Συνεχίζει την λάσπη η "γαλανόλευκη" antifa ...




Όπως έχουμε γράψει πολλές φορές , στην Ελλάδα υπάρχουν δύο antifa. Μια antifa "πολύχρωμη / ακροαριστερή / "αντιεξουσιαστική" και μια antifa "γαλανόλευκη" / ακροδεξιά / "εξουσιαστική" ...


Αυτή την εικόνα που βλέπετε εδώ , δημοσίευσαν κάποια από τα απόβλητα της γνωστής ακροδεξιάς φιλοΚΥΠατζίδικης πατσαβουροφυλλάδας που έχει στη σελίδα της το σήμα της Αστυνομίας , συνεχίζοντας τη συκοφάντηση ενάντια στους Συναγωνιστές του Εθνικοσοσιαλιστικού ρεύματος και προσπαθώντας να τους ταυτισουν με το Ιντυμίντια και τους νεοταξίτες του Σόρος ! Και μάλιστα αυτή τη φορά τόλμησαν να λερώσουν και την Παλαιστινιακή μαντήλα , όπως και τον αγώνα ενάντια στο Σιωνισμό των παιδιών της Παλαιστίνης με τις σφεντόνες , τα οποία παιδιά και ταύτισαν με τους "αντιεξουσιαστές" του Ιντυμίντια !

Δεν είναι τυχαίο βέβαια αυτό , αφού άτομα του χώρου τους είχαν βγάλει μέχρι και δημοσιεύματα που παρουσίαζαν το σημερινό κράτος του Ισραήλ ως "φιλέλληνες" !

Δεν έφτανε όμως η ελεεινή εικόνα , τη συνόδεψαν και από σχετικό κείμενο. Και στο κείμενο αυτο γράφουν για την ιστοσελίδα του δίδυμου αδερφού τους χώρου , του Indymedia τα παρακάτω :

Αυτό αποτελεί τον ορισμό της "Συλλογικής Ευθύνης", μιάς νοοτροπίας που άνθησε ιδιαίτερα κατά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο με σκοπό τον αφανισμό των Εβραίων και των Τσιγγάνων. Οι σημερινές "Αντιεξουσιαστικές ομάδες" μπορούν να είναι περήφανες ότι οι Γκέμπελς και Χίμλερ νιώθουν δικαιωμένοι βλέποντας σήμερα τις ιδέες τους να αναπαράγονται από αυτοαποκαλούμενους "Αριστερούς".

Η αλήθεια όμως είναι ακριβώς τα ανάποδα από αυτά που έγραψαν παραπάνω. Φυσικά και το νεοταξικό Ιντυμίντια δεν έχει καμιά απολύτως σχέση με τον Εθνικοσοσιαλισμό. Δεν ισχύει όμως το ίδιο και για τη σχέση Ιντυμίντια κα ακροδεξιάς ...
Η αλήθεια είναι ότι η παρακρατική Ακροδεξιά και ο παρακρατικός "αντιεξουσιαστικός χώρος" είναι δίδυμα αδέρφια , που παίζουν και τα δύο το ίδιο κοινό παιχνίδι αποπροσανατολισμού του συστήματος και της Νέας Τάξης πραγμάτων και την προσπάθεια εγκλωβισμού του κόσμου σε ένα δίπολο φαινομενικά αντιθέτων χώρων ενώ στην πραγματικότητα όμως δεν είναι παρά η άλλη όψη του ίδιου ενιαίου ΕΝΟΣ νομίσματος. Υπάρχουν και δουλεύουν μαζί για τους ίδιους ακριβώς σκοπούς ...

