Ευρώπης ώστε να βοηθήσουν να λυθεί το πρόβλημα ... ποιο είναι αυτό ; μα οι ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες χιλιάδων νέων γυναικών ...


Αγαπητοί αναγνώστες είμαστε όχι απλά στην σκοτεινή εποχή αλλά σε μια εποχή που κυριαρχούν μέσα μας , δίπλα μας , παντού οι αιμοσταγείς καπιταλιστικοί δαίμονες. Αντί να προβάλλουν κάποιοι τρόπους και μέσα να βοηθήσουμε την 16χρονη που έμεινε έγκυος την σπρώχνουν αναγκαστικά στο χειρουργικό κρεβάτι με αποτέλεσμα την έκτρωση. Κανείς δεν νοιάζεται για τις συνέπειες στην ψυχολογία αυτής της κοπέλας αλλά και στην σωματική της υγεία. Απεναντίας στηρίζουν ταξιδακια με πλοιάρια όπου εκεί μέσα υπάρχουν έτοιμες μονάδες για δεκάδες εκτρώσεις. Εύκολη και φτηνή λύση ...



Φτάσαμε στο σημείο σε νοσοκομεία της Γαλλίας και της Γερμανίας οι γιατροί να ψεύδονται ότι τα αγέννητα έμβρυα έχουν σύνδρομο Down ώστε να υποβληθούν σε καισαρική τομή και τα έμβρυα να πωληθούν σε εταιρίες για καλλυντικά και σαμπουάν !



Απέναντι σε όλους αυτούς η συντακτική μας ομάδα προβάλλει μια νέα ομάδα κοινωνικής φροντίδας τον «Θεόφιλο».


Στο παρελθόν στηρίξαμε τον «Σύλλογο προστασίας αγέννητου παιδιού» με την ευρεία διανομή φυλλαδίων του συλλόγου σε εκατοντάδες Ελληνίδες.




Σχετικός σύνδεσμος για τον σύλλογο προστασίας αγέννητου παιδιού :


http://www.unborn.gr/



Σχετικός σύνδεσμος για παλαιότερη παρέμβαση μας εδώ :


http://mavroskrinos.freeforums.org/topic-t82.html



Ο σύλλογος «Θεόφιλος» αγωνίζεται για την στήριξη γυναικών με ιατρική , κοινωνική , ψυχολογική , νομική και πρακτική βοήθεια.



Σχετικός σύνδεσμος στο διαδίκτυο :


http://www.theophilos.gr/



Πέτρου Γιαλούρου 9 , ΤΚ 11363 Αθήνα
Τηλέφωνο 210-8819397




Στηρίξτε τον «Θεόφιλο» με κάθε μέσο και δυναμώστε την φωνή του !



Αντιγράφουμε από το blog της οργάνωσης :


«Το τμήμα παρέχει όλη τη στήριξη που χρειάζονται μέλλουσες μητέρες που δεν έχουν την δυνατότητα να κρατήσουν το παιδί τους και δέχονται πιέσεις για έκτρωση από το οικογενειακό τους περιβάλλον».




Σύντροφοι και Συντρόφισσες ας μην ξεχνάμε τα εξής :



Οι γυναίκες που υποβάλλονται σε έκτρωση αντιμετωπίζουν σοβαρούς κινδύνους:


Διάτρηση της μήτρας
Ρήξη τραχήλου
Εμφάνιση προδρομικού πλακούντα
Μελλοντική εξωμήτρια κύηση
Ενδομητρίτιδα
Ενδοτραχηλίτιδα
Πυελική φλεγμονή
Δευτεροπαθή αμηνόρροια ή στείρωση
Ενδομήτριες συμφύσεις
Ανεπάρκεια εσωτερικού τραχηλικού στομίου
Αυξημένη περιγεννητική νοσηρότητα και θνησιμότητα
Καθ’ έξιν αποβολές
Πρώιμους τοκετούς






44% παρουσιάζουν νευρικές διαταραχές
36% διαταραχές ύπνου
30% - 50% προβλήματα στη σεξουαλική ζωή
25% Επισκέπτονται ψυχίατρο -
60% αναφέρουν ιδεασμό αυτοκτονίας,
το 28% από αυτές επιχειρεί αυτοκτονία



Προβλήματα σχετικά με παιδιά που γεννούν μελλοντικά: αυτοκαταστροφική συμπεριφορά, εξασθένηση των μητρικών δεσμών, αυξημένες πιθανότητες κακοποίησης και κατάληξης τού ζευγαριού στο χωρισμό ή το διαζύγιο.



Ομάδα συντρόφων του Μαύρου Κρίνου μαζί με Εθνικιστές συντρόφους που δεν ανήκουν στην αυτόνομη κίνηση μας τους οποίους και χαιρετίζουμε ( εμείς την λέξη ενότητα την εννοούμε και πάνω από όλα έχει σημασία το πώς θα περάσουμε το μήνυμα της αντίστασης απέναντι στον καπιταλισμό και όχι το μετερίζι του καθενός ) προχώρησαν σε ευρεία διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων της οργάνωσης «Θεόφιλος» σε δεκάδες Ελληνίδες.





(Το φυλλάδιο που μοιράστηκε από Αυτόνομους συντρόφους σε συνεργασία με οργανωμένους Εθνικιστές)



Παρέμβαση στο κέντρο των πόλεων , άμεση και ουσιαστική ενημέρωση στις συμπατριώτισσες μας με στόχο την μείωση των εκτρώσεων στην πατρίδα μας.



Όλοι αυτοί που διαδίδουν διάφορα παραμύθια για τα έμβρυα απλά τους ενημερώνουμε ότι στην 18η ημέρα η καρδιά του εμβρύου αρχίζει να χτυπάει !



«αν το κοιλιακό τοίχωμα της εγκύου γυναίκας ήταν διάφανο , τι είδος νόμους θα είχαμε για την έκτρωση;»


Dr. R. Nathanson ( από την ταινία «Σιωπηλή κραυγή» )



Ενάντια στην γενοκτονία των εκτρώσεων !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.