Προστάτες των μπάτσων τα μέλη του ΕΛΑΜ κ.α; Αποφασίστε ΕΛΑΜΙΤΕΣ και λοιποί, τι δηλώνετε σήμερα Εθνικιστές ή εφεδρεία της κυπριακής αστυνομίας;



του Αλεξόπουλου Στέλιου.



Είναι γνωστό στην Κύπρο το θέμα με την λαθρομετανάστευση, την εγκληματικότητα και τα κέρδη των καπιταλιστών από την παρουσία του φτηνού εργατικού δυναμικού στο νησί.



Είναι άλλο αυτό το θέμα που πράγματι αποτελεί βόμβα μεγατόνων στα θεμέλια της εθνικής συνείδησης / ταυτότητας των Ελλήνων της Κύπρου και άλλο οργάνωση που χαρακτηρίζεται ως «εθνικιστική» - και με συνθήματα ενάντια στην υποταγή (!) - να σπεύδει να προστατέψει τα αστυνομικά τμήματα και τους μπάτσους του Χριστόφια !



Φωτιά να πάρουν οι φωλιές των πραιτωριανών, και άπειρο ξύλο να φάνε οι ένστολοι υπηρέτες του καθεστώτος από την λερναία ύδρα που δημιούργησαν στα εργαστήρια της κυπριακής καπιταλιστικής κοινωνίας οι κυβερνώντες και οι ψηφοφόροι τους !



Το φτηνό εργατικό δυναμικό στην Κύπρο το έφερε η καπιταλιστική πολιτική ηγεσία του νησιού που κατά περιόδους εμφανίζεται και ως «αριστερή», και οι αρχηγοί των 2 μεγάλων προδοτικών κυπριακών κομμάτων σε συνεργασία με τους Κεμαλικούς.



Όλοι μαζί απολαμβάνουν κατά περιόδους το ψαράκι τους στην παραλία της Κερύνειας (εκεί που έλαβε μέρος η απόβαση το ’74) και χασκογελάνε με όλους αυτούς που πιστεύουν ότι η λύση για το κατοχικό ζήτημα θα έρθει με διαπραγματεύσεις και συμπόσια γνωριμίας.



Διαβάζουμε στην επίσημη ανακοίνωση του ΕΛΑΜ την οποία μπορείτε να διαβάσετε εδώ:



«Από το πρωί της Πέμπτης, ενημερωθήκαμε πως αλλοδαποί είχαν μαζευτεί στο Γραφείο Ευημερίας της Λάρνακας, για να διαμαρτυρηθούν για την μη χορήγηση και σε αυτούς, παχυλών επιδομάτων.

Στην περιοχή μετέβησαν 4 αστυνομικοί για να κατευνάσουν τα πνεύματα. Οι αλλοδαποί όμως αυξάνονταν συνεχώς και έγιναν πιο επιθετικοί, με επιστέγασμα την επίθεση κατά αστυνομικού γύρω στις 10.00.

Μόλις ειδοποιηθήκαμε για την επίθεση κατά του Έλληνα αστυνομικού, μέλη του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), του ΚΕΑ και άλλων οργανώσεων, μετέβησαν αρχικώς έξω από το Γραφείο Ευημερίας, για να διαμαρτυρηθούν για την κατάσταση αυτή που προκαλείται από τους αλλοδαπούς.

Έπειτα και αφού υπήρχαν πληροφορίες πως οι αλλοδαποί μαζεύτηκαν έξω από τον αστυνομικό σταθμό της Λάρνακας, 30 περίπου μέλη του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) μετέβησαν έξω από τον σταθμό, για να μην επαναληφθούν τα πρωινά επεισόδια.

Μετά από ολιγόλεπτη παρέμβαση και αφού διασφαλίστηκε πως κανείς αλλοδαπός δεν υπήρχε στην περιοχή, τα μέλη μας αποχώρησαν χωρίς να σημειωθεί το παραμικρό.

