Ο Σιωνιστής Lieberman στην Ελλάδα: άλλη μια επίδειξη δύναμης της Σιωνιστικής κατοχής.


του Jihad


Ο ακροδεξιός Σιωνιστής και πρόεδρος της επιτροπής Αμύνης και Εξωτερικών Υποθέσεων του Ισραηλινού Κοινοβουλίου Άβιγκντορ Λίμπερμαν βρίσκεται από χθες στην χώρα για να προωθήσει την ατζέντα του κράτους των δολοφόνων που αντιμετωπίζουν το σύνολο του πολιτικού κόσμου ως υποχείρια της Σιών. Αφού έδωσε τα εύσημα στην κυβέρνηση Σαμαρά που πρόσθεσε το μπαλόνι της «Χρυσής Αυγής» στην συλλογή  με τα τρόπαια της δημοκρατίας προώθησε την ατζέντα της εβραϊκής πολιτικής σχετικά με την γεωργία, το φυσικό αέριο, τους εξοπλισμούς και το μελλοντικό χτύπημα στο Ιράν.

Το εν λόγω πρόσωπο είναι ηθικός υπεύθυνος για τον αποκλεισμό των Παλαιστινίων και φυσικά ο Βενιζέλος που τον καλωσόρισε δεν ξέρει δεν άκουσε δεν είδε. Ανάμεσα σε άλλα έχει κατηγορηθεί για ξέπλυμα χρήματος και ξυλοδαρμό ενός 12χρονου παιδιού αλλά αυτά είναι το ελάχιστο από το βιογραφικό που τον συνοδεύει. Τάχθηκε υπέρ των εποικισμών και της σκληρής στάσης απέναντι στους Σύριους, ζήτησε πυρηνικό πλήγμα ενάντια στην Τεχεράνη και την πλήρη ανακατάληψη της Γάζας και προώθησε μια ιδέα για εξορία του συνολικού αραβικού πληθυσμού. Με το δελτίο ειδήσεων καθημερινά να γεμίζει αναφορές σχετικά με τις δολοφονίες άοπλων Παλαιστινίων (μόλις προχθές μέλος της νεολαίας πυροβολήθηκε γιατί μάζευε καρπούς από δέντρα…) κάποιοι τηρούν ένοχη στάση και θα έρθει η ώρα που θα λογοδοτήσουν.


Φυσικά όλοι αυτοί που διαθέτουν ορδές υποστηρικτών, ταμεία και μέσα προπαγάνδας καθώς και κινηματικούς  μηχανισμούς δεν αντέδρασαν στο ελάχιστο για την παρουσία του μακελάρη. Άλλωστε με μια ανακοίνωση συνηθίζουν να ρίχνουν στάχτη στα μάτια των οπαδών τους και συνεχίζουν με πάθος οι μεν τον «αντικομμουνιστικό» αγώνα και οι δε τον «αντιφασιστικό» αγώνα.


Τέλος να αναφερθεί ότι όπως αναφέρει καθεστωτικό μέσο «o πρόεδρος της Βουλής κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης επέδωσε στον κ. Λίμπερμαν το αργυρό μετάλλιο της Βουλής των Ελλήνων, ως εκδήλωση τιμής και αναγνώρισης αμοιβαίων αισθημάτων φιλίας»Μπράβο Γραικύλοι …


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου