Κάτω τα χέρια από την Συρία ρουφιάνοι του κράτους ακροδεξιοί και τσιράκια των ΗΠΑ ακροαριστεροί !




του Jihad.



Την ίδια ώρα που το αντισιωνιστικό εθνικιστικό καθεστώς στην Συρία προσπαθεί να αποτρέψει την μετατροπή της χώρας σε έναν ακόμα δορυφόρο του Σιωνισμού, οι ακροδεξιοί και ακροαριστεροί υπάλληλοι της πρεσβείας (μια είναι η πρεσβεία ...) συνεχίζουν το παραλήρημα τους και τις προβοκατόρικες δημοσιεύσεις και ενέργειες.





Ο σύντροφος Saleh Nazha μέλος του SSNP που έπεσε στις μάχες τον Αύγουστο του 2008 ενάντια στους Ισραηλινούς.


Έτσι λοιπόν στην γνωστή παρακρατική «ελληνόψυχη» φυλλάδα της ΚΥΠ και της Mossad (να τους χαίρονται κάποιοι κυριλέ «εθνικιστές») δημοσιεύτηκε πρόσφατα ένα προκλητικό άρθρο που όχι μόνο ρίχνει λάσπη στην πραγματική εικόνα της συριακής κοινωνίας αλλά εξυπηρετεί συγκεκριμένα συμφέροντα μυστικών υπηρεσιών.





Norma Abi Hassan


Σήμερα οι Κούρδοι με την υποστήριξη κυρίως του Ισραήλ και οι Ισλαμιστές Σαλαφιστές με την βοήθεια της Σαουδικής Αραβίας προσπαθούν να ρίξουν την αντισιωνιστική κυβέρνηση του Άσαντ.



Η πλειοψηφία των Ελλήνων της Συρίας (η άλλη μεγάλη Ελλάδα μετά την νότια Ιταλία) όχι μόνο στηρίζουν το σοσιαλιστικό εθνικιστικό καθεστώς του κόμματος Baath αλλά μάχονται και μέσα από τις τάξεις του ηρωικού Συριακού Σοσιαλιστικού Εθνικιστικού Κόμματος (SSNP) ενάντια στους προδότες και τους πράκτορες των Αμερικανών.


Το συγκεκριμένο άρθρο που δημοσιεύτηκε και στο διαδίκτυο πέρα από την όποια παραπληροφόρηση και προβολή ψευδών στοιχείων και γεγονότων έχει ως παράλληλο αλλά άμεσο στόχο να προωθηθεί στους αναγνώστες του «πατριωτικού χώρου» ως μια ακόμα φιλειρηνική «αντιφασιστική» ματιά απέναντι στα γεγονότα.



Όμως η ιστορία και οι παραδόσεις της εν λόγω ευρύτερης περιοχής δίνουν την πρέπουσα απάντηση στους προβοκάτορες δήθεν «ελληνόψυχους».


Διαβάζουμε για παράδειγμα στο διαδίκτυο:


«Amioun in Arabic: أميون‎ and other scripts of the name , are most probably transliterated from the original Amyūn. It is the capital town of the predominantly Greek Orthodox area Koura District (i.e. χωριά, villages in Greek) in the North of Lebanon.



Amioun has a population of around 15,000. They are followers of the Greek Orthodox Church of Antioch.



Amioun is the largest entirely Greek Orthodox city in Lebanon and the whole Middle East. The inhabitants of the city are descendants of Phoenicians, Greeks and Ghassanids and they speak Arabic as a first language. The major political party in the city is the Syrian Social Nationalist Party»


Όλη αυτή η ιστορία έχει ως στόχο να περάσει με ύπουλο τρόπο στην σκέψη των Ελλήνων αναγνωστών το εξής μήνυμα: ότι το καθεστώς Άσαντ όπως γράφει χαρακτηριστικά «καταπιέζει τους εκεί ελληνορθόδοξους πληθυσμούς» (ο συγγραφέας τους χαρακτηρίζει Ρωμιούς τους Έλληνες στην περιοχή και όχι ελληνογενείς !!!) … άρα σωστά οι «εξεγερμένοι» αντιδρούν !



Ξεκάθαρα είναι άλλη μια προβοκάτσια που αναπαράγει και υιοθετεί η ελληνική αντιφασιστική ακροδεξιά.


Από την άλλη πλευρά τα τσιράκια του ΣΥΡΙΖΑ όπως διαβάζουμε σε εφημερίδες και μπλογκς κάνουν το ίδιο, δηλαδή υιοθετούν την σιωνιστική προπαγάνδα:



«Πορεία προς την πρεσβεία της Συρίας στην Αθήνα, πραγματοποίησαν το απόγευμα Σύροι υπήκοοι και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τη βίαιη καταστολή των διαδηλώσεων στη Συρία και το πρόσφατο αιματοκύλισμα στην πόλη Χαμά»



και στο ίδιο άρθρο από καθεστωτική πηγή



«Ο ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει ότι στο πλαίσιο πάντα των αρχών του διεθνούς δικαίου, μαζί με τα κινήματα των πολιτών σε όλο τον κόσμο και μαζί με τις κοινότητες των Σύρων που διαδηλώνουν σε κάθε ευρωπαϊκή πόλη, συντονιζόμαστε με τον εξεγερμένο λαό της Συρίας, ζητώντας μαζί του εδώ και τώρα την παραίτηση του αιματοβαμμένου καθεστώτος».


Μιλάνε άραγε ποιοι για το διεθνές δίκαιο, οι μέχρι εχτές υποστηρικτές του Πολ Ποτ οι θιασωτές της "νέας αριστεράς" και οι θαυμαστές του «καπιταλισμού με το ανθρώπινο πρόσωπο» ;

Αυτοί που ουδέποτε ενδιαφέρθηκαν για την μειονότητα στην Βόρεια Ήπειρο, αυτοί που συνομιλούσαν με την φιλοαμερικανική ηγεσία των Σκοπίων και τους πράκτορες των Αμερικανών ;


Συναγωνιστές, τους ενοχλεί που η Συρία πάντα υπήρξε ένα φιλοφασιστικό καθεστώς στην περιοχή, αρωγός των εθνικιστικών κινημάτων στην μέση ανατολή, προστάτης των Εθνικοσοσιαλιστών μετά το ’45 και φανατικός εχθρός του διεθνούς σιωνισμού.

Παρόλο τα όποια τραγικά λάθη της ηγεσίας του Συριακού Baath τονίζουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι ο Σιωνισμός και ο Καπιταλισμός δεν θα περάσει στην Συρία, και θα σταθούμε με κάθε τρόπο αλληλέγγυοι στο πλευρό των Σύριων συντρόφων του κόμματος Baath αλλά και των μαχητών του φασιστικού κόμματος SSNP !

Αλληλεγγύη στους Σύριους Εθνικιστές Σοσιαλιστές !


σχετικός σύνδεσμος:



υ.γ. θερμές ευχαριστίες στον σύντροφο Iskender για την βοήθεια του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.