Μια οφειλόμενη απάντηση …


του Αλεξόπουλου Στέλιου


Ο «Μαύρος Κρίνος» σε μια επίδειξη πολιτικού «θράσους» δημοσιεύει απόψεις και κείμενα που μπορεί … να μην συμφωνούν ακόμη και τα μέλη της συντακτικής ομάδας. Όπως δεν μας αρέσουν οι ταμπέλες να βαφτίζουν τις προσωπικότητες, έτσι και η λογοκρισία πολλές φορές μας βρίσκει αντίθετους. Ο συναγωνιστής Τηλέμαχος που απευθύνθηκε προς την λαϊκή βάση της «Χρυσής Αυγής» μας έστειλε τα δυο προηγούμενα κείμενα (1 & 2) διότι γνώριζε ότι θα δεχτούμε να τα δημοσιεύσουμε και ότι θα διαβαστούν από χιλιάδες απλούς Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισσες, τους ανθρώπους της διπλανής πόρτας που ψήφισαν και πίστεψαν στα ωραία τα λόγια τα μεγάλα ανθρώπων που ποτέ όμως δεν έδειξαν την απαιτούμενη ποιότητα στις απαιτήσεις των καιρών.







Όποιους άλλους και αν σκέφτηκε ο Τηλέμαχος από τους «επιχειρηματίες» εκδότες του χώρου που αναλώνονται σε κριτική στους τέσσερις τοίχους του μαγαζιού τους και λασπολογούν τους πάντες ... μέχρι την ελληνική έκδοση του προτεσταντικού αγγλικού C18 γρήγορα κατάλαβε ότι καμιά άλλη "κίνηση" δεν θέλει να επωμιστεί το κόστος να προβάλλει ένα μήνυμα από έναν πρώην επίλεκτο Χρυσαυγίτη που βίωσε για μακρύ χρονικό διάστημα την πορεία του εν λόγω κόμματος. Απέναντι στην καπηλεία των συμβόλων και των ιδεών, απέναντι στον εγκλωβισμό νέων παιδιών σε στημένες κινήσεις και σε κομματικά μαντριά, απέναντι στην εκστρατεία ψεύδους και υποκρισίας της ελληνικής άκρας δεξιάς - η οποία μέχρι χτες εκφραζόταν από το ΛΑΟΣ και σήμερα από την Χρυσή Αυγή -  που μολύνει κάθε υγιή σκέψη και τρέχει διαχρονικά από την δεκαετία του ’30 και μετά να πιάσει θέση στο τραίνο της Σιωνιστικής καταπίεσης όλοι οι Έλληνες Εθνικοσοσιαλιστές οφείλουν να πάρουν θέση να έχουν άποψη και να φωνάζουν την αλήθεια!


Φυσικά δεν περιμέναμε να κάνουν κάποιοι την αυτοκριτική τους ή να δουν εύκολα τα κακώς κείμενα ενός χώρου που ενώ κυριαρχεί το κόμμα του Μιχαλολιάκου - όπως το ΚΚΕ στην αριστερά - δυστυχώς σήμερα δεν υπάρχει το συλλογικό ενωτικό αντίπαλο δέος που θα προβάλλει την Εθνική Ιδέα όπως της αρμόζει. Η ευθύνη για αυτή την έλλειψη πρότασης και συσπείρωσης βαρύνει τους πάντες ατομικά και συλλογικά όλα αυτά τα χρόνια που άφησαν το καρκίνωμα της αντιφασιστικής ακροδεξιάς να μολύνει τα πάντα στο σώμα των Ιδεών. Είναι φυσικό και επόμενο η μανία του Μιχαλολιάκου για εξουσία να καταστρέψει κάθε άλλη προσπάθεια που υπήρξε στο παρελθόν, να ποτίσει με αντιδραστικές αντεπαναστατικές συμπεριφορές την πλειοψηφία της «εθνικής» νεολαίας και να εκθέσει ανεπανόρθωτα την εικόνα ενός πολιτικού κόσμου που δείχνει προς τα έξω μια διαφορετική συμπεριφορά από ότι είναι στη πραγματικότητα. 



Ο νεκροθάφτης των εθνικοεπαναστατικών ιδεών από την δεκαετία του ’60 και μετά είναι πάντα ένας ακροδεξιός χαρακτήρας με υπόγειες διασυνδέσεις στον πυρήνα της εξουσίας που ενώ προσπαθεί να καλύψει την προσωπική και ιδεολογική του γύμνια μέσω πολλαπλών αναφορών στο III Reich στο τέλος απέναντι στον κοινωνικό καθρέφτη εμφανίζεται μόνο η ξεκάθαρη αλήθεια ως άλλος πίνακας του Dorian Grey. Χτες λοιπόν ήταν ο Πλεύρης, σήμερα είναι ο Μιχαλολιάκος μεθαύριο κάποιος άλλος. Φυσικά επειδή δεν θεωρούμε ότι κατέχουμε την απόλυτη αλήθεια θα προβάλλουμε έναν σύνδεσμο μιας Εθνικοσοσιαλιστικής οργάνωσης που βλέπει τα πράγματα διαφορετικά ως προς τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την «Χρυσή Αυγή» και διαφορετικά από ότι τα βλέπει ο γράφων. 


Μπορείτε να τον διαβάσετε εδώ και να βγάλετε μόνοι σας τα όποια συμπεράσματα. 


