Όταν το κράτος ...


Εισαγωγικό σημείωμα :


Λάβαμε το παρακάτω άρθρο από έναν ανένταχτο συναγωνιστή και φυσικά ως ελεύθερο βήμα έκφρασης το δημοσιεύουμε ως έχει , και ελπίζουμε να έχουμε την δυνατότητα να φιλοξενήσουμε και άλλες απόψεις στο μέλλον για το ζήτημα «κράτος» από την οπτική των Ελλήνων εθνικοεπαναστατών.


Με αφορμή τις αναφορές στους ξένους υπενθυμίζουμε ότι το θέμα του μεταναστευτικού δεν εξαντλείται σε λίγες γραμμές αλλά αποτελεί ένα καίριο ζήτημα με πολλές πλευρές και απόψεις. Σύντομα σύντροφοι του "Μαύρου Κρίνου" θα δημοσιεύσουν τις απόψεις τους στο θέμα αυτό.


Πολλοί προσπαθούν να καπηλευτούν το ζήτημα του μεταναστευτικού για μικροπολιτικούς σκοπούς και προσωπική προβολή. Στα δικά μας μάτια πραγματικά η ελληνική κοινωνία είναι ένα μεγάλο θέατρο σκιών που το τελευταίο διάστημα προβάλλονται και κυριαρχούν 2 απόψεις.


Από την μια πλευρά οι «ηγέτες» της άκρας δεξιάς που ουρλιάζουν «έξω οι ξένοι» με υστερική φωνή στα κανάλια της τηλεόρασης αλλά την ίδια στιγμή προτιμούν μετανάστες στις δουλειές τους επειδή τους συμφέρει οικονομικά , ενώ παράλληλα ξεχνούν … την ελληνική δύναμη κατοχής στο Αφγανιστάν και την συμμετοχή της χώρας μας στον πόλεμο του Ιράκ , και από την άλλη πλευρά ΜΚΟ , ορθόδοξοι κομμουνιστές και «αντιεξουσιαστές» , συριζαίοι που μέσα από τα έντυπα τους και τις δράσεις τους δείχνουν την «αλληλεγγύη» τους στους μετανάστες είτε για να αυξήσουν τα μέλη των οργανώσεων τους , είτε επειδή έρχονται εκλογές και οι ψήφοι μετράνε …


Ξεχνούν βέβαια ότι και στο εξωτερικό οι ομοϊδεάτες τους απέτυχαν να προσελκύσουν τους μετανάστες , οι οποίοι στράφηκαν μαζικά στα κυρίαρχα αστικά κόμματα παρά στα ακροαριστερά σχήματα και στις αναρχικές οργανώσεις.


Οι μετανάστες στις χώρες που πάνε στην πλειοψηφία τους δεν ξεχνούν την καταγωγή τους , τις παραδόσεις τους και τα έθιμα τους αλλά προσπαθούν να τα διατηρήσουν. Κανένα terminal 119 και καμιά «αντιεξουσιαστική κίνηση» δεν μιλάει στην καρδιά τους αλλά το μόνο που νοιάζονται είναι να έχουν λεφτά είτε για να στείλουν στην χώρα καταγωγή τους , είτε απλά για να επιβιώσουν.


Όταν στο γελοίο ελλαδικό κράτος έχεις εκατοντάδες χιλιάδες ξένους με διαφορετικές καταγωγές και κουλτούρες και με κανένα μέλλον για τους περισσότερους έρχεται η ώρα να απολαύσουμε την υπέροχη "multi culti" εποχή … ας διαβάσουν οι «σύντροφοι» τι έγραφαν οι δικοί τους θεωρητικοί για το θέμα του μεταναστευτικού μήπως και ξυπνήσουν ...


Ως Έλληνες και Εθνικοσοσιαλιστές δεν κλείνουμε τα μάτια στο ζήτημα της μετανάστευσης που αποτελεί σήμερα κίνδυνο για την ταυτότητα μας ως έθνος και κοινωνία.


Κύριοι υπεύθυνοι είναι οι καπιταλιστές που άνοιξαν τα σύνορα χωρίς να ενδιαφέρονται για τις συνέπειες , υπεύθυνοι είναι όλοι αυτοί που στηρίζουν τα αστικά κόμματα όλα αυτά τα χρόνια , υπεύθυνοι είναι η συντριπτική πλειοψηφία των νεοελλήνων που πουλάει τα πάντα στο όνομα των κομματικών πελατειακών σχέσεων.


Είναι να γελάς πραγματικά βλέποντας γνωστούς μαρξιστές σε πορείες ισλαμιστών όπως έγινε πρόσφατα στην Αθήνα , αλλά και «υπερπατριώτες» να ουρλιάζουν για εισβολή ξένων στην Ελλάδα αλλά την ίδια στιγμή να «προσκυνούν» αμερικανούς γερουσιαστές ιουδαϊκής καταγωγής και να τρέχουν στην Κανταχάρ να γευματίσουν μαζί με τους αμερικανούς εισβολείς.



ακολουθεί άρθρο του ανένταχτου συναγωνιστή Άργους.


Όταν το κράτος μέσω τραπεζών δίνει δάνεια στους μετανάστες με επιτόκιο 0,5%-1% και στους Έλληνες με 5%.


Όταν το κράτος προτιμά τα παιδιά των αλλοδαπών στους παιδικούς σταθμούς και στέλνει τους Έλληνες σε ιδιωτικούς σταθμούς.


Όταν το κράτος με εγκύκλιους στα σχολεία προτρέπει τους εκπαιδευτικούς να πριμοδοτούν τα παιδιά των αλλοδαπών εις βάρος φυσικά των παιδιών των Ελλήνων.


Όταν το κράτος νοσηλεύει με προτεραιότητα τους ανασφάλιστους αλλοδαπούς με κρατήσεις των Ελλήνων εργατών.


Όταν το κράτος συνοδεύει και οδηγεί πολυπολιτισμικούς τραμπούκους εναντίων των Ελλήνων κατοίκων του Αγ.Παντελεήμονα.


Όταν το κράτος χρησιμοποιεί τους παρακρατικούς επ’αμοιβή , μέσω Μ.Κ.Ο και ευρωπαϊκών κονδυλίων, ως άτυπη ανθελληνική αστυνομία.


Όταν το κράτος χρησιμοποιεί τους μετανάστες ως στρατό κατοχής του κεφαλαίου.


Όταν το κράτος κατηγορεί τους Έλληνες για εκείνα που κάνουν οι ξένοι.


Όταν το κράτος έχει μετατρέψει την Πατρίδα μας σε ένα απέραντο δεσμωτήριο των Ελλήνων.


Τότε τα λόγια του Ίωνος Δραγούμη είναι επίκαιρα και επιτακτικά:


"ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ , ΚΑΤΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.