BNP & EDL: τα μαντρόσκυλα του Σιωνισμού ...

Αγγλία: Ο Πρώην Αρχηγός Του EDL, Ο Σιωνιστής Tommy Robinson, Ηγείται Της Διαδήλωσης Της PEGIDA Στο Μπέρμιγχαμ ~ England: Ex-EDL leader, Zionist Tommy Robinson, Leads PEGIDA UK Rally In Birmingham…! (Video)



πηγή


ΑΓΓΛΙΑ: Άλλος Ένας Από Τους Πολλούς Αντιφασίστες Εβραίους Μέλη Του Ακροδεξιού BNP… Που Περιφρονεί Τις Τακτικές Επίθεσης Κατά Του Κόμματός Του…! (Video)



πηγή


Αγγλία: Ο Σιωνιστικός EDL (Αγγλικός Σύνδεσμος Άμυνας) Και Το Σιωνιστικό BNP (Βρετανικό Εθνικό Κόμμα) ~ England: The Zionist EDL (English Defence League) And The Zionist BNP (British National Party)…! (Video) 

12 σχόλια:

  1. Ανώνυμος22/2/16 9:52 μ.μ.

    Μαύρε Κρίνε, συγχαρητήρια για την συγκέντρωση όλων αυτών των σημαντικών πληροφοριών που αποτυπώνουν τον εκφυλισμό και τον βρώμικο ρόλο της "στημένης" ακροδεξιάς σε Αγγλία και Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος23/2/16 11:24 π.μ.

    Εύλογο τα ακροδεξιά πολιτικάντικα λαμόγια στην Ελλάδα να έχουν στενές σχέσεις με τα εκτός Ελλάδος ακροδεξιά πολιτικάντικα σιωνιστικά λαμόγια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος23/2/16 2:15 μ.μ.

    Ε τότε γιατί έχεις στα προτεινόμενα μπλογκ το φυλετικά της χρυσής αυγής λαμογια φάσκεις και αντιφάσκεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ρε λαμόγιο το ότι το λες εσυ αυτό δεν σημαίνει ότι ισχύει. Ο ΜΚ προβάλλει κάθε τι που συνεισφέρει ΘΕΤΙΚΑ στην ιδέα. Φτιάξε εσυ λοιπόν ένα καλύτερο από αυτό να το αντικαταστήσω και άσε την κριτική ...

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος24/2/16 10:13 μ.μ.

    Οι αρουραίοι της ελληνικής ακροδεξιάς έχουν κονέ με τα αγγλοσαξονικά ακροδεξιά τρωκτικά. Και μη χειρότερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος27/2/16 11:16 μ.μ.

    Για την ιστορία, ο Γκρίφιν δεν ανήκει στο BNP από το 2014. Αλλά και όταν ανήκε σε αυτό και ήταν αρχηγός του, σε συνεντεύξεις του είχε ασκήσει κριτική στην EDL και είχε καταφερθεί εναντίον της, για τις φιλοσιωνιστικές της θέσεις. Άλλωστε και ως Ευρωβουλευτής έχει μιλήσει εναντίον των Σιωνιστών και του Ισραήλ.
    Μήπως αντί να συκφοαντείτε και να χαρακτηρίζετε..."μαντρόσκυλα των Σιωνιστών" πρόσωπα και δυνάμεις από διάφορες χώρες της Ευρώπης που αγωνίζονται ενάντια στα σιωνιστικά συμφέροντα και υφίστανται πολέμους, διώξεις και κινδύνους πολιτικών απαγορεύσεων από τα κράτη της σιωνιστικής ΕΕ να κάνετε καμμιά αυτοκριτική; Βρίζετε πρόσωπα και πολιτικές δυνάμεις που αγωνίζονται ενάντια στα σιωνιστικά συμφέροντα και την ίδια στιγμή υποστηρίζετε δυνάμεις που συνεργάζονται ανοιχτά με τις ΗΠΑ και υψώνουν τα Νατοϊκά λάβαρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κύριε ανώνυμε σύντομα θα λάβεις μια ολοκληρωμένη απάντηση για αυτό το θέμα. και μετά θα δούμε ποιοι έχουν σχέσεις με ΝΑΤΟ και ΗΠΑ ...

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος2/3/16 1:51 μ.μ.

    Λοιπόν κύριοι, αυτήν είναι η αλήθεια για το BNP επι εποχής Griffin. Το BNP την εποχή του Γκρίφιν, όχι μόνο δεν υπήρξε φιλοσιωνιστικό, αλλά αντιθέτως οι Σιωνιστές είχαν προσφερθεί να το χρηματοδοτήσουν με αντάλλαγμα να αλλάξει τις αντισιωνιστικές θέσεις του και το BNP είχε αρνηθεί:

    https://www.youtube.com/watch?v=QYR8OXVCX2w

    Αυτά επι εποχής Γκρίφιν. Το τι κάνει μετά την καθαίρεση από την ηγεσία και τη διαγραφή του Γκρίφιν από το κόμμα (Οκτώβριος 2014) είναι άλλο θέμα και αυτό δεν αφορά το Νικ Γκρίφιν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για το BNP επί εποχής Griffin υπάρχουν πολλά άρθρα που αποδεικνύουν τις σχέσεις τους με τους εβραίους Σιωνιστές. Πολλά από αυτά τα έχει ήδη διαγράψει το εν λόγω κόμμα (γιατί άραγε)

      Το κόμμα αυτό προσπάθησε επί σειρά ετών να προωθήσει αντισημιτικές και φιλοσιωνιστικές θέσεις ανάλογα με το ακροατήριο. Όπως το ίδιο κάνει η ΧΑ όταν ομιλεί για αλλαγή της γεωπολιτικής μας τακτικής αλλά ο αρχηγός της είναι θετικός για την παραμονή της χώρας στο ΝΑΤΟ!

      Διαγραφή
  7. ‘While I find it unsettling that the Jewish interest has rather an excessive amount of influence in our nation’s political/financial life I really believe we need to support the Israeli state 100%. Israel is a useful tool for drawing the sting of Islamic aggression…. It devours Islamic military resources and rots the power of the Arabic nations preventing them from forming any meaningful conventional military alliance with which to attack the west.’

    Χαρακτηριστικές δηλώσεις ενός υποστηρικτή του BNP επί εποχής Griffin ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θυμίζω στους κυρίους που αμφισβητούν το άρθρο για την φιλοσιωνιστική στροφή του Nick Griffin ότι το 2009 στο Question Time δήλωσε "το BNP είναι το μοναδικό κόμμα που στήριξε το Ισραήλ ενάντια στους τρομοκράτες" και με τον όρο τρομοκράτες εννοούσε τους Παλαιστίνιους ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.