Η προσωπική μου άποψη  η οποία δεν είναι αναγκαίο να εκφράζει το σύνολο της σ.ο. είναι ότι η «Χρυσή Αυγή» σήμερα αποτελεί τμήμα του αντιφασιστικού τόξου και έσπευσε να επιβεβαιώσει αυτόν τον τίτλο με την συμπεριφορά της τα τελευταία δέκα χρόνια. 


Δεν είναι δυνατόν να πιστέψω ότι ο Μιχαλολιάκος δεν ήξερε όταν μάζευε τον κάθε Ρουπακιά στο κόμμα του ότι δεν θα έρθει η στιγμή που οι μπάτσοι θα εισβάλλουν ένα πρωί στο σπίτι του ενώ δεν θα παραλείψουν να του ρίξουν και τον μισό ποινικό κώδικα στο κεφάλι. Φυσικά και το γνώριζε, φυσικά και άφησε τον κάθε έναν να φέρεται και να άγεται κατά το δοκούν δεν υπολόγισε όμως το αυτονόητο. Ότι μόλις το κράτος τελειώσει με την εφεδρεία που ονομάζεται «ηγεσία της ΧΑ» θα την καταστρέψει πλήρως για να μην αφήσει στοιχεία συνεργασίας στο ναό του αντιφασισμού που πάντα θυμίζει τον τάφο με τα οστά που περιγράφονται από τον Ιησού στις χριστιανικές διδαχές. Με την ευκαιρία της αναφοράς αυτής όσο και αν προσπάθησε η ηγεσία της «Χρυσής Αυγής» να προσεγγίσει την Εκκλησία και να μας πείσει ότι θέλει να τιμήσει την Παναγία … (δήλωση του «Καιάδα») δεν κατάφερε να εννοήσει ότι με το ρασοφόρο κτήνος που έχει κλέψει την μισή Ελλάδα στο όνομα του Θεού … άκρη δεν βγάζεις αλλά μόνο «τσεκούρι και φωτιά». 


Για να επανέλθω όμως στο θέμα φόρεσαν λοιπόν τα πολυτελή κοστούμια την πρώτη μέρα που μπήκαν στην βουλή - αντί το πένθος στο χέρι - γελούσαν στις κάμερες και έδιναν το χέρι τους στην Μπακογιάννη και στον στρατιωτικό Φράγκο που διατηρούν και οι δυο επαφές με το Ισραήλ και δεν μπορούσαν τυφλωμένοι από έπαρση να καταλάβουν ότι το ίδιο το βουλευτικό αξίωμα και η προβολή στα ΜΜΕ είναι η παγίδα με το τυρί για τα κομματικά ποντίκια, δεν είχαν την ικανότητα να δουν ότι με τις ίδιες γραβάτες που τους έντυσε η δημοκρατία με αυτές θα τους κρεμάσει όταν έρθει η ώρα. Στο όνομα του αντιφασισμού διογκώθηκε η «Χρυσή Αυγή», στο όνομα του αντιφασισμού με αντίδωρο τα λεφτά της βουλευτικής αποζημίωσης τους έβαλαν να υπογράψουν δηλώσεις μετανοίας, και αυτοί που ηγούνται σήμερα στο κόμμα έσπευσαν να το κάνουν χωρίς χρονοτριβή. 


Τώρα λοιπόν που τους «γράφουν» ... κανονικά οι εισαγγελείς και οι ανακρίτριες συνεχίζουν προς απάντηση στο κατοχικό καθεστώς να προχωρούν με επίκαιρες ερωτήσεις (!) την στιγμή που θα μπορούσαν να ρίξουν την κυβέρνηση Σαμαρά να προκαλέσουν εμπλοκή στον κομματικό σχεδιασμό της δεξιάς καθώς και να στηρίξουν έμμεσα την Κύπρο αφού ο Αναστασιάδης θα έχανε έναν σύμμαχο του στην κατεύθυνση για την πλήρη παράδοση της νήσου. Και όμως παρόλο την πρόσφατη κωμωδία του Αρβανίτη που αν συγκεντρώσει κάποιος όλες  μαζί τις εμφανίσεις των 2 τελευταίων χρόνων  των βουλευτών τους βγάζει τόμο με τίτλο «Χρυσή Αυγή στιγμές γέλιου»και τις τραγικές παρουσίες  των εκπροσώπων τους στα τηλεοπτικά δίκτυα τοπικής εμβέλειας δεν μπορούν να πείσουν παρά μόνο τους αγανακτισμένους που θα τους ψηφίσουν με στόχο την διαμαρτυρία. 



Είχαμε προβλέψει ως «Μαύρος Κρίνος» την πορεία της «Χρυσής Αυγής» και είχαμε αναφερθεί πρόσφατα στο τι εστί αντιφασιστική ακροδεξιά στον σύνδεσμο  εδώ


Χρόνο με τον χρόνο αφού εξοστράκισε με χυδαίο τρόπο χιλιάδες Εθνικοσοσιαλιστές - όπως έπραξε και το Svoboda στην Ουκρανία - στην συνέχεια αγκάλιασε τον κάθε μικροαστό ακροδεξιό αντιφασίστα που βρήκε στον δρόμο της, επέβαλλε στην κοινωνία μια εικόνα που χαρακτηριστικά περιγράφει ένας ανένταχτος σύντροφος στο παρακάτω απόσπασμα:


«Τελικά η Χρυσή Αυγή εξελίχθηκε σαν τον απερίσκεπτο, θρασύδειλο νταή γνωστό, ο οποίος επιμένει να τραβήξει την παρέα σε ένα κυριλέ, μοδάτο μαγαζί, με ουρές, πόρτα, μπόμπες ποτά, συνωστισμό και δυνατή μουσική. 

