ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Συνέντευξη με τον Νίκο, μέλος της Εθνικοεπαναστατικής Ομάδας «Propatria»



e-mail: propatriafest@hotmail.com

τηλέφωνο: +30 698 736 5201

facebook: link



Συναγωνιστή χαίρε! Καταρχάς σε ευχαριστούμε για την τιμή. Πες μας λίγα πράγματα για σένα.

Χαιρετισμούς στην συντακτική ομάδα του «Μαύρου Κρίνου», στους αναγνώστες σας και στους απανταχού εθνικιστές. Απλά λιτά και λακωνικά, ονομάζομαι Νίκος είμαι φοιτητής  και παράλληλα εργάζομαι, ασχολούμαι ενεργά με τον Εθνικισμό τα τελευταία 5χρόνια και η πρώτη μου επαφή με  το Εθνικιστικό  κίνημα ήταν χαλαρή, και κυρίως συμμετείχα ανεξάρτητα σε πορείες και εκδηλώσεις όλων των ομάδων του ευρύτερου εθνικιστικού χώρου.

Ομάδα «Propatria». Πόσα χρόνια συμμετέχεις στην εν λόγω κίνηση και τι σημαίνει για σένα αυτή η συμμετοχή και δράση;

Είμαι μέλος της οικογένειας του «Propatria» τον τελευταίο 1,5 χρόνο περίπου.  Για εμένα η συμμετοχή μου στην ομάδα μας είναι πλέον καθημερινότητα και τρόπος ζωής. Προπονούμαστε και δρούμε σαν σύνολο σχεδόν σε καθημερινή βάση. Καλλιεργούμε αληθινούς δεσμούς Αλληλεγγύης και Συντροφικότητας και πέραν αυτού δουλεύουμε πάνω στην σωματική και νοητική εξέλιξη.


Ως νεολαίος συναγωνιστής πως βλέπεις την καθημερινότητα και τι πιστεύεις για το μέλλον;

Το μέλλον προμηνύεται δύσκολο, δυστυχώς τα όσα λέγαμε εμείς οι εθνικιστές επαληθεύονται. Και όταν τα βλέπεις να διαδραματίζονται στην καθημερινότητα σου δυστυχώς εύχεσαι να είχες πέσει έξω. Η ηθική κρίση και η μαρξιστική πολιτιστική επικράτηση που διέρχεται η πατρίδα μας δεν έχει προηγούμενο. Δυστυχώς τα πράγματα και οι καταστάσεις οδεύουν συνεχώς προς το χειρότερο, και για αυτό θα πρέπει να έχουμε προετοιμάσει τους εαυτούς μας και τις κοινότητες στις οποίες ανήκουμε για αυτό τον τυφώνα, στο πέρας του οποίου φιλοδοξούμε να βγούμε νικητές όχι όμως αλώβητοι για να είμαστε ρεαλιστές. Το θηρίο όταν είναι πληγωμένο επιτίθεται.














Στο παρελθόν συμμετείχες σε φεστιβάλ πολεμικών τεχνών και διάφορες δράσεις και κινήσεις υπέρ των Ιδεών που διοργανώθηκαν από το «Propatria». Ποια η ανταπόκριση του κόσμου σε αυτές τις δυναμικές παρεμβάσεις;

Συμμετέχω κυρίως στην διοργάνωση και  του φεστιβάλ το οποίο όμως είναι ένα μεγάλο και διαρκές κομμάτι και χρειάζεται αρκετές μέρες προετοιμασίας αλλά και κόσμο. Επίσης έχω λάβει μέρος και στο αθλητικό σκέλος του φεστιβάλ μια φορά, τον περασμένο Δεκέμβριο στο 3ο φεστιβάλ με τίτλο “το Πνεύμα των προγόνων μας”. Δυστυχώς και ευτυχώς σε κάθε αθλητική μας διοργάνωση αντιμετωπίζουμε το ίδιο πρόβλημα, θέλουμε όλοι να λάβουμε μέρος στους αγώνες πράγμα το οποίο δεν γίνεται γιατί το στήσιμο και η οργάνωση του φεστιβάλ απαιτεί αρκετό ανθρώπινο δυναμικό. Πέραν του φεστιβάλ συμμετέχω κανονικά σε οποιαδήποτε εκδήλωση και ενέργεια κάνει η ομάδα μου.


Η προσωπική μου άποψη για την ανταπόκριση του κόσμου  κρίνεται  απόλυτα θετική, σε κάθε φεστιβάλ μας αυξάνουμε την δυναμική μας και προχωράμε δυναμικά. Η ανταπόκριση του κόσμου για όμως εμάς δεν είναι το ζητούμενο και ούτε να μετράμε παραπάνω κεφάλια σε φωτογραφίες, το ζητούμενο είναι η έμπρακτη στήριξη, ενεργοποίηση και κινητοποίηση όλων των Εθνικιστών σε καθημερινή βάση, ώστε να έχουν διάρκεια και αντίκτυπο στην κοινωνία οι ιδέες μας  και να μην είναι φωτοβολίδες και σποραδικές εκδηλώσεις. Και αυτή είναι η συλλογική μας άποψη.


