Βιβλιοπαρουσίαση: Αντρέ Λεφέβρ - Στα ίχνη των Αρίων



Αντρέ Λεφέβρ - Στα ίχνη των Αρίων

Αθήναι Ιανουάριος 1980


Σελ 31


Εκδόσεις Ελεύθερη Σκέψις

3 σχόλια:

  1. Τα Άρια στοιχεία που βρίσκονται στα Επη των Ινδών δεν είναι παρά υπολλείματα των αναμνήσεων αυτών των λαών από τον εποικισμό-εκπολιτισμό των Αρχαίων "Αρίων" Λευκών Θεών και τίποτα περισσότερο.Ο Λεφέβρ είναι αρκετά τίμιος και προφανώς σοβαρός επιστήμονας έτσι ώστε στη σελίδα 21 παραδέχεται ανοιχτά τα εξής: "'Eφ' όσov λoιπόv καi "άν", η 'lvδoευρωπαiκή υπήρξε, με τα πληρη γλωσικά συντακτικά καi γραμματικά στοιχεία της πρέπει (πρώτο πρέπει), να δημιoυργήθηκε,να μορφοποιήθηκε σε μιά ορισμένη (σε ποιά;) περιοχή, όπoυ ζoύσαv, γvωρiζοvταv, εξελiσσovταv βαΘμιαiα καi απ'όπου βαΘμιαiα επίσης (πότε) απομακρύνθηκαν voμαδικά καi υπό πιεστικές συγκυρίες (ποιές), oi γλωσικοί (γιατί όχι φυλετικοί;) πρόγονοι της 'lvδικης καi της Περσικής , της .Eλληνικής,τηs Λατιvικής καi της Kελτικής,της ΓοτΘικής, της Σκαvδιvαβικης, της Τευτovικηs, τηs Σλαβικης καi της Λιθouαvικής."
    Στη σελίδα 23 έπειτα ο μεταφραστής του έργου του Λεφέβρ θαυμάζει τον Λεφέβρ επειδή ο τελευταίος φτάνει στα ίδια συμπεράσματα με τους διαδόχους του "...η αρχέγονη πατρίδα του Ινδοευρωπαισμού" λέει, " πρέπει ...(δεύτερο πρέπει ) να ήταν κάπου βορείως της Κασπίας...κλπ κλπ κλπ. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ; Κάπου κάπως κάποτε ΠΡΕΠΕΙ να υπήρχε ένας λαός ο οποίος ΠΡΕΠΕΙ να μίλαγε μία κοινή γλώσσα η οποία στη συνέχεια ΠΡΕΠΕΙ να διασπάστηκε σε πολλές άλλες κάτω από αδιευκρίνηστες και πιεστικές συνθήκες που ασφαλώς ΠΡΕΠΕΙ να υπήρχαν. Μάλιστα....Εμείς τώρα γιατί ΠΡΕΠΕΙ να υιοθετήσουμε την θεωρία του Ινδοευρωπαϊκού Λαού και άρα και της Γλώσσας του; όταν οι ίδιοι οι υποστηρικτές της ξεκινούν από μία υπόθεση με πολλά μάλιστα ΠΡΕΠΕΙ...Φυσικά δεν μπορώ στα πλαίσια ενός σχολίου να υποστηρίξω κάτι περισσότερο από αυτό:-- Ή Ινδός ή Ευρωπαίος--
    Για αυτό μιλήσουμε καλύτερα για την κοινή καταγωγή των Ευρωπαίων-Ελλήνων-Πελασγών, καταγωγή η οποία μπορεί πολύ πιό εύκολα να προσδιοριστεί από την πληθώρα γλωσσολογικών, εθνοφυλετικών και γενικότερα κοινών πολιτισμικών στοιχείων των Ευρωπαϊκών Λαών καθώς και από την κοινή Φυλετική μας Μνήμη όπως αυτή αποτυπώνεται αλλά στα δικά μας Προγονικά Μυθικά Έπη . Εκεί κυρίως θα βρούμε τα αυθεντικά ίχνη των Αρίων...
    Με τιμή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος26/6/20 7:14 π.μ.

    Μαύρε Κρίνε, υπάρχει περίπτωση να ανεβάσεις το βιβλίο αυτό,εφόσον το διαθέτεις,σε μορφή pdf για να το κατεβάσουμε;Δεν υπάρχει πλέον πουθενά,και με ενδιαφέρει πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.