dla polskich kolegów mieszkających w Grecji: Οι παππούδες τους και οι γονείς τους Εθνικιστές και Φασίστες, αυτοί Εθνικοσοσιαλιστές!




μετάφραση: Selene








Οι παππούδες τους και οι γονείς τους Εθνικιστές και Φασίστες, αυτοί Εθνικοσοσιαλιστές!


του Αλεξόπουλου Στέλιου


Από τις αρχές της δεκαετίας του ΄80 στην Ελλάδα βρέθηκαν χιλιάδες Πολωνοί που κυνηγήθηκαν από τους Κομμουνιστές και τους Σιωνιστές στην χώρα τους και προσπάθησαν να αρχίσουν μια καλύτερη ζωή στο εξωτερικό. Διακρίθηκαν για την εργατικότητα τους και τον φιλελληνικό τους χαρακτήρα και όλα αυτά τα χρόνια διατηρούν τον χαμηλότερο δείκτη εγκληματικότητας ανάμεσα στους ευρωπαϊκής καταγωγής μετανάστες που βρέθηκαν στην χώρα μας. Έχουν μια πολυπληθή παρουσία στην χώρα (υπολογίζονται στις 20.000) ισχυρούς οικογενειακούς δεσμούς σωματεία και σχολεία και κατοικούν κυρίως στη Αττική. 








«Ξένοι» στην καταγωγή αλλά Φασίστες στην ψυχή πολύ νωρίς κάποιοι από αυτούς εντάχθηκαν στην παλιά «Χρυσή Αυγή» (όπως και αρκετοί συμπολίτες Αρμενικής καταγωγής...) που διατηρούσε την εποχή εκείνη τον Εθνικοσοσιαλιστικό της ιδεολογικό μανδύα και δεν εμφανιζόταν όπως είναι σήμερα με τα γνωστά πρόσωπα στις γνωστές διαδρομές που προκαλούν γέλιο σε όλους όσους έχουν συναίσθηση της κατάστασης. Πολύ γρήγορα μετά την πολιτική στροφή του εν λόγω κόμματος - με ευθύνη της ηγεσίας της - προς την θεωρία της αυτοχθονίας και την παραγωγή ενός χυδαίου σοβινιστικού και αντιφασιστικού λόγου αποχώρησαν οι περισσότεροι αλλά παρέμειναν πάντα πιστοί στις αξίες τους ενώ ο θρησκευτικός τους φανατισμός αντί να μειώσει την πίστη για την Φυλή λόγω της ιδιαίτερης ιστορίας και της ιδιοσυγκρασίας που τους διακατέχει ενίσχυσε την προσπάθεια για την διατήρηση της ταυτότητας τους. 




Οι Πολωνοί διακρίθηκαν για την κοινωνική τους αξία εργάστηκαν οι περισσότεροι στις οικοδομές και αψήφησαν εντελώς τις μαρξιστικές θεωρήσεις των κομματόσκυλων ενώ διατηρούν μέχρι σήμερα αναλλοίωτο το πατριωτικό τους συναίσθημα και την περηφάνια για την καταγωγή τους παρόλο που το δηλητήριο του φιλελευθερισμού εισχώρησε κατά καιρούς στις δομές της μεταναστευτικής τους κοινότητας. Το μίσος τους τόσο για τον Μπολσεβικισμό όσο και για τον Καπιταλισμό παραμένει αναλλοίωτο, ενώ οι αξίες της καταγωγής και της φυλετικής ρίζας είναι φάρος για τους ίδιους και τα παιδιά τους εδώ και πολλά χρόνια. Έχουμε το εξής φαινόμενο τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα. Παιδιά μεταναστών - ή λαθρομεταναστών αν κάποιοι διαφωνούν με την προσέγγιση του όρου - που έχουν ινδοευρωπαϊκή καταγωγή όχι μόνο απορρίπτουν τις ιδεολογικές προσεγγίσεις της νέας αριστεράς και του αντιρατσισμού αλλά εναγωνίως προσπαθούν να προσεγγίσουν το νόημα και τις αξίες της Εθνοκοινωνικής κοσμοθεωρίας. 


Δεν εκφράζονται μέσα από κάποια κομματική πολιτική κίνηση, προβάλλουν τα συναισθήματα τους μέσα από την μουσική και την ποίηση, τον ακτιβισμό και τον αθλητισμό, συμμετέχουν στις διαδικασίες της κοινότητας τους αφού αυτή η είναι ο ομφάλιος λώρος ανάμεσα στην Πολωνία και την «νέα πατρίδα». Διατηρούν επαφές με το Κίνημα της πατρίδας τους που σήμερα έχει αναγνωριστεί μαζί με το Ουγγρικό ως τα κορυφαία στην Ευρώπη. Βαδίζουν στα χνάρια της Εθνικοεπαναστατικής σκέψης όπως και χιλιάδες άλλοι νεολαίοι που ζουν στην χώρα μας και κατάγονται από την Ρωσία, Λευκορωσία, Ρουμανία, Σερβία, Ουκρανία, και άλλες χώρες της Ανατολικής Ευρώπης και έχουν την ίδια αντίληψη για τις σημερινές κοινωνικές συνθήκες. 


