"England" # 16 - Η ραδιοφωνική εκπομπή του Ezra Pound τον Μάρτιο του 1942.


Εισαγωγικό σημείωμα:

Το παρακάτω άρθρο είναι η εκπομπή του Ezra Pound στον ραδιοφωνικό σταθμό της Ρώμης την 15η Μαρτίου του 1942. Ξεκίνησε την εν λόγω προσπάθεια το φθινόπωρο του '40 μέχρι τον Ιούλιο του '43 όπου και έλαβε μέρος η ανατροπή του Mussolini


Όταν δημιουργήθηκε η Σοσιαλιστική Φασιστική Πολιτεία του Salo προσφέρθηκε εθελοντικά να βοηθήσει στον αγώνα αλλά δεν υπήρξαν νέες ηχογραφημένες ομιλίες. Πάντα στα λεγόμενα του τόνιζε τον Αμερικανικό πατριωτισμό ενώ είχε πλήρη ελευθερία στις κινήσεις του σχετικά με το ραδιόφωνο και τις εκπομπές. 


Τον αιχμαλώτισαν οι Αμερικανοσιωνιστές το 1945 και φυλακίστηκε σε ανοιχτό κελί - κλουβί στην περιοχή της Πίζας. Επέστρεψε στις ΗΠΑ όπου και χαρακτηρίστηκε ως ψυχικά άρρωστος, ενώ στην συνέχεια φυλακίστηκε για 13 χρόνια σε ψυχιατρική κλινική με στόχο να υποταχθεί το πνεύμα του στις εντολές των παγκόσμιων εξουσιαστών και να προχωρήσει σε δηλώσεις μετανοίας πράγμα που δεν έπραξε ποτέ. 




Μόλις απελευθερώθηκε επέστρεψε στην Ιταλία και έστειλε με την άφιξη του προς όλους ένα αγωνιστικό μήνυμα μέσω ενός υπερήφανου Φασιστικού χαιρετισμού. 

Μπορείτε να διαβάσετε κάποιες από τις εκπομπές στον σύνδεσμο εδώ 



“... Ο εχθρός είναι το κεφάλαιο. Ο εχθρός σας είναι το κεφάλαιο, το διεθνές κεφάλαιο και ο δανεισμός. Ο εχθρός σας δεν είναι η Γερμανία, ο εχθρός σας είναι τα κεφαλαιοδάνεια. Και θα ήταν προτιμότερο για σας να μολυνθείτε από τύφο, δυσεντερία ή από τη νόσο του Bright από το να κυριευτείτε απ’ αυτή την τύφλωση που σας εμποδίζει απ’ το να καταλάβετε πως υπονομεύεστε και πως καταστρέφεστε.

Ο μεγάλος Εβραίος είναι τόσο συνδεδεμένος μ’ αυτό το κεφάλαιο που κανείς δεν είναι ικανός να διαταράξει αυτόν τον δεσμό. Θα ήταν καλύτερο για σας ν’ αποσυρθείτε στο Ντάρμπισαϊρ της Αγγλίας και να αψηφήσετε τη Νέα Ιερουσαλήμ, καλύτερο για σας να αποτραβηχτείτε στο Γκλούτσεστερ και να βρείτε ένα σημείο που να παραμένει ακόμα Αγγλικό από το να συνεχίζετε να μάχεστε κατά του Ιουδαϊσμού και να αγνοήσετε όλα τα υπόλοιπα.

Είναι εξωφρενικό ότι κάθε καθαρόαιμο παλικάρι από την επαρχία – υποθέτω ότι ακόμη υπάρχουν λίγα παλικάρια Αγγλικής καταγωγής από την επαρχία – είναι ντροπή ότι κάθε ωραίος νέος απ’ τα προάστια θα έπρεπε να δίνει τη ζωή του για τον Βίκτωρ Σασούν και είναι ντροπή το ότι η ασήμαντη ύπαρξη κάθε μεθύστακα δούλου θα έπρεπε να θυσιαστεί για τον Σασούν. Όσον αφορά την Αυτοκρατορία σας, δεν κερδήθηκε όλη με καθαρή μάχη. Αλλά με όποιον τρόπο κι να την αποκτήσατε μπορέσατε για λίγο ή περισσότερο χρονικό διάστημα να τη δικαιολογήσετε για το λόγο ότι εκλέξατε καλές κυβερνήσεις ή έστω καλύτερες απ’ αυτές που θα μπορούσαν να έχουν οι ντόπιοι χωρίς την Αγγλία. 

