ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Περιοδικό «Έρημη Χώρα» τεύχος πρώτο σε μορφή αρχείου .pdf


Συνέντευξη με τον αρχισυντάκτη του περιοδικού ''Έρημη Χώρα''


Το 2007 ένα νέο ανεξάρτητο περιοδικό κάνει την εμφάνιση του στον ελληνικό εθνικιστικό «χώρο». Τα κείμενα της συντακτικής ομάδας υπερασπίζονται την Παραδοσιοκρατία προσθέτοντας την αναγκαία σύνθεση στο πεδίο των Ιδεών, σε μια χρονική περίοδο που η Αυτόνομη σκέψη και δράση αναπτύσσεται με ταχύτητα σε πολλές περιοχές της πατρίδας μας.

Οι απόψεις που φιλοξενούνται στις σελίδες του περιοδικού, δείχνουν μια διαφορετική οπτική που δεν έχει καμιά σχέση με την γνωστή φιλοκαθεστωτική ακροδεξιά η οποία και αποτελεί τον μεταστατικό καρκίνο του Εθνικοεπαναστατικού Κινήματος. Η εν λόγω ποιοτική προσπάθεια στήριξε τις Αυτόνομες κινήσεις και εκδόσεις και φυσικά προβλήθηκε από όλες εκείνες τις δυνάμεις που μπορούν να ονομαστούν «εξωκοινοβουλευτικές».

Τα 3 πρώτα τεύχη έχουν εξαντληθεί εδώ και καιρό ενώ μπορείς κάποιος να βρει το 4ο τεύχος στον χώρο του Ιδεάπολις (Θεσσαλονίκη) και στα βιβλιοπωλεία «Ελεύθερη Σκέψη» (Αθήνα) και «Αριστοτέλειο» (Θεσσαλονίκη). Στο πρώτο τεύχος τα πρόσωπα Julius Evola, Ιωάννης Συκουτρής, Martin Heidegger, Alain de Benoist, Λορέντζος Μαβίλης, Βασίλειος Πολεδούρης, Νίκος Βεργίδης είναι ο καλύτερος λόγος για να μελετήσετε με προσοχή το εν λόγω έντυπο.

Η συντακτική ομάδα του «Μαύρου Κρίνου» οφείλει να ευχαριστήσει δημοσίως τον αρχισυντάκτη του περιοδικού για την άδεια να προβληθούν τα 3 τεύχη του περιοδικού.

Περιοδικό «Έρημη Χώρα» τεύχος πρώτο 
για να το κατεβάσετε στον σύνδεσμο εδώ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου