«Αγανακτισμένοι» ή αποφασισμένοι και στο καρτέρι με στόχο την ίδια την δημοκρατία ;






του Wolverine.


Πολλά μπορούν να γραφτούν και να ειπωθούν για τις συγκεντρώσεις του ελληνικού λαού στην πλατεία συντάγματος των Αθηνών και στις άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας.


Ο καθένας όπως είναι φυσικό διατηρεί την δική του άποψη και υποστηρίζει τις θέσεις που τον εκφράζουν. Παρακολουθώ επί αρκετές ημέρες τις δημοσιεύσεις εθνικιστικών / πατριωτικών ιστολογίων και γενικά όλων των «χώρων» που αντιστρατεύονται (με ή χωρίς εισαγωγικά) την πολιτική της κυβέρνησης του εγγονού Τζέφρυ Παπανδρέου.


Πραγματικά είναι αστείο να βλέπεις τους πάντες εν μέσω κατοχής του σιωνιστικού ΔΝΤ να «κονταροχτυπιούνται» στο διαδίκτυο αλλά και στον δρόμο και ο καθένας για τους δικούς του «σοβαρούς» (;) λόγους.


Οι «αναρχικοί» αναλώνονται σε μακροσκελείς και ανούσιες κατά βάση θεωρητικές συζητήσεις για έναν και μόνο «σοβαρό» λόγο, αν θα επιτρέπονται δηλαδή οι ελληνικές σημαίες και ο εθνικός ύμνος, οι «πατριώτες» σκέφτονται αν η παρουσία εκατοντάδων χιλιάδων ατόμων είναι σατανικό σχέδιο των καναλιών, οι «αριστεριστές» αν και πότε θα κηρυχθεί παλλαϊκή απεργία των εργατών - σε μια χώρα που η εργατική τάξη δεν έχει στην πλειοψηφία της καίρια γνώση για τον καπιταλισμό και τις δομές του - ο καθένας το «τραγουδάκι» του αλλά και το «βιολί» του.


Κανείς στην ουσία από όλους αυτούς δεν αμφισβητεί την μια και μόνο βάση του προβλήματος που είναι ο «παρλιαμενταρισμός» δηλαδή η ίδια η κοινοβουλευτική δημοκρατία αλλά και κάθε άλλη έκφραση της όποια και αν είναι αυτή.


Δεν είναι τυχαίο ότι το σύστημα εξουσίας προετοιμασμένο από καιρό για κάθε μελλοντικό (και επικίνδυνο για το ίδιο) ενδεχόμενο διαθέτει σε όλους τους «ακραίους» χώρους ανθρώπους του που κατευθύνουν τα νήματα και τα μυαλά όλων αυτών που συμμετέχουν στις εν λόγω οργανώσεις.


Άλλοι «ακραίοι» δεν κατέβηκαν διότι απλά θεωρούν την σύναξη εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων απλά ένα ακόμα «πανηγύρι», άλλοι επίσης «ακραίοι» δεν θεώρησαν σωστό να συγκρουστούν άμεσα με τον κρατικό γίγαντα και αντέταξαν με σθένος το σύνθημα «άμεση δημοκρατία», άλλοι εξαφανίστηκαν αφού «έγραψαν» χιλιάδες ώρες στο facebook.


Ο γράφων πήγε στο σύνταγμα σε διαφορετικές ώρες και ημέρες και αν δεν σας κουράζω αγαπητοί συναγωνιστές και αγαπητοί αντίπαλοι θα σας μεταφέρω την δική μου εικόνα.


Κυριακή 05.06.11 στις 11 το πρωί … μια πλατεία χωρισμένη σε διαφορετικά ιδεολογικά «μετερίζια» με εξαιρετικά ειρηνιστικό κλίμα που θύμιζε διακοπές και άφθονες καντίνες, γεμάτη στην έκταση της από ασφαλίτες με φωτογραφικές μηχανές που έβγαζαν με την άνεση τους πάντες και τα πάντα, οι εν λόγω κύριοι περιφερόμενοι μάλιστα ανάμεσα σε «αντιεξουσιαστές» και «αγανακτισμένους» χωρίς κανένα πρόβλημα … άλλοι με «αλήτικο» υφάκι και άλλοι με ελληνικές σημαίες στην πλάτη όλοι όμως με «μπανάνες» στην μέση, όπλα και συστήματα ενδοεπικοινωνίας και τα λοιπά … αναγνωρίσιμοι σχετικά εύκολα …


Ελάχιστος κόσμος ευκαιρία για σοβαρή κουβέντα … λαϊκές συνελεύσεις λοιπόν με τους επικεφαλείς στο σημείο των επιτροπών να είναι κάποια «τυπάκια» που έκαναν «μπαμ» που ανήκουν ιδεολογικά ή μήπως τελικά είναι εκεί εντελώς ευκαιριακά ; …




Καλύτερα για μένα όμως η παρουσία των «αντιπάλων» μας στην περιοχή αποτελεί πρόκληση. Όρεξη για κουβέντα είχα και αρχίζει το γέλιο το πρωί της Κυριακής …


Ερωτήσεις: «ποιο το όραμα σου για αυτή την χώρα», «ποια στάση ζωής προτείνεις σε 1, 2, 42 θέματα» «τι στάση κρατάς απέναντι σε νατο ε.ε και τον διεθνή σιωνισμό» μερικές από τις ερωτήσεις που τους έκανα αφού παρουσιάζονταν οι ίδιοι ως επικεφαλείς και οργανωτές των εν λόγω κινήσεων.



