RIP Qasem Soleimani


38 σχόλια:

  1. Ανώνυμος3/1/20 11:05 π.μ.

    Μεγάλος Πολεμιστής και Στρατιώτης. Αιώνια η μνήμη του, ήρωας στον πόλεμο εναντίον των σιωνιστών και της (((Νέας))) Τάξης Πραγμάτων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ήρωας όπως και ο issam zahreddine πεθάναν για την πατρίδες τους μήπως και αυτό είναι άσχετο η υβριστικό?

    ΥΓ έστω γράψε ότι δεν θα μου βγάζεις σχόλιο από δω και πέρα να μην γράφω τσάμπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. https://imgur.com/a/cI8R0s1

    Atallah Hanna

    Ενας πάπας που δεν υποτάχθηκε στον σιωνισμό να τα βλέπουν οι αλήτες βαρθολομαιος και ιερωνυμος αυτά που στηρίζουν τους δολοφόνους σιωνιστές και ξεχνάνε ότι χριστιανοί της σύριας στηρίζουν τον άξονα της αντίστασης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. https://i.imgur.com/sCI7ZCK.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. http://www.press-gr.com/2019/06/mostafa-chamran.html

    Άλλος ένας ιρανος και ιδρυτής της χεζμπολάχ που δολοφονήθηκε από τους αμερικανοσιωνιστές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. https://imgur.com/a/uRGnNHB

    ξανασυναντήθηκαν τα δυο αδέρφια αιωνία η μνήμη τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος7/1/20 12:47 μ.μ.

    Έχουν ξεσαλώσει και στην Ελλαδα οι kosher εθνικιστες και υπερασπίζονται τον ντάντι τους τον Σιωνιστή Τραμπ. Ξερνάμε. Χίλιες φορές καλύτερα κοινό μέτωπο με ιδεολόγους αναρχικούς κι αντιεξουσιαστές παρά μ' αυτά τα κατακάθια. Το ότι μας ενώνει η Μακεδόνια και η αντι-πολιτική ορθότητα, δεν σημαίνει ότι είμαστε μαζί. Χλεπίδια και κράξιμο όπου τους βρίσκετε. Ο kosher εθνικισμός έχει πάρει κι εδώ μεγάλες διαστάσεις και πρέπει να ξεχωρίσει η ήρα από το στάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/1/20 11:29 π.μ.

      Ούτε καν το ζήτημα της Μακεδονίας μας ενώνει με τους αστικούς "εθνικιστές".Ούτως ή άλλως,το ζήτημα της Μακεδονίας είναι με το μέρος μας, καθώς συνδυάζουμε τη φυλετική κοσμοθεωρία με την επιστήμη της ιστορίας,της γλωσσολογίας,της εθνολογίας κτλ(από τις οποίες έχουν μεσάνυχτα),και καταλήγουμε στο συμπέρασμα της ελληνικότητας της Μακεδονίας.Αν ακούσεις όλους τους άλλους που βγήκαν στα συλλαλητήρια-καρναβάλια,θα ακούσεις το:"Υπερασπιζόμαστε την Μακεδονία στο όνομα της... δημοκρατίας και δεν είμαστε "φασίστες",είμαστε μπατριώτες(sic)".
      Διότι ως γνωστόν,οι αρχαίοι Μακεδόνες είχαν... δημοκρατία και έδωσαν αγώνες υπέρ της... Φαντάσου να γύριζαν με μία χρονομηχανή στο χρόνο,όλοι αυτοί οι κλόουν και να έλεγαν στους αρχαίους Μακεδόνες:"εμείς υπερασπιζόμαστε την ελληνικότητα σας στο όνομα της "δημοκρατίας"... Τροφή για τους λύκους στα ανεξερεύνητα δάση της Μακεδονίας.

