ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη του παλαίμαχου Εθνικοσοσιαλιστή Ευάγγελου Εκατομμάτη στην διαδικτυακή εκπομπή της Deanna Spingola (24.11.2012)



Η Deanna Spingola είναι Αμερικανίδα συγγραφέας ιστορικός και ραδιοφωνική παραγωγός ειδικευμένη στο εναλλακτικό ρεπορτάζ. Έχει προχωρήσει σε έκδοση βιβλίων για την εξουσιαστική ελίτ των δυτικών κοινωνιών και την επίδραση του Σιωνιστικού παράγοντα. Διατηρεί ραδιοφωνική εκπομπή σε εβδομαδιαία βάση και μια άκρως ενδιαφέρουσα ιστοσελίδα την οποία μπορείτε να δείτε εδώ ενώ έχει φιλοξενήσει τόσο στο παρελθόν όσο και πρόσφατα τον παλαίμαχο Εθνικοσοσιαλιστή Ευάγγελο Εκατομμάτη (συνέντευξη του οποίου και προβάλλαμε πριν λίγες ημέρες). 

Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος που υπήρξε εκ μέρους των Ελλήνων συναγωνιστών για την εκπομπή αυτή αλλά και τα καταιγιστικά θετικά σχόλια που δημοσιεύτηκαν για τις απόψεις του συναγωνιστή προβάλλουμε σήμερα στο ιστολόγιο του «Μαύρου Κρίνου» μια παλαιότερη συνέντευξη που παρουσιάστηκε στις 24.11.2012 - ουδείς τόλμησε να την αναδημοσιεύσει στο ελληνικό διαδίκτυο - και είχε να κάνει με τις τότε πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα, τον Διεθνή Σιωνισμό και την δυναμική που έχει στην πατρίδα μας, το μεταναστευτικό, το τραπεζικό σύστημα, την κατάσταση στην Γάζα της Παλαιστίνης και τις τακτικές του κατοχικού Ισραηλινού στρατού, καθώς και την ένοχη σιωπή πολλών σχετικά με τα διαχρονικά εγκλήματα του Σιωνισμού.

Ο Ευάγγελος Εκατομμάτης είναι ένα ιστορικό στέλεχος του Ελληνικού Εθνικοσοσιαλισμού που διακρίνεται για τον ριζοσπαστικό τρόπο σκέψης αλλά και για την πολύχρονη προσφορά του. Υπήρξε ένας εκ των ιδρυτικών μελών της «Χρυσής Αυγής», ακτιβιστής της πρώτης γραμμής ενώ την δεκαετία του ΄80 ανέλαβε για σημαντικό χρονικό διάστημα τον ιδεολογικό τομέα της οργάνωσης πριν αποχωρήσει για ιδεολογικούς λόγους αφού εναντιώθηκε με κάθε μέσο στις αστικές «ακροδεξιές» τάσεις και πρακτικές.

Υπήρξε ο πρώτος στην Ελλάδα (και όχι μόνο) πριν πολλά χρόνια που αποκάλυψε μέσα από την Εθνικοσοσιαλιστική βιβλιογραφία ολόκληρη την αλήθεια σχετικά με την δολοφονία του Rudolf Hess στις φυλακές του Spandau από τις μυστικές υπηρεσίες των Συμμάχων, συντελεστής του ιστορικού «αριστερού» εθνικοσοσιαλιστικού περιοδικού «Το Αντίδοτο» το οποίο πολεμήθηκε όσο λίγα έντυπα στην Ελλάδα, ενώ πρόσφατα συνέβαλλε στην έκδοση της «Εθνικοσοσιαλιστικής Επιθεώρησης» (Μάρτιος 2013).

Για να ακούσετε την συνέντευξη 
πατήστε στον σύνδεσμο εδώ 

7 σχόλια:

  1. Ανώνυμος13/5/15 9:28 π.μ.

    Πραγματικά, πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος13/5/15 11:03 π.μ.

    Είναι η δεύτερη συνέντευξη του παλαίμαχου Εθνικοσοσιαλιστή Ευάγγλεου
    Εκατομμάτη που ακούω από τον Μαύρο Κρίνο και μου έχει κάνει μεγάλη και θετική εντύπωση.
    Εγώ λόγω της νεαρής ηλικίας μου δεν τον ήξερα και ψάχνοντας στο διαδίκτυο, βρήκα ότι είναι πολύ γνωστός στο εξωτερικό!
    Αλλά γιατί ο Μαύρος Κρίνος δεν πρόβαλε τοσο καιρό έναν τόσο αξιόλογο Συναγωνιστή; Δεν τον γνώριζε ή ο παλαίμαχος Συναγωνιστής δεν ήθελε τα φώτα της δημοσιότητας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος13/5/15 9:13 μ.μ.

    Άλλη μία εξαιρετική συνέντευξη από τον Συναγωνιστή Ευάγγελο Εκατομμάτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος14/5/15 7:37 π.μ.

    Πολύ φοβάμαι ότι τελικά, ο εθνικιστικός χώρος είναι εντελώς καμένος, αφού πάντα αναδεικνύονται τα λαμόγια, οι καιροσκόποι, οι λούμπεν χουλιγκάνοι, οι κόλακες, οι πολιτικάντηδες, οι δειλοί, οι βλάκες, οι ψυχασθενείς, οι ανάξιοι και οι κάθε λογής ρουφιάνοι, ενώ οι άξιοι, αγνοί ιδεολόγοι με γνώσεις σαν τον συναγωνιστή Ευάγγελο Εκατομμάτη παραμένον άγνωστοι ή παροπλισμένοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος14/5/15 1:50 μ.μ.

    Μπράβο Μαύρε Κρίνε, που δημοσιεύεις αυτές τις συνεντεύξεις, ενώ οι υπόλοιποι του χώρου τις έχουν εξαφανισμένες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος14/5/15 7:11 μ.μ.

    Συγχαρητήρια στον παλαίμαχο Εθνικοσοσιαλιστή Ευάγγελο Εκατομμάτη, πολύ ενδιαφέρουσα και ποιοτική συνέντευξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος16/5/15 12:28 μ.μ.

    Ενδιαφέρουσα και άκρως ενημερωτική συνέντευξη από τον γνωστό Εθνικοσοσιαλιστή Ευάγγελο Εκατομμάτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.