Μόλις καταφέρνει η παρέα να μπει στο μαγαζί αυτός αρχίζει να την πέφτει στις γκόμενες άγαρμπα, να τραμπουκίζει τους θαμώνες, να συμπεριφέρεται σαν σπαστικός, να σπάει ποτήρια. 

Ως επακόλουθο, μαζεύονται οι πορτιέρηδες και τον σαπακιάζουν και τον πετάνε έξω από το μαγαζί, μαζί με την υπόλοιπη παρέα. 

Το να φωνάζει ότι είναι ενάντια στην μαζική διασκέδαση και το να κατηγορεί το μαγαζί για τα ποτά μπόμπες, ακόμα κι αν έχει δίκιο, δεν τον δικαιώνει, από την στιγμή που επιλογή του ήταν να στηθεί στην ουρά. Όσο για την άμοιρη παρέα, ότι και να κάνει πλέον είναι σε δύσκολη θέση γιατί έχει σταμπαριστεί απ' τον μαλάκα»


Αυτή ακριβώς είναι η αλήθεια κατά την δική μου άποψη και όποιος διαφωνεί δεν έχει παρά να γράψει μια αντίθετη άποψη που θα στηρίζεται σε επιχειρήματα και αν μας την στείλει στο blacklegionhellas@gmail.com θα την δημοσιεύσουμε ακέραιη.


Να προσθέσω προς απογοήτευση αυτών που μας κατηγορούν για λοιδορία και κατευθυνόμενη κριτική απέναντι στην «Χρυσή Αυγή» λόγω της δημοσίευσης των 2 άρθρων του Τηλέμαχου ότι η προσωπική μου άποψη είναι ότι τα απλά μέλη του κόμματος που δεν αισθάνονται ακροδεξιοί και αντιφασίστες αν θέλουν να διαδραματίσουν κάποιον ρόλο στις αποφάσεις της ηγεσίας τους που καθημερινά τους βυθίζει όλο και πιο βαθιά στον βούρκο της απελπισίας δεν πρέπει να διασπαστούν αλλά να παραμείνουν στο κόμμα. Με κύριο στόχο την επιβολή της δικής τους παρουσίας και άποψης. Δεν έχουν παρά να ανατρέψουν με δυναμικές διαδικασίες και τους 18 βουλευτές, να πάρουν στα χέρια τους την εκπροσώπηση του κόμματος που μοιάζει με πήλινος γίγαντας και να «εκπαραθυρώσουν» τους γελοίους προβοκάτορες. Σήμερα η «Χρυσή Αυγή» με λεφτά του κράτους - που είναι λεφτά των ελλήνων πολιτών για να λέμε την αλήθεια - κατάφερε να ανοίξει περισσότερα από 50 γραφεία σε ολόκληρη την Ελλάδα όπως κάνουν και τα υπόλοιπα κόμματα άλλωστε. 


Παρόλο που η ενδυνάμωση της παρουσίας της κατάφερε να επικεντρώσει τα πυρά των αντιφασιστών της αριστεράς (με τεράστιες απώλειες σε υλικό και ηθικό) από την άλλη πλευρά τόσους μήνες μετά την είσοδο της στην βουλή και το συνολικό χρηματικό απόθεμα που συγκέντρωσε δεν κατάφερε να διαδραματίσει καίριο ρόλο στις τοπικές κοινωνίες και να χτίσει δομές στις πόλεις που υπάρχουν υποστηρικτές της. Απεναντίας αυτή την στιγμή μεγαλύτερη οργάνωση έχει το διαδικτυακό της μαγαζί που πουλάει από μπεγλέρια (!) μέχρι σημαίες κλπ παρά η πρόταση της απέναντι στα αιτήματα π.χ. των φοιτητών και άλλων κοινωνικών στρωμάτων. Οι δεκάδες Χρυσαυγίτες που επικοινώνησαν μαζί μας μετά την δημοσίευση των 2 άρθρων του Τηλέμαχου τα οποία μπορείς να διαβάσεις στο ιστολόγιο μας πρέπει να βάλουν καλά στο μυαλό τους ότι πάνω από όλα είναι η Ιδέα και όχι τα πρόσωπα. 


