Στην κόψη του ξυραφιού.



του Wolverine


Τα αποτελέσματα της δεξιάς διακυβέρνησης είναι πλέον ορατά. Αφού αδιαφόρησαν 8 μήνες τώρα θυμήθηκαν ότι υπάρχουν σύνορα και πατρίδες. Χιλιάδες ασιάτες τους οποίους προστατεύει το καθεστώς Ερντογάν είναι έτοιμοι να εισβάλλουν στην χώρα μας η οποία μετατρέπεται σιγά σιγά σε χώρο και αποικία λαθρομεταναστών. Μόνη αντίδραση στην ήδη τεταμένη κατάσταση οι τοπικές κοινωνίες οι οποίες με αυτοργάνωση από τα κάτω υπερασπίζονται βωμούς και εστίες. 

Ας μην ξεχνάμε ότι οι συγκρούσεις με τα ΜΑΤ στα νησιά θα γραφτούν στις χρυσές σελίδες της ιστορίας αφού οι κάτοικοι κατάφεραν να διώξουν τις πραιτοριανές δυνάμεις από τα χωριά τους. Γεγονός που προκάλεσε τον θαυμασμό ακόμη και «παλιών» αναρχικών καθώς και ομάδας του αναρχικού χώρου. Άργησαν κάποιοι αλλά κατάλαβαν (;) ότι πλέον η Ελλάς εισέρχεται σε μια φάση βιολογικής και εθνικής εξαφάνισης και κανείς δεν θα ήθελε να έχει γείτονα τον Αχμέτ τον «τζιχαντιστή» ο οποίος λατρεύει τον καπιταλισμό και φυσικά ενδιαφέρεται μόνο για τα επιδόματα. 

Ας μην το κρύβουμε ότι όπως ήταν φυσικό κανένα κόμμα της άκρας δεξιάς (είτε λέγεται ΕΛΑΣΥΝ είτε Χρυσή Αυγή) δεν κατάφερε να παίξει σημαντικό ρόλο στον αγώνα των νησιωτών. Οι ντόπιοι κατάλαβαν ότι είναι τραγικά μόνοι τους απέναντι στον εθνομηδενιστικό κρατισμό και τις μαριονέτες της εξουσίας. Το παιχνίδι που παίζεται μπροστά στα μάτια μας θα έχει πολλές συνέχειες αφού κανείς δεν πιστεύει ότι ο Μητσοτάκης θα ενδιαφερθεί πραγματικά για το εθνικό συμφέρον. 

Χρέος των ανένταχτων αυτόνομων συναγωνιστών είναι να ενισχύσουν τις δυνάμεις αντίστασης όπου και αν βρίσκονται με κάθε τρόπο αφού η δράση απέναντι στην αντικατάσταση του πληθυσμού είναι μονόδρομος και καθήκον. 

1 σχόλιο:

  1. Σιγουρα εχει πολλους ποινικους που μπαινουν απο ιρακ ιραν συρια κλπ προφανως εφαγαν την μεγαλη ηττα στο ιντλιμπ και ο σουλτανος τους στελνει εδω περα εγω πιστευω ειναι στημενο ολο αυτο αφου η ΕΕ και νατο κανουν κουμαντο σε ελλαδα και τουρκια απλως ο σουλτανος ειναι ο νταβατζης τιποτα παραπανω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.