Η Αίγυπτος δείχνει τον δρόμο για εθνική ανεξαρτησία και κοινωνική δικαιοσύνη !



του Jihad.



Μετά την Τυνησία ραγδαίες οι εξελίξεις και στην Αίγυπτο και σαφέστατα πολύ σημαντική η γεωπολιτική αλλαγή που θα συντελεσθεί στην ευρύτερη περιοχή.





Κυριολεκτικά απεγνωσμένοι οι Αμερικανοί καπιταλιστές και οι Εβραίοι Σιωνιστές προσπαθούν με κάθε μέσο (με αποστολή στρατιωτικών εφοδίων μέσω πτήσεων … είναι αλήθεια άραγε η παραχώρηση άδειας εκ μέρους του Παπανδρέου να χρησιμοποιηθούν τα ελληνικά αεροδρόμια;) να στηρίξουν τον προδότη φιλοσιωνιστή πρόεδρο Mubarak και να αποτρέψουν την αλλαγή του καθεστώτος. Παραμένει άγνωστο ποια κυρίαρχη δύναμη θα αναδυθεί στην νέα πολιτική πραγματικότητα της χώρας την επόμενη ημέρα.





Ο νυν πρόεδρος της Αιγύπτου Muhammad Hosni Sayyid Mubarak υπήρξε η δεύτερη πολιτική «μαριονέτα» που εγκατέστησαν οι Σιωνοκαπιταλιστές στην χώρα μετά τον Anwar El Sadat ο οποίος υπέγραψε στις αρχές της δεκαετίας του ’80 συνθήκη ειρήνης με το Ισραήλ και ομαλοποίησε τις σχέσεις του με το σιωνιστικό τερατούργημα.



Στην συνέχεια συνεργάστηκε άψογα με τους Αμερικανούς και πούλησε την χώρα στο σιωνιστικό κεφάλαιο και τους καπιταλιστές ενώ παράλληλα «ξέχασε» σε μια νύχτα τον αγώνα των Παλαιστινίων κλείνοντας τα διασυνοριακά περάσματα στα σύνορα με την Γάζα.



Φυσικά η εκδίκηση του υπερήφανου Αιγυπτιακού έθνους τον βρήκε κατά την διάρκεια στρατιωτικής παρέλασης* από τα μέλη της «Μουσουλμανικής Αδελφότητας» οι οποίοι τον εκτέλεσαν με συνοπτικές διαδικασίες.



Η εν λόγω ισλαμική οργάνωση είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν από τα κατευθυνόμενα ΜΜΕ για «φιλοφασιστικές» κατευθύνσεις και επαφές λόγω της σταθερής αντισιωνιστικής γραμμής της.







*the Assassination of President Anwar Al-Sadat




Ας μην ξεχνάμε ότι και οι αυτοί 2 ριψάσπιδες κυβερνώντες πρόδωσαν το όραμα τις ιδέες, και το πολιτικό κίνημα του «Λιονταριού της Αιγύπτου» Gamal Abdel Nasser ο οποίος υπήρξε γνωστός Εθνικιστής αντισιωνιστής και πιστός φίλος του μαχόμενου Εθνικοσοσιαλισμού καθώς και αρωγός στις προσπάθειες των Εθνικοσοσιαλιστών συντρόφων μας για επιβίωση μετά το τέλος του πολέμου.





Η προδοσία του νυν προέδρου έφτασε στο υπέρτατο σημείο με το να συμμετάσχει το κόμμα του επίσημα στην γνωστή «διεθνή των σοσιαλοδημοκρατών» στην οποία ηγείται ο έλληνας GAP ακολουθώντας τον ίδιο ρεφορμιστικό δρόμο με τους «ψευτοφασίστες» Λιβανέζους της «φάλαγγας» οι οποίοι πλέον παρουσιάζονται σήμερα ως «σοσιαλοδημοκράτες» και σε καμιά περίπτωση ως εθνικιστές.



Χιλιάδες Αιγύπτιοι έχουν ξεσηκωθεί σε δεκάδες πόλεις και με τα εθνικά λάβαρα στα χέρια καταστρέφουν όλα τα σύμβολα του καπιταλισμού και του εβραιοσιωνισμού (αμερικανικές πολυεθνικές, ξένες τράπεζες, γραφεία φιλοαμερικανικών οργανώσεων, εβραϊκές συναγωγές) ενώ την ίδια στιγμή προτρέπουν τις δυνάμεις του ηρωικού Αιγυπτιακού στρατού να συμμετάσχει στο πλευρό τους στον αγώνα για την ανατροπή των φιλοσιωνιστών.



Πρώτοι στόχοι των εξεγερμένων είναι οι υπάλληλοι της Ισραηλινής πρεσβείας και οι εκατοντάδες Αμερικανοεβραίοι που παραθερίζουν στην χώρα. Απέναντι στους μπάτσους του υπουργείου εσωτερικών δείχνουν την πιο δυναμική αντίσταση και ζητούν την παράδοση του υπουργού.





