Ο ιστορικός αναθεωρητισμός και μια απάντηση στον Rainer Höss.


Ο ιστορικός αναθεωρητισμός και μια απάντηση στον Rainer Höss.

Εισαγωγικό σημείωμα της συντακτικής ομάδας: Το δημοκρατικό αντιφασιστικό κίνημα είναι η κυριότερη εφεδρεία του Σιωνιστικού κατοχικού καθεστώτος, ενώ τον κύριο ρόλο διατηρούν οι Ισραηλικές ένοπλες δυνάμεις και οι συνεργάτες τους, που τους βρίσκει κάποιος και στην χώρα μας από τα ΜΜΕ μέχρι τα κόμματα της βουλής. Μέχρι τις αρχές της δεκαετίας του ’90 υπήρχαν 2 πλευρές που χρηματοδοτούσαν τα πρόσωπα και τις κινήσεις των «ευαίσθητων» πολιτών που ενώ έκαναν ότι δεν έβλεπαν τα διεθνή εγκλήματα του περιούσιου λαού, την ίδια στιγμή ούρλιαζαν για το Άουσβιτς και το Νταχάου και τον εγκληματικό "νεοναζισμό". 

Μετά την κατάρρευση της ΕΣΣΔ οι ΗΠΑ ανέλαβαν εξ’ ολοκλήρου την ανάπτυξη του κρατικού αντιφασισμού είτε μέσα από τις διαλέξεις, τους οργανισμούς και τις γνωστές ΜΚΟ είτε με την χρηματοδότηση της γνωστής antifa”. Οργανώσεις τόσο του εξωτερικού όσο και του εσωτερικού χρηματοδοτήθηκαν και χρηματοδοτούνται και σήμερα με πακτωλό χρημάτων από τα Σιωνιστικά κέντρα και σπέρνουν το μίσος ενάντια στην αλήθεια, δηλητηριάζουν τον νου του Ευρωπαίου και του Λευκού Ανθρώπου σε ολόκληρο τον κόσμο. Η σύγχρονη Ελλάς ως μια από τις αποικίες του ευρωπαϊκού αντιφασισμού παραμένει σήμερα η απομακρυσμένη βάση υποστήριξης του Σιωνιστικού καθεστώτος σε περίπτωση εκτεταμένης πολεμικής εμπλοκής αλλά και το πεδίο δοκιμών κάθε ψυχολογικής επιχείρησης που έχει ως στόχο την κάλυψη των εγκλημάτων του Σιωνισμού,  υπό τον μανδύα του «ολοκαυτώματος» παρά τις επτά δεκαετίες από το τέλος του πολέμου. Έτσι λοιπόν την ίδια στιγμή που στην Υεμένη διεξάγεται ένας ακόμη πόλεμος με την λογιστική υποστήριξη του Ισραήλ και στην νότια Συρία διαμετακομίζονται τραυματίες του FSA στα Ισραηλινά νοσοκομεία, στην Ελλάδα ανεγείρονται μνημεία «ολοκαυτώματος» τα οποία καταλήγουν σε Ισραηλινές φιέστες και φυσικά η οδός Μεληδώνη στο Θησείο παραμένει υπό την πλήρη εποπτεία και την φύλαξη της Mossad. Κράτος μέσα στο ελληνόφωνο κράτος οι Σιωνιστές με guest star των ημερών τον Rainer Höss ο οποίος θεωρεί τον Αλέξη Τσίπρα όπως λέει «έναν πραγματικά καλό πρωθυπουργό»Αυτές τις ημέρες (21-24.04) λοιπόν βρέθηκε στην Αθήνα (Κεντρική Σκηνή της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση) ο Rainer Höss εγγονός του Rudolf Höss. Ο Rudolf Höss διετέλεσε διοικητής του στρατοπέδου εργασίας στο  γνωστό Auschwitz - Birkenau σε 2 περιόδους, και κατηγορήθηκε από τις κατοχικές αρχές με πλαστά έγγραφα και ψεύτικες μαρτυρίες για εγκλήματα πολέμου. Ακολούθησε  μια σειρά βασανιστηρίων των Άγγλων και των κομμουνιστών της Πολωνίας και μια στημένη δίκη στο τέλος της οποίας καταδικάστηκε σε απαγχονισμό. Ποινή η οποία και εκτελέστηκε στην Βαρσοβία το 1947. Για τον τρόπο που πάρθηκαν οι ομολογίες μπορείτε να διαβάσετε εδώ …Με εμφανή τα σημάδια από τα βασανιστήρια ...