      Διαγραφή
    2. https://imgur.com/a/f2qwzWa

      Δεν ταυτίζομαι με το νατοϊκό κρατίδιο των σκοπιών του ζαεφ-σορος ούτε με τους μακεδονομάχους souvlakofagous νατοϊκός εθνικισμός made in usa αυτός ο σορος πότε χρηματοδοτεί αναρχικούς πότε εθνικιστές πότε δημοκράτες οπού και να πας o σορος και ο γιόκας του μέχρι και την πρώην πρόεδρος της χιλης και εννοείται τον πολυαγαπημένο του εντι ραμα μέχρι και το τούρκικο κόμμα που δραστηριοποιείται θρακης.

      https://imgur.com/a/l3kysoN

      https://imgur.com/a/nKbzb8i

      Διαγραφή
  9. Και μια διαφορετική εμπεριστατωμένη άποψη επι του θέματος
    https://defensegr.wordpress.com/2020/01/05/poios-htan-qasem-soleimani/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/1/20 2:22 μ.μ.

      Καταρχήν σε όλους αυτούς τους αμερικανοσιωνιστές διαφεύγει ότι το ιρανικό κοινοβούλιο έχει βουλευτές Αρμένιους Χριστιανούς Εβραίους και Κουρδους που δεν έχουν υποταχθεί στον σιωνισμό τι μαλακίες είναι αυτά περί θεοκρατικού καθεστώτος μέχρι και τα χριστούγεννα γιορτάζονται στο Ιράν.

      https://imgur.com/a/m9F2QyV

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος9/1/20 4:10 μ.μ.

      Φίλτατε φίλε, το άρθρο παραθέτει αδιαμφισβήτητα στοιχεία για την ενοχή του Στρατηγού. Ας είμαστε αντισημίτες, κάτι λογικό και εύλογο, αλλά όχι αντισιωνιστές και πολέμιοι του Ισραήλ.

      Διαγραφή
    3. Μιλάμε αμερικάνικη προπαγάνδα στο μεγαλείο της ανώνυμε 9/1/20 4:10 μ.μ. τώρα μαζέψτε τα φέρετρα που θα σας αναθέσεις ο μπαμπάς τραμπ πήγατε και το αντιγράψατε από το ελεύθερο κόσμο εντάξει ξέρουμε ότι γουστάρετε τον μπαμπάκα σας τραμπ το ιραν είναι αντισιωνιστικο όπως βλέπεις στης φωτογραφίες οι εβραιοι αντισιωνιστες στηρίζουν το σιτικό ιραν δεν θα σας περάσει η σιωνιστική προπαγάνδα στην κατεχακη έχει ωραία θεά εεεεεε?

      https://imgur.com/a/dVvkFxi

      Διαγραφή
    4. Σιγά σιγά εκδηλώνονται οι φιλοσιωνιστες εθνικιστές οπαδοί του ριτσαρντ σπενσερ που μιλάει για λευκό σιωνισμό και εσύ διαφημίζεις κάποιους εθνικιστές ΜΚ που ήταν υπέρ της ίδρυσης του ισραηλ την παλμυρα ο στρατηγός Σολεϊμανί μαζί με τον συριακό στρατό την ελευθέρωσαν όταν το ισραηλ περιθαλποντας τρομοκράτες του FSA σε νοσοκομεία στο τελ αβιβ η ΟΑΚΚΕ της δεξιάς είστε ανώνυμε?

      https://imgur.com/a/syUP90n

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος8/1/20 3:18 μ.μ.

    Ε ρε κλάμα σήμερα ο Ρίτσαρντ Σπένσερ θα κλαίγεται στον μπαμπάκα του μαζί με το team του alt-right

    https://imgur.com/a/g1PB97b

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. https://imgur.com/a/DblEYcw

    Ενα που με προβληματίζει σε μερικους είναι ο αντιρωσισμος σε περίπτωση που δημοσιευτεί το σχόλιο μην έρθουν τα γνωστά τρολακια και αρχίσουν να λένε το γνωστό ρωσοδουλος ακροδεξιός προπαγανδιστής του Κρεμλίνο κλπ μην ξεχνάνε ότι και Ρωσία είναι στον άξονα της αντίστασης αυτό δεν σημαίνει ότι λατρεύω την πολίτικη Πουτιν άλλα εφόσον στηριζει τον άξονα της αντίστασης και μάλιστα σήμερα ήταν στην Δαμασκό τότε ναι είμαι υπέρ της Ρωσίας όπως βλέπετε η ΣΟ ούτε βρίζω ούτε ειρωνεύομαι μιλαω με επιχειρήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος8/1/20 6:24 μ.μ.

