Ο ύμνος της Σιδηράς Φρουράς


 

14 σχόλια:

  1. Ανώνυμος6/2/23 3:18 π.μ.

    Κρίνε για ακόμη μια φορά επιβεβαίωσες ότι το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι η ίντριγκα και ο αριθμός των σχολίων κάτω από τις αναρτήσεις σου. Είναι πλέον ξεκάθαρο και στο πλέον αφελή ότι εν γνώσει σου φιλοξενείς τον φωτογράφο στα σχόλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/2/23 3:35 μ.μ.

      Έχει τη σημασία της και η ίντριγκα. Οι εμπλεκόμενοι στους τσακωμούς βγάζουν το άχτι τους, εμείς περνάμε καλά με το show που προσφέρουν, ο Κρίνος τσιμπάει την αναγνωσιμότητα που λαχταρά. Όλοι κάτι παίρνουμε από αυτή την κατάσταση.
      Το θέμα είναι να μη το χοντρίνουν αυτοί που τσακώνονται και να μείνουν σε ανταλλαγή σχολίων γιατί είναι κρίμα οι καυγάδες και δεν θα βγάλουν τίποτα στο τέλος. Ούτε και να σταματήσει ο Κρίνος να τους καλεί να γράφουν στα σχόλια μπινελίκια εκατέρωθεν γιατί τότε δεν θα μπορούμε οι υπόλοιποι να βλέπουμε τη φάση και να καταλάβουμε τι παίζει κάθε εποχή στο χώρο. Έτσι όπως είναι να μείνει η κατάσταση.
      Μπορεί ο σχολιασμός να προκαλεί χαβαλέ ομως στην πραγματικότητα παρέχει ενημέρωση. Ξέρουμε όσοι δεν είμαστε οργανωμένοι σε κάποιο κόμμα ή αυτόνομο πυρήνα ποιον να υποστηρίξουμε και ποιον όχι.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7/2/23 5:11 μ.μ.

      Μόλις παρακολουθήσατε μία σεμιναριακού τύπου, μίνι παράσταση του τέλι μας. Γράφει και μια αλήθεια. Είναι τόσο μόνος στον εθνικιστικό χώρο, που η μόνη του ''ενημέρωση'' είναι μέσω των σχολίων εδώ μέσα.

      Διαγραφή
    3. Μουζάλας Μουζάλας9/2/23 7:49 π.μ.

      Εκτιμώ την ειλικρίνεια του καλε μέσω των ανωνύμων σχολίων. Του αναγνωρίζω επίσης ότι υπήρξε και παραμένει πρωτοπόρος στον σχολιασμό. Του το χαλαλίζω γιατί σπάει πλακίτσα και γελά λιγάκι, είναι παιχνιδιάρης δεν το κάνει από κακία.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος9/2/23 10:50 π.μ.

      Εκτιμάς έναν εβδομηντάχρονο που περηφανεύεται πως είναι ο φυσικός ηγέτης του ελληνικού ε/σ, και γράφει ανώνυμα σχόλια σαν παιχνιδιάρικο γατί που είναι.. ρε φωτογράφε πάλι μασκαρεύτηκες ;

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος9/2/23 9:44 μ.μ.

      Είσαι αλλού φιλτατότατε, τον χαίρομαι διότι σπάει λίγη πλακίτσα με τα σχόλια και τις αντιδράσεις. Είναι ένα είδος σάτιρας του χώρου που είναι γεμάτο γραφικές και λούμπεν προσωπικότητες. Ο καλε έχει μια παιδικότητα και το χιούμορ του είναι λεπτό και διεισδυτικό. Είναι ένας χομπίστας. Δεν γράφει ανώνυμα σχόλια από μνησικακία, απλώς ψυχαγωγείται και μειδιά με αυτούς που τσιμπάνε και λολαίνονται. Πήγαινε παρακάτω.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος10/2/23 3:21 μ.μ.

      Έχει πια καταλάβει ο χώρος τέλι 9:44 ότι κάτω από την φαινομενικά παιδιάστικη πλακίτσα σου, όπως μας την σερβίρεις όταν ξεμένεις και ξεσκεπάζει, κρύβεται μεγάλο βάθος.
      Και αυτό το χαρακτηρίζει εσύ ο ίδιος στα εναλλακτικά σου μπλογκ όπου ξερνάς την αρρώστια σου :
      Σαν σε μια αναλαμπή αυτογνωσίας τα ονομάζεις ΚΑΘΙΖΗΜΑ και TOILET!!!
      Αρκ, ο βασιλιάς των αφοδευτηρίων.
      Δικαιωματικός ο τίτλος σου.

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος10/2/23 4:35 μ.μ.

      Κι εσείς κύριε, γράφετε με τέτοια σιγουριά και κάνετε τέτοιο λεπτοφυές ψυχογράφημα για ένα τρίτο πρόσωπο, που με κάνει να αναρωτιέμαι, μήπως είστε εσείς το ''πρόσωπο''. Είστε κύριε;

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος11/2/23 1:21 π.μ.

      Σύμφωνα με τον Καλέντζη ο ΜΚ εφαρμόζει τακτικές win-win. Όλοι να κερδίζουν κάτι. Και μετά κάποιοι διαμαρτύρονται ότι ο χώρος έχει μείνει πίσω σε στρατηγικές marketing.

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμος11/2/23 4:18 π.μ.

      Με μια ή ίσως δύο εξαιρέσεις (και οι δύο γνωστές μορφές στον χώρο) που τους είχε επιτεθεί ευθέως δεν ξέρω κανέναν που να "λολαίνεται". Πιο πολύ θλίψη και σιχαμάρα βγάζει η συγκεκριμένη τραγική μορφή

      Διαγραφή
    10. Ανώνυμος11/2/23 1:21 μ.μ.

      ''Ευθέως'' και πάντα ανωνύμως. Όταν βγήκε επώνυμα στην ανεκδιήγητη εκείνη εκπομπή της εσα, μια χαρά καλά λόγια είπε γι΄ αυτούς τους δύο, φίλε 4:18.

      Διαγραφή
    11. Ανώνυμος11/2/23 2:30 μ.μ.

      Ποιος γνωστός του χώρου λολαίνεται, ρε κατακαημένε 4:18 π.μ.; Φόρεσες τη μάσκα του αντι-εαυτού σου τώρα; Το παίζεις οργισμένος με τον εαυτό σου για να αφήνεις σκιές εναντίον συναγωνιστών; Έλα και σε έχουν μάθει μέχρι και οι πέτρες.

      Διαγραφή
    12. Ανώνυμος12/2/23 11:17 π.μ.

      Εν τέλει δεν βλάπτει κανέναν εάν γράφει ανώνυμα σχόλια εδώ ή όπου αλλού. Είναι το χόμπι του, άλλοι έχουν άλλα κι άλλα. Δεν έχει βλάψει κανέναν ούτε έχει προξενήσει κακό σε συναγωνιστές. Χιούμορ κάνει και βρίσκει τί τους τσιγκλάει. Εσύ γιατί έχεις τέτοιο μένος μαζί του; Σου έχει κάνει κάτι; Έχετε μιλήσει;

      Διαγραφή
    13. Ανώνυμος13/2/23 7:44 μ.μ.

      Χρειάζεται να μιλήσουμε 11:17; Κάθε μέρα λαλάς στα σχόλια και καταλάβαμε τι φρούτο είσαι. Μόνος σου εξευτελίζεσαι.

      Διαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.