Επιτρέψατε στους Εβραίους να καταστρέψουν την αυτοκρατορία σας κι εσείς οι ίδιοι τους έχετε υπερεκτιμήσει. Δεν αντιπροσωπεύετε τίποτε άλλο παρά μόνο την τοκογλυφία και κυρίως τη τοκογλυφία του μετάλλου. Έχετε δημιουργήσει την τραπεζική τοκογλυφία, 60% έναντι 30% και 40% και γι’ αυτό το λόγο δε θα σωθείτε. Καταστρέφοντας όλη τη γη, αποκτηνωθήκατε, είστε χαμένοι από χέρι.

Και ο ισχυρός Εβραίος έχει καταστρέψει κάθε έθνος στο οποίο έχει εισχωρήσει. Ένα βαρύ φορτίο. Λοιπόν, ένας εξαιρετικά καλός κολυμβητής θα μπορούσε λογικά να ριχτεί στη θάλασσα με μια πέτρα δεμένη γύρω από το λαιμό του. Θα μπορούσε ίσως να την λύσει. Αν ήταν Σκοτσέζος θα θυμόταν το σουγιά του προτού ριχνόταν. Εσείς φαίνεται να μην θυμάστε τίποτα. Θα ήταν καλύτερο για σας να μολυνόσασταν από τύφο. Όπως η Ομοσπονδιακή Ένωση ή η «Εβραιο-ένωση». 

Δεν υπάρχει φυλετικό ζήτημα στην πρόταση του Στρέιτ. Είναι όπως προτάθηκε από μια ένωση σκλάβων της εβραιοκρατίας, προσφερόμενη από ψεύτες και συμμορίες ληστών. Έχετε κλέψει γη από τους πρόσφατους συμμάχους σας και αυτή σιγά σιγά ξεγλιστρά από τον έλεγχο σας. Οι μόνες κατακτήσεις της Βρετανίας και του Ρόσενφελντ είναι κατακτήσεις των συμμάχων τους.

Εντάξει, ας πούμε ότι ο Franklin Delany εκμεταλλεύεται όλη τη Ν. Αμερική - μέχρι ποιού σημείου; Και καταστρέφει σταδιακά και τις ΗΠΑ καθώς το κάνει αυτό. Τι σημαίνει αυτό για σας; Δεν είναι η σωτηρία της Αγγλίας. Θα κοιτάξετε ποτέ επιτέλους την ιστορία των αυτοκρατοριών; 

Δεν είστε ούτε καν εμπλεκόμενοι στο εμπορικό σύστημα αλλά σε ένα πλαστό εμπορικό σύστημα που δεν είναι καν εμπορικό! Ήταν για κάποια εποχή που λεγόταν εμπόριο ή εμπορικό σύστημα και όριζε ότι η ευτυχία ενός έθνους αποτελούνταν από το ποσό των χρημάτων που διέθετε και στις μηχανορραφίες του στο να κλέψει, να απομυζήσει και να καρπωθεί όσο το δυνατό μεγαλύτερο ποσοστό χρημάτων μπορεί από άλλα έθνη.

Αυτό καθορίζει το σύστημα της τοκογλυφίας, το μόνο σύστημα που οι Αγγλοσάξονες έχουν γνωρίσει κι έχουν χρησιμοποιήσει στην εποχή μας. Και δε πρόκειται για το καλό σας, ούτε και θα σας σώσει η εβραιοποιημένη Ρωσία. Όπως ακριβώς ούτε και η “Kahal”, η εβραϊκή κεντρική επιτροπή των αιμορουφηχτών. Ποιο είναι το σύστημα τους; Χωρίς διάκριση, φτηνά αγαθά εκπονημένα από φθηνό ιδρώτα να εκτοξεύονται σαν κοπριά στον κόσμο και ο κόσμος να θεωρείται σαν το μαγαζάκι του μόχθου που διαολοστέλνεται με το ημερήσιο 8ωρο κάτω από το όνομα της αφθονίας. Το να ξεπουλάς αγαθά που αποκτήθηκαν με μόχθο είναι σαν να ξεπουλάς κάθε έθνος που αγωνίζεται δίκαια για ένα κομμάτι ψωμί. Αυτός είναι ο σύμμαχος σας.

Και στο παρελθόν ήταν ένα μονοπάτι αίματος και αχρειότητας. Προσλάβατε μισθοφόρους για να εξαλείψουν το δικό σας αίμα στην Αμερική. Τους αγοράσατε από έναν βρωμερό φεουδαρχικό ηγεμόνα, ο οποίος ήταν στα χέρια του Ρόθτσιλντ: αυτό είναι ΙΣΤΟΡΙΑ. Στρέψατε τους Αμερικανούς ιθαγενείς ενάντια στους ίδιους σας τους συγγενείς. Αλλά τώρα οι Eden και Cripps έχουν φωνάξει τους Μοσχοβίτες να βανδαλίσουν και να καταστρέψουν όλη την Α. Ευρώπη και να ρημάξουν την Φιλανδία για χάρη των βρωμερών εβραϊκών ορυχείων νικελίου. 