    Μαύρε Κρίνε ποια η άποψη σου για το βραχύβιο Ιρανικό Ναζιστικό Κόμμα SUMKA. ο Ιδρυτής του ήταν γερμανοσπουδαγμένος και πολέμησε στη Μάχη του Βερολίνου. Με λύπη μου όμως διαβάζω ότι ήταν φανατικός αντίπαλος του Μοσαντέκ. Ο Μοσαντέκ πολεμήθηκε και τελικά ανατράπηκε από τη CIA (Eπιχείρηση Αίαντας) επειδή ήθελε να εθνικοποιήσει τις πετρελαίκές ιρανικές εταιρίες που ήταν δέσμιες των βρετανικών συμφερόντων. Το Ιρανικό Ναζστικό Κόμμα χρηματοδοτούνταν από CIA. Πως το εξηγείς αυτό; Ένας ιδεολόγος Ε/Σ να γίνει τσουλάκι των Αγγλοαμερικανών, οι οποίοι μάλιστα είχαν εισβάλει το '42 στο Ιραν για να ρίξουν το φιλογερμανί Σαχη; Υπάρχουν Εθνικοσοσιαλιστές σήμερα στο Ιραν; Θα 'θελα μια εξήγηση για όλα τα παραπάνω. Ευχαριστώ.

    https://en.wikipedia.org/wiki/SUMKA
    https://en.wikipedia.org/wiki/Davud_Monshizadeh

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/1/20 12:46 μ.μ.

      γνωστό φίλε μου ότι έπαιξε βρόμικο ρόλο αυτός εδώ την ιρανική επανάσταση την στήριξαν οι αριστεροί εθνικιστές της ASALA με αρχηγός τον Monte Melkonian αντίθετα οι ρουφιανει της SUKMA στήριξαν τον αμερικανοδουλο βασιλιά σκέψου οι αρμενιοι είναι χριστιανοί και δεν είχαν κανένα συμφέρον να στηρίξουν το σιτικό ισλάμ και όμως το στήριξαν και ο Davud Monshizadeh στήριξε φανατικά τον αμερικανοδουλο βασιλιά πάνε οι εποχές των ιδεολογιών αλήθεια γιατί στον εθνικιστικό χωρο δεν μιλάει για τον βρώμικο ρόλο των λιβανεζων φαλλαγιτων και ότι σφάξαν μαζί με τους σιωνιστές πρόσφυγες παλαιστίνιους βεβαία ο ΜΚ το έχει αναφέρει που και που

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος9/1/20 1:22 μ.μ.

      Οι κεμαλιστες σήμερα το γύρισαν στην σοσιαλδημοκρατία ενώ στο μεσοπόλεμο είχαν συνεργασία με την ναζιστική γερμάνια και μόλις ηττήθηκε ο άξονας δήλωσαν υποταγή στους αμερικανους δεν υπάρχουν ιδεολογίες μόνο το χρήμα υπάρχει οποίος δεν το βλέπει είναι τυφλός απλούστατα.

      https://imgur.com/a/UkngTAz

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος9/1/20 1:28 μ.μ.

      Davud Monshizadeh έχει να πατήσει στο Ιράν από το 1978 πιστεύω το πιάσατε γιατί έμεινε στην καπιταλιστική Σουηδία.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος9/1/20 3:26 μ.μ.

      https://imgur.com/a/zs1kiSF

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος9/1/20 4:52 μ.μ.

      https://imgur.com/a/NzC76Wa

      ιδού το όνειρο των Ιρανών εθνικιστών που δεν θέλουν το θεοκρατικό καθεστώς.

      Διαγραφή
    6. βασικά η κύρια αντιπολίτευση είναι οι μοναρχικοί και όχι γενικά οι εθνικιστές

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος9/1/20 1:12 μ.μ.