Σε ελάχιστο χρόνο οι βλακώδεις - και κατευθυνόμενες από τις υπηρεσίες τους κράτους πολλές φορές - επιλογές της ηγεσίας τους κατάφερε να τους μετατρέψει σε ένα «ΚΚΕ» των Εθνικιστών χωρίς μάλιστα να διατηρούν δυνάμεις σε συνδικάτα οικοδόμων πανεπιστήμια και ναυπηγεία όπως έχουν χρόνια τώρα οι «Κόκκινοι». Εύκολη λεία λοιπόν για τις ακροδεξιές καθεστωτικές λογικές οι ίδιοι και οι συναγωνιστές τους, πελάτες και χειροκροτητές του Μιχαλολιάκου και της οικογενειοκρατίας του κόμματος οι ίδιοι και η νεολαία της «Χρυσής Αυγής», και αυτό φάνηκε ξεκάθαρα στις κινητοποιήσεις έξω από την ΓΑΔΑ όπου μετά την προμελετημένη δολοφονία του Φύσσα (σε μια περιοχή που οι «φασίστες» κέρδισαν εντυπώσεις και μόνο ανάμεσα στα εγγόνια των κομμουνιστών του 46-49…) δεν υπήρχε κανείς να υπερασπιστεί το κόμμα τους και την ηγετική ομάδα που  καθοδηγεί ο Σαμαράς στην πορεία προς τον Κορυδαλλό.


Χρυσαυγίτες της λαϊκής βάσης προχωρήστε τώρα σε κατάληψη των κτιρίων που με τα χέρια σας βάψατε οργανώσατε και στήσατε σε ολόκληρη την Ελλάδα, πετάξτε από το παράθυρο τις κορνίζες των προσώπων που σας έφεραν στο σημείο να γελάει μαζί σας ο Λαζόπουλος και ο Βαλλιανάτος, κάντε πράξη αυτό που μας μεταφέρετε τις τελευταίες ημέρες εσείς και άλλα υψηλόβαθμα στελέχη, δηλαδή την καθαίρεση της υπάρχουσας ηγεσίας σας που σας σέρνει όλους μαζί στα σοκάκια του εξευτελισμού. Συνεχίστε με την άμεση αναδιάρθρωση του μηχανισμού σας που μετράει δεκάδες γραφεία και χιλιάδες ψυχές, νέα πορεία και συγκρότηση ενός ευρύτερου λαϊκού μετώπου με τάσεις και ιδέες που θα θυμίζουν την HezbollahΤην αληθινή οργάνωση - κίνηση και το Κίνημα που θα νοιαστεί για τον εργάτη τον αγρότη και τον φοιτητή, τον μαθητή και τον άνεργο, την γυναίκα και τον εργαζόμενο και όχι για τα κοστούμια των βουλευτών σας τις τεράστιες κοιλιές των κομματαρχών και την εξυπηρέτηση της κομματικής αυλής του αρχηγού σας.


Χιλιάδες επισκέψεις σε ελάχιστες ημέρες έλαβαν μέρος και δεκάδες σχόλια γράφτηκαν σχετικά με τις 2 αναρτήσεις που δημοσίευσε το ιστολόγιο μας στα άρθρα Σάλπιγγα 1η και Σάλπιγγα 2η


Η φαρέτρα των επιχειρημάτων της «άλλης πλευράς» πολλές φορές δεν έχει να κάνει με καίριες απαντήσεις στα άρθρα του Τηλέμαχου αλλά προβάλλει ύβρεις ειρωνείες και γελοίες κατηγορίες. Χαρακτηριστικό δείγμα του πολιτικού επιπέδου της ηγεσίας και κομματιού της «Χρυσής Αυγής» η οποία όλα αυτά τα χρόνια με ευθύνη του αρχηγού της κατάφερε να αναβαθμίσει το επίπεδο πολιτικής παρουσίας από τις καρύδες που εκσφενδόνιζε στα πλατό του Τριανταφυλλόπουλου στα «εγέρθητου» … μπροστά στις κάμερες των καναλιών που την ανέδειξαν με ταχύτατο τρόπο πριν σκάσει όμως το μπαλόνι της δημοσιότητας και φανεί το κενό πίσω από τα γαλανόλευκα πανό που είχαν στήσει οι κομματάρχες με στόχο να καλύψουν τα μελανοπόρφυρα του παρελθόντος.


Σήμερα η «Χρυσή Αυγή» είναι ένα «κίνημα» χωρίς όμως κινηματικές δομές και δυναμικές. Η απουσία κάθε ιδεολογικής θωράκισης, η προσέλκυση ψηφοφόρων και όχι πολιτικών στρατιωτών, το φλερτ με τα μακριά χέρια του συστήματος (ελ.ας) και η απουσία μιας μακροπρόθεσμης στρατηγικής αποδεικνύει προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα ακροδεξιό αστικό κόμμα που στόχο και σκοπό δεν έχει την ανάδειξη μιας άλλης πρότασης ζωής αλλά την συντήρηση της σημερινής κατάστασης. Πολλοί θα διαφωνήσουν με αυτήν την διαπίστωση και είναι κάτι το αναμενόμενο αφού ο έλληνας πατριώτης προσεγγίζει την ιδέα μόνο συναισθηματικά και ποτέ ρεαλιστικά. Ακόμη και αν του δείξεις κατάματα την αλήθεια θα προτιμήσει να στρέψει το βλέμμα του στην κορνίζα του «αρχηγού» τακτική που θυμίζει σταλινικό τρόπο σκέψης παρά την ελεύθερη ελληνική στάση ζωής που προσεγγίζει στο έργο του ο Φασίστας και Δάσκαλος Λιαντίνης ένας πραγματικός Μανιάτης και Έλληνας.