Oυσιαστική απάντηση καμιά !


Απορημένοι μου ψέλλιζαν «θα δώσει την απάντηση η λαϊκή συνέλευση» … μα σας ρωτάω φίλοι και φίλες ο λαός που ακόμα ψηφίζει τα σόγια των πολιτικάντηδων δεκαετίες τώρα είναι ικανός να δώσει όραμα και λύση ή και απαντήσεις έστω και μέσα από τις εν λόγω αμφιλεγόμενες «συνελεύσεις» ;


Κίνημα σίγουρα δεν είναι η συγκέντρωση ανθρώπων στο Σύνταγμα. Rebellion δεν είναι. Revolution σαφέστατα δεν είναι, μπορεί όμως να εξελιχθεί σε κάτι ουσιαστικό αν το επιτρέψουν οι συνθήκες και βάλουμε και εμείς το χεράκι μας … ή αν χυθεί αίμα που όπως λέει και ένα σύνθημα «κινεί τους τροχούς της ιστορίας» όσο και αν τους τρομάζει κάποιους αυτό το γεγονός.


Το απόγευμα βρέθηκαν μεγάλες μάζες Ελλήνων στο ίδιο σημείο. Ανάμεσα τους εγώ και αρκετοί αυτόνομοι σύντροφοι. Καθόλου πολιτικοποιημένοι στην πλειοψηφία τους οι υπόλοιποι συμμετέχοντες παρόλο την ηλικία των περισσοτέρων (συνέπεια της τηλεοπτικής προπαγάνδας των τελευταίων είκοσι χρόνων) όμως αρκετοί αναρχικοί, φασίστες, δεξιοί, χριστιανοί, αριστεροί όλοι ήταν εκεί ο καθένας με τις δικές του θέσεις και απόψεις.


Πολλές ελληνικές σημαίες σε κοντάρια και πλάτες, ελάχιστες των αραβικών χωρών και όλες σε συγκεκριμένο σημείο για ευνόητους λόγους, καμιά κομματική σημαία και ελάχιστες γκρούπες «αριστεριστών» να προσπαθούν να μιλήσουν για τον Μαρξισμό παρόλο που όλοι έδιωχναν τους πάντες ότι πολιτική ταυτότητα και αν είχαν !


1η παρατήρηση ότι πολλοί - περισσότεροι από ότι νομίζουμε - είχαν μέσα στο μυαλό τους μια έντονη αμφισβήτηση τόσο του κοινοβουλίου όσο και της ίδιας της δημοκρατίας εν γένει.

2η παρατήρηση ότι πολλοί από αυτούς που ήταν την Κυριακή και τις προηγούμενες ημέρες στις συγκεντρώσεις δεν είχαν κατέβει ξανά σε ανάλογη πορεία και διαμαρτυρία !

3η παρατήρηση ότι οι μετανάστες στην Ελλάδα (κυρίως αυτοί από την Ασία και την Αφρική) δεν συμμετείχαν παρόλο την αντίθετη προπαγάνδα των αντιρατσιστών !


Ελάχιστοι οι ξένοι που κατέβηκαν στους δρόμους πράγμα που σημαίνει ότι και δεν έχουν καίρια πολιτική τοποθέτηση απέναντι στα «προβλήματα» και ότι δεν τους ενδιαφέρει να είναι στην πρωτοπορία κανενός αγώνα !


Το συμπέρασμα είναι ένα. Όσο περισσότερο αμφισβητείτε ο θεσμός της δημοκρατίας και όσο μεγαλώνει το μίσος για τον κοινοβουλευτισμό τόσο περισσότερο θα πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση και επιφυλακή. Οι συνθήκες ευνοούν την δική μας στάση ζωής και θα κερδίσουμε τουλάχιστον τις εντυπώσεις αρκεί να έχουμε τακτική και συνέπεια σε λόγια αλλά και πράξεις.



Στήνουμε πραγματικό «καρτέρι» στην δημοκρατία που δεν είναι κάτι άλλο παρά αυτό που περιγράφει ο Μπραζιγιάκ στο σύνδεσμο εδώ και στρέφουμε τα μάτια μας προς το θήραμα που δεν είναι άλλο από το Κράτος Αδίκου και τα μισθωτά τσιράκια του από όπου και αν προέρχονται όποια ταυτότητα και αν έχουν.