    Όπως και ο Ιάπωνας αυτοκράτορας έτσι και ο σαχη βασιλιάς δηλαδή του Ιράν προσκύνησε τους συμμάχους μετά την ήττα του άξονα και έδωσαν γη και ύδωρ στους αμερικανους και η ιρανική επανάσταση του έκοψε το φαγοπότι εδώ στην Τουρκια υπήρξε ναζιστικό κόμμα που πλέον στηρίζουν γκρίζους λύκους άρα πρακτορακια το έχουν βγάλει από το βικιπαιδεια ποιος το έβγαλε είναι άγνωστο η εχθρά που υπάρχει μεταξύ σουνιτών και σίτων ευνοεί τους αμερικανους βλέπετε η οργάνωση χαμας τα παίρνει από τον ερντογαν και οι δυο είναι πίστη στην μουσουλμανική αδελφότητα η σέχτα των σουνιτών πλην μικρών εξαιρέσεων στηρίζουν το ισλαμικό κράτος δείτε πως η Συρία ορθοπόδησε όταν ενώθηκε ο λαός σουνίτες ορθόδοξοι Αρμένιοι Δρούζοι κλπ και νίκησαν το FSA ISIS DAESH κλπ τον Σαντάμ Χουσεΐν τον έφαγαν ιρακινοί σίτες συνεργάτες των αμερικανων και όμως σήμερα βλέπουμε την κόντρα της ιρακινής σιτικής κυβέρνησης σήμερα βλέπουμε μεγάλο ποσοστό σουνιτών πλην μικρών εξαιρέσεων τα έχουν κάνει πλακάκια με τους αμερικανοσιωνιστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος9/1/20 2:14 μ.μ.

    https://imgur.com/a/EQbtAmU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος9/1/20 2:48 μ.μ.

    https://en.wikipedia.org/wiki/Dariush_Forouhar

    Οι Ιρανοι εθνικιστές έγιναν τα τσιράκια των γερακιών για να πέσει ο Χομεϊνί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. MAKE IRAN ZOROASTRIAN AGAIN9/1/20 8:06 μ.μ.

      O Δαρειος Forouhar δεν έχει καμία σχέση με τον Davud_Monshizadeh που λέτε πάνω. Ο Davud έκανε το "ναζιστικό" κόμμα του μόνο και μόνο για να αντιπολιτευθεί τον εθνικιστή Μοσαντεκ που τον εριξαν τα γεράκια επειδή εθνικοποιήσε τα πετρέλαια. Αντιθέτως, ο Dariush ήταν εθνικιστής και στενός φίλος του αντιαμερικανού Μοσαντεκ και κατήγορος του αμερικανόδουλου Παχλαβί Β'. Το κόμμα του Nation Party οf Iran, είχε σύμφωνα με τη wiki αυτή την πλατφόρμα: its platform was based on ANTI-CAPITALISM, anti-communism, anti-monarchism, ANTI-SEMITISM, anti-Bahá'ísm and anti-clericalism.

      Επειδή ήταν εναντια στους Μουλάδες, που τελικά τον δολοφόνησαν αυτόν και τη γυναίκα του μέσα στο σπίτι τους, σημαίνει ότι ήταν Σιωνιστές Αμερικανόφιλοι; Μήπως κάποιοι έχετε αγιογραφήσει τους Μουλάδες του Ιράν; Είμαστε αλληλέγγυοι όταν πλήττονται από την Αμερική, αλλά όχι τυφλά υποστηρικτές. Ο Χομεινί έλεγε πως η Ιρανική Επανάσταση πρέπει να εξαχθεί κι ότι δεν θα σταματήσει ο αγώνας μέχρι όλος ο πλανήτης να λέει "δεν υπάρχει άλλος Θεός από τον Αλλάχ."

      Διαγραφή
    2. MAKE IRAN ZOROASTRIAN AGAIN διαβάζεις πολυ google wikipedia αναπαράγεις το wikipedia που οποίος θέλει γράφει ότι θέλει και το αλλάζει ανάλογα με την όρεξη του εδώ το ελεγχόμενο google κατηγορούν την οργάνωση Neturei Karta ως αντισημίτες εδώ γελάμε.