Αυτό που δεν έχουν καταλάβει οι έλληνες «εθνικιστές» είναι ότι η «Χρυσή Αυγή» από την πρώτη στιγμή που αποκάλεσε τον πρόεδρο της Βουλής με την επίσημη ιδιότητα του και έδειξε απροκάλυπτο σεβασμό στον παρλιαμενταρισμό έκανε φανερό σε όλους ποια τακτική θα ακολουθήσει στο μέλλον. Από την πρώτη στιγμή που αποδέχτηκε τα πολυτελή αυτοκίνητα, τις δωρεάν μετακινήσεις και τα υπόλοιπα τριάκοντα αργύρια της δημ(ι)οκρατίας σε μηνιαίες δόσεις υποδουλώθηκε στα σχέδια της ανθελληνικής εξουσίας. Έφτασε με την λογική αυτή να βγάλει μόνη της με τα ίδια της τα χέρια τα μάτια της και να βολοδέρνει τυφλή στα βρώμικα υπόγεια του κράτους και του παρακράτους αφού πίστεψε ότι μπορεί να σεβαστεί … τους κουκουλοφόρους δήμιους του λαού μας. Η θέληση της ηγεσίας της είναι να αποτελέσουν όλοι μαζί και οι βουλευτές της και οι οπαδοί της - σε ένα ρεσιτάλ αυτοκτονίας - το υπόγειο διαμέρισμα της πολυκατοικίας που λέγεται αστική δημοκρατία ασχέτως με το γεγονός αν θα τους θάψουν τα ερείπια όλους μαζί στα έγκατα της λαϊκής οργής μόλις ξεσπάσει ο επερχόμενος σεισμός.


Η «Χρυσή Αυγή» στο άμεσο μέλλον θα αποτελέσει το παράσημο της δημοκρατίας στο βελούδινο μαξιλάρι  του αντιφασισμού και οι διάφοροι Κασιδιάρηδες  και λοιποί πολιτικοί θα συνεχίσουν να αναρωτιούνται γιατί τους καταδιώκει το Σιωνιστικό καθεστώς … αφού όλο αυτόν τον καιρό προσπαθούσαν να πείσουν το ανθρωπόμορφο τέρας της δημοκρατίας ότι «η Χρυσή Αυγή είναι άμεσοδημοκρατικό κόμμα» κατά την δήλωση τους. Δεν θα χαρούμε αν δούμε την ηγεσία της «Χρυσής Αυγής» στην φυλακή της αστικής δημοκρατίας. Και αυτό διότι ενώ γνωρίζουμε ότι οι μπουκωμένοι από το δημόσιο χρήμα βουλευτές της και η κομματική της αυλή εξευτέλισαν την έννοια της εθνικοεπαναστατικής πάλης η δίωξη τους θα αποτελέσει την αφετηρία για την ποινικοποίηση των Ιδεών την ποινικοποίηση της σκέψης και των φυλετικών εθνικών συμβόλων. 


Γεγονότα που δεν έχουμε ξαναζήσει θα λάβουν μέρος και το σύγχρονο κατοχικό καθεστώς της Γερμανίας θα μοιάζει με λούνα παρκ μπροστά στην επερχόμενη ελληνική πραγματικότητα. Η παρουσία της «Χρυσής Αυγής» στην Κρήτη όπου ο βουλευτής Αρβανίτης - που έχει στην κατοχή του πανάκριβο αυτοκίνητο και χαϊδεύει καραμπίνες στο κρεβάτι όπως λέει ο ίδιος - σε ένα ρεσιτάλ γραφικότητας προσπάθησε να μας πείσει ότι ο γνωστός Εθνικοσοσιαλιστικός χαιρετισμός είναι απλά ένδειξη ανάτασης (!) αυτό το γεγονός και μόνο … επιβεβαίωσε τις απόψεις πολλών συναγωνιστών για τον πολιτικό αυτισμό της σημερινής ηγεσίας αλλά και των βουλευτών της «Χρυσής Αυγής». Ας αναρωτηθούν κάποιοι ποιους εξυπηρετεί η παρουσία ενός εν ενεργεία αστυνομικού σε ψηφοδέλτιο της «Χρυσής Αυγής» σε μια ευαίσθητη περιοχή με «δημοκρατική» παράδοση όπως η Κρήτη, ο οποίος μάλιστα παλαιότερα υπηρέτησε στο πιο δυναμικό κομμάτι της ανθελληνικής κρατικής καταστολής (ΜΑΤ) πέρασε ένα διάστημα από την Κερατέα όπου «έπεσε το ξύλο της αρκούδας». 


Εκεί που αν δεν βρίσκονταν μερικοί έφεδροι μαζί με μερικούς ντόπιους και άλλους «μπάχαλους» όπως τους αποκαλούν οι «εθνικόφρονες» το ανθελληνικό Κράτος θα πέρναγε τα σχέδια του μαζί με αυτά του κεφαλαίου. Για να δει κάποιος που φτάνει ο παραλογισμός ο ίδιος ο εν λόγω πραιτοριανός του καθεστώτος έσπευσε ελάχιστες ώρες μετά να «αδειάσει» τον Αρβανίτη για τον «φασιστικό» χαιρετισμό να δηλώσει με ύφος απολογητικό στα καθεστωτικά κανάλια ότι «δεν γουστάρει … και μισεί τους Γερμανούς» - και σε καμιά περίπτωση τους Σιωνιστές τραπεζίτες της Γερμανίας να υποθέσουμε εμείς - και να αποδείξει προς όλους όσους διαθέτουν πολιτική σκέψη και μάτια χωρίς παρωπίδες ότι η κατάσταση αυτή της «Χρυσής Αυγής» εξυπηρετεί μόνο την αριστερά και το καθεστώς του Σαμαρά.


