Το ΕΛΑΜ και ο “εθνικισμός” της ΔΔΟ.Ο κ. Χρίστος Χρίστου εκφράζει την ανησυχία του για την ασυμφωνία που παρατηρείται στις δηλώσεις των δύο ηγετών.  Επίσης δηλώνει πως αν δεν τεθούν χάρτες στο εδαφικό όλα τα ζητήματα θα είναι εκκρεμή. Με αυτή την δήλωση το ελαμ τάσσεται υπέρ της ΔΔΟ και απλά ασκεί την γνωστή κριτική του καλού περιεχομένου.

3 σχόλια:

 1. Ανώνυμος8/11/16 11:33 μ.μ.

  Είναι ξεκάθαρο, ότι η πατριδοκάπηλη συστημική αστική ακροδεξιά Χρυσή Αυγή και το υποκατάστημά της, δηλαδή το ΕΛΑΜ, ξεπουλά και προδίδει ανοικτά την εθνική υπόθεση της Κύπρου μας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος9/11/16 12:29 μ.μ.

  Νέο ακροδεξιό αίσχος με δημόσια συμμετοχή στο ξεπούλημα της Κύπρου από το ΕΛΑΜ και εμετικά δουλοπρεπή πανηγύρια για την εκλογική νίκη του Σιωνιστή Ντόναλντ Τραμπ από την υπερσυστημική Χρυσή Αυγή.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. οι οπαδοί του ΕΛΑΜ στην Κύπρο ενοχλήθηκαν σφόδρα από το κείμενο του Λουκά Σταύρου. Τους επιστρέφουμε τους υβριστικους χαρακτηρισμούς στο τετράγωνο. Αν εσείς θεωρείστε εγγόνια του Γρίβα είναι σίγουρο ότι ο μακαρίτης θα γυρνάει στο τάφο του! Παλιογραίκυλα η Κύπρος πουλιέται στους Ασιάτες και τολμαλτε και μιλάτε ενώ το ΙΣΡΑΗΛ σας έχει αποικία!

  ΑπάντησηΔιαγραφή