Η αθλιότητα σας είναι συνδεδεμένη με την Ιουδαία. Πίσω από οποιαδήποτε πληγή ή ντροπή της Αυτοκρατορία σας κρύβεται ένας Mond, ένας Sassoon ή ένας Goldsmid. Δεν έχετε αφήσει ίχνος της ράτσας σας στην κυβέρνηση σας. Ένας θεός ξέρει αν μπορεί να βρεθεί ακόμα διασκορπισμένη κάπου στην Αγγλία. Αλλά πρέπει να βρεθεί! Τα απομεινάρια αυτής της λευκής φυλής πρέπει να βρεθούν και να βρουν ένα τρόπο να ανασυγκροτηθούν, διαφορετικά ίσως μόνοι σας θα θαφτείτε στους τάφους σας.



Εδώ και χρόνια έχετε φτηνά αγαθά ξεπουλημένα από τη Ρωσία. Ωστόσο η συμμαχία σας με τους Ρώσους δεν είναι ικανή να απαλύνει αυτό το τραύμα. Οι Εβραίοι έχουν καταστρέψει τις παραγωγές σας. Δάνεια από το Λονδίνο, δάνεια στην Ανατολή, τόκος πληρωμένος σε φτηνά βαμβακερά είδη, δάνεια στις νοτιοαμερικάνικες χώρες, τόκος πληρωμένος σε βοδινό κρέας από την Αργεντινή και καταστροφή των αγγλικών βοσκοτόπων. Οι νόμοι της σταθερής κυβέρνησης είναι γνωστοί από την εποχή του βασιλιά Wen. Όταν οι Αυτοκρατορίες οδεύουν προς την καταστροφή, αρχίζουν να σαπίζουν για γνωστούς λόγους.

Οι Times, Telegraph, Manchester Guardian και άλλες είναι εκεί για να αποσιωπήσουν αυτούς τους λόγους. Ο Τύπος σας είναι βουτηγμένος μέσα στην αχρειότητα. Οι νόμοι της σταθερής κυβέρνησης είναι γνωστοί από την εποχή του βασιλιά Wen κι όταν η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία αφανίστηκε, αφανίστηκε για τους ίδιους λόγους που οι κάθε Rothschild, Beit, Sieff, Schiff και Goldsmid έχουν μεταδώσει στις φλέβες σας.

Φθηνά αγαθά από την Αίγυπτο ήταν αρκετά για να καταστρέψουν τη γεωργική δομή της Ιταλίας … καθαρή τοκογλυφία. Αυτή είναι η μόνη απάντηση. Για δύο αιώνες, από τότε που αυτός ο άξεστος Cromwell τα εισήγαγε στην Αγγλία, οι Εβραίοι ρουφούσαν λαίμαργα κάθε δικό σας συμφέρον. Μια προσεκτική διείσδυση που διήρκεσε εκατοντάδες χρόνια γλείφοντας την αριστοκρατία σας, που βρίσκεται η αριστοκρατία σας τώρα; Κάποτε είχατε τον έλεγχο στα δικά σας χέρια κι ας μου επιτραπεί να πω ότι είχατε κάποια επιρροή στις σημαίνοντες προσωπικότητες της Ιουδαίας όσο αυτοί βέβαια ήθελαν τους τίτλους σας, όσο ο Λέβι Λέβινσταιν ήθελε να ονομάζεται Λόρδος. 

Κι έτσι κατάφεραν να επιδείξουν την χειρότερη μορφή της φιλαργυρίας τους ενώ μπορούσατε να την ξεφορτωθείτε. Κι όταν οι εκβιαστές αυτοί τοκογλύφοι ή οι όμοιοι τους έχουν εγκατασταθεί κι εξουσιάσει τη Ν. Υόρκη, πως θα μπορέσετε να τα βγάλετε πέρα μαζί τους; Οι εμπορικοί οίκοι. Η οικογένεια Ρότσιλντ που σε συνεργασία με τους Sherman και Vandergould σχεδίασαν πολύ προσεκτικά την εξόντωση του αμερικανικού έθνους προδίδοντας το ακόμη από τη δεκαετία του 60. 