Το να μιλήσει κάποιος σήμερα για τον ιστορικό αναθεωρητισμό και ενάντια στα ψέμματα σχετικά με την προπαγάνδα του «ολοκαυτώματος» παραμένει ένα έγκλημα σκέψης (...) το οποίο διώκεται στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης με ποινές φυλάκισης και χρηματικά πρόστιμα. 

Είναι αλήθεια ότι ο «Μαύρος Κρίνος» καθώς και ελάχιστα άλλα ιστολόγια έχουν ασχοληθεί στο παρελθόν με το θέμα αυτό, με κορυφαία στιγμή σε αυτή την σειρά άρθρων την προβολή ενός έργου που εκδόθηκε από τον Συναγωνιστή Άρη Αρίων ο οποίος και δέχτηκε να προβληθεί από το ιστολόγιο μας, χωρίς κανένα οικονομικό όφελος για τον ίδιο. Το βιβλίο αυτό προκάλεσε ενθουσιώδη σχόλια από τους Συναγωνιστές μας και ρεκόρ downloads αλλά και σκεπτικισμό στους αντιπάλους. Η κίνηση αυτή να προβληθεί σε .pdf ένα σπάνιο βιβλίο - το οποίο μπορείτε να το κατεβάσετε εδώ - είναι μια ακόμη κίνηση πληροφόρησης απέναντι στην άθλια προπαγάνδα του καθεστώτος. Ακολουθεί άρθρο του συναγωνιστή Απίωνος

Ο ιστορικός αναθεωρητισμός και μια απάντηση στον Rainer Höss.

Ο Rainer Höss εγγονός του διοικητή του Άουσβιτς Rudolf Höss ήρθε στην Αθήνα αυτές τις ημέρες για να συμμετάσχει στις δράσεις που συνοδεύουν την παράσταση των Rimini Protokoll «Adolf Hitler: Ο Αγών μου» (21-24 Απριλίου, Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών), που αφορά μια διαστρεβλωτική παρουσίαση του δίτομου πονήματος του Αδόλφου Χίτλερ, ένα πολιτικό μανιφέστο και μια αυτοβιογραφία του ηγέτη του Γερμανικού Εθνικοσοσιαλισμού. Ο  Rainer Höss την Παρασκευή 22 Απριλίου, στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης, συζήτησε με τον ιστορικό Τάσο Σακελλαρόπουλο ο οποίος για όσους δεν το γνωρίζουν συνδέεται με το Μουσείο Μπενάκη.

Ο Rainer Höss αποτελεί το επιστέγασμα των έθνο-αυτοκτονικών αποτελεσμάτων της ψυχικής διαταραχής που προκαλεί το ακατάσχετο σύνδρομο ενοχής σε ένα ψυχολογικά ευάλωτο και ανισόρροπο άτομο. Είναι ο αντίποδας των Εβραίων αναθεωρητικών του… «ολοκαυτώματος των 6.000.000» Roger Garaudy, Marty Markowitz, David Cole (Stein), Joseph G. Burg, Norman Finkelstein, κ.ά. Του τελευταίου οι γονείς ήσαν έγκλειστοι στο Άουσβιτς και επεβίωσαν όπως και πολλοί άλλοι.

Από τα μέρη της συνέντευξης που δημοσιεύτηκε σε διάφορα συστημικά μέσα, φαίνεται ο βαθμός της ψυχικής διαταραχής του Ράινερ Ες - γεγονός που μπορεί να προκλήθηκε και από την χρήση ναρκωτικών κατά την διάρκεια της νεανικής ηλικίας του όπως περιγράφει άλλωστε ο ίδιος - ο οποίος από μάγειρας στο επάγγελμα έγινε φανατικός αντεθνικιστής ακτιβιστής και διαπρύσιος κήρυκας της Διάτρητης Απάτης (Holohoax).Το TVXS παραθέτει την εξής δήλωσή του: «Στο Άουσβιτς, μου αρέσει η κρεμάλα του παππού μου. Το αγαπημένο μου μέρος στο Άουσβιτς είναι η αγχόνη που έκοψε το νήμα της ζωής του, η οποία παραμένει στη θέση της σε μια γωνιά του στρατοπέδου». Από το περιεχόμενο των δηλώσεων του φαίνεται επίσης η πλήρης παράλυση όλων των προστατευτικών εθνοφυλετικών αντανακλαστικών και η ισοπεδωτική αποστροφή σε κάθε τι που εκφράζει ή φαίνεται να εκφράζει οτιδήποτε το εθνικό, που επιφέρει η … ολοκαυτωματική προσβολή και «θρόμβωση» των νοητικών λειτουργιών.

