Ο Εθνικοσοσιαλιστής Αντάρτης Πόλεων Joseph Tomassi.




Ο Joseph Tomassi ήταν ο ιδρυτής και ηγέτης του Εθνικού Σοσιαλιστικού Απελευθερωτικού Μετώπου ( NSLF ).

Το NSLF είχε σαν επίκεντρο την ένοπλη πάλη. Ήταν ο υπεύθυνος του δυτικού τομέα του Εθνικού Σοσιαλιστικού Κόμματος των Λεύκων Ανθρώπων και συγκρούστηκε με τον Matt Koehl και το NSWPP το φθινόπωρο του 1973. Ο James Mason έγραψε κάποια πράγματα για αυτόν στο newsletter που υπήρχε στο βιβλίο Siege.


Ο Tomassi σκοτώθηκε σε μια διαμάχη στα κεντρικά γραφεία του NSWPP του Λος Άντζελες στις 15 Αυγούστου του 1975. Συνάντησα κάποια πρώην μέλη του NSLF και όλοι είχαν έναν ιδιαίτερο τόνο στην φωνή τους όταν μιλούσαν για τον Tomassi. Κατά την γνώμη μου ήταν ένας από τους πιο αξιόλογους Αμερικανούς Εθνικοσοσιαλιστές και ο λόγος αυτός αποτυπώνεται σε ένα φυλλάδιο που είχαν εκδώσει.


Σε καμία περίπτωση δεν είμαι ειδήμων πάνω στον Τομασσι. Θαυμάζω το στρατιωτικό του πνεύμα την επιθυμία του να πολεμήσει μέχρι το θάνατο και την ικανότητα του να οργανώσει και να εμπνεύσει Λευκούς άνδρες και γυναίκες. Ακόμα μου αρέσει το ευθύ στυλ του γραψίματος του ενάντια σε παρωχημένο τρόπο γραφής.


Εδώ είναι ένα δείγμα :


Στρατηγική για Επανάσταση :

Στις 2 Μαρτίου του 1974 43 Εθνικοσοσιαλιστές επαναστάτες συναντήθηκαν σε μια αίθουσα στο Ελ Μοντε στην Καλιφόρνια. Στην συνάντηση αυτή διαπίστωσαν την λάθος στρατηγική στην μαζική διάδοση των ιδεών του κινήματος μας. Οι Εθνικοσοσιαλιστές εγκατέλειψαν την πλατιά στρατηγική και εφάρμοσαν την επαναστατική προοπτική του κρυφού αντάρτικου.



· Δεν θα σκεφτούμε περισσότερο ότι θα κερδίσουμε πολιτική δύναμη μέσω εκλογικών διαδικασιών αλλά κτυπώντας τον εχθρό με δύναμη και βία. Πρέπει να οικοδομήσουμε τον ένοπλο αγώνα.


· Δεν θα συνεχίσουμε περισσότερο μια πλατιά στρατηγική αλλά θα προσαρμόσουμε τα δεδομένα όπως τα βλέπουν οι Εθνικοσοσιαλιστές στον κόσμο. Θα περιοριστούμε μόνο στους καλύτερους στο κίνημα.



· Θα εγκαταλείψουμε την γραφειοκρατία και θα αναπτύξουμε την ιδέα ότι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Ότι είναι χρήσιμο είναι και καλό.


· Αναγνωρίζουμε ότι οι γυναίκες έχουν κυρίαρχο ρόλο στις περισσότερες επαναστατικές δομές και θα τις συμπεριλάβουμε σε κάθε ενέργεια του NSLF.


· Αναγνωρίζουμε το γεγονός ότι οι μάζες των Λευκών δεν θα στηρίξουν ποτέ ακραία πολιτική. Οι Λευκοί δεν έχουν πια την ικανότητα να ξεχωρίσουν τον εχθρό άρα πως νομίζουν κάποιοι ότι οι μάζες μπορούν να λάβουν μέρος στην επανάσταση ;


… Οι μάζες δεν αναγνωρίζουν τον εχθρό δεν νοιάζονται και δεν έχουν τα αρχίδια να στήσουν κρεμάλες. Βλέπουμε τον ένοπλο αγώνα σαν την μόνη δύναμη για πολιτική αλλαγή…



To NSLF ενεπλάκη σε έναν αριθμό χαμηλής δράσης ενέργειες όπως εξαπόλυση δακρυγόνων σε εκδήλωση μνήμης για τους εβραίους κατασκόπους Τζούλιους και Έθελ Ρόζενμπεργκ σε βομβαρδισμούς αριθμού στόχων του Κ.Κ. Άλλες ενέργειες δεν έχουν διελευκανθεί , η τακτική ήταν το χτύπημα πρώτα σε χαμηλής προτεραιότητας στόχοι και μετά επέκταση σε κανονικές επιχειρήσεις.