Τα κεντρικά γραφεία του Λονδίνου, πράκτορες της Αμερικής … Τώρα τα πράγματα έχουν αντίστροφο ρόλο. Τα κεντρικά γραφεία της Γουόλ Στριτ και οι Κοέν στο Λονδίνο … Αποστείλατε τον Willie να μας κατασκοπεύσει μαζί με 5000 αισχρούς τοκογλύφους μοιράζοντας τους ειδικά διαβατήρια και διπλωματικές αρμοδιότητες ώστε να παρασύρουν την Αμερική στα ύπουλα σχέδια σας και να αποκτήσετε τέτοια εξουσία από το Άινταχο ως την Αϊόβα … Αυτό κι αν ήταν καταστροφή. 

Ο Baldwin ξέχασε τον ξάδερφο του αφού το διεστραμμένο του μυαλό πίστεψε την ιστορία του Rudyard. Γράφει λοιπόν αυτός: «οι Αμερικανοί αλληλοεξοντώθηκαν τόσο εξυπηρετικά για χάρη των συμφερόντων της Τσεχοσλοβακίας». Αύριο ίσως είναι η σειρά σου. Ανάθεμα! Τσαλαπατήσατε το λουλούδι της Αγγλίας στον πόλεμο του Μπόερ. Κι έπειτα, τους πρώτους 3 μήνες του 1914 οι πιο επίλεκτοι από σας κάνατε οτιδήποτε δυνατόν για να αλληλοσφαχθείτε … Είναι τόσο εμφανές. 


Και τα καταραμένα μέσα σας επιδοτήθηκαν ώστε η λέρα των εφημερίδων σας να αποκρύψουν όλα αυτά τα τόσο εμφανή. Φτάσατε στο σημείο να μην έχετε σχεδόν ΚΑΝΕΝΑ μέσο επικοινωνίας. Όταν κάποιος Brooks Adams γράφει 5 εκδόσεις που θα σας έκανε να το καταλάβετε, μόλις έξι κόπιες φτάνουν στο Λονδίνο. Έχετε απωλέσει κάθε υγιή σκέψη. Ο θεός μόνο ξέρει πως μπορείτε ακόμη μια χούφτα Άγγλων να μιλάτε ο ένας στον άλλον.

Δεν αναγνωρίζω τίποτα το θετικό στη Βουλή σας κι όχι με την οντολογική της έννοια, αλλά για το προσωπικό που την απαρτίζει. Πρόβλημα σας, τώρα δεν μπορείτε καν να εκλέξετε δικούς σας αντιπροσώπους. Υπήρξαν άντρες στον τελευταίο πόλεμο οι οποίοι διατηρούσαν έστω και κάποια ένστικτα ζωντανά. Αυτής ή της άλλης μορφής, αυτοί το αποκαλούσαν φιλειρηνισμό. Ήταν όμως στα αλήθεια έτσι; Σχεδόν όσους όλους έτυχε να γνωρίσω ήταν μάλλον φιλοπόλεμοι. Ήταν ένα ένστικτο που θα εξασφάλιζε τη συνέχεια της φυλής χωρίς καμία μάχη; Είναι άραγε λάθος το να πολεμάς τους Γερμανούς δια της βίας; Έχει απομείνει κάποια φυλή στην Αγγλία; Κι αν ναι θα μπορέσει να επιβιώσει; Είναι πολύ εύκολο ο πόλεμος να μεταφερθεί αλλού, στην Ιρλανδία ας πούμε. Θα ήταν αυτό αρκετό για να σας σώσει; Αμφιβάλλω. Τίποτα δε μπορεί να σας σώσει και να αποτρέψει τον ολοκληρωτικό εξαγνισμό. Τίποτα δε μπορεί να αποτρέψει τη βεβαίωση ότι είστε Άγγλοι στο αίμα. Η οικογένεια Isaac όμως δεν είναι, το ίδιο και οι Sassoon. Ούτε οι Rothschild, Strakosch, Roosevelt, Baruch, Morgenthau, Cohen, Lehman, Warburg, Kuhn, Khan, Baruch, Schiff, Sieff, και Solomon είναι Άγγλοι στη καταγωγή. 

Και για όλη αυτή τη λέρα εσείς θυσιάζεστε. Γι’ αυτή τη βρώμα έχετε ισοπεδώσει την ίδια σας την αυτοκρατορία, για μια συμμορία η οποία σήμερα εκλέγει τους ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ πολιτικούς εκπροσώπους. Έχετε χάσει κάθε επαφή με τη παράδοση. Ούτε ο ίδιος ο Λόρδος Βύρωνας δεν ήταν αρκετός ώστε να σας ανοίξει τα μάτια. Ίσως να είναι αργά πια για να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα. Ένα και μόνο ένα ξεκίνημα μπορείτε να κάνετε αυτή τη στιγμή. Να αποβάλλετε κάθε επιρροή του Ισραήλ και να αποκτήσετε ανεξαρτησία! ...”


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.