Δεν είναι τυχαία βέβαια αυτή η κατάσταση. Τα εγγόνια των ανταρτών που πολέμησαν μαζί με τον Bandera στην Ουκρανία, τα εγγόνια των Λεγεωνάριων του Ρουμάνου Codreanu τα εγγόνια των Εθνικιστών παρτιζάνων της Πολωνίας και άλλων Σλαβικών χωρών βιώνουν σήμερα το ίδιο εχθρό στις πολυφυλετικές κοινωνίες των ελληνικών πόλεων και δηλώνουν παρών στο προσκλητήριο της Εθνικοσοσιαλιστικής Ιδέας αφού αυτή είναι και η φυσική κατάληξη των πραγμάτων! Πως θα μπορούσε να είναι άλλωστε διαφορετικά αφού οι μαυροφορεμένες στρατιές της Ευρώπης στις οποίες πολέμησαν οι πρόγονοι τους είχαν και το δικό τους αίμα στην σύνθεση τους. 


Η σύγχρονη Ελλάδα θυμίζει τις τελευταίες ώρες της φρουράς της Κωνσταντινούπολης απέναντι στον πολυάριθμο μισητό εχθρό το 1453. Οι τελευταίοι υπερασπιστές των ελληνικών δρόμων απαρτίζονται από τους Έλληνες στην ψυχή και την καταγωγή μαζί με τα Λευκά αδέρφια της Ευρώπης. Μια δύναμη διαφορετικών Εθνών αλλά την ίδια στιγμή η Φάλαγγα της ίδιας Φυλής. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να αποκλείσουμε τους Πολιτικούς Στρατιώτες των Λευκών κοινοτήτων που ζουν στην χώρα μας από τις τάξεις της αντίστασης! 


Απέναντι στους εθνομηδενιστές και τους γενίτσαρους της νέας αριστεράς, απέναντι στην Σιωνιστική πολιτική του Σαμαρά και την δυσωδία της αντιφασιστικής ακροδεξιάς κάθε χέρι που παραμένει υψωμένο προς «τον Ήλιο τον Αρχηγό» είναι ένα χέρι Συντροφικό τούτη την δύσκολη στιγμή. Για όσους μπορούν να καταλάβουν αυτά αρκούν. Οι υπόλοιποι μπορούν να συνεχίσουν να διαβάζουν «Στόχο» και «Ελεύθερη Ώρα» και να πιστεύουν στα εξώφυλλα τους και στις «προφητείες» τους, δεν τους έχουμε ανάγκη δεν μας ενδιαφέρει η άποψη τους δεν είναι οι Συναγωνιστές και οι Συναγωνίστριες μας. 


Η συντακτική μας ομάδα διατηρεί επαφές με τα Λευκά αδέρφια που διατηρούν την θέση τους στο ιδεολογικό «χαράκωμα» και δίπλα στην Γαλανόλευκη και τα Μελανοπόρφυρα Λάβαρα της Φυλής τοποθετούν τα σύμβολα της ιδιαίτερης Πατρίδας τους. 







Οι αντιρατσιστές το μόνο που κατάφεραν όλα αυτά τα χρόνια ήταν να προσεγγίσουν και να στρατολογήσουν ελάχιστα μέλη των Λευκών μεταναστευτικών κοινοτήτων και εδώ αποδεικνύεται περίτρανα το κενό της ιδεολογική τους πορείας αφού οι μόνοι που μπορούν να καταλάβουν τους νεολαίους με Λευκή καταγωγή και συνείδηση αλλά με ένα ξένο διαβατήριο να γεμίζει την τσέπη είναι οι Έλληνες Εθνικοσοσιαλιστές. 



Έχουμε την χαρά και την τιμή να παρουσιάσουμε σήμερα ένα βίντεο από την Πολωνία σχετικά με το κίνημα ONR μεταφρασμένο στα  ελληνικά από την Συντρόφισσα Selene την οποία και ευχαριστούμε και το αφιερώνουμε στους Πολωνούς Συντρόφους και τις Συντρόφισσες που ζουν στην Ελλάδα δηλώνουν Εθνικοσοσιαλιστές και Φασίστες, μας διαβάζουν και συμμετέχουν στις ομάδες και τις κινήσεις της Εθνικοεπαναστατικής Αυτονομίας.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.