Κανένας Μίκης, κανένα «δίκτυο αριστερών» και καμιά οργάνωση «300 πατριωτών» (και αυτοί για δημοκρατία ομιλούν …) δεν θα δώσουν την οριστική λύση που αξίζει να προβάλλουμε και να κάνουμε γνωστή στις ημέρες μας δηλαδή την συνολική απόρριψη της δημοκρατίας.


Κανείς από αυτούς που το παίζουν «αγανακτισμένοι» - και εννοώ τις γνωστές περσόνες που βγήκαν σε κανάλια και ραδιόφωνα αφού εξάντλησαν την επαναστατικότητα τους στα πάρτυ των κομματικών νεολαιών - δεν λέει αλήθεια: ότι ο εχθρός είναι ένας, η ίδια η Δημοκρατία όποια ταμπέλα και αν έχει όποια μορφή και αν της δίνουν οι υπερασπιστές της και ένας ο ηθικός αυτουργός ο βάρβαρος Σιωνιστής και οι δομές που τον στηρίζουν μέσα και έξω από τα σύνορα της χώρας.


Γράφει στο «Βήμα της Κυριακής» (05.06.11) κάποιος αστός και φιλοκαθεστωτικός: «όταν βουλευτές την κάνουν, σαν λαγοί με μικρά πηδηματάκια από την εμπροσθοφυλακή της δημοκρατίας, αναζητώντας διέξοδο από τα μονοπάτια του εθνικού κήπου, αφήνουν τότε ακάλυπτο χώρο σε ακρο - πατούντες Λύκους».


Δεν έχουμε λοιπόν Συναγωνιστές παρά να «παραφυλάμε» σαν πραγματικοί Μελανοχίτωνες «Λύκοι» στις πλαγιές του κ(υ)νοβουλίου και να έχουμε στο νου μας το θήραμα που δεν είναι άλλο από τους 300 της βουλής οι οποίοι είναι οι «Νενέκοι» της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας.


Για αυτό λοιπόν πέρα από διαδικτυακές ενασχολήσεις και πολύωρες θεωρητικές αναλύσεις που δεν ταιριάζουν σε ιδιοσυγκρασία εθνικοεπαναστατών συμμετέχουμε ως Εθνικιστές Φασίστες και Εθνικοσοσιαλιστές ενεργά και δυναμικά σε όλες τις συγκεντρώσεις χιλιάδων Ελλήνων όποιοι και αν είναι οι συμμετέχοντες όποιοι και αν τους κατέβασαν στον δρόμο όποια και αν είναι η σκέψη τους, και αναμένουμε το σύνθημα για μαζική έφοδο όταν μας ευνοήσουν οι περιστάσεις.


Ο λύκος θηρευτής μέσα σε μια ομάδα έχει ένα και μόνο πράγμα στο μυαλό του, την τακτική δίωξη και την συντριβή του αντιπάλου άμεσα και γρήγορα μαζί με αυτούς που συμμετέχουν στο πλευρό του.


Ας μην ξεχνάμε ότι το «Βήμα» επισημαίνει σε άλλο σημείο της εφημερίδας τον φόβο των αστών και των ρουφιάνων δημοσιογράφων για τους Μελανοχίτωνες που πιθανόν μια μέρα να «μπουκάρουν» στην Βουλή.


Τελικά έχουν δίκιο είμαστε πολύ επικίνδυνοι για το σύστημα τους για αυτό και βάλθηκαν άπαντες - από τον πρώην νεολαίο του Μεταξά πρώην κομμουνιστή και μόλις πρόσφατα οικοδεσπότη του Ερντογάν Μίκη, μέχρι τους θαμώνες του indymedia και τους δημοσιογράφους και πολλούς άλλους - να μας απομονώσουν.


Όχι μόνο δεν τα κατάφεραν αλλά εκατοντάδες Εθνικιστές Φασίστες και Εθνικοσοσιαλιστές είναι κάθε μέρα εκεί που πρέπει όπως και την Κυριακή που μας πέρασε δίπλα στην καρδιά του δημοκρατικού κτήνους έτοιμοι να καρφώσουν την Λόγχη στον στόχο. Ξέρουμε πολύ καλά και ποιος είναι ο εχθρός και ποια είναι η καταγωγή του αλλά και ποιες είναι οι ευθύνες του ελληνικού λαού.


Πολύ πιθανόν αύριο ο Γιωργάκης να υποσχεθεί σε πολλούς «αγανακτισμένους» αυξήσεις και δωράκια και να αποχωρήσουν οι περισσότεροι από τις πλατείες.


Και να γίνει αυτό εμείς πάλι θα είμαστε εκεί την κρίσιμη στιγμή όποτε και να είναι αυτή με λύσσα και συνείδηση με εθνικοσοσιαλιστική οργή και αντισιωνιστική σκέψη - Strauss Cohen είναι το όνομα του τυράννου ρουφιάνοι δημοσιογράφοι - έτοιμοι να στρέψουμε εκεί που πρέπει την δική μας δυναμική όσο και αν προσπαθεί να μας αποπροσανατολίσει το σύστημα εξουσίας μέσω των καναλιών και των φερέφωνων του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.