Αυτούς της Νέας Τάξης , της παγκοσμιοποίησης ( η ακροδεξιά στηρίζει ΝΑΤΟ και ΟΝΕ ) , του Σιωνισμού και της κυριαρχίας της πλουτοκρατικής αστικής "δημοκρατίας". Και ο καθένας από αυτούς τους δύο πόλους ( ακροδεξιά και "αντιεξουσιαστές" ) στην πραγματικότητα δεν χτυπάει τον άλλο , αλλά ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙ τον άλλο πόλο , αφού καθένας από τους δύο ζητάει στήριξη και εγκλωβίζει κόσμο με μοναδικό επιχείρημα ότι έτσι δήθεν θα σώσει τον κόσμο από τον έτερο , το δίδυμο του αδελφό ! Ενώ η πραγματική ουσία πίσω και από τους δύο αυτούς πόλους , είναι η ίδια , και ο καθένας από αυτούς δεν θα μπορούσε να συντηρηθεί και ουσιαστικά να υπάρξει χωρίς τον άλλο !

Κάποια άτομα μάλιστα , όπως άτομα μυστικών υπηρεσιών , ασφαλίτες κλπ , συμμετέχουν και στα δύο αυτά φαινομενικά αντίπαλα ρεύματα ταυτόχρονα , καθώς και κάποιοι κρατικοί ρουφιάνοι των οποίων η ιδεoλογία είναι απροσδιόριστη !

Κοινά κέντρα συντονίζουν τις κινήσεις και τους σχεδιασμούς και των δύο αυτών δήθεν "αντιπάλων" πόλων , χρησιμοποιώντας τους σαν πιόνια στο ίδιο ενιαίο παιχνίδι , για να εξυπηρετηθούν διάφορες σκοπιμότητες του συστήματος και μάλιστα κάποιες φορές ως τους ηθοποιούς που θα παίξουν μαζί τα διάφορα στημένα show στους δρόμους , σε απευθείας μετάδοση και από την TV !

Κάποιοι λοιπόν σκόπιμα προσπαθούν να ταυτίσουν το κίνημα των Eθνικοσοσιαλιστών και των Eθνικοεπαναστατών Aντικαπιταλιστών με το Ιντυμίντια , όπως και την Παλαιστινιακή Αντίσταση.

Η αλήθεια όμως είναι εντελώς διαφορετική. Αυτή που ταυτίζεται με το Ιντυμίντια είναι η ακροδεξιά.

Μάλιστα στον "εθνικό χώρο" , έχει αρχίσει να γίνεται ευρύτερα γνωστό ότι υπήρχε
άτομο οργανωμένο στους κόλπους της ακροδεξιάς το οποίο συμμετείχε ταυτόχρονα εμφανιζόμενο και ως "αντιεξουσιαστής" ή "αντιεξουσιάστρια" σε Γενικές Συνελεύσεις που διοργάνωνε η ΣΟ του Ιντυμίντια !
Επίσης ακροδεξιοί και "αντιεξουσιαστές" , μισούν και συκοφαντούν το ίδιο όλα τα πραγματικά Eθνικοεπαναστατικά Aντικαπιταλιστικά κινήματα , όπως και τους Eθνικοσοσιαλιστές.

Πρόσφατα μάλιστα οι γλύφτες της ασφάλειας και της ΚΥΠ δεν σεβάστηκαν ούτε τη μνήμη του μαχητή του Εθνικοσοσιαλιστικού κινήματος και συναγωνιστή μας , Friedhelm Busse.


Για τα σκουπίδια της "γαλανόλευκης antifa" , μπορείτε να διαβάστε περισσότερα και στη συνέντευξη του Μαύρου Κρίνου που δημοσιεύτηκε στο blog ΗΛΙΟΦΟΡΟΣ , στην ερώτηση 8 , στον παρακάτω σύνδεσμο :
http://helioforos.wordpress.com/2008/12/16/%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%ad%ce%bd%cf%84%ce%b5%cf%85%ce%be%ce%b7-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%bc%ce%b1%cf%8d%cf%81%ce%bf-%ce%ba%cf%81%ce%af%ce%bd%ce%bf/



ΜΠΑΤΣΟΙ , ΑΝΤΙΦΑΔΕΣ , TV, ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ
ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΜΑΖΙ !




ΣΚΟΥΠΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΩΝ , ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ !







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.