Πάμπολλα τα παραδείγματα της τελευταίας περιόδου όπου επιβεβαιώνουν στην πράξη την σκέψη του νο2 στην «Χρυσή Αυγή» (Κασιδιάρης Ηλίας) ο οποίος σε μια σπάνια στιγμή νηφαλιότητας δήλωσε ότι «όταν έρθει η Χρυσή Αυγή στον δήμο Αθηναίων θα τελειώσουν τα έκτροπα». Τι εννοεί λοιπόν ο εν λόγω βουλευτής και σκληρά αμειβόμενος … με 8.000 ευρώ τον μήνα με την λέξη έκτροπα; Ότι οι Εθνικιστές - οι Εθνικοσοσιαλιστές σπανίζουν πλέον στις τάξεις τους μην γελιόμαστε - που ακολουθούν τις επιλογές του Μιχαλολιάκου θα σπεύσουν να ενισχύσουν το καθεστώς σε περίοδο κρίσης και αστάθειας; Ελπίζω να μην επιβεβαιωθώ αλλά πολύ φοβάμαι ότι σε ελάχιστο χρόνο οι πολιτικοί σχεδιασμοί του καθεστώτος θα παγιδέψουν κομμάτι της λαϊκής βάσης της «Χρυσής Αυγής» και θα την τοποθετήσουν στην πολιτική σκακιέρα δίπλα στις δυνάμεις καταστολής με στόχο τον ίδιο τον λαό και με επερχόμενο σκιάχτρο τον «κομμουνιστικό κίνδυνο». 


Οι Εθνικοσοσιαλιστές θα είναι εκεί που πρέπει και επιτάσσει η ιστορία. Στο πλευρό του αφυπνιζόμενου λαού και της Πατρίδας! Στην πρωτοπορία της Εθνικής Αντίστασης!


«Και θα καταλήξουμε με τις οσμές αρωματισμένης σαπίλας που ακόμα αποπνέει η ψυχορραγούσα παλιά πουτάνα, η βλογιοκομμένη παλιοβρώμα, που μυρίζει το πατσουλί και την κολπίτιδα, η δημοκρατία πάντα όρθια στο πεζοδρόμιό της. 

Είναι πάντα εκεί, η κακοασπρισμένη, πάντα εκεί, η ραγισμένη, η σπασμένη, στο κατώφλι της, περιτριγυρισμένη απ'τους πελάτες και τους πρωτάρηδές της, εξίσου λυσασμένους με τους γέρους. 

Μετά τόση εξυπηρέτηση που τους έκανε, μετά από τόσα λαχεία που τους έφερε μέσα στις ζαντιέρες της, με τί καρδιά να την αφήσουν παρά τις βλεννοραγίες και τη σύφιλη; Είναι κι αυτοί έτσι σάπιοι μέχρι το κόκκαλο»

Robert Brasillach

22 σχόλια:

  1. Δεν είναι λίγο οξύμωρο να μιλά κανείς για ιδεολογική εκτροπή της Χ.Α. -κατατάσσοντάς την στην αστική ακροδεξιά- όταν προβάλει κατεξοχήν αιρετικές απόψεις (Strasser, Southgate)? Όταν πιστεύεις ότι ο Ε/Σ είναι κίνημα της αριστεράς λογικό είναι να βλέπεις ως ακροδεξιούς αυτούς που πιστεύουν ότι ο Ε/Σ δεν ανήκει ούτε στη δεξιά ούτε όμως και στην αριστερά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μα οι ίδιοι υπερασπίζονται τον όρο ακροδεξιά και μάλιστα σε παλαιότερο άρθρο μιλούσαν και για εθνική δεξιά! και το επιχείρημα σου είναι η δημοσίευση στα 1900 άρθρα τα 3 εξ αυτών για τον τρου και τα 10 για τον στρασσερισμό! τώρα βέβαια το θέμα είναι από ποια οπτική τα βλέπεις τα γεγονότα. να σου υπενθυμίσω ότι το βιβλίο περί αριστερής έκφρασης του Ε/Σ εκδόθηκε από την ΧΑ ...

      Διαγραφή
    2. "Θα βόλευε ιδιαίτερα το Καθεστώς, να αποτελεί το Κίνημά μας την αιχμή του δόρατος της αστικής ακροδεξιάς. Δυστυχώς, ατύχησαν. Φτύνουμε κατάμουτρα τους ακροδεξιούς προδότες, φτύνουμε τη νομιμοφροσύνη τους στο σιωνιστικό καθεστώς, φτύνουμε τον πολιτικό τους καθωσπρεπισμό!"
      http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/o-dikos-mas-pragmatikos-sosialismos

      Όντως ήταν έκδοση της Χ.Α., όπως επίσης υπήρχε και η στήλη "αριστερός εθνικισμός" στην εφημερίδα. Βλέπεις η Χ.Α. στο όνομα της ενότητας του χώρου έδινε βήμα και σε εθνικιστές με λίγο διαφορετική άποψη (είτε ακροδεξιούς είτε στρασσεριστές). Οι ίδιοι επέλεξαν να αποχωρήσουν και εν τέλει ίσως να είναι και καλύτερα έτσι. Το θέμα είναι πως θα καταφέρουμε η ιδεολογία μας να ενώσει έναν ολόκληρο λαό υπερβαίνοντας ταξικές, μορφωτικές κλπ διαφορές όταν δεν μπορούμε να ενωθούμε οι ίδιοι.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος28/2/14 9:48 μ.μ.

