Αντάρτες πόλεων στη σύγχρονη εποχή.


του Μαύρου Ταξιάρχη.

Αναμφίβολα βιώνουμε την εποχή της παγκοσμιοποίησης και του πολυπολιτισμού, όπου οι προαιώνιες αξίες της Ελληνικής Φυλής χάνονται μέρα με τη μέρα. Η Εθνική Αντίσταση είναι θέμα χρόνου πλέον.




Η αυτοοργάνωση ομάδων σε όλη την επικράτεια του Ελληνισμού κρίνεται αναγκαία. Διαβάζοντας το βιβλίο του Κάρλος Μαριγκέλα με τίτλο «Το εγχειρίδιο του αντάρτη πόλεων» κατάλαβα ότι η επαναστατική ιδεολογία μπορεί να εφαρμοστεί και να γίνει πραγματικότητα! Ο Κάρλος Μαριγκέλα γεννήθηκε στο Σαλβαντόρ της Μπαία, στην Βραζιλία.

Καταγόταν από φτωχή οικογένεια. Από μικρός συνειδητοποίησε ότι πρέπει να δραστηριοποιηθεί και να αγωνιστεί, για να αλλάξει τις συνθήκες καταπίεσης που ίσχυαν τότε, αφού η κυβερνούσε η Χούντα του Δικτάτορα Βάργκας.

Στην ηλικία των 16 ετών προσχώρησε στις τάξεις του τότε παράνομου κομμουνιστικού κόμματος. Μετά από την έντονη δραστηριότητά του και την προετοιμασία του ένοπλου αγώνα διαγράφεται από το κόμμα. Το 1968 το ανταρτικό πόλης είναι ήδη πραγματικότητα. Ο Μαριγκέλα πια είναι ένας ζωντανός θρύλος μπροστά στα μάτια του λαού.

Στις 4 Νοεμβρίου του 1969 δολοφονείται από τη χούντα. Η χούντα κατάφερε να τον εξοντώσει σωματικά, αλλά οι Ιδέες και ο αγώνας του ζουν μέχρι σήμερα!

Η επαναστατική Ιδεολογία μας εκφράζεται δια μέσω του αντάρτικου πόλεως. Τι είναι ο αντάρτης πόλεων; Ο αντάρτης των πόλεων μάχεται ένοπλος με τις ιδέες του κατά του συστήματος και χρησιμοποιεί μη συμβατικά μέσα. Ο αντάρτης χαρακτηρίζεται από θάρρος, αυτογνωσία, αποφασιστικότητα, ηθική και εφευρετικότητα. Επίσης, οφείλει να γνωρίζει πως, αν παραστεί ανάγκη, θα πρέπει να είναι έτοιμος για όλα.

Άμεσος σκοπός του, να εισχωρήσει στα οργανωμένα σύνολα και στις λαϊκές μάζες και από εκεί να αφυπνίσει τους εμπλεκόμενους. Να είναι ηγετική φυσιογνωμία, να αναλαμβάνει ευθύνες, αλλά να μη στοχοποιεί τον εαυτό του προς τον εχθρό.

Δεν αρκεί μόνο να γνωρίζει και να έχει ακλόνητη πίστη στην Ιδεολογία του αλλά και η φυσική του κατάσταση πρέπει να είναι τέτοια, ώστε να μπορεί να μεταφέρει τον αγώνα του σε άλλο επίπεδο. Ο αγώνας αυτός είναι πολυμορφικός και πολυεπίπεδος. Για να πετύχει τους στόχους του, ο αντάρτης πρέπει να χρησιμοποιήσει διάφορες μορφές αγώνα.

Η τεχνική που θα ακολουθείται πρέπει να έχει επιθετικό χαρακτήρα σε όλους τους τομείς, είτε αυτό είναι το διαδίκτυο είτε η διαδήλωση. Τα πλεονεκτήματα αυτής της τεχνικής είναι η γνώση του χώρου, η τεχνική του αιφνιδιασμού, η κινητικότητα και η ευελιξία, οι πληροφορίες και αποφασιστικότητα. Πρέπει να εκμεταλλευτεί στο έπακρον τις απεργίες και τις στάσεις εργασίας.

Αυτό είναι ένα ισχυρό όπλο για τον αντάρτη πόλεων, ο οποίος δια μέσω της μάζας και αφού καταφέρει να την καθοδηγήσει μπορεί να φέρει σημαντικά αποτελέσματα στον σκοπό του. Φυσικά πρέπει να αποτρέψει τη καθοδήγηση της μάζας από τις παρακρατικές οργανώσεις όπως π.χ. οι συνδικαλιστικές οργανώσεις.

Η προπαγάνδα και ο πόλεμος των νεύρων είναι ένα σημαντικό στοιχείο, που δυστυχώς ανήκει στα χέρια του συστήματος. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και εμείς τα δικά μας λιγοστά μέσα επικοινωνίας που διαθέτουμε όπως ιστοσελίδα, διαδικτυακή ραδιοφωνική εκπομπή, εναλλακτικές εφημερίδες που θα τις διαθέσουμε δωρεάν, φυλλάδια, τρικάκια και με πολλά άλλα μπορούμε να φτιάξουμε τη δική μας πολιτική προπαγάνδα.

Η υποστήριξη του λαού είναι σημαντικό εργαλείο για να φέρεις εις πέρας τον σκοπό σου. Οι διάφορες οικονομικοκοινωνικές δυσμενείς συνθήκες πρέπει να αξιοποιηθούν, για να κερδίσουμε την εύνοια του λαού ενάντια στο σύστημα και το κατεστημένο. Κερδίζοντας την εύνοια του λαού, μπορούν δημιουργηθούν ομάδες σε πάρα πολλές πόλεις και αυτός ο κόσμος να συστρατευτεί στις τάξεις μας, για τον αγώνα που διεξάγουμε υπέρ του έθνους.

Εν κατακλείδι, η χρονική περίοδος που διανύουμε είναι η καταλληλότερη για να εφαρμοστούν οι τεχνικές που προανέφερα. Η οικονομική κρίση, η ανεργία και η μετανάστευση, έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας. Τώρα, πρέπει να βγούμε στον λαό και να τον καθοδηγήσουμε στην αποτροπή του εβραιοκρατούμενου συστήματος που μας κυβερνά.

Και κλείνω: έχε πίστη στις Ιδέες σου, γιατί αυτές θα σε σώσουν.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.