      μουλάδες λολ state deparment διαβάζετε πάντως στο Ιράν των μουλάδων όπως του αποκαλείται γιορτάζονται ελεύθερα τα Χριστούγεννα να και μια φώτο

      https://imgur.com/a/UE3XI5j

      Στην τελική πιστεύεται ότι θέλετε δικαίωμα σας άλλα εγώ δεν τρώω κουτόχορτο και δεν ανήκω στον ΜΚ απλώς διαβάζω κάποια άρθρα του
      κοσμικό σύνταγμα έχει το ιραν που σημαίνει ο καθένας πιστεύει οπού θέλει αρα δεν διώκεται ο Ζωροαστρισμός εγω προσωπικά στηρίζω τους μουλάδες τώρα εσείς στηρίξτε την περσική αυτοκρατορία made in israhell το ανταρσια της δεξιάς έχει αρχίσει να στήνετε από μερικους μερικους.

      https://imgur.com/a/NzC76Wa

      Σε λίγο βλέπω να στηρίζουν το Οίκο του Σαούντ

      Διαγραφή
    3. https://imgur.com/a/ZaRhHme

      Εκτίθεστε ανεπανόρθωτα εδώ του φιλάει το χεράκι του αμερικανοδουλου βασιλιά θα προσπαθήσω να ξανασχοληθω μαζί σας δεν έχει νόημα πλέον βρε ούτε ο μιχαλολιακος δεν έσκυψε τόσο πολύ στην ντορουλα.

      Διαγραφή
    4. Έκανα λάθος διατυπώσει τα τελευταια σχόλια μου είναι άκυρα έτσι όπως τα έγραψε ο MAKE IRAN ZOROASTRIAN AGAIN μπερδεύτηκα

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος9/1/20 2:54 μ.μ.

    Έχουν φαγωθεί οι αμερικανοι με τον Ιράν και πότε χρηματοδοτούν Ιρανους εθνικιστές πότε Ιρανους μαρξιστές πότε Ιρανους δημοκράτες και πότε Ιρανους μοναρχικούς βλέπουν εφιάλτες παντού τα αμερικανάκια και σιωνιστές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος9/1/20 4:29 μ.μ.

    Eδώ βλέπουμε σε αντισυμμαχικη συνεδριάσει τον βασιλιά του Ιράν και ο γιόκας του πρώτη μούρη στο λευκό οίκο.

    https://imgur.com/UepXB7O

    https://imgur.com/a/gznTd9K

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. https://imgur.com/a/sZGvJDQ

    μια που η κατηγορία είναι αντισιωνισμος εδώ βλέπουμε αντισιωνιστικη αφίσα της σοβιετικής ένωσης κατά των αραβων μοναρχικών που υποτάχθηκαν στον σιωνισμό στον ανώνυμο ξαναλέω είμαι αντισιωνιστής αλλα οχι αντισημίτης.

    https://imgur.com/a/L6FWdiv

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. http://resaltomag.blogspot.com/2020/01/blog-post_97.html

    Μόλις τώρα το διάβασα ξεφτιλίζει ο αμερικανος και μάλιστα με επιχειρήματα αυτούς που λένε ότι ο Σουλεϊμανί ήταν τρομοκράτης ας το διαβάσουν τα νατοϊκά γεράκια και να στε σίγουροι ότι θα ψάξω και άλλα άρθρα τελικα ισχύει τελικά ο Orwell εχει δίκιο όταν έλεγε

    Σε μια εποχή παγκόσμιου ψεύδους, το να λες την αλήθεια είναι μια πράξη επαναστατική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. http://resaltomag.blogspot.com/2020/01/blog-post_8.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. https://imgur.com/a/u615UT4

    Να το νατο λέμε το εγκεφαλικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ίσως παρασύρθηκα λάθος μου δεν ήταν όλοι ιρανοι εθνικιστές αμερικανοδουλοι άλλα για τον στρατηγό Σολεϊμανί μένω ακάθεκτος σαυτα που είπα ότι ήταν ήρωας ήμουν απόλυτος όντως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.