“Ο Λευκός άνθρωπος έχει χάσει ! Είμαστε υπό κατοχή στην ίδια μας την γη και πρέπει να αναπτύξουμε μια ολοκληρωτικά διαφορετική εικόνα για την επανάσταση. Πρέπει να χτίσουμε το αντάρτικο. Να κάνουμε έναν ικανό σκληρό Εθνικό Σοσιαλιστικό Επαναστατικό Στρατό.”




Μερικά ακόμα από τα γραπτά του :


"Η ηγεσία στον αγώνα έχει να κάνει με το να κανείς πράγματα να συμβούν. Ο ηγέτης είναι ο άνθρωπος που τα καταφέρνει να σταματάει τις άπειρες συζητήσεις διαλύει ομάδες και τα σόγια που μας κρατάνε πίσω αναπτύσσει και δρα σε μια καθαρή γραμμή πως θα κινηθούμε για να νικήσουμε επαναπροσδιορίζει το νόημα και την σημασία του Κινήματος και της Επανάστασης".


Για αυτό φωνάζουμε : “Αρπάξτε την ευκαιρία”


..."Εμείς ΔΕΝ ευχόμαστε για τάξη και νόμο. Νόμος σημαίνει την συνεχιζόμενη ύπαρξη του σάπιου εβραϊκού καπιταλιστικού συστήματος. Επιθυμούμε αναρχία και χάος που θα μας ευνοήσει να ΕΠΙΤΕΘΟΥΜΕ στο σύστημα ενώ τα γουρούνια του μεγάλου αδερφού θα προσπαθούν να μαζέψουν τα κομμάτια τους. Θέλουμε μια κατάσταση συγκεχυμένη και διαλυμένη ώστε να μπορέσουμε να καταστήσουμε αυτούς τους μπάσταρδους υπεύθυνους για τις αντί – Λευκές πολιτικές τους και επιθέσεις τους ενάντια στους ανθρώπους μας. Τέτοιο χάος θα μας επιτρέψει να εξασφαλίσουμε τις επιθέσεις μας και να επιφέρουμε τον θάνατο σε όλο το σύστημα.

Για εμάς να υποστηρίξουμε αυτούς ( την αστυνομία) που διατηρούν τους κανόνες που κάποιοι έφτιαξαν για ηλίθιους είναι βλακώδες και αυτοκτονία"...


Ο Joe Tomassi ήταν ένας άνθρωπος μπροστά από την εποχή του και αξίζει να τον θυμόμαστε.


Η πολιτική δύναμη πηγάζει από την κάνη ενός όπλου.


“Κερδίζοντας καρδιές και το μυαλό των ανθρώπων καταφέρνεις ισχυρή οργανωτική ικανότητα και επιθυμία ενός μέρους του κόσμου να οργανωθεί. Αυτή την στιγμή αυτό δεν υπάρχει. Ένα μαζικό κίνημα δεν μπορεί να οργανωθεί στην Αμερική - λόγω της απάθειας των αμερικανών - η μόνη λύση είναι οι Εθνικοσοσιαλιστές επαναστάτες να δρουν υπογείως και να χτίσουν το ένοπλο αγώνα στον πόλεμο ενάντια στον κράτος.

Οι Εθνικοσοσιαλιστικές δραστηριότητες ποτέ δεν έφεραν ένα ικονοποιητικο πολιτικό αποτέλεσμα στις ΗΠΑ. Οργανωτικά το Κίνημα έχει αποτύχει να εκμεταλλευτεί ευκαιρίες ικανές να δημιουργήσουν μαζική βία ενάντια στον εχθρό όποτε και αν εμφανίσθηκαν αυτές οι ευκαιρίες. Δεν όπλισαν μαθητές δεν έκαψαν σχολικά λεωφορεία απλά κάποιοι δεν είχαν σχέση με Ε/Σ δεν υπήρχε οργάνωση σε βίαιες διαδηλώσεις και σχέδιο να επικοινωνήσει με τους ανθρώπους και να παρέχει την αναγκαία Ε/Σ πολιτική ηγεσία ώστε να επιφέρει τις επιτυχίες”.





Σχετικό λινκ ( σε μορφή .pdf το βιβλίο Siege ) :


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.