Συναυλία 16.04 
Αθήνα
Battle Dogs
Brainwash
Hope For The Weak

Το Σάββατο 16 Απριλίου αναμένεται να λάβει μέρος στην Αθήνα η πιο σημαντική συναυλία των τελευταίων χρόνων της Εθνικοεπαναστατικής ροκ μουσικής σκηνής. Να αναμένουμε μια εξαιρετική βραδιά;

Είναι γεγονός ότι μια συναυλία τέτοιας εμβέλειας έλειπε από την Αθήνα. Προσωπικά όσα χρόνια συμμετέχω ενεργά στον Εθνικιστικό χώρο δεν έχω παρακολουθήσει συναυλία με ξένα συγκροτήματα στην Αθήνα παρά μόνο στο Skinhouse στα Τρίκαλα. Θα είναι μια ξεχωριστή  νεανική και Εθνικιστική βραδιά για όλους μας, μιας και  η αφορμή αυτής είναι η συμπλήρωση 2 χρόνων δραστηριοτήτων της κοινότητας μας. Όλα πλέον έχουν οργανωθεί και  αναμένουμε την 16η Απριλίου.

Πες μας λίγα λόγια για τις 2 Γερμανικές μπάντες και φυσικά για τους συμπατριώτες μας Battle Dogs που αποτελούν την πιο ποιοτική Ελληνική μπάντα των ημερών μας.

Λογικά όσοι είναι ενεργοί και νέοι Εθνικιστές θα γνωρίζουν τα παραπάνω συγκροτήματα, όπως και εγώ άλλωστε από “σκληρή” μουσική ακούω μονάχα Εθνικιστική, κατά τ' άλλα τα ακούσματα μου είναι πιο ήπια. Στην εθνικιστική μουσική σκηνή διαφέρει ο στίχος που δίνει ουσία στην μουσική. Οι παραπάνω μπάντες έχουν έναν πολύ καλό επίπεδο μουσικής και οι στίχοι τους αρκούν για να προβληματίσουν έναν νεολαίο που νιώθει το αίμα του να βράζει, και να μην ταιριάζει στα σημερινά πρότυπα της κοινωνίας.


Υπάρχουν κάποιοι που δείχνουν να ενοχλούνται από την δράση σας και τις παρεμβάσεις της ομάδας σας. Επιδιώκουν με μέσο την συκοφαντία να σας μειώσουν και να προκαλέσουν εντυπώσεις. Τι έχεις να απαντήσεις σε όλους αυτούς;

Επειδή η παραπάνω ερώτηση ξεφεύγει από την προσωπική  μου άποψη  και δεν είμαι αρμόδιος να την απαντήσω λόγω μια απόφασης που έχει παρθεί συλλογικά θέλω να τονίσω και να γραφτεί, ότι δεν θα απαντηθεί από εμένα αλλά είναι η θέση του συνόλου που ανήκω. Η μοναδική απάντηση είναι η δράση μας, η συνέπεια και η σοβαρότητα με την οποία πραγματοποιείτε. Οι εντυπώσεις έρχονται και φεύγουν, οι πράξεις μένουν. Για την κοινότητα μας το ήθος και η αξιοπρέπεια είναι ένα βασικό συστατικό του Ανθρώπου των Ιδεών μας, ότι και να πεις ότι και να κάνεις, όσο και να διαβάσεις, εάν είσαι αήθης δεν μπορείς να είσαι φορέας ανώτερων Ιδεών όπως οι δικές μας. Οι Ιδέες δεν είναι λόγια είναι μια διαρκής και καθημερινή πράξη.



Τι έχεις να πεις σε όσους ενδιαφέρονται να έρθουν σε επαφή μαζί σας και πως μπορεί κάποιος να σας βρει;

Όποιος ενδιαφέρεται να μας βρει υπάρχουν οι τρόποι και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Επίσης πραγματοποιούνται ανοιχτές εκδηλώσεις οπότε είναι σχετικά εύκολο. Αλλά για το κάνει θα πρέπει να είναι διατεθειμένος να αναθεωρήσει μερικά πράγματα, να ξεκολλήσει από την αδράνεια και να γίνει ενεργός μέσα στο σύνολο μας. Και αυτό από το να το λες μέχρι να το πράττεις είναι πραγματικά δύσκολο γιατί όλοι έχουμε συνηθίσει στην ευκολία των καιρών.



Πες μας 5 πρόσωπα που ξεχωρίζεις από την ιστορία καθώς και 5 αγαπημένα σου βιβλία.

Δεν θα αναφέρω τα πρόσωπα και βιβλία που θεωρώ σημαντικά, αλλά αυτά τα οποία θα οδηγήσουν τον αναγνώστη σε έναν περαιτέρω προβληματισμό όπως και εμένα.

Ναπολέων Α', Ελ Σιντ, Κωνσταντίνος Παλαιολόγος, Καρλομάγνος, Φίλιππος Β'

Ιλιάδα, Τα εις εαυτόν, Το εγωιστικό γονίδιο, Ψυχολογία των μαζών, Προσδιορισμός του Κυριότερου εχθρού.

Το βασικότερο όμως είναι ότι ο ελληνικός Εθνικισμός χωλαίνει από χρήση ιδεολογικών βιβλίων - εγχειριδίων. Των οποίων η ανάγκη είναι επιτακτική.


Τέλος αφού ευχηθούμε κάθε επιτυχία για την 16η Απριλίου ένα μήνυμα σου για τους αναγνώστες του ιστολογίου μας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Σ.Ο. του Μαύρου Κρίνου για την συνέντευξη. Όλοι οι νέοι και παλαιοί Εθνικιστές θα πρέπει να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά ,να έχουμε το αναγκαίο θάρρος, δύναμη και θράσος για να καταφέρουμε όσα μέχρι χτες φάνταζαν μη πραγματοποιήσιμα.  

Να αυτοβελτιωνόμαστε καθημερινά και να γινόμαστε καλύτεροι από χτες σε όλους τους τομείς. Ο αγώνας δεν περιμένει, είναι καθημερινός και συνεχής. Καλή Δύναμη γιατί οι καιροί δυσκολεύουν.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.