Για παράδειγμα για τον κάθε Rainer δεν υπάρχει καμία διαφορά μεταξύ των Σιωνιστικών Pegida, του UIP, του FN της Λε Πεν, του ακροδεξιού NPD και του συντηρητικου AfD, ή της ντόπιας Χρυσής Αυγής. Απ’ ότι ο ίδιος αναφέρει στο ιστολόγιο «Ιδεοδρόμιο», «στο AfD παριστάνουν τους ήρεμους, καθωσπρέπει, πολιτισμένους, ενώ η αλήθεια είναι ότι τα συνθήματα και η πολιτική τους σκέψη είναι ίδια με των νεοναζιστών.» Είναι υπέρ των ανοιχτών συνόρων και της ανεμπόδιστης αλλόφυλης εισβολής.

Στην ερώτηση, «Πιστεύετε ότι η μόνη λύση ήταν η πολιτική της Μέρκελ για ανοιχτά σύνορα;» Απαντάει, «Φυσικά. Τη στήριζα με πάθος. Οι Γερμανοί ξεχνάμε εύκολα. Τι θα γινόμασταν μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο αν δεν είχαμε τους Αμερικανούς και τους Αγγλους να μας βοηθήσουν;…» Δηλαδή, η εθνοκτόνος αμερικανό-σιωνιστική κατοχή για αυτόν και τους ομοίους του είναι θετική και βοηθητική, και ο δωσίλογος κοινοβουλευτισμός μια ευχάριστη και αναγκαία πανάκεια!...

Ο εθνικός ευνουχισμός που έχει υποστεί ο εξαπατημένος Γερμανικός λαός ως απόρροια αυτού του τεράστιου ψέματος έχει καταστήσει ανενεργό το εθνικό του  ανοσοποιητικό σύστημα, διακινδυνεύοντας την εθνική του επιβίωση. Οι ελάχιστοι εθνοφυλετικά υγιείς Γερμανοί που αντιδρούν, υφίστανται τις διώξεις του πλέον στυγνού κατοχικού καθεστώτος της υπό αμερικανό-σιωνιστική κυριαρχία Ευρώπης. Η μέγιστη απάτη του ... ολοκαυτώματος των εβραίων δεν αφορά μόνον τους Γερμανούς, αλλά και όλους τους Ευρωπαίους, αφού έχει και σε αυτούς αν όχι άμεσες, τουλάχιστον έμμεσες έθνοψυχολογικές και εθνοπαραλυτικές προεκτάσεις. Ως εκ τούτου, εστιαζόμενοι στο Άουσβιτς καθίσταται απαραίτητη μια σύντομη λόγω ελλείψεως χώρου ανασκόπηση της ανυπέρβλητης Απάτης των 6.000.000 με τη παράθεση κάποιων ιστοσελίδων.

Τον Απρίλιο του 1990 ο καθηγητής Yehuda Bauer του Εβραϊκού Πανεπιστημίου του Ισραήλ, που θεωρείται ως ένας σημαίνων ιστορικός του Ολοκαυτώματος καθώς και Samuel Krakowski o διευθυντής του κέντρου του Ολοκαυτώματος του Ισραήλ Yad Vashem - στο οποίο κατέθεσε στεφάνι ο πρόεδρος της ελληνόφωνης δημοκρατίας - επιβεβαίωσαν ότι η ιστορία του ανθρώπινου σαπουνιού δεν είναι αληθής. Επίσης, οι ίδιοι οι Εβραίοι παραδέχτηκαν ότι στο Άουσβιτς δεν είχαν θανατωθεί 4.000.000 Εβραίοι αλλά μόνον 1.500.000 από τους οποίους μόνον 1.100.000 Εβραίοι. Δηλαδή, 2.500.000 λιγότεροι, οι οποίοι όμως δεν αφαιρέθηκαν από το σύνολο των 6.000.000. Επακόλουθα άλλαξαν αναλόγως τις αναθηματικές πλάκες του μνημείου του στρατοπέδου. To Πραγματικό AuschwitzΑυτό ήταν το στρατόπεδο καταναγκαστικής εργασίας (αεροφωτογραφία)