Από την πρώτη στιγμή έσπευσαν χιλιάδες Αιγύπτιοι πατριώτες να προστατέψουν τα εθνικά μουσεία και την πολιτιστική κληρονομιά της χώρας ενώ δεν έλειψαν σκηνές από την καθημερινή προσευχή των εξεγερμένων όπου δίπλα στα εθνικά σύμβολα της χώρας μικρά παιδιά φωνάζουν «Θάνατος στο Ισραήλ» και «Λευτεριά στην Παλαιστίνη».



Δεν είναι τυχαίο το εξώφυλλο της Jerusalem Post:



«Η χειρότερη καταστροφή για το Ισραήλ μετά την Ιρανική Επανάσταση του ‘79».




Την ίδια στιγμή το κράτος των δολοφόνων του Ισραήλ προσφέρει άσυλο στο Mubarak σε περίπτωση που θα εγκαταλείψει την χώρα.



Τρομαγμένοι οι έλληνες καπιταλιστές εξέδωσαν ανακοίνωση σε γνωστή αστική εφημερίδα στην οποία κάνουν γνωστό τον φόβο τους για τα γεγονότα στην περιοχή. Ελπίζουμε σύντομα λοιπόν και η Αθήνα να γίνει Κάιρο και να είναι πρωταγωνιστές αυτή την φορά οι Εθνικιστές και οι Εθνικοσοσιαλιστές στον αγώνα για την λευτεριά.



Όλοι μαζί οι Αιγύπτιοι χωρίς να τους χωρίζουν ταμπέλες ή πολιτικές και θρησκευτικές διαφορές ενωμένοι όσο ποτέ διεκδικούν ένα καλύτερο αύριο και μια ελεύθερη Αίγυπτο θυμίζοντας σε όλους το σύνθημα του αθάνατου Εθνικιστή προέδρου Nasser «Η Αίγυπτος στους Αιγύπτιους!»



Τέλος όσο και αν προσπαθούν οι θαμώνες του «Indymedia» και του «δικτύου» καθώς και των άλλων δήθεν «αριστερών δυνάμεων» να εκμεταλλευτούν πολιτικά και επικοινωνιακά την εθνικολαϊκή επανάσταση στην Αίγυπτο να τους θυμίσουμε τα παρακάτω:



Tο έθνος που σήμερα χτυπάει τον Σιωνισμό και δεν είναι άλλο από το Αιγυπτιακό (για πολλοστή φορά τα τελευταία χρόνια), έχει και εθνικά σύμβολα στα χέρια και πίστη στις παραδόσεις της πατρίδας. Οι Αιγύπτιοι αγαπάνε την γη τους, σέβονται την ιστορία τους και πιστεύουν 100% στον αγώνα για μια Αίγυπτο χωρίς Σιωνισμό και Καπιταλισμό σε αντίθεση με εσάς που προσβάλετε έναν ολόκληρο λαό καίγοντας εθνικά σύμβολα και παραποιώντας την εθνική ιστορία.



Ο αγώνας της Αιγύπτου δεν είναι απλά ένας αγώνας για «αλλαγή» σύμφωνα με τα πρότυπα του Τσίπρα του Αλαβάνου και του Στρατούλη αλλά ένας αγώνας σαφέστατα ΑΝΤΙΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΣ και ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟΣ με έντονα τα εθνικιστικά και σοσιαλιστικά χαρακτηριστικά.



Σύντομα στην Αίγυπτο θα θριαμβεύσουν οι Σοσιαλιστές Εθνικιστές και οι Ισλαμιστές Αντισιωνιστές και τότε θα είναι πολλοί αυτοί που θα κλάψουν γοερά σε Τελ Αβίβ, Ουάσιγκτον και Βρυξέλλες …

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος1/2/11 10:14 μ.μ.

    Συγχαρητήρια για το άρθρο σας.
    Ας ελπίσουμε ότι και στην δύστυχη Πατρίδα μας ο λαός επιτέλους θα ξυπνήσει από τον λήθαργο.

    Στην Ιστορία καμιά φορά συμβαίνουν πράγματα τα οποία δεν μπορούν να εξηγηθούν με την λογική.

    Αυτή η εποχή την οποία διανύουμε είναι μια από αυτές. Οι λαοί ξυπνούν. Οι ιουδαιοχριστιανοί δεν μπορούν να κάνουν τίποτα γ’ αυτό. Οι Λευκοί άρχισαν να ψάχνουν τις ρίζες τους και αυτό δεν αλλάζει με τίποτα.
    Οι Θεοί μας είναι μαζί μας. Ο ενέργεια του Ήλιου βοηθός μας.

    Αλίμονο σου Σιων .....

    Σπαρτιάτης Ν.Ι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.