Αυτό που συμπεραίνεται από τα επεισόδια είναι πως οι αλλοδαποί έχουν αποθρασυνθεί εντελώς. Αν νιώθουν ασφαλείς να χτυπούν αστυνομικούς, ποια θα είναι η συμπεριφορά τους κατά απλών πολιτών;

Όπως φαίνεται, η ασφάλεια που θα έπρεπε να εμπνέει η αστυνομία τίθεται υπό αμφισβήτηση, ιδίως αν δεν μπορεί να προστατέψει τα ίδια της τα μέλη.»





Ενώ δεν λείπει και το αντιφασιστικό κερασάκι στην τούρτα:



«Δυστυχώς όταν εμείς μιλούσαμε για το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, μας αποκαλούσαν φασίστες και ακραίους»



Τελικά οι εναγκαλισμοί οι γλοιώδεις χαιρετισμοί και οι επαφές με υπουργεία, ανθρώπους του συστήματος και του σάπιου star system (Ψινάκης κλπ) δεν είναι φαινόμενο μόνο της ελληνικής αστικής ακροδεξιάς και των εκπροσώπων της αλλά και της ακροδεξιάς της Κύπρου, και μάλιστα το ίδιο έργο παίζεται και εκεί.



Άνθρωποι που δεν πιστεύουν στον Εθνικισμό καπηλεύονται ιδέες σύμβολα και παραδόσεις, προβάλλονται από το σύστημα κατά περιόδους με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν χιλιάδες συναγωνιστές σε λογικές και πολιτικές τακτικές που όχι μόνο δεν βλάπτουν το ανθελληνικό σύστημα εξουσίας αλλά αποτελούν τροχοπέδη στην ανάπτυξη ενός πραγματικά αντιστασιακού αντικατοχικού κινήματος στο νησί.



Μα καλά θα μας τρελάνουν τελείως οι «εθνικιστές» του ΕΛΑΜ ;



Η κυπριακή αστυνομία δεν είναι αυτή που πάμπολλες φορές έχει ξυλοκοπήσει με φανατισμό Εθνικιστές στο νησί;



Η κυπριακή αστυνομία δεν είναι αυτή που επιβάλλει την θέληση του Χριστόφια στο νησί και φακελώνει καθημερινά δεκάδες Εθνικιστές και Εθνικοσοσιαλιστές με σκοπό την μελλοντική απομόνωση τους;



Η κυπριακή αστυνομία δεν είναι αυτή που προστατεύει τα κυκλώματα των δουλεμπόρων, καλύπτει τους προαγωγούς χιλιάδων γυναικών σκλάβων στο νησί, απαγορεύει και συκοφαντεί κάθε εθνικοεπαναστατική αντικατοχική φωνή;



Απέναντι στην σύγκρουση κράτους και λαθρομεταναστών οι πραγματικοί Εθνικιστές και Αντικαθεστωτικοί οφείλουν να κρατήσουν στάση που ωφελεί μόνο το κίνημα και σε καμιά περίπτωση το κράτος.



Οι πληθυσμοί των λαθρομεταναστών που σπεύδουν στο νησί για να απολαύσουν και αυτοί με την σειρά τους τα «καλά» του καπιταλισμού και να καταλήξουν ως πρόσωπα σε γρανάζι του συστήματος δεν λύνεται με «προστασία» στην αστυνομία αλλά με εθνικοεπαναστατική ιδεολογία και οργάνωση σε τοπικό επίπεδο και με εμπροσθοφυλακή την εθνικολαϊκή δράση.



Το κυπριακό κράτος του Χριστόφια και του Αναστασιάδη είναι εχθρικό και άκρως ανθελληνικό όσο και αν αυτό αδυνατούν να το καταλάβουν οι υπεύθυνοι του ΕΛΑΜ.



Περαστικά σας !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.