Παρατίθεται μια αντικειμενική λίστα των διευκολύνσεων που είχαν στην διάθεση τους οι κρατούμενοι  του κατ’ ισχυρισμόν «στρατοπέδου θανάτου» του ‘Άουσβιτς στην Πολωνία.  Τις  περισσότερες από αυτές τις διευκολύνσεις εγκαταστάσεις μπορούν να τις δουν και σήμερα οι επισκέπτες του στρατοπέδου, όπως τον κινηματογράφο, την πισίνα, το νοσοκομείο, την βιβλιοθήκη και το ταχυδρομείο. Οι επισκέψεις ήταν συχνές. Τάχα, για το πλέον φοβερό από τα Γερμανικά στρατόπεδα, ομάδες επιθεώρησης του Ερυθρού Σταυρού επισκέπτονταν επανειλημμένα το Αουσβιτς και τους επιτρεπόταν να μιλήσουν με εκπροσώπους των κρατουμένων, για να ακούσουν από τους ίδιους για κάθε κακή μεταχείριση, διακοπή των ταχυδρομικών δεμάτων ή επιστολών, θέματα υγείας, συσσίτια φαγητού, κλπ. Τέτοιες επισκέψεις του Ερυθρού Σταυρού ποτέ δεν επέτρεψαν οι Σοβιετικοί να γίνουν στα χιλιάδες σοβιετικά στρατόπεδα των Γκούλαγκ. Το Άουσβιτς είχε πολλές παροχές, διευκολύνσεις και υπηρεσίες, μεταξύ των οποίων:

Οδοντιατρικές Υπηρεσίες Στρατοπέδου

Αναρρωτήρια Στρατοπέδου και ένα Νοσοκομείο, στο οποίο χειρούργοι από τη διάσημη κλινική Charité του Βερολίνου αποσπάζονταν.

Υπήρχαν δώδεκα κουζίνες σε όλο το στρατόπεδο, με τον έλεγχο αντιπροσώπων του Ερυθρού Σταυρού. Προς το τέλος του πολέμου λόγω των συμμαχικών βομβαρδισμών οι παροχές ελαττώθηκαν κατά πολύ.


Υπήρχαν 16 ορχήστρες στο στρατόπεδο με κάθε όργανο


Ένα θέατρο, όπου ανέβαιναν έργα με κρατούμενους ηθοποιούς

Πανεπιστήμιο του στρατοπέδου με μαθήματα όλων σχεδόν των θεμάτων

Ένας κινηματογράφος


Ένας οίκος ανοχής που επιβεβαιώνεται και από τους υπαλλήλους του μουσείου του Άουσβιτς! Αυτός ο οίκος έγινε το καλοκαίρι του 1943 με διαταγή του Χίμλερ και βρισκόταν στο block 24. 

Μια βιβλιοθήκη με 5000 τόμους καθώς και θρησκευτικές εγκαταστάσεις


Εγκαταστάσεις για ποδόσφαιρο

Το στρατόπεδο είχε και σάουνα


Ο χάρτης του Άουσβιτς


Ποιός έχει πισίνα σε στρατόπεδο θανάτου;

Το Άουσβιτς είχε  στούντιο τέχνης

Το Μουσείο του Άουσβιτς έχει 1470 πίνακες, αλλά δεν εκτίθεται ούτε ένας!

Το στρατόπεδο είχε ένα σύστημα κινήτρων με κουπόνια

Γραφείο παραπόνων του στρατοπέδου

Γάμοι ελάμβαναν χώρα μεταξύ των κρατουμένων

Οι κρατούμενες άφηναν τα παιδία τους σε βρεφονηπιακούς σταθμούς

Μαιευτήριο του Άουσβιτς όπου πάνω από 3000 γεννήσεις είχαν καταγραφεί

 Γυναικείες φύλακες για τις γυναίκες κρατούμενες

 Το Άουσβιτς εξέδιδε τα δικά του χρήματα

Οι κρατούμενοι πληρωνόντουσαν και εξόδευαν τα χρήματα τους 
σε καντίνες, μπορδέλα και καταστήματα


Τα Κρεματόρια του Auschwitz  - Αυτές οι κατασκευές κτίσθηκαν με βιασύνη μετά την πρώτη επιδημία τύφου, από την οποία είχαν προσβληθεί και Γερμανοί αλλά κα Πολωνοί που έμεναν κοντά στο στρατόπεδο ...