    ο μεγαλυτεροι επαναστατες στη πολιτικη ιστορια της Ελλαδας ηταν ακροδεξιοι ο Παττακος κι ο Παπαδοπουλος.Μεσα σε μια νυχτα και μεσα σε λιγες ωρες ειχαν τα αρχιδια και πηραν την εξουσια.Και φυσικα δε ρωτησαν και κανεναν ως γνησιοι επαναστατες.Επομενως δε ξερω αν σας "παιρνει" να μιλατε ετσι για ολους τους ακροδεξιους.Ειναι και στο αξιακο συστημα του καθε ανθρωπου το πως θα συμπεριφερθει.Επισης να σας θυμισω οτι ουτε σβαστιγκες ειχαν ουτε κελτικους σταυρους ουτε ξενοφερτα συμβολα.Και δε χαιρετουσαν και ναζισικα.Καταλαβατε εθνικοσοσιαλιστες του διαδικτυου και του πληκρολογιου πως γινονται οι επαναστασεις?Αντε τωρα στο κλαμπ να κερασετε κανα σφηνακι.Οι "επαναστατες" πεθαναν.Χωνεψτε το κι αφηστε τις κριτικες και τις φανφαρες.Και φυσικα δε νομιζω να περασετε το μυνημα μου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακροδεξιέ τύπε δεν θα σου απαντήσω στο ίδιο ύφος διότι απλά είσαι άσχετος όπως όλοι οι ακροδεξιοί. Πήγαινε διάβασε για τον Παττακό και άσε τι γράφουμε εμείς. Ακροδεξιέ αντιφασίστα λάτρη των αμερικανόκινητων δικτατοριών μάθε ποιος υπέγραψε την μυστική συμφωνία της Λισαβόνας με τους Τούρκους και μετά θα μας κάνεις μάθημα. Ακροδεξιέ του διαδικτύου όταν εμείς βρεθήκαμε σε όλα τα γεγονότα εσυ έτρωγες πιτόγυρα στα κομματικά γραφεία. άντε να διαβάσεις τον στόχο να ενημερωθείς ...

      Διαγραφή
    2. Οι γνήσιοι επαναστάτες δεν δρουν χωρίς να ρωτήσουν κανέναν αλλά στο όνομα ενός λαού και μιας ιδεολογίας. Διαφορετικά λέγονται δικτάτορες. Στη χούντα μπορεί να υπήρξαν και άνθρωποι με αγνές προθέσεις ωστόσο συνολικά το καθεστώς- ειδικά μετά το δεύτερο πραξικόπημα του Ιωαννίδη- υπηρέτησε τα συμφέροντα των αμερικανοεβραίων. Ατυχές να χαρακτηρίζεις ξενόφερτο σύμβολο την σβάστιγκα όταν χρησιμοποιείται στον πολιτισμό μας εδώ και χιλιάδες χρόνια.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος1/3/14 2:38 μ.μ.

    Ε καλα δε θα ασχοληθω και πολυ μαζι σας.Εδω εσεις θεωρειτε τη ΧΑ ακροδεξια.Σε καθε σας αναρτηση σχεδον ολοι σας παροτρυνουν να διασκευασετε τις αποψεις σας(γιατι αραγε?μηπως γιατι δεν ειναι ετσι οπως πιστευετε??) κι εσεις επιμενετε οτι ανηκουν στην αντιφασιστικη(????) ακροδεξια κι οτι ειναι η συνεχεια του ΛΑΟΣ.Εγινε , μονο εσεις αγαπατε τη πατριδα κι ειστε καθαροι.Δε πειραζει.Εμεις ειμαστε τα λαμογια που διαλυσαμε την Ελλαδα.Δε σας χαλαμε το χατιρι.Ο καθενας εχει το δικαιωμα να πιστευει σε ο,τι θελει.Σας περιμενουμε να σωσετε εσεις λοιπον τη πατριδα με τα αρθρα σας που σταζουν μονιμως χολη για τη ΧΑ.Βεβαια οι τρεις προτασεις(ισως και παραπανω) που κατεθεσε η ΧΑ για αλλαγη των βουλευτικων μισθων στα 1800 ευρω και ολοι την εγραψαν στα παπαρια τους γιατι θελουν την κονομα δε σας λενε τιποτα.Ουτε βεβαια η αντισυνταγματικη διακοπη της κρατικης χρηματοδοτησης στη ΧΑ σας λεει τιποτα.Και φυσικα η αντιφασιστικη ακροδεξια ειχε και δυο νεκρους(σχεδον τρεις δηλαδη) απο αντιφασιστες αναρχοκομμουνιστες.Αρα το "παραμυθι" σας δε δενει , οσες σαλτσες και να βαλετε.Τα θυμαστε αραγε αυτα?Δυσκολα.Δε σας συμφερει αλλωστε.Για σας ειναι ενα ακροδεξιο κομμα.Βεβαια εμεις παντα μιλαμε με επιχειρηματα και γεγονοτα.Για την ακριβεια τα γεγονοτα μιλουν μονα τουςΔε παραχαρασουμε τα γεγονοτα που εσεις δεν αναφερετε καν.Αυτη ειναι η διαφορα μας.Θελουμε και εθνικοσοσιαλισμο τρομαρα μας.Μολις ηρθε στην επιφανεια ενα εθνικιστικο κομμα ολοι κοιτατε να το φατε.Δε γινετε ετσι δουλεια.Επιστροφη στους Τσοχατζοπουλους και τους Καραμανληδες αμεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος1/3/14 3:44 μ.μ.

