Ο Μπασάρ Αλ Άσαντ προς τους Κούρδους


"Ο Αμερικανός δεν θα σας προστατεύσει.
Ο Αμερικανός δεν σας φέρει ούτε στην καρδιά του, ούτε στα σωθικά του. Θα σας βάλει στην τσέπη του σαν αντικείμενο ανταλλαγής. Αν δεν υπερασπιστείτε την χώρα σας θα γίνεται σκλάβοι του Οθωμανού. Μόνο η κυβέρνηση σας θα σας προστατεύσει και δεν θα σας υπερασπιστεί κανένας άλλος από τον Συριακό Αραβικό στρατό" 

6 σχόλια:

  1. Οι κουρδοι έπαιξαν και παίζουν το πιο βρόμικο ρόλο κατέσφαξαν Έλληνες και Αρμένιους μαζί με τους κεμαλιστες.

    Ένα σχέδιο εξόντωσης του αρμενικού λάου από τους σιωνιστές.

    https://academic.oup.com/hgs/article-abstract/16/1/117/604085/The-Banality-of-Indifference-Zionism-and-the?redirectedFrom=fulltext&fbclid=IwAR1hxZoBFG91YUkKuaf7Ced53aS8pC2rcb7WwR1kKuR5QpOk4X6WE7QdeII

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://maiandrioi.blogspot.com/2012/08/justice-commandos-of-armenian-genocide.html

    Αν και δεν εμπιστεύομαι το μπλογκ αυτό γράφει για αρμένικες εθνικιστικές οργανώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑΙΚΗΣ ΠΤΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΕΛΛΗΝΟΣ

    Ὅποιος ἔχει τὴν ὑπομονὴ νὰ παρακολουθήσῃ τὸ παρακάτω βίντεο τριῶν ὡρῶν μὲ τὰ ἐπακόλουθα τῆς ὁμιλίας μου στὴν Σπάρτη τὸ βράδυ τῆς 30 Σεπτεμβρίου 2019 θὰ ἔχῃ τὴν ἀπόδειξι τῆς θλιβερῆς πευματικῆς πτώσεως τοῦ Ἕλληνος σἐ ἄμορφη ἀγέλη πυγμαίων γραικύλων.Πρόκειται γιὰ σπανιώτατο ἀδιάσειστο στοιχεῖο μαρτυρίας γιὰ τὸν μελλοντικὸ ἱστορικό. Νὰ τὸ διαφυλάξετε στὸ ἀρχεῖο σας ὡς κόρη ὀφθαλμοῦ. Δημήτρης Κιτσίκης

    Ὁμιλία Κιτσίκη στὴν Σπάρτη
    Οἰνοκράτης, στοῦ Μπορέτο, Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019, 8 μμ,
    Ἆγις Δ΄, βασιλεὺς τῆς Σπάρτης, ὁ πρῶτος Ἕλλην κομμουνιστής

    https://youtu.be/oRtRV40Svxc

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος22/10/19 11:23 π.μ.

    Assad or we burn the country!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στρασσερικος22/10/19 9:40 μ.μ.

    Στηρίζω Άσαντ αλλά με την προϋπόθεση να κάνει κοινωνικες μεταρρύθμισεις εφόσον τελείωσε ο πόλεμος με τους αμερικανοσιωνιστες να επιστρέψει στον αρχικό εθνικόκοινωνισμο του Μπάαθ μην ξεχνάτε ότι ο Χαφέζ πρόδωσε την ιδεολογία του Μπάαθ με την μετριοπαθή πολιτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στρασσερικος23/10/19 11:38 π.μ.

    Και σταμάτα να βγάζεις τα εμετικα σχόλια κάποιων είτε το μπλογκ δραγουμικο-μεταξικων είτε το μπλογκ χιτλερικων που θεοποιούν τον Χίτλερ δεν ξέρω ποια τη παίζει εδώ μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.