Οι Δίκες για το … ολοκάυτωμα του Ernst Zundel

Ο Zundel είναι ένας Γερμανός Καναδός που δικάστηκε στον Καναδά, επειδή υπέβαλε ερωτήσεις για το «ολοκάυτωμα». Ανάγκασε τον Ερυθρό Σταυρό να προσκομίσει τα αρχεία του από τον πόλεμο, που έδειξαν μόνον 280.000 πεθαμένους σε όλα τα στρατόπεδα συνολικά. Το Άουσβιτς ήταν ένα μεγάλο στρατόπεδο εργασίας, που είχε σαράντα διαφορετικές βιομηχανίες. Ο πραγματικός λόγος για την ύπαρξη του στρατοπέδου αποκαλύπτεται με τις εικόνες του βιομηχανικού συγκροτήματος, που περιέβαλε το στρατόπεδο. Στο βιομηχανικό συγκρότημα του Μόνοβιτς, είχαν βάλει να δουλεύουν οι περισσότεροι από τους κρατούμενους του Άουσβιτς σε διάφορες βαριές βιομηχανίες από παραγωγή καουτσούκ, ιατρικές προμήθειες, εξοπλισμούς και ρουχισμό για τον Γερμανικό στρατό.
http://web.archive.org/web/20080522032321/judicial-inc.biz/Auschwitz.htm  


Ο Αναθεωρητικός καθηγητής Robert Faurrison. 
Απέδειξε ότι αυτός δεν είναι θάλαμος αερίων ...


Ιστοσελίδες σχετικά με τον Ρουντολφ Ες και τον εγγονό του:

http://www.kathimerini.gr/71321/article/proswpa/proskhnio/h-ametanohth-mprigkite-es-kai-to-tromero-mystiko-ths

http://news.in.gr/features/article/?aid=1500072023

http://melamp.blogspot.gr/2016/04/blog-post_70.html

http://www.protothema.gr/city-stories/article/570900/o-eggonos-tou-dioikiti-tou-aousvits/

http://tvxs.gr/news/prosopa/rainer-es-sto-aoysbits-moy-aresei-i-kremala-toy-pappoy-moy

http://www.ethnos.gr/diethni/arthro/enas_es_sti_maxi_kata_ton_neonazi-64008333/?mmid=28741024

http://www.mixanitouxronou.gr/o-allos-rountolf-es-o-diikitis-teras-tou-stratopedou-exontosis-sto-aousvits-pou-ton-prodose-i-gineka-tou-katelixe-stin-kremala/

Αναθεωρητικές Ιστοσελίδες της πιο Μεγάλης Απάτηςhttp://vho.org/dl/ENG.html  Αναθεωρητικά Βιβλία pdf
3 σχόλια:

 1. Ανώνυμος25/4/16 9:49 μ.μ.

  Γενικότερα οι λευκοί έχουν ανεπτυγμένο το αίσθημα της ενοχής.Ειδικά, τους Γερμανούς στην κυριολεξία τους έχουν τρελάνει λόγω του εθνικοσοσιαλιστικού τους παρελθόντος,σε σημείο που μέχρι και σήμερα η γερμανική κυβέρνηση δίνει λεφτά στο Ισραήλ , για τα ανύπαρκτα ''εκατομμύρια'' του δήθεν ολοκαυτώματος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος26/4/16 11:36 μ.μ.

  Ο Χίτλερ έκανε ευγονικη στους Εβραίους σκοτωνοντας τους απλούς και ημιφτωχους σημιτες ενώ συνεργάστηκε με τους χαζάρους τραπεζίτες και εργοστασιάρχες χωρίς να πειράξει κανέναν. Αυτή είναι η ιστορία και φυσικά όταν λέω σκοτωνοντας δεν εννοώ τους ανύπαρκτους θαλαμους αερίων και τα στρατόπεδα εργασίας αλλά τις εκτελέσεις από τα εηνζατζγκρουπεν οι οποίες δεν αμφισβητούνται από κανέναν ιστορικό συγγραφέα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. υπάρχει σχόλιο το οποίο η σο δεν μπορεί να αναρτήσει λόγω τεχνικού προβλήματος του blogger

  ΑπάντησηΔιαγραφή