    Και μια ασχετη ερωτηση.Το περιοδικο Γαμμαδιον εχει παραπανω απο 8 τευχη , κυκλοφορει ακομα?Αν ναι που μπορω να τα βρω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. το γαμμάδιον υπάρχει στην ετικέτα βιβλία, μπορείς να το κατεβάσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εσύ μας διαβάζεις και αφήνουμε τα σχόλια σου παρόλο που δεν καταλαβαίνεις, δεν περιμέναμε να έχεις κρίση για τα παρασκήνια. μπορούμε να σου απαντήσουμε με χίλια επιχειρήματα αλλά δεν αξίζει ... γιατί απλά έχεις παρωπίδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/3/14 10:23 μ.μ.

      εγω στα ειπα τα επιχειρηματα μου.Εσυ δεν τα λες

      Διαγραφή
  7. πάνο αναπαράγεις τα ψεύδη περί ιωαννίδη ... για να μην σκάσει η φούσκα με το όνομα παπαδόπουλος ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ουδέποτε υπήρξε στήλη με αυτόν τον τίτλο .... και δεν αποχώρησαν οι στρασσερικοί αλλά πολεμήθηκαν από τα ακροδεξιά κατακάθια .. πλην αυτών αποχώρησαν συνολικά 14.000 ε/σ από το 84 και μετά ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με τον Παπαδόπουλο και το καθεστώς της χούντας γενικά μας χωρίζει ιδεολογική άβυσσος ωστόσο είναι αναμφισβήτητο γεγονός ότι το καθεστώς του Ιωαννίδη ήταν σε μεγαλύτερο βαθμό ελεγχόμενο από τους σιωνιστές. Είναι δύσκολο να βρω σε ηλεκτρονική μορφή τόσο παλιά εφημερίδα για να σου αποδείξω ότι υπήρχε πράγματι αυτή η στήλη. Τους στρασσερικούς δεν τους έδιωξε κανείς, μόνοι τους έφυγαν, όπως έφυγαν και ακροδεξιοί (π.χ. Ζαφειρόπουλος). Είναι κρίμα που επιμένεις να βλέπεις τα πράγματα μονόπλευρα. Τώρα το πως υπολόγισες το σύνολο των ατόμων που έχουν αποχωρήσει από τη Χ.Α. στα τελευταία 30 χρόνια πραγματικά είναι απορίας άξιο!

      Διαγραφή
    2. Αυτό είναι μια δική σου άποψη. Δεν υπήρχε αυτή στήλη ουδέποτε. Και μάλλον δεν τα γνωρίζεις καλά τα εσωτερικά. Πολεμήθηκε κάθε αντίθετη άποψη για αυτό κατέληξαν ακροδεξιά σέκτα. Αν θέλεις μπορώ να σε ενημερώσω και σε προσωπικό επίπεδο. Και να σου λύσω την όποια απορία ...

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος4/3/14 6:52 μ.μ.

    Αν κατεβειτε σε διαδηλωση με επιθετικες διαθεσεις, θα παθετε τα ιδια που παθαινουνε οι αναρχικοι καθε φορα που ...κανουν εξεγερση. Ξυλίκι και συλληψεις... Αν δηλωνετε "ACAB" σαν τα αντιφα/αναρχομπαχαλο- ξαδερφακια σας αξιζει η ιδια αντιμετωπιση που εχουν αυτοι οι αλητες...

    Ενας "πραιτωριανός" (όπως αποκαλέιται ανά καιρούς τους αστυνομικούς που για εναν μισθο ρισκαρουν να χασουν τη ζωη τους απο εγκληματιες ή από "εξεγερμένους" διαδηλωτές ) Έλληνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άσε ρε μπάτσε που θα μας κάνεις και σχόλια. Πήγαινε για 800 ευρώ κοπάνησε κανά παππού. τεχνητό μέλος του καθεστώτος που οι μισοί καταλήγετε με αυτοκτονίες λόγω ψυχολογικών. Αλήτης για σένα και μπάχαλος είναι όποιος αντιστέκεται στο καθεστώς του Σαμαρά.

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος17/3/14 6:14 μ.μ.

    Μάθατε και σεις το Λιαντίνη και τον βαφτίσατε κιόλας φασίστα.... Αφιερωμένο https://www.youtube.com/watch?v=qQbAvNRYPys

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο ίδιος το γράφει στα απομνημονεύματα του ... μην βιάζεσαι να κρίνεις λοιπόν ...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος18/3/14 4:22 μ.μ.

      Πες μας και που ακριβως να γελασουμε λιγο

      Διαγραφή
  11. "έζησα έρημος και ισχυρός" εκδόσεις λιβάνη (θα σου κοπεί το γέλιο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.