Προς τους συναγωνιστές που μας διαβάζουν ...


Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν στο κέντρο των Αθηνών εξελίξεις άκρως σημαντικές. Η προσπάθεια των εξουσιαστών να υποδουλώσουν ακόμα περισσότερο την πατρίδα και τον αγωνιζόμενο Λαό στους γύπες του ΔΝΤ δεν πρέπει να περάσει.


Στόχος των Εθνικιστών / Εθνικοσοσιαλιστών / Εθνικοεπαναστατών θα πρέπει να είναι η συντριβή του κοινοβουλευτισμού και η τιμωρία των γραικύλων. Αυτό δεν μπορεί να επιτευχθεί με την συγκέντρωση σε προκαθορισμένο σημείο της πλατείας συντάγματος και με ειρηνικές διαθέσεις αλλά με την διασπορά των δυνάμεων μας την αντικαθεστωτική δράση και την σωστή τακτική.


Έτσι λοιπόν επισημαίνουμε σε όλους και όλες που θα επιλέξουν τον δρόμο της αντίστασης και θα αντιπαραταχθούν στο πεζοδρόμιο απέναντι στις κατασταλτικές δυνάμεις να λάβουν μέτρα αυτοπροστασίας.


Καλό θα είναι να ψάξουν στο διαδίκτυο και να ενημερωθούν σχετικά με την αντιμετώπιση των δακρυγόνων, την παροχή πρώτων βοηθειών καθώς και τι ενέργειες μπορούν να ακολουθήσουν σε περίπτωση σύλληψης. Συναγωνιστές μην πέφτετε στις παγίδες που στήνει το σύστημα.


Κύριος υπεύθυνος της κατοχής της χώρας είναι η δημοκρατία και οι υπηρέτες της. Το σύστημα θα χρησιμοποιήσει κάθε εφεδρεία που διαθέτει προκειμένου να βγει το ίδιο αλώβητο.


Έτσι λοιπόν μακριά από κινήσεις που προκαλούν σύγχυση, μακριά από «ακροδεξιές» παρέες και λογικές και «εθνικόφρονες» απάτες.


Ανάμεσα στο πλήθος των εξεγερμένων θα αποκτήσουμε εμπειρίες, θα εκδικηθούμε τους πολιτικάντηδες και θα προσπαθήσουμε να αποκαταστήσουμε την τιμή του κινήματος που χρόνια τώρα βρωμίζουν οι γνωστοί τυχάρπαστοι «ηγετίσκοι» της καρέκλας και των τεσσάρων τοίχων.

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος28/6/11 5:37 μ.μ.

    Σε γενικές γραμμές συμφωνώ με τα ανωτέρω. Η βασική διαφωνία μου (αν έχει κάποια βαρύτητα η γνώμη μου και αν ενδιαφέρει οποιονδήποτε), είναι ότι αν κατεβούμε στο δρόμο ατομικά, χωρίς να δείχνουμε την ιδεολογική μας ταυτότητα, ακόμα κι αν συμμετάσχουμε ενεργά στη μάχη κατά του κοινοβουλευτισμού, οι διάφοροι αριστεροναρχικοί θα εκμεταλλευθούν την παρουσία μας, μετρώντας κι εμάς στη δύναμή τους, αφού αυτοί βγαίνουν μπροστά με τη σημαία τους. Αυτή τη στιγμή ολόκληρη η ΕΛ.ΑΣ. έχει μαζευτεί γύρω από τη Βουλή. Για να αποδυναμωθεί θα πρέπει να υπάρξουν συγκεντρώσεις "αγανακτισμένων" σε διάφορα σημεία της Αθήνας. Μόνο έτσι θα διασπαστούν οι αστυνομικές δυνάμεις και υπάρχει περίπτωση να καταληφθεί η Βουλή. Δυστυχώς, όμως, δεν υπάρχει κάποιος που θα μπορούσε να οργανώσει την αντίσταση του ελληνικού λαού. Ίσως ήρθε η ώρα να κατεβούμε κι εμείς στους δρόμους ως εθνικοσοσιαλιστές. Γιατί δεν κάνουμε κι εμείς μία συγκέντρωση σε κάποιο κεντρικό σημείο; Οποιαδήποτε συγκέντρωση θα τραβήξει κάποιες διμοιρίες ΜΑΤ από τη Βουλή αλλά και τα κανάλια. Μπορούμε να δείξουμε ότι υπάρχουμε και έχουμε δύναμη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος28/6/11 9:22 μ.μ.

    Εγω λεω να παμε χερι χερι με τους απλυτους. Τι λες και εσυ; Ακριβως επειδη ειμαστε Εθνικιστες πρεπει να κρατησουμε αποστασεις απο τους εργατοπατερες και τις παρελασεις τους. Οπως επισης και απο τους υπηρετες του κρατους τους αναρχικους. Το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι. Σαν Εθνικιστες πρεπει να ειμαστε ενωμενοι για το καλο του ΕΘΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κάποιοι ακόμα και στον ύπνο τους βλέπουν σαμπουάν ... έχεις να προτείνεις κάτι συγκεκριμένα ή γενικά θα μιλήσεις για έθνος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος28/6/11 9:56 μ.μ.

    Μιλαω για το εθνος γιατι αυτοι που κυβερνανε ειναι ολοι προδοτες του Εθνους μας και σαν Εθνικιστες πρεπει να αγωνιστουμε για την διαφυλαξη του ξεχωριστα απο εργατοπατερες που στην ουσια ειναι υπευθυνοι για ολα οσα συμβαινουν στον χωρο εργασιας. Συμφωνω με το παιδι παραπανω πρεπει να υπαρξει εκμερους μας ξεχωριστη κινηση απο ολα αυτα τα σκουπιδια(αναρχικοι-ματατζηδες) που ο ρολος τους ξερουμε ολοι ποιος ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος29/6/11 4:58 μ.μ.

    Σε συνέχεια του πρώτου σχολίου (το δεύτερο σχόλιο δεν είναι δικό μου) θα ήθελα να πω ότι μόνο αυτοί που δεν έχουν να χάσουν τίποτα μπορούν αν ηγηθούν. Οι υπόλοιποι πριν κινητοποιηθούν σκέφτονται τι έχουν να χάσουν... Με απλά λόγια: Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει να χάσει ο 70χρονος παππούς αν κατεβεί με το δίκανο στο Σύνταγμα. Θα καταστραφεί η ζωή του ή θα παέι φυλακή; Αφού ούτως ή άλλως φυτοζωεί με μία πενιχρή σύνταξη. Ένας τέτοιος καμικάζι θα μπορούσε να ξεσηκώσει πολύ κόσμο. Όσον αφορά τους υπολοίπους, μεταξύ των οποίων κι εγώ, μπορεί να μην έχω ηγετικές ικανότητες αλλά αν βρεθεί κάποιος ικανός ξέρω πολλούς που θα τον ακολουθήσουν, μαζί τους κι εγώ. Αυτός όμως θα αναδειχθεί από τον αγώνα στο πεζοδρόμιο και όχι από μεταξύ μας συζητήσεις (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η δουλειά που γίνεται στο blog δεν είναι σπουδαία). Γι' αυτό προτείνω από σήμερα να δοθεί γραμμή για συγκέντρωση εθνικοσοσιαλιστών σε οποιοδήποτε σημείο της Αθήνας με σκοπό να πάμε στο Σύνταγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος29/6/11 11:24 μ.μ.

    χωρίς σχέδιο δεν γίνεται τίποτα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.