27/1/24: Συγκέντρωση για τους Ήρωες των Ιμίων στην πλατεία των Φαρσάλων


 

16 σχόλια:

  1. Ανώνυμος1/2/24 8:34 π.μ.

    Δυστυχώς κάποιοι καπηλεύτηκαν την εκδήλωση, δυστυχώς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/2/24 7:25 μ.μ.

      ποιοι την καπηλεύτηκαν;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος2/2/24 4:35 π.μ.

      Αδελφέ ήσουν εκεί; Είδες κάτι περίεργο; Διότι εγώ είδα ενωτικό πνεύμα. Δεν ξέρω τί σε ενοχλεί

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος2/2/24 6:40 π.μ.

      Δεν είναι τόσο ότι συγκεκριμένα άτομα διεδιδαν ότι συνδιοργανωσαν την εκδήλωση ενώ ήταν απλά επισκέπτες, ούτε καν ότι μίλησαν παραπάνω από άλλους συναγωνιστές.. Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχουν κάτι νέο να πουν, έχουν παλιώσει και φθαρεί. Είναι καρικατούρες της παλιάς τους εικόνας σε επίπεδο λόγου και παράστασης. Η εικόνα είναι τα πάντα.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος2/2/24 10:46 π.μ.

      Επειδή ακούστηκε αρχικά περί μη τήρησης του χρόνου ομιλιών από κάποιους. Ήμουν στην εκδήλωση κι έχω γνώμη. Ο Κολτσίδας μίλησε 15΄, ο Γκέκας 10΄, ο Υπάτιος 5΄, ο Γενιάς 5΄ και ήταν όλοι τους εξαιρετικοί! Έλεος με τα χρονόμετρα! Όλα κύλησαν μέσα σε κλίμα συναδέλφωσης και μην βγάζετε κομπλεξισμό. Απορώ με τον Μαύρο Κρίνο γιατί αφήνει τέτοια πικρόχολα σχόλια που δεν στέκουν.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος2/2/24 4:58 μ.μ.

      Ο φθόνος και η μικρότητα είναι δύο φαινόμενα που μαστίζουν, ανάμεσα σε άλλα, τον χώρο. ''Η εικόνα είναι τα πάντα'' λέει κάποιος. Τον ενοχλεί η εικόνα ευθυτενών και ρωμαλέων συναγωνιστών, που παρά τα χρόνια συνεχίζουν ακάματοι χωρίς κανένα αντίτιμο τον αγώνα. Δεν τον ενοχλεί η εικόνα κακομοιριασμένων μεσόκοπων που φορούν ακόμα μπλούζες με τραγιά στην στάμπα ή γηραλέων θεατρίνων με την μπογιά εμφανή στη κόμη τους (για να αναφερθώ μόνον στην εμφάνιση και όχι στα πεπραγμένα τους). Πρέπει να ντρέπεστε 30 χρόνια λιβανιστήρια του Μιχαλολιάκου και άλλοι νεανικοί του φίλοι, που έχετε το θράσος να κρίνετε συναγωνιστές. Κρίνε, κρατήθηκες λίγο και τήρησες κάπως τους κανόνες του ιστολογίου, βλέπω όμως τώρα πως πάλι θα το κάνεις καφενέ.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος4/2/24 12:04 π.μ.

      Εχω την εντύπωση ότι οι διοργανωτές πρέπει την επόμενη φορά να είναι πιο προσεκτικοί στο ποιους καλούν. Κάποιοι ομιλητές αποτελούνταν απο γραφικές φιγούρες και διαλυτικά στοιχεία ταυτόχρονα. Συνδυασμός που σκοτώνει. Κατα τα αλλα μπράβο στα παιδιά των Φαρσάλων που το οργάνωσαν.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος1/2/24 10:14 π.μ.

    Εδώ βετεράνος ειδικοδυναμίτης βάρεσε προσοχή με το δεξί, άστα να πάνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/2/24 7:44 μ.μ.

      Αυτό φιλαράκι ήταν το λιγότερο, το ότι κάθε φορά μας λέει την ιστορία της ζωής του όποτε πιάνει το μικρόφωνο δεν παίζεται

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος2/2/24 1:24 π.μ.

      Που να τον εβλεπες κι απο κοντά

      Διαγραφή
    3. Προς μοδίστρες που θέλουν να γίνουν μάχιμοι...3/2/24 1:27 π.μ.

      Ψάχνουν τα σκουληκάκια να βρουν, τι να βρουν τα καημένα να πιαστούν...
      Επειδή φαίνεται υπηρετήσατε μοδίστρες στο στρατό, όταν πας βάδην, πίσω ή μπρός, κάνεις στάση και βαράς προσοχή, τότε φυσικά το κάνεις στο 2,δηλαδή με το δεξί.

      Έχετε πάντως πολύ πλάκα, μαστοράκια της κατινιάς.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος1/2/24 8:07 μ.μ.

    Είχα έναν παλιό καραβανά ίλαρχο για διοικητή που βαρούσε προσοχή με το δεξί. Όταν το σχολιάσαμε, οι νεώτεροι υπαξιωματικοί μας είπαν πως παλιά βαρούσαν προσοχές με το δεξί. Δεν το έψαξα από τότε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/2/24 8:07 μ.μ.

      Παραμύθια σου έλεγε. Ποτέ δεν ίσχυε αυτό.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος4/2/24 5:18 π.μ.

      Πήγα στα Φάρσαλα και δεν έχω πρόβλημα με την ομιλία του. Ήταν αρκετά δυναμική και ανέλυσε την ουσία του εθνικισμού μέσα σε δύο λεπτά. Όμως μετά το τέλος της εκδήλωσης όταν πήγα να μιλήσω με κάποιους ο ομιλητής μου είπε ότι πρέπει να κουρευτω σωστά, να γυμναστώ και να χάσω βάρος εάν θέλω να λέγομαι ε/σ. Έκρινε τις μουσικές μου επιλογές με τρομερή δογματικότητα και απαίτησε σκληρή πειθαρχία, μελέτη και ψυχοπνευματικό αγώνα. Αυτό με απογοήτευσε κάπως, γιατί ένοιωσα ότι δεν είμαι αρκετός για το σημερινό εθνικιστικό κίνημα και ότι μόνο μια κατηγορία ανθρώπων μπορεί να χωρέσει. Δηλαδή οι άλλοι δεν μπορούμε να συμμετέχουμε και παράλληλα να είμαστε ο εαυτός μας;

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος3/2/24 12:20 π.μ.

    Κάποιοι πονάνε κι υποφέρουν αφόρητα...
    Αφού δεν έχει τίποτα νέο να πει ο Γκέκας και είναι τόσο πληκτικός ρε παιδιά, γιατί τόση ανησυχία;
    Και ναι, όταν κάνεις βηματισμό προς τα πίσω, τότε βαράς το δεξί.
    Άλλο τίποτε γεροστρουμφάκια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λήξη σχολίων για ευνόητους λόγους. Μπράβο σε όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και τίμησαν τους πεσόντες των Ιμίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.